Reakcja na opinię
Catrine Collins tilbyr Sterkere deg, en online treningsapp med to ulike medlemskap der målet er at du skal bli en sterkere versjon av deg selv fysisk og mentalt. Enten du ønsker å trene hjemme med Catrine som instruktør på video i Basis eller du ønsker å følge et mer strukturert treningsprogram også med andre elementer i Pluss, har Catrine det du trenger for å få inn treningen uten at det krever for mye. Online treningen er tilpasset alle nivåer.
Oslo, Norwegia
Etter en stund med egentrening hjemme ble jeg litt lei av å finne på selv hva jeg skal trene hver økt så jeg meldte meg inn i Catrine sin app og det er jeg kjempeglad for. Nå trenger jeg bare å bestemme hvilke dager er styrke og hvilke er kondis dager så går jeg inn i appen og finner den typen økt som frister mest der og da. Og det er såpass maaange og bra økter å velge mellom at det er umulig å gå lei, i tillegg at øktene er lette å tilpasse dagsformen. Og det "verste" som har skjedd er at jeg har begynt å jogge skikkelig igjen og er i den beste formen på ti år. 😅🤭🏃♀️Hvis det er en person som kunne få meg til å finne kondis og løpeglede igjen så er det blide og motiverende Catrine. 😃 I tillegg er det ekstra motiverende med andre medlemmer som deler i appen. Så her er det bare å bli med hvis du trenger et push, mestringsfølelse og samhold i ett 😉🎉
Dette treningsopplegget gir alt en trenger i en hektisk hverdag! Ferdig planlagt uke med varierende økter en bare kan hoppe inn i når som helst. Har du 20 min ledig tid, ja så ligger det økter ferdig. Det er gull! En veiledning og pushing som gjør at du tar i tar ut alt. Noe som gir en enorm mestring og treningsglede. Og ikke minst deler en dette med en fin gjeng av medlemmer som heier på hverandre. Et unikt opplegg jeg jar hatt gleden av i over 5 år og er fortsatt ikke lei. Catrine du en fantastisk trener, hva du byr på🤩🫶👏

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Et helt fantastisk bra opplegg 💦💪 Gøye , motiverende økter med bra musikk 🎵 Cathrine pusher deg gjennom fra start til slutt 🙌 Du har såååå mange økter å velge mellom , så du blir aldri lei 😉 Lover deg , du angrer ikke på å melde deg inn . Vi er en fantastisk gjeng som heier på hverandre 😍

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Jeg vil sterkt anbefale treningsprogrammet til Catrine. Hun byr på seg selv, med motivasjon, entusiasme og en smittende treningsglede. Det gjør at en får lyst til å følge opp treningen og på tyngre treningsdager snur det raskt når en møtes av hennes engasjement. Programmet tilbyr varierte økter, både på tid og intensitet, med detaljert og gode forklaringer. Det passer meg utmerket og gjør at jeg klarer å trene mer regelmessig og strukturert enn noengang. God investering, både for kropp og sinn!

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Catrine er ei dame som man bare ikke kan gå glipp av. Jeg har vært medlem i mange år, og klarer meg ikke uten henne i hverdagen. Hun inspirerer og motiverer med sitt engasjement for medlemmene sine, og legger ute løpe-og styrkeøkter som passer for alle, uansett nivå. Trening meg Catrine er verdt å prøve, og kan bli en del av din hverdag og livsstil også 💛

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Gitt meg gode treningsrutiner i en hektisk hverdag med full jobb og 4 småskolebarn. Fra å trene periodevis med lite struktur til nå å ha 5 økter hver uke (siden august 2025). Så mye lettere når man har en plan for økta- både kondisjon og styrke. Føler meg sterkere enn noen gang :-) gleder meg hver måned til nytt program og nye utfordringer. Anbefales virkelig.

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Sterkere deg og Catrine gjør trening tilgjengelig og gjennomførbart. Det er gøy, det er variert og det er helt definitivt verdt det 🌟

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Har trent sammen med Catrine i mange år og det er det beste programmet jeg kunne ha valgt for meg. Det er gjennomførbart uansett hvor du trener (hjemme, ute eller på senter). Jeg føler alltid at jeg trener sammen med noen, for å ha Catrine på skjerm eller øre er virkelig til hjelp. Hun gir deg den pushen du trenger akkurat når du føler at du ikke klarer mer, hun lager varierte og motiverende økter og jeg tror ikke at jeg har vært i bedre form enn det jeg er nå!! Jeg er så glad for at jeg meldte meg på hos henne og får gleden av å trene med henne hver uke. Du kommer ikke til å angre om du melder deg på. Bare gjør det 👍🏻

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Jeg har vært medlem i tre år og har fått et helt nytt liv. Med korte, gode og effektive økter der man pushes som bare det, får jeg all den energien jeg trenger for å være den beste versjonen av meg selv.

