Wij hebben via tradeyourtrip een vakantie gekocht. Het hele proces liep super. We werden goed op de hoogte gehouden en binnen zeer korte tijd was alles omgeboekt op onze naam. Absoluut voor herhaling... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Onze wintersport liep anders....... dus konden we ons 2p appartement niet zelf gebruiken. Via TradeYourTrip doorverkocht: niet duur, maar toch nog wat geld terug gekregen. En goed georganiseerd en ger... Zobacz więcej
Prima geregeld. Na overeenkomst prijs, je gegevens doorsturen ontvang je meteen reis bescheiden op je naam van operator. De dames zeer vriendelijk en behulpzaam aan telefoon.
Wij hebben een week naar Rhodos geboekt via Trade Your Trip en waren eerst wat huiverig, maar het is echt heel goed bevallen. Het werd allemaal ontzettend goed geregeld en alles verliep soepeltjes, va... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Marktplaats voor last minute reizen voor het kopen en verkopen van je vakantie. Annuleer je vakantie niet, maar verkoop en verdien! TradeYourTrip!
Dane kontaktowe
Eerste Emmastraat 18, 2012 GG, Haarlem, Holandia
- 023 - 2052 433
- customercare@tradeyourtrip.com
- tradeyourtrip.com
Heel simpel om te doen en je wordt goed…
Heel simpel om te doen en je wordt goed geholpen via de mail om je gewenste vakantie te boeken .
Gewoon top
Ik heb al 3 super vakanties gehad via…
Ik heb al 3 super vakanties gehad via tradeyourtrip. Alles omzetten doen ze erg efficiënt en snel dus hele goede service.
top geregeld!!!
Super vakantie gehad en alles vooraf prima geregeld !!!!
Goed, snel en duidelijk!
Wij hebben via tradeyourtrip een vakantie gekocht. Het hele proces liep super. We werden goed op de hoogte gehouden en binnen zeer korte tijd was alles omgeboekt op onze naam. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Prima geregeld
De dames zeer vriendelijk en behulpzaam aan telefoon.
Goed dat dit bestaat
Goed dat dit bestaat. Helaas is mijn vakantie niet verkocht. Maar wie weet koop ik zelf nog een reisje over in de toekomst.
Correcte en behulpzame afwikkeling van…
Correcte en behulpzame afwikkeling van het indeplaatstellings proces.
Zeer prettig geholpen
Zeer prettig geholpen, helaas niet gelukt om de reis te verkopen.
Prima geregeld
Prima geregeld, ook gezien de korte termijn van de overname van de reis.
Hele goede ervaringen met trade your…
Hele goede ervaringen met trade your trip. Omzetten van de reis van de een naar de ander verliep probleemloos zonder bijkomende kosten. Fijne reis gehad zoals beschreven in de folder van de reisorganisatie. Trade your trip reageert snel bij accepteren van Reisaanbieding.
Zeer tevreden over de snelle…
Zeer tevreden over de snelle afhandeling van vragen. Ik had bij inschrijving een aantal vragen, deze werden toen binnen enkele minuten vriendelijk en correct afgehandeld.
Heel gemakkelijk om je vakantie
Heel gemakkelijk om je vakantie
op de site zetten. Je krijgt op tijd bericht als vakantie niet verkocht is zodat je nog op tijd kunt annuleren bij de aanbieder. Perfect.
Onze vakantie op Curaçao was echt een cadeautje!!! 🌞
Wat hebben wij een super ervaring met TradeYourTrip gehad! We hebben genoten van een heerlijke vakantie op Curaçao, gekocht via TYT. Na de aankoop van de vakantie verzorgt TYT de verdere afhandeling en dat is zo relaxed. Bij aankomst in het hotel was er helaas onduidelijkheid over het ontbijt. Gebeld met TYT en er was binnen een kwartier een reactie. Wij konden gewoon gebruik gaan maken van een dagelijks ontbijtje en moesten 'Vooral zorgeloos kunnen genieten van onze vakantie'. TYT heeft alles verder zelf, buiten ons om, uitgezocht en opgelost. Top dat jullie de klant nog bovenaan zetten! Van ons krijgen jullie een dikke 10!!! Onze vakantie op Curaçao was echt een cadeautje!!! 🌞
Reis naar Corfu
Wij hebben hier een reis gekocht. Super afhandeling alles op tijd geregeld, het contact was zeer goed en duidelijk! Een aanrader om hier te kijken en te boeken.

Hele goede klantenservice
Hele goede klantenservice, fijn contact en de vakantie is vlekkeloos verlopen! aanrader voor wie goedkoper op vakantie wil gaan of zijn reis wil verkopen.

Odpowiedź od TradeYourTrip
Fijn dat deze site bestaat!
Fijn dat deze site bestaat!
Door omstandigheden konden wij niet meer gaan en konden ook niet annuleren.
Op deze manier hebben we toch wat geld kunnen krijgen en andere mensen hebben voor een leuk bedrag een mooie vakantie!

Odpowiedź od TradeYourTrip
prima vakantie gehadalles was duidelijk…
prima vakantie gehad,alles was duidelijk en doorgegeven.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.