Voor onze smalle trap een passende oplossing vinden was moeilijk, uiteindelijk via dit bedrijf is het dan toch gelukt. Super goed!
Zobacz, co mówią recenzenci
ze hebben duidelijk gemaakt dat systeem niet permanent schade geeft en dat vond ik belangrijk
Goed en zeker betaalbaar bedrijf, vindt de prijzen die je hier kwijtbent voor een goede traplift erg meevallen.
ze hielden toon rustig en beleefd voelde professioneel
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Traplift Apeldoorn is dé specialist op het gebied van trapliften in Apeldoorn en omgeving. Wij begrijpen dat mobiliteit in huis van groot belang is voor uw comfort en zelfstandigheid. Daarom bieden wij op maat gemaakte trapliftoplossingen voor elk type trap, zowel voor rechte als gebogen trappen. Bij Traplift Apeldoorn staan veiligheid en gebruiksgemak centraal. Onze trapliften zijn van hoge kwaliteit, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. Ons ervaren team van monteurs zorgt voor een vakkundige installatie en staat klaar om u te adviseren over de beste oplossing voor uw situatie. Wij bieden niet alleen nieuwe trapliften aan, maar ook tweedehands opties voor wie op zoek is naar een betaalbare oplossing. Met onze jarenlange ervaring in de branche kunt u rekenen op persoonlijke service, snelle levertijden en uitstekende nazorg. Bezoek onze website trapliftapeldoorn.com voor meer informatie en een vrijblijvend adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat u veilig en comfortabel in uw eigen huis kunt blijven wonen.
Dane kontaktowe
Het Rietveld 55A, 7321 CT, Apeldoorn, Gelderland, Holandia
- +31555690998
- contact@trapliftapeldoorn.com
- trapliftapeldoorn.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Fijne traplift voor een goede prijs
Leuke mensen en erg klantgericht
Leuke mensen en erg klantgericht. Voor mij echt een aanrader.
Ben blij met de nieuwe traplift
Ben blij met de nieuwe traplift, de traplift functioneert prima en is daarbij ook nog is energie zuining.
Bedankt dat jullie zo snel konden…
Bedankt dat jullie zo snel konden leveren, zijn blij met de mooie traplift.
Geen duur bedrijf en daarbij een…
Geen duur bedrijf en daarbij een bedrijf dat echt met je meedenkt, kan ze aan iedereen aanraden.
Goed en zeker betaalbaar bedrijf
Traplift laten plaatsen in de woning…
Traplift laten plaatsen in de woning van mijn ouders. Goede traplift. Heel fijn voor ze.
Als je een traplift wilt laten plaatsen…
Als je een traplift wilt laten plaatsen is dit een prima bedrijf.
Heel blij dat de traplift is geplaatst
Heel blij dat de traplift is geplaatst. Super prettig ook dat dit zo snel kan leveren.
Traplift laten plaatsen in de woning…
Traplift laten plaatsen in de woning van mijn ouders. Groede traplift. Heel fijn voor ze.
Heel blij met Sven
Heel blij met Sven, wij wilde snel een traplift en Sven heeft alles in het werk gesteld om dat voor ons te regelen.
Mooi model traplift
Mooi model traplift. Functioneeert goed. Gebruiken hem nu evne en tot nu toe geen klachten erover.
Voor onze smalle trap een passende…
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.