Trotec Nederland Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Omdat ik op enig moment service nodig had en kan alleen maar zeggen dat is keurig en nog vrij snel ook, opgelost.. Soms waren de berichten beetje verwarrend Omdat ze zowel in de Duitse and Nederl... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Na drie weken nog niets geleverd. Zowel telefonisch als per mail niet te bereiken. Was al geruime tijd klant, maar overweeg na deze ervaring er geen zaken meer te doen

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben in oktober een luchtontvochtiger besteld bij Trotec. Beetje sceptisch wel na het lezen van de reviews, maar toch gedaan, aangezien er weinig betaalbare luchtontvochtigers voor grotere ruimt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Waardeloze service. Alles gaat ai een ai genaamd Alissa heeft me gek gemaakt. Problemen met retour aanmelding. Ik meld alles aan met bestelnummer en e mail via het linkje. Maar ik krijg geen bevestigi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hier ontvangt u de nieuwste informatie over thema's zoals verwarming, luchtontvochtiging, klimaatbeheersing en meettechniek. Heeft u vragen? Wensen? Opmerkingen? Laat het ons direct weten! Of je nu thuiswerker, huizenbouwer, fan van techniek of in...

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 49

Napisz recenzję

onbereikbaar

onbereikbaar. wilde een ventilator terugsturen
maar kreeg een maand later bericht dat de terugstuur tijd was overschreden. dit bedrijf is onbereikbaar bestel aub ergens anders

29 sierpnia 2025

TROTEC!!!!!!!

TROTEC!!!!!!!!

Ik heb 11 augustus de fout gemaakt om een drukschakelaar te bestellen bij het onbetrouwbare bedrijf TROTEC.

Het bestellen ging goed, daarna geen enkele communicatie meer mogelijk.

Telefoon wordt niet opgenomen, op hun site is mijn bestelling verdwenen, op email wordt niet gereageerd.

Dit verwacht je niet van een gerenommeerde duitse onderneming.

Dit zijn in mijn ogen oplichters praktijken, wel laten betalen, daarna blijft het stil.

25 sierpnia 2025

Ik ben opgelicht

Ik heb een vochtmeter gekocht en betaald maar niet ontvangen, op een of andere manier is dit geld naar een Duits rekeningnummer gegaan.
Na diverse mailtjes met de helpdesk en de rabobank is het geld verdwenen en heb ik mijn spullen niet gehad. Doe geen zaken met dit bedrijf je bent je geld kwijt ! Ze lossen niets op ..

18 sierpnia 2025

Slecht

Slecht, zal er nooit meer iets kopen. Bereikbaarheid en communicatie is slecht. Na bestelling en betaling geen enkele reactie.

4 lipca 2025

Wachten

Nog steeds aan het wachten op een vervangende accu voor de klopboormachine sinds 12 mei

12 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Na maanden nog geen geld van de retour…

Na maanden nog geen geld van de retour gestuurde boor.
Credit nota gehad maar geen geld.
Na maande de credit nota gehad maar geen geld gestort,word wel verteld dat het gestort is maar niet op onze rekening.
Ook word er geen bewijs geleverd dat het gestort is.
We zijn al bezig vanaf December 2024.
Voelt al oplichting!!!

25 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

Product was redelijk snel binnen

Product was redelijk snel binnen. Maar had al iets gekregen dus kon retour. 21 mei me credit nota ontvangen. En nog steeds wachten op mn geld. En als je maild. Ja door onze werkdruk blabla.. duurt het zo lang. Eigenlijk gewoon kansloos.

5 czerwca 2025

Zeer slecht

Zeer slecht. Ben al 2 weken aan het bellen, zijn elke keer in gesprek. Bestel een drukregelaar, pomp daar gekocht. Alle mn stoppen springen eruit. Wil alleen advies
Maar nee hoor, niemand geeft gehoor. Bah bah, zou hier ook niks meer kopen.

6 maja 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej