Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Trolle Reklame. Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange via telefon og e-mail uden held. Telefonen bliver aldrig taget, og mine e-mails er aldrig bl... Zobacz więcej
Opsig jeres aftaler på email så har han ingen juridisk ret til, at kontakte jer. Hvis han stadig sender opkrævninger så politianmeld firmaet. Det har år tilbage været et fint firma men virker nu til,... Zobacz więcej
Vi bestilte en ny hjemmeside for et års tid siden, har fået noget halvfærdigt materiale og langtfra hvad der blev bestilt. Vi har desværre betalt forud, men ikke fået hvad der blev aftalt og kan ikke... Zobacz więcej
Hos Collectra I/S har vi været yderst tilfredse og super glade for brugen af Trolle-Reklame. Vi fik personlig betjening af Julie både før, under og efter forløbet, og hun tog sig tiden til at lytt... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
SEO bureau & reklamebureau i både København, Aarhus & Odense som tilbyder virksomheder design af hjemmeside, webshop, logo design, visitkort. Derudover er vi eksperter indenfor Google Adwords optimering samt søgemaskineoptimering. Alle priser produkter og ydelser tilbydes til en fast lav pris.
Fruebjergvej 3, 2100, København Ø, Dania
- 71993249
- info@trolle-reklame.dk
- trolle-reklame.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Skulle bruge et nyt logo til butikken
Skulle bruge et nyt logo til butikken, og faldt over Trolle reklame.
Allerede fra første kontakt, var det en super oplevelse smilende i telefonen. forslag til logo kom promte og efter et par tilpasninger, var det klart, Jeg ændrede så mening med logo i sidste sekund, og på trods af at filerne var klar, ændrede de det uden brok. Trolle Reklame har min bedste anbefalinger og det er ikke sidste gang jeg har brugt dem.
Varmeste anbefaling fra Grill og Pejs IVS.
Jeg er glad
Jeg er glad, fordi at Trolle Reklame har lavet mit logo, visitkort og hjemmeside til en meget fair pris.
Trolle har en meget varm personlighed, så jeg fik hurtigt tillid til, at han ville gøre sit bedste for at gøre mig tilfreds.
Trolle har været super skarp til at fornemme mit behov og har ramt min stil præcist.
Resultatet passer derfor lige til mig og min målgruppe.
Jeg er meget tilfreds og ville ønske at jeg kunne give mere end 5 stjerner.
Service udover det forventet.
Super service til god pris
Super service til god pris
Mvh tommy
Tm fugeservice
Super service og hurtigt svar på mail
Super service og hurtigt svar på mail - til en meget fornuftig pris.
Effektiv og meget konstruktiv…
Effektiv og meget konstruktiv leverance. Får utroligt meget for pengene hos Trolle!
Kan kun anbefale at bruge ham.
Professionelt til fingerspidserne!
Jeg kan kun anbefale Trolle Reklame til alle der vil have et virkeligt kvalitetsprodukt til en 100% konkurrencedygtig pris.
Fra første mail blev afsendt til det færdige produkt var godkendt gik der 4 dage!
Super service, hurtige tilbage meldinger på ændringer. Samt billig, kan kun anbefales.
Uden tvivl professionalisme gennem hele…
Uden tvivl professionalisme gennem hele forløbet fra start til slut.
Resultatet blev ud over hvad jeg havde forventet og vil uden tvivl benytte Trolle reklame til min fremtidige opgaver.
Verdens bedste oplevelse
Verdens bedste oplevelse. Jeg fik lavet et logo med utallige ændringer - jeg modtog først mit logo da jeg var helt tilfreds med resultatet. Efterfølgende har jeg ændret navn på firmaet, Trolle valgte at ændre logoet på husets regning. Kunne aldrig drømme om at bruge andre end Trolle
Professionel, dygtig og iderig
Reklamebureauet har lavet min hjemmeside og mit logo. Herudover hjælper de mit firma med markedsføring osv. Jeg er super tilfreds med deres ydelser. Jeg kan kun anbefale dem.
Rigtig god service
Rigtig god service, effektivt, meget venlig og professionel resultat !
Kan klart anbefales.
Perfekt og gnidningsfrit.
Vi var på udkig efter et logo til vores kommende forretning, og endte med at anvende Trolle-Reklame.
Det er bestemt pengene værd, og hele forløbet fra idé til færdig produkt har været fuldstændig gnidningsfrit. 5 Stjerner herfra.
5 store stjerner.
Troels er super kreativ, professionel og iderig, og vender hurtigt tilbage på ændringer mv.
Varmeste anbefalinger herfra.
Kan klart anbefale Troels fantastiske …
Kan klart anbefale Troels fantastiske og kvalitetssikre arbejde.
Han lever op til alle forventninger, og kommunikationen er tip top.
Man føler virkelig at det er et røverkøb, når man betaler ham en pris, som virkelig er undervurderet i forhold til det arbejde han lægger i produktet.
Suveræn logo og service. Helt klart den mest talentfulde på markedet.
Revisionsfirmaet Niels Ole Ellegaard, Godkendte Revisorer ApS.
Professionelt samarbejde omkring design …
Professionelt samarbejde omkring design af logoer, og resultaterne bliver altid et design som vi jubler over, helt klart Trolle Reklame har bevist kan de kan levere til en stor tilfredshed.
/ Dansk Døve-Idrætsfdorbund
Fantastisk betjening
Fantastisk betjening. Hurtig svar på de spørgsmål man stiller og et kanon flot logo 😁
Hjemmeside til roklub
Vi har fået fremstillet en ny hjemmeside til for vores Roklub - Nykøbing F. Roklub - nfr.dk -
Vi kan kraftigt anbefale Trolle Reklame - vi har mødt stor forståelse - tålmodighed - professionisme - hurtige svar og gode forståelige undervisningsvideoer.
Resultatet er en præsentabel og flot hjemmeside, som præsenterer vores klub på en frisk og informativ måde.
Hjemmeside
Vi benyttede Trolle Reklame til ny hjemmeside for Bakkes Hvile: bakkenshvile.dk og har været utroligt tilfredse både med den professionelle udførelse, men sandelig også med den store tålmodighed. Man føler sig godt hjulpet og taget ved hånden.
Som altid lynhurtig og professionel …
Som altid lynhurtig og professionel service. Har benyttet Trolle Reklame i 1,5 år nu og er fuldt ud tilfreds!