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Veldig gode økter med mye variasjon. Holder løpegleden min oppe😃

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
WOW jeg lover - du angrer ikke.
Catrine er ei utrolig sprudlende og motiverende gla jente som setter sammen et unikt treningsprogram hvor man kan trene alle økter sammen med henne på skjerm. Det er så ekte og folkelig at jeg tar meg selv i å svare når hun pusher på - skikkelig kult - jeg smiler og mestringsfølelsen bobler 👍
Gjør det, gjør det, gjennomfør det, logge å følge din egen progresjon, enklere blir det ikke.
Passer det bedre å gjøre det uten å følge direkte på skjermen er det et stort ressursarkiv med hav av ulike treningsøkter å velge mellom.
Artig, motiverende og utrolig godt forklart. Dette passer for alle uansett hvilken form man er i. Jeg har aldri vært mer motivert. Her inne pusher man hverandre så mye man vil og det motiverer enormt det har jeg selv erfart.
Man finner også ukens mattips og mange gode ernæringsrike oppskrifter.
Så lyst på en ekstra motivasjon til å kickstarte det nye året? Eller bare å komme i lbedre form ?
Hiv deg med…. Så blir du en del av et herlig felleskap som pusher og motiverer hverandre under strukturert og kompetansebasert veiledning.
Jeg er iallefall evig takknemlig for å være en del av Sterkere Deg 👏
Tusen takk til Catrine for at dette finnes 😘

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Catrine og Sterkere Deg-appen har fått meg til å elske trening, både styrketrening og løping. Catrine er vennlig, motiverende og inspirerende på en unik måte, som har lært meg å virkelig sette pris på alt det gode som skjer i kroppen når man får inn en god treningsrutine.

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Trening som funker i hverdagen med 3 barn, og med en engasjerende trener som pusher på med et smil, uten å gi dårlig samvittighet 😀Men med smittende treningsglede!

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Akkurat passe lange økter, god variasjon. Elsker at det noe å huke av slik at man fysisk ser at øktene er gjennomført. Godt utvalg i ulike økter, om man ønsker andre økter eller ekstra økter.
Catrine er flink til å forklare øvelsene. Hun prater akkurat passe mye. Motiverer hver økt. Jeg hadde aldri, i en turnus hverdag, fått til å trene så regelmessig og så mange gode styrke økter som jeg gjør nå med denne appen. Anbefaler den til alle, uansett nivå

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Er veldig fornøgd med dette opplegget, det er variert og noko for ein kvar smak. Eg likar at det blir vist alternative øvelser og eg likar at det er ulik lengde på øktene, noko som gjer det lett å få inn trening på dagar ein har lita tid. Eg synes òg Catrine er motiverende, både til å pushe meg, men òg presisere at det er dagens form som er viktig. Du må ikkje alltid klare meir enn i går, men det viktigaste er at du trener, enten det blir gange eller max tempo den dagen. Kjenner meg alltid som ein vinnar når Catrine coacher😊

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Har trent online med Catrine siden januar 2021. Catrine er en fantastisk coach som motiverer og inspirerer. Øktene er varierte og mange! Det er så mye å velge mellom og alt er like gjennomført og bra. Hjemmetrening fungerer som bare det med et sånt opplegg og en sånn coach🙌🏻🤩 Dette er lett å få til i en travel hverdag og det gir altså så mye! Kan varmt anbefales 🫶🏻🙌🏻

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Jeg har trent med PT på treningsstudio, deltatt på løpetimer og hatt onlinecoach - men alt dette får jeg mye rimeligere via sterkere deg med Cathrine! Hun lager gode treningsøkter 👊 på løpeøktene løper jeg med Cathrine på TV-en, det gjør jeg også på egentrening hjemme når jeg trener styrke. På studio følger jeg gjerne programmet på egenhånd. Jeg pusher meg mye mer når jeg følger Cathrine! Jeg er super fornøyd. Vi heier også på hverandre, finner alternative øvelser, kan finne økter i ressurser - og det er ulike fokusområder fra måned til måned. Dette passer meg perfekt.

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Du kommer inte ångra dig - trust me 🙏No more words are needed 🤷🏻♀️ Catrine är 👌 och du kommer känna dig RÅ och stark 👊

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Catrine leverer motiverende og variert kvalitetstrening hver eneste uke. Perfekt for deg som vil få inn styrketrening, løping - eller begge deler - i hverdagen. Ikke minst er hun kjempehyggelig og flink til å lokke fram treningsgleden! Anbefales 100 prosent.

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Catrine er kunnskapsrik, sprudlende, inkluderende og som får meg til å pushe på i hver økt. Dette er trening for alle uansett nivå og form, og er du ny når det gjelder styrketrening får du gode forklaringer for hvordan øvelsene skal gjøres samt alternativer om man ønsker tøffere øvelser eller tilrettelegging om man har noen vondter. Løpeøktene går unna ved hjelp av motivasjon, engasjement og god musikk. Jeg er så glad for å være en del av treningsgjengen til Catrine som preges v motiverende og støttende ord fra alle. Appen er en skattekiste når det gjelder styrke- og løpeøvelser. Vel verdt å teste ut 😍

Odpowiedź od Sterkere Deg med Catrine
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.