Oceniono na 5 z 5

Virker bare. Bestilte 2 Mdf plader på specialmål. Blev leveret af egen chauffør, på få dage.

Oceniono na 5 z 5

Bestilt mdf i forskellige størrelser til en indbygget bogreol for anden gang. Og bestilte fra pladerpåmål denne gange også. Leveret hurtigt lige efter målet. Kun varme anbefalinger herfra.

Oceniono na 4 z 5

Er ikke helt begejstret. Spartelmassen jeg havde bestilt til bordpladen var tørret ind og hård som en sten. Altså ubrugelig. 8 dages leveringstid på standard vare der var på lager ifølge deres h... Zobacz więcej

1. Dostawca materiałów budowlanych
  2. Sklep z płytami CD

Napisane przez firmę

Plader på mål - skåret som du ønsker det. Bestil alt i mdf plader, finérplader, træplader, plastplader, aluminiumsplader eller akrylplader - skåret på lige de mål, du skal bruge. Pladerne kan leveres direkte til dig, eller du kan afhente dem.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 5 z 5

Leveret hurtigt lige efter målet.

26 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Vender ikke tilbage på beskadiget produkt

Købte en MDF-plade med egetræsfiner, som jeg fik skåret i 3-4 dele. Den var skåret på præcis de rigtige mål, og leveringen gik let. Ud fra det er oplevelsen til 5 stjerne.

Udfordringen består i, at fineren var flosset på A-siden i den ene ende. Der var stykker på måske op til 3cm, hvor fineren var revet af. Hertil kommer, at pladen af en eller anden grund er 5mm kortere end en standard MDF-plade (og kortere end det de selv skriver på hjemmesiden).

Pladerpaamaal.dk vender ikke tilbage på henvendelser om, at de har leveret et beskadiget produkt.

Personligt tør jeg ikke løbe risikoen ved at købe fra dem igen. Denne del af oplevelsen er til 0 stjerner.

5 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

eg bestilte en MDF‑plade på mål hos…

eg bestilte en MDF‑plade på mål hos pladerpaamaal.dk, og oplevelsen var helt fantastisk. Pladen er af virkelig høj kvalitet, og prisen er samtidig meget rimelig. Jeg havde også en særlig forespørgsel vedrørende leveringen, og den blev opfyldt uden problemer. Kommunikation var hurtig, venlig og meget professionel.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem — og jeg kommer helt sikkert til at bruge deres service igen til fremtidige DIY‑projekter.

5 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Leverede skæv plade. Intet svar fra kundeservice.

Købte en hel plade 18mm Birkefiner som var skæv da den blev leveret. Ringede til kundeservice og fik at vide at jeg ville høre tilbage fra chefen ang. klagen. Har intet hørt tilbage fra dem. Har også skrevet til kundeservice og sendt billeder af den skæve plade. Har stadig intet hørt…

Køb dine plader andre steder. Dårlig service og kan ikke anbefales.

26 stycznia 2026

Meget tilfreds

Pladen er meget flot og passer perfekt på målene. Pladen blev fint pakket ind, da jeg bad om det.

26 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg har desværre ikke noget positivt at…

Jeg har desværre ikke noget positivt at sige om
pladerpåmål. Jeg har købt nogle 3 mm sandwichplader med 2 forskellige mål. nogle på 250 x 125 cm, og nogle på 305 x 150 cm. der var kæmpe farveforskel fra plade til plade. Jeg ringede og fik en snak med dem, men blev ret hurtig fejet af med svaret, "at det jo ikke var deres problem, da det var nogle de fik færdige fra deres leverandør"??, - nu er det jo plader jeg har købt af dem, og derfor også regnede med at det er dem jeg skal sende reklamation til???. På deres hjemmeside står intet om at de ikke er ansvarlige for kvaliteten af den vare de modtager til videresalg - hvilket også ville være helt skørt. Jeg mener jo netop at de er ansvarlige for kvaliteten af alt hvad de sender ud af døren. Men der er total "radiotavshed", - har også rykket for en rigtig faktura til mit regnskab flere gange, - også uden held.

17 grudnia 2025

Hjælpsom

Hjemmesiden virkede let og levering på få dage. Efter bestilling opdagede jeg, at jeg havde målt forkert, men fik via en opringning den søde telefondame til at ændre med værkstedet🥰

7 stycznia 2026

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej