Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Non male la spazzola anche se non è rotante, discreti anche i due rulli, destro e sinistro, che avvolgono i capelli automaticamente…terribile la scarsa qualità dei materiali: l’incastro ha 4 gancetti... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

In het begin , top borstel met vele opties en voor een leuke prijs werkte hij goed. En vanmorgen deed ik hem aan en boem zag een schok en roken dat ding en brandalarm ging af alles wat een ellende...... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Hvor skal jeg begynne?. Jeg bestilte et produkt og ville returnere. Det kostet kjempedyrt. De setter alt på en måte at det er umulig en gyldig returadresse. Det største feil var å sette alt gjennom. T... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Bestilte mit TravX tirsdag d 10/12, modtog det fr er fredag d 13/12, der er god styrke, både føn og glat funktionen virker upålsgeligt. Krølle funktionen, kræver lidt teknik, hvilke en dyson også gø... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z produktami do włosów

Napisane przez firmę

We are TravX, the beauty expert company that creates the opportunity for every woman to experience the benefits of an Airstyler. With our beauty experts full of passion for beauty and technology, we have created the accessible solution for every hair type to money and time wasted on loose hair tools. Our affordable all-in-one Airstyler offers the same quality and effect of the expensive Airstyler for every woman.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

2,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 6

Napisz recenzję

Oplichters

Artikelen ongebruikt geretourneerd,op 25-11-2024 aangekomen in hun magazijn.
Nu nu 08-01-2025 nog steeds geen terugbetaling ontvangen.!!
Div keren geprobeerd om contact op te nemen,maar helaas geen enkele reactie.

25 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Koop hier NIET, OPLICHTERS!!!!

Tis dat je een ster moet geven voor een review maar die is al niet verdiend. Bestel hier NIET!! Airwrap besteld, na twee keer gebruik vliegt dat ding in de fik en vervolgens geeft de klantenservice ‘die ze zo hoog in het vaandel hebben’ niet thuis. Ze reageren gewoon NIET. Niet via email, niet via fb, niet via insta… echt schandalig! Ik ga nog even kijken wat de volgende stap wordt.

6 grudnia 2024
Oceniono na 2 z 5

I purchased this TravX 6 in 1 Airstyler…

I purchased this TravX 6 in 1 Airstyler beginning of November.
After using approximately 5 times it blew at the weekend and then smoked.
Contacted TravX asking for a refund as it's obvious the product is faulty.
I was advised after careful consideration they would not refund me.
Avoid this product.

4 stycznia 2025

Wil het product terugsturen

Wil het product terugsturen, maar ik krijg met geen mogelijkheid contact met TravX. Hele slechte klantenservice dus!!
Ik wil het product terugsturen gezien ik daar gewoon recht op heb.

6 stycznia 2025

Travx airstyler defect

Mijn Travx airstyler liet het na precies een jaar afweten .
Ik heb 2x via de klantenservice een mail van het defect gemeld maar geen reactie gekregen. Wel beweren zij binnen 48 uur contact op te nemen.

6 stycznia 2025

KLACHT COMMUNICATIE RETOUR

😡 Ik wil mijn bestelling al 2 weken lang terugsturen, maar ik graag GEEN contact na al wel 10 mailtjes. Nu stuurt KLARNA mij een reminder! Wat een slecht bedrijf 😡 Ik maak hier een zaak van als ik geen antwoord krijg 😡

Slecht

Kerst kado voor mijn dochter gekocht na 2x gebruiken rook je een brandlucht en werd heel heet nu gaat hij niet meer aan

4 stycznia 2025

Geen geld retour

Begin december mijn travx retour gestuurd en toen werd het stil,nog steeds geen geld retour. Bedrijf deugt voor geen kant, niet kopen. Mail die ik kreeg van andere gedupeerden:

Beste TravX-klanten,
Wij zijn de leveranciers voor het TravX-merk. Begin november hebben Brandon Enrico van Mierlo en Remo van der Heijden, de eigenaren van het TravX-merk, valse betalingsbewijzen gebruikt om frauduleus een bedrag van $317,586 USD aan goederen en verzendkosten van ons te stelen, welke tot op heden niet zijn betaald. Ondanks onze herhaalde verzoeken om betaling, hebben we geen reactie ontvangen. We hebben dringend uw hulp nodig. (In de bijlage vindt u de valse betalingsbewijzen en bewijs van niet-betaling. We hebben ook een video van hun weigering om te betalen, die we indien nodig kunnen verstrekken.)
Ze leven een luxueus leven met ons verdiend geld, terwijl ze op sociale media pronken met luxe auto's en designermerken, terwijl ons team en 100 gebroken gezinnen lijden door deze onbetaalde bedragen. Hun weigering om te betalen betekent dat deze arbeiders zich niet kunnen herenigen met hun families tijdens het Chinese Nieuwjaar.
We verzoeken vriendelijk om uw steun door dit bericht te delen op uw sociale media en gebruikersgroepen. Initiëer alstublieft terugbetalingsklachten en chargeback-verzoeken bij platforms zoals Shopify, PayPal, Klarna, Knab, Ideal, enz., om te voorkomen dat zij verder gestolen geld verkrijgen!
Tegelijkertijd hebben we juridische procedures opgestart om het verschuldigde bedrag terug te vorderen. Getuige zijn van de komst van gerechtigheid!

8 grudnia 2024

Erg teleurstellend

Een leuk kerstcadeau gekocht voor mijn dochter en helaas na 3x kort proberen al kapot. Nu probeer ik al een paar weken contact te krijgen met TravX. Inmiddels heb ik al meerdere mails gestuurd, maar daar krijg ik geen reactie op. Erg teleurgesteld in het product en in het bedrijf Travx.

Oceniono na 1 z 5

Eerst verkeerde artikel besteld dus graag retour

Eerst verkeerde artikel besteld dus deze bestelling binnen 5 minuten laten annuleren. Komt geen reactie op. Artikel is geleverd en nu wil ik deze retourneren, geen reactie van de klantenservice hierop gekregen. Na een maand uiteindelijk wel een reactie waarin de retouraanvraag wordt afgewezen omdat ik deze retouraanvraag niet binnen 14 dagen na besteldatum zou hebben aangevraagd! Slechte klantenservice. Alleen per mail bereikbaar en die mail beantwoorden ze eens per maand! Je kan niet retourneren omdat ze je geen reactie geven op je retouraanvraag en al helemaal geen retouradres bekend is en ze je die niet (kunnen) geven want het is een Dropshipper.

25 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Ondeugedelijk product en zeer slechte service!!

Het duurde enkele maanden voordat de eerste helemaal niets meer deed. Na verschillende mails te hebben gestuurd eindelijk een reactie terug. Ik kon uiteindelijk een nieuwe krijgen. Maar ook deze is na een paar maanden wederom kapot gegaan. Het viel mij ook op dat TravX hairstyler, ook wanneer deze niet gebruikt werd, warm aanvoelde.
Ik probeer nu al weer enkele weken contact met ze op te nemen maar tot op heden zonder resultaat. Ik ben erg ontevreden over het product. Het is een ondeugelijk product. Nu toch maar sparen voor de Dyson.

Rookpluim uit de fohn

Een jaar gelden deze fohn besteld en redelijk tevreden. Echter rook ik twee maanden geleden een brandlucht en zag ook een rookpluim uit de fohn komen. Na een mail vroegen ze om een filmpje te maken. Echter kwam er geen rookpluim meer ut maar rook ik nog wel een brandlucht en de verschillende standen werkte niet meer. Filmpje heb ik opgestuurd en nu twee keer achteraan gemaild maar krijg nu geen bericht terug. Waardeloos !

23 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Retourneren 1 grote ergernis!

Omdat ik totaal niet tevreden was met echt heel veel moeite mogen terug sturen.
Op 31-10 mail gehad dat ze het binnen hebben maar helaas nog geen terugbetaling gezien. Geen antwoord meer na diverse mails.
Hoe brutaal ook om hieronder alleen te reageren op mensen die wel tevreden zijn.
Het wordt nu echt tijd om de handen in één te slaan en ermee naar Radar te gaan.

2 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Koop je iets wat na 2 weken geleverd…

Koop je iets wat na 2 weken geleverd wordt. Geven ze op dat je binnen 2 weken moet retourneren.... Dat is natuurlijk oplichting eerste klas. Pas op met dit soort sites. Ook moet je 25% van het retour op het aankoopbedrag akkoord vinden al is alles ok genoeg om je alsnog te neppen en dan retour naar het buitenland wat ook veels te veel kost. dus kan je beter proberen de aankoop door te verkopen. en dus nooit met dit soort internet oplichting in zee te gaan!!!

18 grudnia 2024

Rotzooi

Het leek zo mooi…in het filmpje. Maar het is een scam! Mijne doet het niet, heb m 1x gebruikt… kan nergens terecht met mijn klacht. Bedrijf reageert niet op e-mail. Zonde van je geld.

2 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Totaal geen effect hij werkt…

Totaal geen effect hij werkt niet...geen krul of slag in het haar! .meerdere malen contact opgenomen via mail nog steeds geen terug koppeling!!zeer slechte service en geldklopperij

1 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Avoid , no warranty or customer service

Purchased as a Christmas present , faulty when opened , dangerous product , strong burning smell and very hot , does not work at all .
Refusing to deal with the issue as reported just over 30 days . No level of warranty offered with product so stuck with a faulty useless item and paid £59.99 for the privilege, strongly advise to avoid this company .

25 grudnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej