Transecure heeft een droger bij ons afgeleverd. Bedrijf geeft via een track and trace code keurig aan hoe laat ze arriveren. Ze werken snel en netjes. Verpakking en eventueel oude apparaat wordt meege... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Goede middag De Koelkast is vanochtend keurig afgeleverd. De chauffeur Mimoun belde netjes van te voren nog even over de exacte tijd. Ze leverden de koelkast af en namen de oude en verpakking... Zobacz więcej
Bezorgers kwamen te laat, en zeiden meteen “omly drempel” ik verbaasd, conversatie moest in het engels? “You have no full service”uit eindelijk toch de doos de keuken in gekregen, tweede persoon ging... Zobacz więcej
De mannen hebben de wasmachine netjes afgeleverd en de oude meegenomen. Was een pittig karwei van 2 hoog naar beneden. Maar geen klagen, hoor. Super vriendelijk en afval netjes ook meegenomen. Via tra... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Als full service bezorgspecialist en verlengstuk van succesvolle bedrijven vergroot Transecure B.V. de waarde van het bestelde product. Transecure B.V. bezorgt, verzorgt en ontzorgt door waardeproducten op het door de klant gewenste moment en locatie te bezorgen. Transecure B.V. is meer dan een bezorgdienst. Vanaf het moment dat een bestelling bij ons binnenkomt, staat u als klant bij ons op het netvlies. We houden u op de hoogte zodat u precies weet wanneer u uw bestelling kunt verwachten. Onze bezorgspecialisten zijn ervaren in het vervoeren van kostbare en kwetsbare producten. Ze zijn 100% met zorg voor u onderweg. Wij voelen ons medeverantwoordelijk en zien het als onze bijdrage aan de door u beloofde service, kwaliteit en beleving van het product. Wij noemen dit more than delivery: bezorging afgestemd op de wensen van uw klant. Daar wordt iederéén blij van! Uw transport, Onze zorg
Dane kontaktowe
Peppelkade 15B, 3992 AL, Houten, Holandia
- 0303071253
- info@transecure.nl
- transecure.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Deze bezorgers waren zeer vriendelijk…
Deze bezorgers waren zeer vriendelijk en behulpzaam complimenten zie je niet vaak meer .
Koelkast perfect ingebouwd
Er werd bij ons een koelvriescombinatie geleverd. De oude koelvriescombinatie is uitgebouwd en de nieuwe is ingebouwd. De medewerker heeft dit perfect gedaan. Het apparaat zit op de milimeter goed. Hij heeft het oude apparaat en de verpakkingsmateriaal meegenomen.
Vaatwasser gekocht bij de nieuwe…
Vaatwasser gekocht bij de nieuwe witgoed zaak in zeist. Zaterdag gekocht maandag geleverd. Goed op de hoogte gehouden van tijdstip aankomst en uitstekende service, zowel in de winkel als bij de installatie
Vriendelijke bezorgers/monteur
Vriendelijke bezorgers/monteur. Hebben de wasmachine netjes op z’n plek gezet, aangesloten en gekalibreerd. Ik ben meer dan tevreden over de service.
Meer dan 11 uur gewacht! Werd steeds later.
Hele dag op ze gewacht meer dan 11 uur!!! Geen aanrader.
They had to pick up a fridge which I had to return. They would between 8.00-18.00hr I waited all day they arrived at 19.30hr!!! My whole saturday was gone! One of the guys was fliendly though. The other not so much.
Ze belde netjes 5 min van tevoren dat…
Ze belde netjes 5 min van tevoren dat ze der aan kwamen. Wat ik minder vond is dat ik zelf het karton der af moest halen en hem op zijn plek moest zetten.
Top service van Mark!
Mark heeft bij ons de vaatwasser klaar gezet en aangesloten wat een top vent! Super tevreden over de service.
Geweldige service en zeer vriendelijke…
Geweldige service en zeer vriendelijke bezorgers,
alles perfect aangesloten, en snèl!
Blij met de nieuwe aanwinst!
Super goede service
Super goede service
Zeer nette en vriendelijke mannen !!!
Zeker een dikke 10 verdient
De koelkast was netjes geleverd
De gekochte koelkast was geleverd binnen aangegeven tijd, de communicatie via email met de planning en 06- nummer van chauffeur helpt bijde partijen om de levering goed laten verlopen.
Ben tevreden.
Hele fijne chauffeurs
Hele fijne chauffeurs
Ze waren heel vriendelijk
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk! Bijdehand met waarom we niet de telefoon opnemen terwijl ze bellen ! Terwijl we gewoon thuis waren de hele dag dus toen er aangebeld werd deed ik gewoon open ! En dan alsnog zeggen en vragen waarom we de telefoon niet opnemen !🤔
Zeker uitstaan zegt hij ook nog!
Zet de wasmachine te hard neer voor de deur !
Heel erg nerveus en alles snel snel !
Echt verschrikkelijk!
Van de bezorging Almere
Geweldige service en super tevreden …
Geweldige service en super tevreden THANX
Zaandam
Planning was minder ik heb geen mail gehad dus was hele dag aan het wachten en kwam op laatse moment …. , maar daar in tegen de mannen die net het hebben afgeleverd waren top en vriendelijk hebben ook even me droger der nog opgezet! Erg tevreden !
Waterpas zetten doe je toch met een…
Waterpas zetten doe je toch met een waterpas? Dus niet op het oog? Als ik ernaar vraag, heb je hem waterpas gezet, krijg ik als antwoord, "Ja dat heb ik net gedaan" Niet dus. Slechte service. Leuke koelkast wel.
vaatmachine was netjes naar boven…
vaatmachine was netjes naar boven gebracht en oude was ook zo meegenomen.
Ik ben er me blij tot werk
Snelle levering en vriendelijke…
Snelle levering en vriendelijke behulpzame mensen!
Doświadczenie Trustpilot