Transecure heeft een droger bij ons afgeleverd. Bedrijf geeft via een track and trace code keurig aan hoe laat ze arriveren. Ze werken snel en netjes. Verpakking en eventueel oude apparaat wordt meege... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede middag De Koelkast is vanochtend keurig afgeleverd. De chauffeur Mimoun belde netjes van te voren nog even over de exacte tijd. Ze leverden de koelkast af en namen de oude en verpakking... Zobacz więcej
Bezorgers kwamen te laat, en zeiden meteen “omly drempel” ik verbaasd, conversatie moest in het engels? “You have no full service”uit eindelijk toch de doos de keuken in gekregen, tweede persoon ging... Zobacz więcej
De mannen hebben de wasmachine netjes afgeleverd en de oude meegenomen. Was een pittig karwei van 2 hoog naar beneden. Maar geen klagen, hoor. Super vriendelijk en afval netjes ook meegenomen. Via tra... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Als full service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven vergroot Transecure B.V. de waarde van het bestelde product. Transecure B.V. bezorgt, verzorgt en ontzorgt door waardeproducten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Transecure B.V. is meer dan een bezorgdienst. Vanaf het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt, staat u als klant bij ons op het netvlies. We houden u op de hoogte zodat u precies weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Onze bezorgspecialisten zijn ervaren in het vervoeren van kostbare en kwetsbare producten. Ze zijn 100% met zorg voor u onderweg. Wij voelen ons medeverantwoordelijk en zien het als onze bijdrage aan de door u beloofde service, kwaliteit en beleving van het product. Wij noemen dit more than delivery: bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. Daar wordt iederéén blij van! Uw transport, Onze zorg
Dane kontaktowe
Peppelkade 15B, 3992 AL, Houten, Holandia
- 0303071253
- info@transecure.nl
- transecure.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Heel netjes geleverd ruim van te voren…
Heel netjes geleverd ruim van te voren telefoon gehad wanneer hij gebracht word en chauffeur netjes een half uur van te voren gebeld heel goed geregeld.
Goede uitleg en netjes geregeld
Vriendelijke sterke installateurs
Vriendelijke sterke installateurs! Op tijd en professioneel nieuwe wasmachine aangesloten. Oude loeizware Miele zorgvuldig afgevoerd. Kortom topservice en zeker 5sterren aanbevelingswaardig!
Prima geregeld, Applaus
Prima geregeld, op tijd aangekondigd, nette bezorgers, snelle no nonsense mannen. sterk, handig, voorzichtig, prima uitleg voor de installatie van mn vrieskast. Dus aanrader voor transport en bezorging van witgoed.
Bij mn buren zelf een zware wasmachine naar ZOLDER gebracht en oude retour genomen zonder schade. APPLAUS
Aflevering koelkast
Goede middag
De Koelkast is vanochtend keurig afgeleverd.
De chauffeur Mimoun belde netjes van te voren nog even over de exacte tijd. Ze leverden de koelkast af en namen de oude en verpakking mee.
De heren waren erg vriendelijk en we zijn zeer tevreden over de hele levering.
Vriendelijke groeten
Aad en Marianne van Koningshoven
Nieuwe wasmachine
Zeer tevreden over het plaatsen van onze wasmachine! Nette, vriendelijke mannen, goede uitleg… top!
Topservice!
Topservice!! Aardige heren, voorzichtig en toch supersnel.
Vriendelijke mannen,
Vriendelijke mannen,
Mooi op tijd en netjes afgeleverd. Ook nog even gewezen op de mogelijkheid om ze live te volgen en ale verpakkingen ook netjes afgevoerd. Ik ben heel blij.
Plaatsing en levering Koelkast.
Koelkast keurig geplaatst en oude koelkast afgevoerd.
Zeer vriendelijke mannen.
Op de minuut keurig op tijd!
Een Top-bedrijf!
Zaterdag is mijn wasmachine wel iets…
Zaterdag is mijn wasmachine wel iets later als gepland gebracht.Geen probleem hoor want de service was top.Netjes neergezet, aangesloten en de oude meegenomen.Ik was helemaal blij, zijn per slot geen dingen die je iedere dag koopt.Nogmaals bedankt
Netjes en bij te houden hoe laat ze…
Netjes en bij te houden hoe laat ze ongeveer komen. 20 minuten voor levering telefoontje dat ze er bijna zijn.
Koelkast op plek gezet, vriendelijk.
Vriendelijk personeel, netjes afgeleverd
Fijn en net bedrijf. Ze kwamen later dan aangegeven tijd maar de track and trace werd goed bijgewerkt. Vriendelijke mannen. Netjes afgeleverd. Ik ben blij.
Hele vriendelijke mannen
Hele vriendelijke mannen. Ze kwamen een droger afleveren en netjes op de 1e verdieping geplaatst. Oude meegenomen, ik kan weer fijn drogen 😁
Koelkast bezorgd
Vandaag heeft Transecure een koelkast bezorgd. De bezorgers vonden het gelukkig geen probleem dat ze op de eerste verdieping moesten zijn. Ze hebben de oude koelkast en het afvalmateriaal weer meegenomen. Ik ben tevreden!
Diepvries
Ze hebben ze de nieuwe Bosch diepvries bezorgd, uitgepakt, geplaatst en geinstalleerd. En de oude meegenomen. Zeer tevreden met de snelle service.! Heel aardig en ook netjes te werk gegaan!
Onzettend aardig en snel
Onzettend aardig en snel! Mijn oude wasmachine werd snel en vriendelijk afgevoerd en de nieuwe geplaatst!
Mijn nieuwe warmtepomp droger is met…
Mijn nieuwe warmtepomp droger is met succes afgeleverd, blij mee! Ze hebben 'm ook geplaatst en aangesloten! Netjes, zeer tevreden!
Grt Joost Rengers
Topbedrijf
Topbedrijf! Snelle en eerlijke service. Eerst mijn kapotte droger supersnel vervangen. Wat bleek: ik had nog kleren in de droger laten zitten. Dit hadden ze keurig apart gelegd en netjes gerouterneerd. 10/10
Mark en Mo van Transecure kwamen mijn…
Mark en Mo van Transecure kwamen mijn koelkast brengen en hebben mij fantastisch geholpen. Heel professioneel en aardige mensen.
Doświadczenie Trustpilot