Trolle Reklame Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Trolle Reklame. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange via telefon og e-mail uden held. Telefonen bliver aldrig taget, og mine e-mails er aldrig bl... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Opsig jeres aftaler på email så har han ingen juridisk ret til, at kontakte jer. Hvis han stadig sender opkrævninger så politianmeld firmaet. Det har år tilbage været et fint firma men virker nu til,... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Vi bestilte en ny hjemmeside for et års tid siden, har fået noget halvfærdigt materiale og langtfra hvad der blev bestilt. Vi har desværre betalt forud, men ikke fået hvad der blev aftalt og kan ikke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hos Collectra I/S har vi været yderst tilfredse og super glade for brugen af Trolle-Reklame. Vi fik personlig betjening af Julie både før, under og efter forløbet, og hun tog sig tiden til at lytt... Zobacz więcej

1. Projektowanie stron WWW
  2. Dostawca rozwiązań e-commerce
  3. Agencja marketingu internetowego
  4. Usługi SEO

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

SEO bureau & reklamebureau i både København, Aarhus & Odense som tilbyder virksomheder design af hjemmeside, webshop, logo design, visitkort. Derudover er vi eksperter indenfor Google Adwords optimering samt søgemaskineoptimering. Alle priser produkter og ydelser tilbydes til en fast lav pris.

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

179 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Super service. Og har lavet en kanon hjemmeside. Og er altid klar med nogle hurtige ændringer.
Kan 100% anbefales:-)

22 stycznia 2018
Oceniono na 5 z 5

Verdensklasse service! Jeg er kun en tilfreds kunde.

Trolle Reklame har lavet vores nye logo, visitkort og brevpapir og alle disse tre ting er blevet rigtig flotte. Vi er ellers meget krævende og kræsne, hvad angår logoer og farver. Alt er blevet lavet ud fra vores ønsker og behov. Trolle Reklame er tålmodig og god til at lytte. De er meget professionelle, flinke og dygtige. Vi er meget tilfredse med måden kommunikationen foregik på. Vi vil helt sikkert gøre brug af Trolle Reklame igen til andre opgaver. Vi giver Trolle Reklame vores varmeste anbefalinger.
Mvh. Catija Larsen

14 grudnia 2017

Logo - ReWined

Jeg har netop fået lavet logo til en virksomhed jeg er i gang med at starte op.
Jeg havde en idé, som udviklede sig meget fra jeg kontaktede Trolle reklame, og fik første udkast, til det endelige resultat som har krævet en del tålmodighed fra Trolle reklames side.
Den idé jeg selv havde, udviklede sig pludselig til et rigtig fedt design, da Trolle reklame pludselig kom med en helt ny idé.
Så kort og godt kan man sige således om Trolle reklame :
- God service, som holder hvad de lover med at man betaler, og de arbejder til man opnår et tilfredsstillende resultat (jeg er meget tilfreds).
- Hurtig og effektiv.
- Fornuftige priser.
- Professionelt arbejde.

Tak til Trolle reklame.

8 grudnia 2017

Vi bestilte logo ved Trolle Reklame

Vi bestilte logo ved Trolle Reklame, og har fået en super fin service. Hurtig levering (det bad vi om), flot logo som vi glæder os til at vise frem.
Vores varmeste anbefalinger.

29 listopada 2017
Oceniono na 5 z 5

Design af logo til virksomhed..

Skulle bruge et logo til min lille ny opstartede-virksomhed og Trolle Reklame var rigtig professionelle og hjalp mig igennem hele processen, til jeg var tilfreds.

Kun de bedste anbefalinger herfra.

Mads Guldager (Tømrerfirmaet Guldager)

19 września 2017
Oceniono na 4 z 5

Meget godt tilfreds

Logo udvikling,det meste foregik over mail hver gang jeg takkede nej blev der lagt 5 nye forslag på dagen efter på mail meget godt tilfreds med forløbet

31 stycznia 2017

Hurtig og meget professionel

Vi var længe på udkig efter en virksomhed, der kunne hjælpe os med en ny hjemmeside. Hos Convert fik vi, hvad vi søgte. Troels var hurtig til at fange vores behov og komme med ideer, indspark og konkrete forslag. Vi var vidst lidt besværlige, fordi vi var flere, der skulle blive enige, men Troels kom bare med nye løsningsforslag - og det gik hurtigt. Vi er super glade for resultatet og for den service, vi har fået efterfølgende, når vi har haft spørgsmål til opdateringer eller lign. Der er hurtigt svar og altid et forslag til en løsning. Skal vi bruge et nyt site på et andet tidspunkt, så vil vi helt sikkert vende tilbage. Vi kan kun give Convert de bedste ord med på vejen.

Hilsen
Melgaard & Wöhlisfelt I/S

7 grudnia 2016

Hurtigt service

Hurtigt service og de holder hvad der lover

24 sierpnia 2016
Logo Trolle Reklame

Odpowiedź od Trolle Reklame

Hej Fyns Multibyg / Kenneth,

Mange tak for jeres fine feedback ;-)

De bedste hilsner,
Trolle

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej