de lampen langs de treden zijn professioneel geplaatst
Zobacz, co mówią recenzenci
hij vertelde wat stapje twee was en drie beetje rare volgorde maar toch helder
geen druk, gewoon rustig alle opties uitgelegd voor open of dicht
Hebben onze trap een opknapbeurt gegeven via dit bedrijf. Keurig werk gedaan.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij Eindhoven Traprenovatie staan we bekend om onze hoogwaardige traprenovaties en uitstekende klantenservice. Of het nu gaat om een klassieke houten trap, een moderne bekleding of een duurzame oplossing, wij bieden maatwerk voor elke woning in Eindhoven en omgeving. Met jarenlange ervaring in de branche en een passie voor vakmanschap, zorgen we ervoor dat uw trap niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger wordt. Wij werken met de beste materialen en moderne technieken om uw trap nieuw leven in te blazen, zonder ingrijpende verbouwingen. Bij ons staat klanttevredenheid centraal. Daarom begeleiden we u persoonlijk tijdens het hele proces, van ontwerp tot afwerking. Onze transparante communicatie en professionele aanpak maken ons de ideale partner voor uw traprenovatieproject. Kies voor Eindhoven Traprenovatie en geef uw trap een tweede leven. Bezoek onze website eindhoventraprenovatie.com voor meer informatie, inspiratie en het plannen van een vrijblijvend adviesgesprek. Samen maken we van uw trap een meesterwerk! Uw trap, onze passie!
Dane kontaktowe
Bogert 1, 5612 LX, Eindhoven, Holandia
- +31403690779
- klantenservice@eindhoventraprenovatie.com
- eindhoventraprenovatie.com
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
de lampen langs de treden zijn…
de lampen langs de treden zijn professioneel geplaatst
bescherming was goed geregeld tijdens…
bescherming was goed geregeld tijdens renovatie geen krassen, communicatie soms kort
renovatie van trap bleef netjes binnen…
renovatie van trap bleef netjes binnen budget dus tevreden
werk blijft mooi ook na tijd
De nieuwe kleur maakt een groot visueel…
De nieuwe kleur maakt een groot visueel verschil
De leuning voelt betrouwbaar en dat…
De leuning voelt betrouwbaar en dat maakt de trap een stuk veiliger.
Tante Hoorde In Eetkamer
tante hoorde in eetkamer dat ze tussen meetings door konden werken
Hij Vertelde Wat Stapje
hij vertelde wat stapje twee was en drie beetje rare volgorde maar toch helder
duidelijke factuur gekregen met alle…
duidelijke factuur gekregen met alle bedragen apart
Ze Gaven Uitleg Over De Voorschriften, Heel Helder
ze gaven uitleg over de voorschriften, heel helder
Ik Kreeg Het Gevoel Dat Ze Precies Begrepen Wat Bij
ik kreeg het gevoel dat ze precies begrepen wat bij ons interieur past
onze trap voelt chic en stevig terwijl…
onze trap voelt chic en stevig terwijl het totaalbedrag echt redelijk was
Geen openingen of scheve te vinden
Geen openingen of scheve te vinden, mijn tante zei dat netjes
ze gaven alternatieven voor onze eerste…
ze gaven alternatieven voor onze eerste keuze en dat bleek achteraf veel beter
vorige maandag kwam hij langs met…
vorige maandag kwam hij langs met stalen alles rustig bekeken en niks opgedrongen gewoon fijn advies
we hadden niet eens om gevraagd maar…
we hadden niet eens om gevraagd maar hij gaf uit zichzelf tips voor langdurig gebruik, vond ik echt professioneel
iedere trede netjes geverfd
iedere trede netjes geverfd, geen druppels of rommel achtergelaten
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.