Informacje dotyczące firmy

1. Trener osobisty
  2. Fitness i dietetyka
  3. Dietetyk

Napisane przez firmę

Simplecoaching.no er et nyoppstartet online coachingfirma med en tydelig visjon: å gjøre trening og en sunnere livsstil mulig for alle – uansett utgangspunkt. Vi ønsker å hjelpe mennesker til å få en bedre og lettere hverdag gjennom personlig oppfølging, tilpassede treningsopplegg og støtte i hverdagen. Vårt mål er å bygge et lite, men sterkt team bestående av 3–5 coacher med høy faglig kompetanse, gode menneskeferdigheter og evnen til å møte hver enkelt kunde med forståelse og tillit. Vi tror på å finne løsninger – ikke problemer – og å legge til rette for at hver kunde skal lykkes med sine mål. Vi er særlig spesialisert innen vektreduksjon, men har bred erfaring og kunnskap innen de fleste områder av trening og helse. Uansett om du ønsker å komme i gang med trening, bygge styrke, forbedre kondisjon eller skape en mer balansert livsstil, så kan vi hjelpe deg. Vi har ikke som mål å bli den største aktøren i markedet – men vi skal være den som leverer de beste resultatene. Hos Simplecoaching.no handler det ikke om raske løsninger, men om varig endring, trygg oppfølging og ekte resultater.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Simple Coaching

Jeg har brukt Simple Coaching siden oktober og er svært fornøyd med oppfølgingen. Som fotballspiller fikk jeg et skreddersydd trenings å kostholds opplegg som var tilpasset både treningsmengde og hverdag.

Oppfølgingen har vært tett, strukturert og motiverende, med tydelige justeringer underveis.

Jeg kan trygt anbefale Simple Coaching til alle som ønsker profesjonell og personlig online Coaching.

7 listopada 2025

Game changer

Å starte med Simple Coaching er det beste valget jeg har gjort. Har fått tett og personlig oppfølging og har virkelig fått den ekstra boosten og støtten jeg har trengt for å nå målene mine. Anbefales til alle som vil bli bedre

31 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

kunne ikke bedt om en bedre coaching

jeg er super fornøyd med coaching jeg har fått, alt fra treningsprogram, tips og støtte har vært fenomenal. de motiverer og har gitt meg en boost jeg har trengt når det kommer til trening og vekt ned gang som jeg virkelig har trengt, simplecoaching kan anbefales på det sterkeste, de følger deg opp heile veien, å de gir deg det du trenger til å treffe de måla du setter.
jeg er super fornøyd
har hatt coaching av dem siden november 2025. og jeg angrer ikke på at jeg tokk kontakt.
så tusen takk til simplecoaching.no

16 listopada 2025

veldig fornøyd

Jeg er veldig fornøyd med opplevelsen. Profesjonell, trygg og støttende veiledning hele veien. Følte meg sett og hørt, og sitter igjen med nyttige verktøy jeg faktisk bruker i hverdagen. Anbefales varmt!

8 stycznia 2026

Tusen takk!!!

5/5 ⭐️
Veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått. Jeg har oppnådd formen jeg lenge har ønsket å få. Kundebehandlerne er både varme, profesjonelle og genuint opptatt av å hjelpe. Rask respons, god kommunikasjon og skreddersydd veiledning gjorde hele opplevelsen trygg og motiverende. Anbefales på det sterkeste👍🏽👍🏽

7 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Topp opplevelse og kiloene blir borte.

God oppfølging fra instruktør. Oversiktlig nettside, lett og manøvrere på. Fått ett bra treningsprogram og oversikt/meny på mat og kalorier

29 stycznia 2026
Logo Simplecoaching

Odpowiedź od Simplecoaching

Takk for fin tilbakemelding! Glad du ble fornøyd, og gleder oss til og følge deg videre gjennom de kommende månedene! Vi heier på deg!

10/10

Veldig fint

14 sierpnia 2025
Logo Simplecoaching

Odpowiedź od Simplecoaching

Tusen takk :)

Startet å trene i 2020

Startet å trene i 2020, fikk en gratis PT-time med Kjetil og startet raskt opp med timer hos han. Han har hjulpet meg å nå mange mål, hjulpet meg gjennom rehabilitering etter skade og vært en ordentlig god støttespiller, PT og har blitt en god venn.
Han vet hva han snakker om, holder seg oppdatert og yter maks for kundene sine.
Jeg kunne ikke være mer fornøyd med starten på min treningsreise!
Anbefales 10/10

1 sierpnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej