Jeg havde Mads som kørelærer, han var meget tålmodig, god til at lære fra sig og give konstruktiv feedback. Det har været en rigtig godt forløb, jeg har bestået køreprøven i første gang!
Zobacz, co mówią recenzenci
Mit forløb hos Trafikpladsen køreskole har været rigtigt godt! Alt fra teoriundervisning til køretimer. Min kørelærer Mads har været dygtig til at lære fra sig. Mit forløb har været rigtig trygt o... Zobacz więcej
Jeg har DD bestået min kørerprøve for under 4 måneders forløb. Takket være Trafikplasen Køreskole og til min kørelærer Mads som er super tålmodigt og rolig fyr. Stort stort anbefaling herfra, optager... Zobacz więcej
Har lige færdiggjort mit kørekortforløb med Mads som lærer i teori og køretimer. Fra start til slut har det været et sjovt og lærerigt forløb. Både i teorilokalet og i bilen er der plads til hygge og... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Tag' dit kørekort hos os, vi kan findes i Valby på Bykildevej 1 - Find også informationer om køreskolen på vores hjemmeside Trafikpladsen.dk eller vores Facebook-side “Trafikpladsen”
Dane kontaktowe
Bykildevej 1, 2500, Valby, Dania
- 22 99 11 46
- info@trafikpladsen.dk
- trafikpladsen.dk
Billigt kørekort på under 3 måneder
Jeg var super glad for mit forløb hos trafikpladsen. Jeg fik mit kørekort på under 3 måneder og til en utrolig billig pris sammenlignet med andre køreskoler. Jeg havde Mads som kørelærer, og han lærte mig alt jeg skulle lære, og han fokuserede på at færdiggøre mit forløb fremfor evt. at tjene penge på ekstra køretimer, som andre køreskoler ellers gør. Klart anbefaling at tage kørekort hos Trafikpladsen! De har bare styr på det.
Jeg har været vildt glad for…
Jeg har været vildt glad for trafikpladsen køreskole og kan helt klart anbefale det til andre der overvejer at starte kørekort. De er super kvalificerede og rare og mit kørekortforløb gik hurtigt.
Fantastisk service!!
Jeg valgte Trafikpladsen Køreskole, da jeg havde fået den anbefalet grundet deres gode service - og jeg må sige, de har i den grad levet op til deres ry!
Jeg gennemførte hele forløbet på kun 2,5 måneder - dette til trods for at min kørelærer blev indlagt på hospitalet (hvor han stadig svarede på mine beskeder!!), og til trods for at min køreprøve blev aflyst af Færdselstyrelsen dagen før (hvor min kørelærer formåede at skaffe en ny prøve samme dag).
Jeg kan ikke forestille mig bedre service andre steder - fem stjerner herfra!
10/10
Super god oplevelse hele vejen gennem mit forløb. Teoritimerne med Søren har været rigtig gode, taget i betragtning, at man skal sidde i 3 timer ad gangen og kigge på slideshows. Det er altid godt med lidt - til tider plat - humor.
Køretimer med Mads har også været upåklagelige. Han er en frisk gut, som er virkelig dygtig både teknisk, og pædagogisk. Timerne foregår i et roligt tempo, og man kan altid regne med at tingene bliver forklaret på en hensigtsmæssig måde uden at man skal nedgøres for fejl.
Kort sagt, så er man ikke i tvivl om at de gerne vil have en i mål på den bedst mulige måde.
Der bliver gået op i kvalitet, frem for bare at mase så mange elever igennem, så hurtigt som muligt.
Rigtig god køreskole sjovt selskab
Rigtig god køreskole sjovt selskab, og lærerigt
En varm anbefaling: Kompetent, hyggeligt og effektivt
Det tog mig tre måneder fra start til slut at tage kørekortet hos Mads. Effektivt!
Jeg havde nok forventet at kede mig en smule i teoriundervisningen (eftersom det er hele tre timer hver tirsdag aften efter arbejde i to måneder), men timerne var både hyggelige og nærværende - samtidig med, at de forberedte os på at bestå teoriprøven i første hug.
I køretimerne formår Mads at finde dén perfekte balance, hvor indlæringen konstant er maksimalt effektiv: Man bliver hele tiden udfordret lige tilpas nok til, at man kontinuerligt rykker sig fremad - uden at miste overblikket. Og Mads har styr på niveauet, for kørekortet blev også hevet hjem i første forsøg.
Jeg ELSKER, når ting er effektive (og den perfekte blanding af sjovt og udfordrende) og er ekstremt tilfreds med hele forløbet. Varm anbefaling herfra.
Fantastisk Køreskole
Jeg har følt mig meget utryg i bilen, men Søren hjalp mig til at føle mig komfortabel med at køre. Gode faciliteter i til teoritimerne.
Klar til vejene igen
Efter 10 år med kørekort uden kørsel var Trafikpladsen køreskole det helt rette sted for rutinetimer! Nervøsitet og frygt havde holdt mig fra at komme bag rettet, men var nu klar til at få gjort noget ved det. Jeg er efter bare 2 kørsler mere end tryg og klar til at komme ud på vejene på egen hånd.
Jeg havde fornøjelsen af Mads og han har min varmeste anbefaling. Rolig, behagelig og nærværende.
Jeg vil anbefale køreskolen til alle, uanset om det er for at tage kørekort eller rutine kørsel som mig selv. Top ekspertise og alt i alt en skøn oplevelse.
Trafikpladsens Køreskole er muligvis…
Trafikpladsens Køreskole er muligvis den bedste køreskole i Valby. Instruktørerne er dygtige, venlige og imødekommende. Holdene er små, hvilket gør det nemt at finde køretimer, og teorilokalet er roligt og hyggeligt.
Jeg havde Mads som min kørelærer, og han var utrolig tålmodig og rolig. Han gør alt for, at du føler dig tryg og får den bedste oplevelse gennem hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale Trafikpladsens Køreskole til alle, der vil have en professionel og behagelig oplevelse
Jeg ville helt klart anbefale…
Jeg ville helt klart anbefale trafikpladsen køreskole. Det har været en god oplevelse. Mads er en fantastisk kørelærer med god energi og tålmodighed. Ville aldrig fortryde at have taget min kørekort der😀
Mads er på alle områder mega kompetent
Jeg manglede, at bestå min køreprøve, da jeg skiftede til Trafikpladsens køreskole.
Forårsaget af, at tidligere kørelærer var irritabel og dårlig i sin undervisnings formidling.
Undersøgte mange hjemmesider, før jeg endelig faldt over Trafikpladsen. Fik en virkelig god mave fornemmelse af, at den var det rette for mig.
Mads blev min kørelærer og han har nogle helt fantastiske undervisnings kompetencer. F.eks lærte han mig, at give slip på min kontrol og have tillid og tro på egne evner. Mads skaber ro og tryghed bag rattet og han hjalp mig med, at bevare troen på, at det nok skulle lykkedes. TAAK Mads
Havde Mads som kørelærer
Havde Mads som kørelærer. Han er utroligt fleksibel og hjælpsom, i forhold til at sikre at min består sine prøver
Seriøs køreskole
Seriøs køreskole, hvor du er i fokus fra start til slut.
Jeg havde besluttet mig for at skifte køreskole fordi jeg ikke kom videre med min daværende kørelærer, da jeg ikke fik feedback under kørslen. Jeg rakte ud til Trakfikpladsen køreskole og fik Mads i røret, hvor vi talte sammen i godt et kvarter om hvad udfordringerne var. Det var en virkelig god samtale og vi aftalte en prøvetime, som også gik godt. Jeg startede hos ham.
Mads var kompetent, nærværende og meget opmærksom på min udvikling. Jeg bestod ikke den praktiske prøve første gang, men vi fik hurtigt fanget, hvad jeg skulle fokusere på og vi trænede intensivt de ting som jeg havde svært ved - det var virkelig rart! Jeg følte vi kom i mål sammen.
Mads går op i at udvikle selvstændigheden hos eleven - du får selv lov til at træffe beslutningerne i trafikken. God og konkret feedback, hvor du får forklaret dine fejl og hvordan du retter dem.
Til forskel fra hvad jeg har oplevet tidligere, sad Mads ikke og besvarede opkald i bilen (det har de callcenter til). Skolen tager ikke elever ind, hvis ikke der er tid nok til at køre dem gode. Man kan godt mærke, at de har travlt, men jeg har altid fået besvaret mine henvendelser, og hvis de siger at de vender tilbage samme dag, gør de de også.
Jeg mærkede tydeligt, at jeg blev behandlet som en reel kunde; du får tingene lagt frem og kan tage en informeret beslutning, de er seriøse med at få planlagt datoer og prioriterer at få dig booket til prøven når du er klar. Virkelig godt fokus på at få dig trygt i mål.
Tak for det, Mads :)
Kan kun anbefales!
Bedste kørelærer nogensinde
Det har været en kæmpe fornøjelse at have Mads som kørelærer. Han er dygtig, tålmodig og fyldt med masser af positiv energi.
Hvis du ønsker at komme i mål med kørekortet og samtidig ønsker en tryg, sjov og uforglemmelig oplevelse - så er Trafikpladsen det helt rette sted for dig. Det behøver ikke at være en kedelig tjans at tage kørekort - jeg har i hvert fald grinet utallige gange bag rattet under forløbet. P.S. det er en monstergod kaffe man kan få til teori. :)
Fantastisk forløb
Det har været en virkelig dejlig oplevelse igennem hele forløbet. Jeg havde Mads som kørelærer og han er tålmodig, dygtig og lærte mig grundigt.
Selvom både min teoriprøve og køreprøve blev aflyst af Færdselsstyrelsen to gange i træk, hvilket irriterede mig lidt, lykkedes det Mads hurtigt at finde nye tidspunkter tæt på de oprindelige. Det satte jeg stor pris på.
Derudover er jeg meget tilfreds med Mads’ nye elbil – faktisk kunne jeg godt selv tænke mig at købe en!
!Landets bedste køreskole! Uden tvivl!
Trafikpladsen Køreskole er klart en køreskole jeg vil anbefale til andre!
Teoritimerne er noget man glæder sig til, jeg havde Søren som teoriunderviser, han gjorde undervisningen til noget sjovt, og gjorde det til et trygt sted at være.
Jeg havde Mads som kørelærer, og han gjorde hver og én køretime bemærkelsesværdig. Hver og én køretime har føltes behagelig. Jeg er selv en som var meget usikker på mig selv og utryg, men Mads kunne finde selvtilliden frem i én! Han sørgede for at man kunne få et godt grin undervejs, og følelsen af ikke bare at forstå, men at forstå, lære og udføre.
Trafikpladsen giver dig et godt selvtillidsboost og du vil føle dig selvsikker både undervejs og når du kommer ud på vejene!
KÆMPE anbefaling!
Fantastisk forløb som har været vanvittig trygt, sjovt og lærerigt!
Den bedste vej til at få kørekortet i hus
Jeg har haft et enormt godt forløb hos Trafikpladsen Køreskole! Jeg havde teoriundervisning med Søren Gjøl, der var rigtig god til at lære fra sig, og samtidigt gjorde han det rigtig sjovt - så jeg glædede mig faktisk til teoritimerne hver uge.
Da jeg så skulle ud på vejene, havde jeg Mads Berensen, som kørelærer - og han er sørme en dygtig kørelærer! Jeg var virkelig nervøs til at begynde med, men Mads er virkelig god til at få én til at blive rolig og tryg bag rattet. Han er super tålmodig, og han er rigtig god til at forklare undervejs i køretimerne - og så er det bare rigtig hyggeligt at være til køretime med Mads! Jeg endte med at få kørekortet med den nye ordning "kode 148", og det fungerede rigtig godt.
Derudover var kommunikationen til både Mads og Søren i top. Jeg kan ikke anbefale Trafikpladsen Køreskole nok!
Kan helt klart anbefale køreskole Trafikpladsen
Jeg havde Mads som kørelærer han er virkelig god til at lære fra sig
Jeg vil helt klart anbefale ham hvis man har nogle diagnoser så som Autisme eller angst fordi han er meget stille og rolig så man ikke bliver nervøs og han bliver ikke sur hvis ikke man forstår det første gange så prøver han bare og forklare det på en ny måde
Rigtig god køreskole i Valby
Jeg kan virkelig anbefale Trafikpladsen Køreskole. Mads er rigtig rolig og rar at køre med og det hjalp mig også når jeg blev nervøs og usikker. Teoriundervisningen var også god og praktisk. Jeg er meget glad for vejledningen undervejs i hele forløbet.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.