Beställt ännu ett Lego technic f1 set men tyvärr har det gått flera dagar nu utan frakten har påbörjats. Dröjer det ännu längre, så kommer betyget att justeras nedåt. Edit: den kom 1 dag senare än... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag köpte sällskapsspelet Loopin’ Louie från ToySpace till min dotter. När spelet kom fram visade det sig tyvärr att motorn var trasig, men efter att jag kontaktade kundservice fick jag supersnabb res... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Toyspace har bra produkter till bra pris och snaba och pålitliga leveranser! Beställt många gånger nu och mest imponerande var när ett litet tillbehör till en Bruder-bil gick sönder och jag ring... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jag fick hem fel vara och kontaktade kundtjänst. Snabbt, trevligt svar, jag behövde inte återsända den felaktiga varan, de skickade den ursprungliga varan direkt. Jag uppskattade att jag fick uppma... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi är en del av Skandinaviens största leksakskedja på nätet, och har tagit Sverige med storm de senaste två åren. Vi satsar hårt och fortsätter vår resa mot högre höjder. Här hittar du trendiga produkter från kända varumärken – till låga priser!
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Snabb och bra hjälp när en vara saknades.

Odpowiedź od Toyspace.se
Köpte en docka till mitt barnbarn, efter några dagar tappa den ögonfransarna. Kontakta kundtjänst, de erbjöd mej ny docka eller 50%. Mitt barnbarn hade redan döpt dockan till Bosse o var kär i den. Så de fick bli 50%. Snabbt o enkelt jobbat av kundtjänst.

Odpowiedź od Toyspace.se
Jag köper mycket Lego och sparar det oöppnat. Beställde ett dyrare Lego set som hade skadad förpackning/kartong när den kom fram. Inga skador på paketet som Lego setet skickades i så skadan fanns troligen redan innan när den packades.
Mitt svar från kundtjänst var att hänvisa till avtalstexter och köpvillkor att man kan inte räkna med att få ett Lego set med förpackning/kartong i "Mint cond." och ingen åtgärd/ersättning utgår till mig som kund.. Det tåls att tänka på nästa gång man handlar.
Uppdatering: Efter kontakt med kundtjänst fick jag mycket bra hjälp och bemötande som känns väldigt bra och positivt

Odpowiedź od Toyspace.se
Snabbt och personligt svar från kundtjänst trots jultider. Visade både omtanke och löste problemet snabbt och smidigt trots det var Bring som gjort fel.

Odpowiedź od Toyspace.se
Missat min order helt och hållet. När jag hörde av mig så var varorna slutsålda.
Inga ersättningsvaror eller kompensation.
Rekommenderas inte

Odpowiedź od Toyspace.se
Fick ett väldigt fint bemötande av kundtjänst och snabb hjälp med en vara som hade ett fel. Rekommenderar varmt.

Usel såkallad "kundtjänst".
Har man inte skrivare får man både betala frakt OCH en retursedel till stora summor.
Handla INTE här!!!!!!!!!!!!!
Nä ni kommer inte få hälsa mig välkommen tillbaka!

Odpowiedź od Toyspace.se
Beställde 2 produkter från dem, när paketet kom saknades 1 av produkterna. Kontaktade dem och de löste det omg. Saknade produkten kom efter 2 arbetsdagar. Tror hon som fixade det heter Pia . Ett stort tack för snabb och smidig lösning. 😀👍😀

Odpowiedź od Toyspace.se
Råkade göra samma beställning två gånger. Kontaktade kundservice via mejl, en fredag kväll. De svarade inom två timmar, stoppade den ena beställningen och pengarna var tillbaka på kontot kort därpå! Snabb och smidig dialog!
Det är sånt här som bygger stort förtroende!

Odpowiedź od Toyspace.se
Otroligt bra priser, nästan för bra för att vara sant. Men snabb leverans senare så kom Legot bra paketerat och till billigt pris. Ska fortsatt handla här

Odpowiedź od Toyspace.se
Väldigt proffsigt bemötande, kan varmt rekommendera.

Odpowiedź od Toyspace.se
Scam. So weirded that after filling in the card details there’s no confirmation question! The system just goes ahead deducting the sum in the basket. Ended up ordering two of the same product instead of the different ones I had planned because of this. It would be nice if the buyer can confirm the details before payment. The return/changing process doesn’t look good. Also the prices look enticing but I ended up paying way more than I had planned because moms are included afterwards while the transaction is processing! Never again!

Odpowiedź od Toyspace.se
Bra pris, snabb frakt men Lego paketet var sönder när de kom fram

Odpowiedź od Toyspace.se
Leksaksaffärernas Ryanair. Måste lusläsa konstiga och ovanliga tilläggskostnader i deras avtal, uselt.

Odpowiedź od Toyspace.se
Exceptionell hjälp på kundservice. Fick svar inom 24h. Löste min reklamation av en leksak enkelt och super smidigt!
Toyspace har inte bara fina leksaker till bra pris utan är tveklöst bästa kundservice jag har fått av en återförsäljare!
Kommer definitivt handla mer av er.

Odpowiedź od Toyspace.se
Handlade av Toysforver via CdOn. Annonsen vi beställde på visade 4 st produkter. I texten framgick inte hur många som faktiskt ingick. Eftersom den även var märkt sommardeal så kunde jag inte tänka mig att det handlade om en produkt eftersom priset då i det närmaste var dubbelt mot vad den kostar på andra ställen. 4 st, som på bilden i annonsen, stämde ju då bättre mot benämningen sommardeal. Men som ni förstår så kom bara en produkt hem och jag fick inga bra förklaringar när jag ifrågasatte detta.

Odpowiedź od Toyspace.se
Beställde ett LEGO set på Toyspace då de hade det billigaste priset jag kunde hitta. Jag lade in beställningen en fredagskväll och kunde hämta upp paketet redan på tisdagen. Jag betalade direkt och det uppstod inga problem. Paketet var helt och ordentligt paketerat. Jag kommer definitivt handla av Toyspace igen om priset på LEGO fortsätter vara konkurrenskraftigt.
Beställde presenter till grabbens födelsedag och vid hopmonteringen av den ena fattades det en vital del för att den skulle funka . Lägger ett mail till kundtjänst och svaret är förvånansvärt positivt . De skickar en ny utan att behöva kladda med returnering av den trasiga . Super kund bemötande .
Skrev en mail omkring noget legetøj som var gået i stykker. Fik hurigt svar og tilsendt et nyt. Fantastisk kundeservice.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.