Oceniono na 5 z 5

Flot kvalitetstøj til super gode priser. Deres live salg er fantastisk. Der står brystmål mm på alt, og Tina er rigtig god til at fortælle om hvad det er lavet af og hvis der er noget man skal være... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

For lige at slå det fast: trend2 er en internetbaseret virksomhed, så hvis du forventer luksuriøse lokaler og champagne, så skal du nok lige justere din forventning. Der er hjemmesiden, og så er de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Perfekt sted at handle, altid søde og svare på alle spørgsmål, i forhold til størrelse og levering. Varerne kommer super hurtig. Let og overskuelig hjemmeside. De varmeste anbefalinger herfra... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą dla puszystych

Napisane przez firmę

Plus Size Tøj til Modebevidste Kvinder i Str. 42-60. De har bl.a. mærkerne Gozzip, Gozzip Black, Studio, Kanok, Vero Moda Curve m.v.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Flot kvalitetstøj til super gode…

Flot kvalitetstøj til super gode priser.
Deres live salg er fantastisk. Der står brystmål mm på alt, og Tina er rigtig god til at fortælle om hvad det er lavet af og hvis der er noget man skal være opmærksom på med hensyn til størrelse.
Fantastisk god kundeservice og de besvarer meget hurtigt henvendelser.
Har kun rosende ord at sige om Trend2.

23 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Lækkert tøj i store størrelser.

Jeg har handlet det lækreste tøj i str. 58 og 60 på 3 live over facebook.
Det var en super god oplevelse.
Tøjet blev vist grundigt, der var både brystmål og rygmål og spørgmål blev besvaret ærligt. Hvilket gjorde det nemt og trygt at handle på den måde.
Tøjet nåede hurtigt frem og var pakket fint ind, så intet havde taget skade under transporten.
Tak for en god oplevelse.

8 stycznia 2024

TUSINDE TAK for den flotte anmeldelse. Det varmer meget. ❤

Oceniono na 5 z 5

At handle hos Trend2 er altid en…

At handle hos Trend2 er altid en fornøjelse, super god kundepleje, super kvalitet af alle deres vare, og ikke mest de mennesker 🥰der står bag den forretning, er bare helt igennem de skønneste mennesker 🥰

17 stycznia 2024

Hej Yvonne.
Dejligt, at høre og du er bestemt altid velkommen. Tak 🥰

Oceniono na 5 z 5

Super skønt sted at handle.

Varerne kommer super hurtig.

Let og overskuelig hjemmeside.

De varmeste anbefalinger herfra, så det giver 5 ***** til teamet i Trend2.

25 sierpnia 2023

Hej Karina.
Hvor dejligt, at høre. Tusinde tak for det. ❤

Oceniono na 5 z 5

Gik ind på liven men for sent så…

Gik ind på liven men for sent så systemet meddelte at det var for sent at bestille. Tina var så sød at skrive til mig om hvad det var jeg ville bestille. Hun åbnede for systemet så jeg kunne bestille. Super service. Så ringede Tina mig op i dag for hun var lidt i tvivl om min ordre. Så fik vi det på plads. Fantastisk service. Vil meget gerne anbefale Trend2.

1 września 2023

Hej Anne.
Selvfølgelig. Vigtigt, at man får det rigtige.
Tak for din anmeldelse. ❤

Pakkefejl, men vendt til UG

Bestilte en bluse den 09/08 og hurtigt modtog jeg en pakke fra Trend2. Desværre var der sket en pakke fejl, det var en kjole der lå i pakken. Det er jo hvad der kan ske. Jeg fik aftalt med Tina at returnere pakken, og så ville hun sende blusen til mig. Jeg har ferie og skulle rejse 3 dage efter, så det var vigtigt at jeg modtog pakken inden. I dag (lørdag) ringede det på døren og udenfor stod Tina med min pakke. Hun ville være sikker på at jeg fik den til tiden.
Det kalder jeg "RIGTIG GOD SERVICE"

12 sierpnia 2023

Odpowiedź od Trend2

TUSINDE TAK for din flotte anmeldelse. :)
Ja, selvfølgelig skulle du da have den med på ferie. :)
Håber, at du har en god ferie og tak for anmeldelsen. :)

Oceniono na 5 z 5

Super lækkert tøj og til gode priser

Super lækkert tøj og til gode priser. Der er også mange tilbud hvor man gøre en god handel.

Service er i top, hjælpsom og rigtig sød.

4 marca 2023

Odpowiedź od Trend2

Tusinde tak for din anmeldelse, den betyder rigtig meget for os. :)

Lækkert tøj

Lækkert tøj, super levering - køber der tit

29 stycznia 2023

Odpowiedź od Trend2

Tak for den flotte anmeldelse og vi er også glade for dig, som kunde. :)

Oceniono na 4 z 5

Tøjbutik med omsorg

Der er hjemmesiden, og så er der et lillebitte lager.
Til gengæld er der Tina, der styrer det hele med et enormt overblik over både kollektion og kunder - og masser af godhed og omsorg.

1 grudnia 2022

Odpowiedź od Trend2

Tak Helene - og ja, du har fuldstændig ret, vi ville ønske os et større lager. :)

Som forventet

Hentede selv min ordre, hos søde og rare mennesker.
Skal 100% sikkert handle her igen, gode varer til gode priser

20 listopada 2022

Odpowiedź od Trend2

Tusinde tak for din flotte anmeldelse. Og du er velkommen til hver en tid. :)

Godt storpigetøj

Jeg har handlet hos Tina trend2 i flere år både på hjemmesiden og via hendes superhyggelige lives, der altid foregår smilende og med godt humør 👍🤗. Der sælges mange gode mærker, og pakkerne kommer altid som aftalt. Kan kun give min bedste anbefaling 🙏🤗

13 grudnia 2022

Odpowiedź od Trend2

Tusinde tak for din flotte anmeldelse - så mangler du bare, at du snart kommer forbi, kunne være så hyggeligt, at hilse på dig face to face. :)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej