Oceniono na 2 z 5

Bestilte en rens til vores bord - og ifølge hjemmeside leverer de på 2-3 dage. Betalte endda 50,- i fragt, men de holder desværre ikke hvad de lover. Det tog dem 10 dage.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har oplevet rigtig god service hos Traebutikken.dk. Var lidt i tvivl om, hvilken finértype jeg skulle vælge, og fik - efter en telefonopringning - samme dag tilsendt vareprøver, da der var tal... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep dla majsterkowiczów
  2. Market budowlany

Napisane przez firmę

Træbutikken.dk tilbyder Danmarks største udvalg af træplader og trækasser, skåret præcist efter de mål, du ønsker. Vi sælger MDF-plader i flere farver, populære OSB-plader, spånplader og mange andre typer plader, alle tilpasset dine behov. Det kan være udfordrende at finde små træplader til f.eks. reoler, uden at købe en hel plade i et byggemarked. Hos Træbutikken.dk kan du nemt bestille præcis den størrelse, du har brug for. Det er hurtigt og enkelt: Vælg produkt, tykkelse og mål på vores hjemmeside, og få en pris med det samme. Vi tilbyder også trækasser efter mål, vinduesbundstykker i laminat og skræddersyede trailerbunde. Derudover finder du et bredt udvalg af tilbehør, herunder maling, olie, lak og træpropper. Få kvalitetstræprodukter leveret direkte til din dør.

4,5

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Lang leveringstid.

13 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Syntes i skulle meldes for den førpris…

Syntes i skulle meldes for den førpris 1200kr for et akustikpanel mrk econ. Til kr 249.-
I har aldrig solgt det panel for denne pris -et panel til 10$ i østen

21 marca 2026

Hej Henning,

Jeg er ked af at høre, at du stiller spørgsmålstegn ved vores førpris. Jeg vil gerne slå fast, at der ikke er tale om vildledning. Vores ECON-akustikpaneler har tidligere været solgt til en højere pris, hvilket afspejler de reelle omkostninger ved dansk produktion og kvalitetsmaterialer.

Samtidig vil jeg gerne benytte lejligheden til at uddybe, hvad det er, du faktisk får hos os. Vores paneler er produceret i Danmark, Hos Fog & Venø, og består af FSC-certificerede materialer med ægte træfinér på solide MDF-lameller.
De er testet hos Danmarks Tekniske Institut (DS/EN ISO 354), hvilket dokumenterer deres effekt på akustikken – altså ikke kun et flot design, men en løsning der virker i praksis.

ECON-serien, som vi har ekstraordinært tilbud på i øjeblikket, er netop udviklet som et stærkt “value-for-money” produkt, med fokus på:
– Solid konstruktion med ekstra fastgjorte lameller
– Holdbar limning og gennemført kvalitet
– Dokumenteret lydabsorbering
– Produktion i Danmark under ordentlige forhold

Vi forstår godt, at markedet i dag er præget af billigere alternativer, men disse er ofte produceret under helt andre forhold og med andre standarder. Vores fokus er at levere et produkt, hvor både kvalitet, holdbarhed og dokumentation er i orden.

Hvis du har lyst, tager vi meget gerne en dialog med dig, så vi kan gennemgå forskellene mere konkret og sikre fuld gennemsigtighed.

Du skal endelig sige til, hvis du ønsker rådgivning, har spørgsmål eller vil dele flere tanker – vi hjælper gerne.

Hurtigt og godt

Bestilte et plejeprodukt til vores bord.
Der var hurtig levering, god komunikation og en glad kunde.

22 sierpnia 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem – fra bestilling til levering. Vi lægger stor vægt på både hurtig ekspedition og tydelig kommunikation, så det er skønt, at det har levet op til dine forventninger.

Og ikke mindst er vi glade for at høre, at produktet lever op til det, du havde brug for.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du får brug for vejledning, har spørgsmål eller ønsker inspiration til dit næste projekt.

Ingen problemer

Hurtig levering, flot og præcist lige som ønsket.
Solid indpakning

3 marca 2026

Hej,

Det glæder os at høre, at leveringen levede op til dine forventninger, og at både kvaliteten og præcisionen var som ønsket. Vi gør os umage for, at vores produkter ikke bare ser godt ud, men også leveres sikkert og klar til brug.

Du er altid velkommen til at tage fat i os, hvis du får brug for hjælp, inspiration eller har noget på hjerte. Vi står klar til at hjælpe.

BEDSTE KUNDESERVICE ORDR 924075

BEDSTE KUNDESERVICE ORDR 924075, -FIK ERSTATNINGS TILSKÅRET MÅTTE OG LEVERING GRATIS , EFTR DER VAR EN LILLE FEJL PÅ FØRSTE -Det kalder jeg super god kundeservice .. katten fik så den første mått e , så tak skal lyde

8 stycznia 2026

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse – det betyder virkelig meget for os at høre om din oplevelse.

Det glæder mig, at du har været tilfreds med vores kundeservice, og at vi fik løst situationen hurtigt med en ny tilskåret måtte og levering uden beregning. Fejl kan desværre ske, men vi gør os umage for altid at finde en god løsning – så det er dejligt at høre, at du oplevede det som en positiv proces.

Og hvor er det godt, at den første måtte ikke gik til spilde – det lyder som om, katten også blev tilfreds 😄

Du er meget velkommen til at række ud, hvis du en anden gang har spørgsmål, brug for hjælp eller blot vil dele din oplevelse med os.

Oceniono na 1 z 5

Lover at sende mandag. Sender tirsdag

Ringede til butikken mandag for at være sikker på at min vare kunne være fremme tirsdag da jeg den dag skulle aflevere nøglerne til mit lejemål. Ikke noget problem. Dog blev varen først afsendt tirsdag og jeg kunne derfor ikke modtage den.

29 września 2025

Hej,

Vi er kede af at høre, at varen ikke blev sendt som forventet, og at det endte med, at du ikke kunne modtage den – især når det havde betydning for aflevering af dit lejemål. Det er helt forståeligt, at det har været frustrerende.

Vi bestræber os altid på at overholde de aftaler, vi laver, men vores leveringstider er som udgangspunkt vejledende – også selvom vi gør vores yderste. Der er desværre mange led involveret i en levering, og det betyder, at der i sjældne tilfælde kan opstå forsinkelser, vi ikke har kontrol over.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

God service. Hurtig levering og rigtig god indpakket.

27 września 2025

Hej,

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen, leveringen og indpakningen – det betyder meget for os at sikre en god oplevelse hele vejen igennem.

Du er meget velkommen til at tage kontakt, hvis vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

enkelt og hurtigt

Som indehaver af et linoleumsbord som jeg elsker meget højt og gerne vil passe på har jeg ledt efter et produkt der både plejer og rengører og gør at det holder i årevis. Sådan et linoleums-plejemiddel har traebutikken. og sendte hurtigt afsted til pakkeshop tæt på mig...

28 września 2025

Hej,

Det glæder os virkelig at høre, at du har fundet det rette plejemiddel til dit linoleumsbord – og at både bestilling og levering gik nemt og hurtigt. Vi ved, hvor meget det betyder at passe godt på noget, man holder af, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe med netop det.

Skulle du få brug for yderligere vejledning eller nye produkter til vedligeholdelse fremover, hører vi meget gerne fra dig.

Perfekt samarbejde og dog betjening

Perfekt samarbejde og dog betjening

25 września 2025

Hej,

Vi er glade for at høre, at du har oplevet et godt samarbejde og en god betjening – det sætter vi stor pris på! Det er netop sådan en oplevelse, vi altid ønsker at give vores kunder.

Tøv endelig ikke med at tage fat i os igen, hvis vi kan være behjælpelige med noget i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

De er meget behjælpelig med det hele

De er meget behjælpelig med det hele, tusind tak

24 września 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at du har følt dig godt hjulpet hele vejen – det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse. Tusind tak for de pæne ord!

Du er naturligvis altid velkommen til at tage fat i os igen, hvis vi kan hjælpe dig med noget fremover.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og et godt produkt som…

Hurtig levering og et godt produkt som levede op til mine forventninger.

19 września 2025

Hej,

Det glæder os at høre, at både leveringstiden og produktet levede op til dine forventninger – det er lige præcis den oplevelse, vi stræber efter at give vores kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe dig med noget fremover.

Alt spillede

31 sierpnia 2025

Tak for din anmeldelse,

Det er skønt at høre, at alt spillede – det er lige præcis den oplevelse, vi sigter efter at give vores kunder!

Du er meget velkommen til at tage fat i os, hvis vi kan hjælpe dig med noget fremover.

Plastbutikken.dk

Super perfekt

Alt helt ok-👍👍

27 sierpnia 2025

Tak for din anmeldelse,

Dejligt at høre, at alt har været helt i orden – det sætter vi stor pris på!

Ræk endelig ud, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremadrettet.

Oceniono na 5 z 5

God service, hurtigt reaktion, godt produkt (har købt linoleumsbordplade)

21 sierpnia 2025

Tak for din anmeldelse,

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen, den hurtige respons og din nye linoleumsbordplade. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp fremover.

Oceniono na 5 z 5

God service og perfekt mål.

God service og perfekt mål.

17 sierpnia 2025

Tak for din anmeldelse,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og præcisionen på målene – det er netop den oplevelse, vi stræber efter at levere hver gang.

Tøv ikke med at tage fat i os, hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til fremtidige køb.

Oceniono na 5 z 5

Det var nemt at bruge jeres hjemmeside…

Det var nemt at bruge jeres hjemmeside og i var hurtige.

13 sierpnia 2025

Hej,

Vi er glade for at høre, at du fandt vores hjemmeside nem at bruge, og at du oplevede hurtig betjening – det er lige netop den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Tak fordi du delte det med os.

Sig endelig til, hvis du har brug for vejledning til fremtidige køb eller har anden feedback.

Flot træ

Fik leveret Ege træs fodlister rigtig flot kvalitet uden knaster super tilfreds…

10 sierpnia 2025

Hej,

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af vores Egetræsfodlister – og at de levede op til dine forventninger. Tak fordi du delte din oplevelse!

Godt håndværk.

Godt håndværk. Hurtigt og fin pris.

9 sierpnia 2025

Hej,

Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding – det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både håndværk, levering og pris. Tak fordi du valgte os!

Alt fungerede så fint

Alt fungerede så fint. Overskuelig bestilling. Hurtig levering. Og mål og kvalitet af måtte helt som ønsket.

5 sierpnia 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at alt fungerede som ønsket – fra bestilling til levering, og at både mål og kvalitet levede op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Oceniono na 2 z 5

Modtog en ordrebekræftelse på en…

Modtog en ordrebekræftelse på en relativt lille ordre. Har ikke hørt noget i de efterfølgende 7 dage fra dem, udover at de i dag har sendt mig en mail og bedt om en rating på trustpilot. De får to stjerner fordi de trods alt ikke har trukket pengene endnu, inden de har afsendt noget.

5 sierpnia 2025

Hej,

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet manglende kommunikation i forbindelse med din ordre – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Din ordre burde naturligvis være fulgt op med information om leveringstid eller afsendelse, og det beklager jeg meget, at du ikke har modtaget.

Vi sender først anmodning om anmeldelse ud automatisk efter et givent antal dage, og det sker desværre uanset ordrestadie. Det skal vi blive bedre til at tilpasse, så det ikke skaber yderligere frustration. Du har helt ret i, at vi selvfølgelig ikke trækker pengene før afsendelse, og det er godt at høre, at det trods alt er blevet håndteret korrekt.

Træbutikken.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej