Oceniono na 1 z 5

Annoncere heftigt på bl.a. Google og bringer "nyheder", men i virkeligheden bringer de skjulte annoncer for svindelforetagender, der giver sig ud for at være redaktionelt indhold (bl.a. for noget der... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nyt og bedre brand. Stort, bredt udvalg. God service i butikkerne og hele tiden nye varer. Deres webshop er lige ledes blevet bedre og bredere. Og bestiller man inden kl. 14.00 saa har man... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Trend er bestemt ikke godt sted OVERHOVEDET. Deres tasker, punge, opladere osv. er allesammen elendig kvalitet, og går i stykker allerede efter at have været brugt 1-2 gange. Det er simpelhent intet... Zobacz więcej

1,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Hurtigt & nemt.

Hurtigt & nemt.

Vil klart anbefale virksomheden til andre.

3 lutego 2019

Tak for opmærksomheden 👍
Mvh. Team Trend.dk

5 stjerner herfra!

Fik pakken super hurtigt! Og der var ledlagt retur label -super nemt! Da pungen var købt i gave og måtte byttes så returnerede de pengene samme dag som de fik den retur! Kan kun stærkt anbefale Trend A.

10 stycznia 2019
Oceniono na 2 z 5

Dårlig hjemmeside og ugyldige rabatter.

Dårlig hjemmeside og ugyldige rabatter.
Hjemmesiden fungerer ikke ordenligt. Kan ikke opdatere indkøbskurven, bliver ved med at skulle genindlæse siden.
Jeg kunne heller ikke bruge min rabatkode på 100 kr ved køb over 400 kr. Jeg havde lagt for 438kr i indkøbskurven og prøvede at indtaste rabatkoden og så blev den ved med at sige at beløbet ikke var højt nok til at bruge rabatkoden.
Så jeg endte med at købe mine ting uden rabat 😠

8 listopada 2018

Hej Maria.
Vi har lige testet det og koden virker fint og fik rabatten. Jeg kunne også godt opdatere kurven
Vi har og snakket med it som sier at alle andre godt kan
Ved ikke vad som har godt galt
Kh. Trend

Oceniono na 1 z 5

Jeg har for 6 dage bestilt en vare som…

Jeg har for 6 dage bestilt en vare som jeg endnu ikke gar hørt noget om er på vej 😡 jeg har ringet flere gange de tager den ikke jeg har skrevet til dem på deres kontakt formular stadig INTET hørt det første OG SIDSTE GANG JEG HANDLER HER!!!!

10 października 2018

Hej Tanja.
Din sko blev sendt samme dag og du fik mail fra trend og gls dette har vi selfølgelig dokumentation for, har heller ikke nogen besked på systemet. Måske blander du webshop samen med et andet køb. Har sendt dig en besked om og ringe mig, så vi kan finde ud af hvad der er gået galt.

Fint!

Intet at bemærke! Alt gik som det skulle og meget hurtigt!

8 października 2018
Oceniono na 1 z 5

Desværre ikke en god oplevelse

Jeg fik ikke de rigtige varer tilsendt og da man så ringer til dem, kan de ikkke finde ud af hvilke ordre de har sendt ud, de har en der ikke forstår hverken dansk eller ret godt engelsk til at tage telefonen! Så man kan ikke få lov og forklarer hvad det er man har bestilt! Og da man så sender et billede ind af kvitteringen mener de at ordren ikke findes! Trods pengene er hævet! Jeg ringer efter en uge for at finde ud af hvad de har fundet ud af og så for jeg afvide de har meget travlt men de ville ringe til mig dagen efter! Dagen efter ringer jeg lige før lukketid og da hun hører det er mig igen bliver røret smækket på! Syntes virkelig det for dårligt! At jeg ender med en forkert str sko og en skide neglefil istedet for en pung og halstørklæde og den rigtige str sko!

22 września 2018

Odpowiedź od Trend.dk

Kunde har aldrig på noget tidspunkt kontaktet os på webshoppen men kontaktet en af butikkerne om et manglende produkt. Hun kontakter os videre og rigtig nok er pungen faldet ned fra pakkebordet og vi sender den samme dag. Dette for hun også besked på. Vi synes ikke denne anmeldelse stemmer overens med situationen og at hun har ringet en uge tidligere eller fået smækket røret på stemmer slet ikke. Vi er helt uforstående overfor dette.

Hun har aldrig kontaktet os men her er den besked vi har skrevet til hende:
———————-
Besked sent til kunde
Hej,
Vi kan se du har lavet en anmeldelse på trustpilot.
Du har ringet til en af vores butikker og talt med personalet om en manglende pung. De kontakter os med det samme og rigtig nok er der sket en fejl, pungen er faldet ned bag pakkebordet. Vi sender den derfor afsted med det samme altså samme dag og det skulle du gerne have modtaget mail om afsendelse fra webshop og vores medarbejder kontaktede dig efterfølgende. Udfordringen er at vores ansatte i butikkerne ikke har noget med webshoppen at gøre og derfor vil man få hurtigere afklaring ved at kontakte os på kundeservice mail hvor vi løser alt med det samme.
Vil rigtig gerne ha tilbagemelding på hvad der er gået galt så vi kan rette op på det hurtigst muligt.
Du er velkommen til at ringe.
Mvh
Henrik
Trend Accessories

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej