Det var lätt att hitta och jämföra olika veckobrevlådor jag sökte, leveransen var smidig och mycket snabb. Tyvärr var gummipackningen som skulle sättas på låset alldeles torrt och gick sönder när j... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Bilden på backkameran gav intrycket av en robust och större enhet än det som levererades. Magnetfästet är svagt. Mot min iPhone lyckades jag inte koppla den men mot Androiden gick det lätt, nu har j... Zobacz więcej
Materialet är stabilt och snyggt och väskan ser ut som på bilden. Tryggt med en väska som ligger mot kroppen men tyvärr så buktar det mycket i väskan när jag lägger glasögonfodralet i, så väskan blir... Zobacz więcej
Hej och hå! Beställde av misstag en produkt som jag inte kunde använda. Ångrade mig efter 10 minuter. Och till min förvåning(brukar annars vara krångligt med nätföretag) så fixade man min avbeställni... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Ganska snabb leverans
Ganska snabb leverans. Varan motsvarade inte presentationen. Dammsugaren är instabil och svår att få ihop. Har sämre sugkraft än det som utlovas.
Produkten jag fått levererat
Produkten jag fått levererat, va tyvärr långt ifrån förväntat, men jag har fått bra återkoppling och seriöst hanterat utan några undanflykter
Dom levererade varan i utlovad tid
Dom levererade varan i utlovad tid, och varan höll måttet.
Dåligt kvalitet
Dåligt kvalitet. Filtret trasigt. Lurendrejeri. Liknar mest en leksak för barn.Jag är mkt besviken.
Klokken kom når den var lovet etter…
Klokken kom når den var lovet etter bestilling, varen tilfredsstillte mitt behov
Besviken på produkten
Besviken på produkten. Väldigt plastig och svår att få ihop. Skulle gärna skicka tillbaka den men paketen var alldeles förstörd.
Enkelt
Enkelt, snabbt och bra pris, direkt i brevlådan, lätt betala med Klarna.
Ytterst tveksamma returrutiner
Ytterst tveksamma returrutiner. Paket skickas från Malmö till kund, men ska skickas rekommenderat till Holland i retur. Stor portokostnad som följd. Dåligt!
Dammsugaren lätt att flytta från ett…
Dammsugaren lätt att flytta från ett ställe till ett annat
Det som inte var bra att beskrivningen var på ganska svår engelska
Dammsugaren sög ganska bra om man betänker att den är så liten
Lätt att förvara
Sulorna var väldigt fina
Sulorna var väldigt fina, men jag glömde att jag som har pacemaker inte får använda sulor med magneter, så min fru fick dom och hon menade att hon genast kände att det hände något i fötterna oich knäna.
Uppskattar att betala med Klarna
Webbplatsen är tydlig och jag kände trygghet att beställningen skulle bli rätt. Uppskattar att kunna betala med Klarna!
Dammsugaren var trasig när den kom och…
Dammsugaren var trasig när den kom och jag har skickat tillbaka den
Hyfsat snabb sändning.
Inga problem med beställning/leverans.
Inga problem med beställning/leverans.
Nöjd med det jag köpte. Upppfyller de krav jag hade.
Det tog lite lång tid att få varorna
Det tog lite lång tid att få varorna. De verkar motsvara vad jag beställt och jag hoppas de ska fungera som planerat.
Trygghet känslan
Först och främst var jag lite orolig att den sajten kan vara en fejk sidan, på grund av en tidigare erfarenhet som var en falsk LIDL sida. Och sen läste jag noga några gånger erbjudanden och fick jag en trygghet känsla att TRIMOVE.SE är en seriös företag. Efter beställning fick jag flera meddelande från Inga på kundtjänst som berättade allt information om beställning och när kommer jag få paketet och för de.., kunden står fram. Jag har fått min beställning tidigare än beräknat, produkten som jag köpte uppfyller mina krav och jag ÄR MYCKET NÖJD! Idag ska jag göra en ny beställning och jag är glad att jag kan lita på företaget.
Tusen tack Inga..,tusen tack Trimove!😊🤗🤠
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.