Hice un pedido hace ya un mes. No he recibido el producto. Les escribo por correo electronico y por instagram y no me han contestado. Es una estafa. No compreis
Jeg har nu skrevet til jer siden jul, da jeg ønsker at returnere to tasker og få pengene retur men i svare ikke. Det er enorm dårlig stil, og jeg vil aldrig handle hos jer igen, men ønsker pengene ret... Zobacz więcej
Superærgerlig oplevelse. Har købt et Fjällräven penalhus til skolestart (1.5). Trendybags trækker gladeligt betalingen men pakken bliver ikke leveret. GLS sætter gang i en såkaldt “efterlysni... Zobacz więcej
Jeg var ærgelig over at jeg skulle betale gir at få snydt varen retur så opgav. Det er ikke et firma jeg vil bruge mere
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
trendyBAGS.dk blev startet med baggrund i en stor passion for tasker og lædervarer, og ønsket om at give kunderne mulighed for at handle når det passer dem og hvor det passer dem. Du kan handle på det tidspunkt af døgnet du ønsker, uanset om det er fra hjemmets trygge rammer eller fra mobiltelefonen på farten. trendyBAGS.dk er din online taskebutik. Hos trendyBAGS.dk tilbyder vi varer af høj kvalitet fra et eksklusivt udvalg af mærker. Taskerne er omhyggeligt udvalgt, for at sikre at kvalitet, udtryk og funktionalitet er helt i top.
Stenhuggervej 10, 5230, Odense M
- kundeservice@trendybags.dk
- trendybags.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
5 stjerner værd
Bestilte sen eftermiddag og tidligt næste morgen var pakken i pakkeboksen.
Fin gaveindpakning.
Flotte tasker.
Jeg blev glad for at det gik så hurtigt, og at taskerne var som jeg havde regnet med. Jeg er meget tilfreds. V.H. R.R.Rarbo
jeg har handlet 2 gange på TrendyBAGS begge gange har jeg været ovenud tilfreds både med varerne og den hurtige levering
Super hurtig
Bestilte pung den ene dag og fik den næste dag. Sådan skal det være super.
Køb af lædertaske
Super oplevelse. Bestilte tasken den ene dag (helligdag) og modtog den dagen efter. Tak
Nemt og hurtig
Stort udvalg på hjemmesiden, og leveringen var hurtig og problem fri.
Fremragende - trods knas med IT
Bestilling ville ikke gå igennem, hverken hos mig eller hos firmaet.
MEN hjælpen var nær og det hele forløb perfekt inkl. hurtig levering.
1000 tak for hjælpen!
Meget tilfreds!
Stort udvalg af vare, gratis fragt og rigtigt hurtig levering.
Fin fin taske
Tak for en fin taske til min samling. Varen levede fuldt ud op til mine forventninger. Faktisk mere end det og så endda til halv pris.
Fin betjening.
På trods af særdeles store problemer med at få Post Danmark til, at levere til korrekt postbutik, en særdeles god betjening og service.
Fantastisk service
Jeg nyder at shoppe på trendybags fordi det er spændende og tit er der gode tilbud😄
Køb af herrepung
Super hurtig levering og varen var præcis som den skulle være