Goede deskundige medewerker, vriendelijk, geeft goede en eerlijke informatie en legt alles duidelijk uit. Is pas tevreden als de klant dat ook is. We zijn zeer tevreden!
Zobacz, co mówią recenzenci
Tv heeft voortdurend storing: stilstaand beeld, krakend geluid, etc..Ik heb Trined vele malen gebeld, maar het lukt ze niet om de storing op te lossen. De powerline adapters hebben heel lang goed gewe... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat ontzettend slecht dat je gewoon 14 dagen te vroeg van alles wordt afgesloten, terwijl we toch echt de juiste datum hebben doorgegeven. Inmiddels 4x gebeld, maar je weer aansluiten ho maar!! Geen... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
TriNed is jouw lokale glasvezel provider voor razendsnel internet, televisie en bellen. We hebben al 25 jaar ervaring en dat merk je aan onze stabiele diensten en snelle service. Ons motto? Wat we doen, doen we gewoon goed!
Dane kontaktowe
Odpowiada na 93% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Vroeger meteen antwoord bij de…
Vroeger meteen antwoord bij de klantenservice, nu ellenlange wachttijden. Een wachttijd van ca. 10 minuten wordt beloofd en de praktijk is 30 minuten!!!Vreselijke "muziek" tijdens het wachten.

Odpowiedź od TriNed
Als je met Trined zaken wilt doen moet…
Als je met Trined zaken wilt doen moet je wel een engelen geduld hebben. Ben sinds begin augustus bezig met een verhuizing van een internet en tv abonnement. Eindelijk zou 3 weken geleden een monteur komen tussen 16.00 en 18.00 uur. Om 17.00 uur krijg is een sms dat de monteur tussen 18.00 en 20.00 uur langs komt. Om 18.45 word ik gebeld dat de monteur helemaal niet komt omdat er geen signaal door glasdraad op de lijn staat en dat ik eerst contact met glasdraad op moet nemen. (dit hadden ze toch al voordat de afspraak gemaakt was kunnen checken? Nadat een week geleden glasdraad het signaal vrij had gegeven, moet je wachten dat Trined contact met je opneemt voor een nieuwe afspraak. Dit moet minstens weer twee weken duren omdat er eerst weer signaal op de lijn gezet moet worden (Glasdraad geeft aan dat Trined dit zelf in de wijkcentrale doet) maar helaas twee weken weer wachten. 4 maanden voor een verhuizing van een abonnement. Ik hoop dat mijn schoonmoeder van 94 jaar hiervan nog kan genieten. Inmiddels is de monteur geweest en er staat signaal op behalve vaste telefoon. Gebeld ( weer drie kwartier in de wacht, via whatsapp contact gehad) word zo spoedig mogelijk opgepakt, kunnen niet zeggen wanneer. Dus maar weer afwachten. Als ik de reviews hier en op Google lees, moet zo’n bedrijf zich toch kapot schamen.

Odpowiedź od TriNed
Betalen voor fouten van de monteur en lang wachten bij de klantenservice
Ik wilde een abonnement afsluiten bij Trined.
In hun systeem konden ze de toevoeging van mijn huisnummer niet verwerken op een manier dat de monteur er mee uit de voeten kon.
Hier heb ik zelfs nog over gebeld aangezien deze afwijkt op de documenten in mijn bestelling, de klantenservice verzekerde mij ervan dat dit is hoe het hoort.
De monteur moet mij opbellen op de dag dat deze langs zou moeten komen en nadat ik mijn uitleg doe over de situatie gaat deze alsnog naar het verkeerde adres.
Ik moet dan door deze onkunde een factuur betalen.
Ik wil een klacht indienen en vervolgens moet ik lang in de wachtrij blijven hangen, je krijgt daarna geen meldingen over updates en "word teruggebeld".
Vervolgens nog een keer gebeld, krijg ik te horen dat je alleen een klacht in kan dienen "op de vroege middag op maandag".
Nog een keer bellen, op maandagmiddag deze keer, krijg ik eerst iemand aan de lijn die na de uitleg van mijn klacht stil blijft en niks meer laat horen.
Na een kwartier nog een keer geprobeerd en krijg ik weer hetzelfde verhaal, "er word een melding gemaakt".
Dit is gewoon te bizar voor woorden.

Odpowiedź od TriNed
Vandaag is er een monteur over de vloer…
Vandaag is er een monteur over de vloer geweest die een tv-kastje instelde. Hij heeft een internetkabel door de hal en de woonkamer gelegd, zonder deze weg te werken. Als er mensen op visite komen, is de kans aanwezig dat je erover struikelt. De kabel loopt pontificaal door de hal en de woonkamer, waardoor de deur ook niet dicht kan. Ik heb de klantenservice gebeld om te vragen of dit de bedoeling was; zij gaven aan dat dit het geval is. Kortom, kabel eruit en dan maar geen tv, terwijl we er wel voor betalen...

Odpowiedź od TriNed
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf…
1 ster is nog teveel voor dit bedrijf had met aanmelden allemaal leuk en aardig na de aansluiting begint de ellende en wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en wordt er niks opgelost bedenk je eigen 2 keer voor je hier klant wordt

Odpowiedź od TriNed
Wat een incompetente slechte…
Wat een incompetente slechte organisatie.
Nooit aan beginnen, slechter dan slecht.

Waardeloos.
Via een vergelijksite werd mij trined aanbevolen, pakketje samengesteld en binnen 10 dagen zou het worden geregeld.
Vervolgens een dikke MAAND later krijg ik een mail in de inbox dat het eindelijk zover is. Ik was in de tussentijd al naar een concurrent gestapt dus wilde in dit contract annuleren.
Na twee dagen achter elkaar van het kastje naar de muur gestuurd te worden met lange wachttijden aan de telefoon is het eindelijk gelukt om het te annuleren. Het komt over als een complete chaos daarbinnen.
Mijn feedback werd ook niet in dank afgenomen.
Bij deze mijn review: Jullie hadden een ruime maand de tijd nodig om met minder resultaat te komen dan jullie concurrent in een halve week.

Waardeloos
Waardeloos! Nooit aan beginnen. Valse informatie vooraf en daarna niks oplossen. Slechte service. Heb abonnement al na 2 weken opgezegd, maar zat er helaas een jaar aan vast. Daarna weer snel terug naar Ziggo. Laatste maand volledig betaald maar per 2e vd maand opgezegd en nu alweer 3 keer moeten bellen om mijn teveel betaalde geld en borg terug te krijgen, maar na 2 maanden nog steeds niks gekregen. 1 ster is nog teveel. Nooit aan beginnen!!!

Hele slechte service..
Hele slechte service... man aan de telefoon vond het tijd verspilling om mij van dienst te zijn. We hebben geen tv en internet en moet je vervolgens een week wachten op een monteur. Vreselijk! Waar betaal je dan voor? Ook geen Wi-Fi bereik of niets. Ze willen niet helpen dus wij zoeken het hoger op via radar en meester Frank Visser.

Odpowiedź od TriNed
Brutale verkoper aan de deur gehad
Brutale verkoper aan de deur gehad, ik zei stuur me maar via de mail info want aan de deur besluit ik niks. Blijkt hij me gewoon ongevraagd aangemeld te hebben.
Zelf contact opgenomen en heel boos gereageerd en me afgemeld. Zaak was afgehandeld. Paar weken later willen ze afspraak maken om te komen installeren en begint het weer opnieuw. Zeer slechte klantenservice ook via Whatsapp. NIET DOEN
Waardeloos bedrijf
Er stond een vriendelijke verkoper aan de deur maar trap er niet in. Er is ons beloofd dat de kwaliteit vergelijkbaar is met dat van KPN, maar niets is minder waar.
De monteur kwam de router installeren en die raden aan dat om een ziggo abonnement af te sluiten. De verkoper aan de deur heeft ons gezegd dat het interactief te hebben.
Geen interactieve tv. Dat nog moeten aanpassen wat meer geld kost, handleiding is niet duidelijk,
Medewerkers aan de telefoon tonen begrip en kijken wat ze nog meer kunnen doen maar na de supervisor te hebben gesproken is er uiteindelijk niets mogelijk.
Kwaliteit ; Wifi is zwak, afstandsbediening temu kwaliteit en espn beloofd maar ook dat niet gekregen
Super goede service
Super goede service, ik had zelf iets kapot gemaakt per ongeluk maar volgende dag stonden ze al op de stoep en werd het gemaakt GRATIS
Heb 3 maanden zonder internet gezeten
Heb 3 maanden zonder internet gezeten. Waardeloos en na weken wilde de schuld hiervan in mijn schoenen schuiven. Compensatie beloofd, maar nooit ontvangen.
Veel beloven weinig geven doet een klant in vreugde leven. Nu overgestapt, maar telefonie is door hun toedoen nog niet geregeld.
Ongewild bevestiging van bestelling
Krijg na vraag (aan de deur) voor informatie, mails dat ze mijn abonnement gaan omzetten en 'welkom bij Trined'. En een bevestiging van een bestelling. Heb geen handtekening gezet en expliciet alleen voor info gevraagd. Wanneer worden zo'n praktijken eindelijk strafbaar?
Slechte service
Slechte service, bestaande klanten betalen veel meer. Je moet de modem op eigen kosten terug sturen als je opzegt. Klanten service is slecht.
prijs verschil…
Geen klachten over de verbindingen en tv alleen raar dat trouwe klanten meer betalen dan nieuwe abonnees na hun aanbieding, nieuwe klanten betalen 4 euro minder dan bestaande voor het zelfde pakket
Waardeloze service
Waardeloze service. Bij installatie blijkt het niet te werken en dat ligt natuurlijk niet aan hen maar aan een storende switch in mijn meterkast. Afspraken worden niet nagekomen en klantenservice verschuilt zich achter ‘zo werken wij nu eenmaal’. Wil je weg, zit je er een jaar aan vast…. Moet je mega afkoopsom betalen. Creditnota voor teveel afgeschreven betalingen (in 2 maanden meer dan 400 euro) duurt en duurt. Klopt vervolgens niet, is te weinig maar Trined reageert niet meer omdat ik geen klant meer ben?? Als je mailt krijg je geen reactie, als je belt krijg je te horen dat je klacht wordt ‘doorgezet’….. Nu pas, nu ik bel??? Waardeloze service! Heeft me handenvol geld gekost, slechte diensten en idem klantenservice. Ben blij dat ik geen klant meer ben.
Waardeloze (klanten)service
Wij zijn overgestapt naar een andere provider. Borg en (ten onrechte) teveel betaalde abonnementskosten totaal bijna 120 euro, zouden we terug krijgen. Toen we ruim een maand later nog geen geld ontvangen hadden hebben we dit bij de klantenservice gemeld, bijna een week later kregen we bericht dat dit binnen 30 dagen betaald zou worden. Ze hebben tot de laatste dag gewacht met betalen. Uiteindelijk hebben we bijna 3 maand op ons geld moeten wachten. Door de klantenservice werd me op onvriendelijke toon duidelijk gemaakt dat dit proces niet bespoedigd kon worden. Hoe anders was dat toen we klant werden, de kosten voor de montage zijn een dag later geïncasseerd en de abonnementskosten binnen een week (3 facturen). Geld ontvangen kunnen ze dus wel snel. Wij hebben het gevoel dat ze ons geld bewust zo lang mogelijk hebben vastgehouden, kortom Trined nooit weer!
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Vanaf januari internet en tv via Trined. Meerdere malen gebeld dat mijn signaal slecht is. Ze geven aan dat het probleem niet bij hun ligt maar natuurlijk bij mij. Dan is het weer een adapter die het sinas verstoord en de volgende keer weer een modem en de keer daarop moet ik weer een versterker.....
Nu willen ze wel een monteur sturen maar die kost 40 euro per galf uur. Ik heb nog geen dag een goede verbinding gehad. Wat een achterlijk bedrijf
Tevreden klant!
Al jaren super tevreden klant van trined. Prettige klantenservice, doen wat beloofd werd, gewoon goede kwaliteit. Internet super stabiel ook qua snelheid. Ervaring met andere providers zoals Ziggo waren zeker minder goed qua snelheid met ook stabiliteit.
Tv kijken via de " kabel " zorgt ervoor dat je goedkoop tv kunt kijken.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.