Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijke ontvangst, kwam voor zadel fitting. Karin had al het idee dat het vermoedelijk niet aan mijn zadel zou liggen. Uiteindelijk zadel hoger verder naar voren stuur omlaag schoenplaatjes verze... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De persoonlijke aandacht die Karin voor je heeft is erg mooi. En professionele aanpak met alle video’s en aanpassing die bij je persoon passen.

Oceniono na 5 z 5

I had an amazing experience at Total BikeFitting with Karin! Today, she did a fitting on both my road and time trial bikes, and the difference is incredible. I thought my setup was fine after three ye... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Claro — esta versión tiene más emoción y suena más auténtica/natural: ★★★★★ Wat een fantastische ervaring bij Total Bikefitting! Ik ben echt ontzettend goed geholpen door Karin. Vanaf... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Kolarstwo szosowe
  2. Naprawa rowerów
  3. Sklep rowerowy
  4. Sklep z akcesoriami rowerowymi

Napisane przez firmę

Total Bikefitting ‘’fietsmeting in perfectie’’ Wil je optimaal comfort en prestaties uit je fiets halen? Dan is een Total Bikefitting perfect voor jou. De Bikefitting wordt uitgevoerd door Karin Bosgra op basis van deskundigheid en door gebruik van professionele Shimano technologie om zo de perfecte fietspositie te verkrijgen. Daarnaast neemt Karin de tijd om de fietser vragen te stellen over hun rijstijl, rijervaring en doelen om de juiste afstelling te krijgen. Een volwaardige fietsbeleving kun je enkel bereiken met een optimale fietshouding. En Dit bereik je door een professionele Total Bikefitting.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 80

Napisz recenzję

Top bikefit

Prettige ontvangst, top en uitgebreide bikefit met goede adviezen, zit nu een heel stuk beter op de fiets.

3 września 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Ad voor je mooie review en nog heel veel mooie km gewenst.

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt John voor je review, Heel veel plezier met je fietsbril met leesgedeelte.

Oceniono na 5 z 5

Er werd rustig de tijd genomen

Er werd rustig de tijd genomen. Er werd goed uitgelegd wat ze ging doen. Na de tijd krijg je een mail met de metingen.
Fietsen nu zonder pijn.

27 sierpnia 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Marianne voor je mooie review, ik wens je nog heel veel mooie km.

Goed en vakkundig geholpen

Goed en vakkundig geholpen.

Voor mijn zoon van 13 jaar een bikefitting gedaan.
Zeer goed geholpen en duidelijke uitleg over alle af te stellen onderdelen doorlopen.
De fiets, schoenen en positie optimaal aangepast om blessures te voorkomen en om beter kracht over te brengen.

Wij zijn zeer tevreden met het resultaat.

23 sierpnia 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Wietse voor je mooie review.
Ik wens Guus nog heel veel mooie km en succes met de trainingen en wedstrijden.

Oceniono na 5 z 5

Goede nazorg geboden en service…

Goede nazorg geboden en service geboden. Na de bikefit zat ik nog net iets te diep, ondanks haar drukke agenda heeft Karin de tijd voor me genomen om dit snel op te lossen.

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Koen voor je mooie review. Op naar weer mooie km.

Oceniono na 5 z 5

Voordeel van een Total Bikefitting.

Na mijn Total Bikefitting van bijna 2,5 jaar geleden onlangs teruggeweest voor aanmeten van een ander zadel.
Er werd ruimschoots tijd genomen om een nieuw zadel aan te meten en deze werd tevens kosteloos op de juiste positie van mijn racefiets gemonteerd.
Prima service dus en "blijvend voordeel" van de destijds uitgevoerde Bikefitting door Karin, waardoor ik beter op de fiets kwam zitten.

2 sierpnia 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Hans voor deze mooie review, nog heel veel mooie km gewenst.

Professioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

8 sierpnia 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Dank je wel Frans Peter voor je review, ik wens je nog heel veel fiets plezier.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel fijn en goed geholpen door Karin

Ik ben heel fijn en goed geholpen door Karin. Ik had klachten met zitten op het zadel en dit is geweldig opgelost. Ze heeft mij goed op de fiets gezet en met het juiste zadel naar huis gegaan en het zadel mocht ik eerst 3 weken proberen. Na 2 weken ben ik teruggegaan om te zeggen dat het TOP is. Dit is echt een goed adres voor een bikefitting. Kan ik iedereen aanraden.

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bert, bedankt voor je mooie review en ik wens je nog heel veel mooie km.

Goede uitleg vooraf

Goede uitleg vooraf, perfecte afstelling en zeer vriendelijk

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Gerwin voor je mooie review. Ik wens je nog heel veel fiets plezier.
Sportieve groet,

hele goeie service

Super goeie service. Had eerst vaak last van knie klachten en door de bikefitting zijn de klachten helemaal weg! Ze is fijn in de omgang en goed in communicatie wat een hele fijne ervaring gaf

25 kwietnia 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt voor je mooie review en mooi om te horen dat knieklachten weg zijn tijdens het fietsen.

Oceniono na 5 z 5

Hartelijk ontvangst en kundig advies

Prettig en hartelijk ontvangst. Ik dacht dat mijn zadel niet goed was maar door een betere afstelling zit ik er beter op. Daarnaast ook nog mijn stuur een paar centimeter naar beneden zit ik weer top op mijn fiets.

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bea bedankt voor je mooie review en ik wens je nog heel veel mooie km met deze nieuwe fietsafstelling.

Fijne duidelijke bikefitting

Goede uitleg, fijne bikefitting gehad. Duidelijk verschil merkbaar

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Erwin voor je review ik wens je nog heel veel mooie km.

Oceniono na 5 z 5

De klantgerichtheid op zijn best!!

Vandaag bij Karin geweest om een meting te doen ivm een mogelijke aankoop van een nieuwe racefiets. Met haar opgebouwde kennis zag zij al heel snel dat een nieuwe fiets niet nodig is en met een paar kleine aanpassingen het probleem te verhelpen zou zijn. Zo gezegd zo gedaan en inderdaad zit ik weer lekker op de fiets. Erg blij met deze adviezen die niet commercieel zijn maar gericht op het helpen van mensen. Top gedaan Karin👍👍👍

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Eddy voor je mooie review en zeker mooi dat je eigen fiets een juiste frame maat is en dat we met een kleine aanpassing een goede positie hebben gevonden. Ik wens je nog heel veel mooie km.

Was een goede middag

Was een goede middag, veel geleerd. Nu uitproberen als de houding het beste is voor mij.

29 lipca 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt voor je review Gijs, ik wens je nog heel veel mooie km.

Zit goed op de Fietsen

Zit goed op de Fietsen, was wel even wennen lagere zit. Rijden de vakantie in de Bergen gereden en alles top

8 lipca 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Jolanda voor je mooie review en nog heel veel mooie km gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Goed geholpen met een goede bikefit

Karin heeft echt de tijd genomen voor een goede afstelling waarbij ze duidelijk uitlegt wat ze doet. Ik ben ook zeer tevreden met het resultaat. Minder klachten en meer vertrouwen om langere tochten te maken.

2 sierpnia 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Ivo bedankt voor je mooie review, nog heel veel fiets plezier gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg over de fitting

Hartelijk ontvangst. Goed en duidelijke uitleg tijdens bikefitting hoe en waarom er afstellingen aangepast worden. Ook worden er filmpjes en foto’s gemaakt van voor en na de fitting. Dus zeker een aanrader.

30 lipca 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Albert voor de mooie geschreven review en nog heel veel mooie km gewenst.

Oceniono na 5 z 5

Lang getwijfeld, toch gedaan.

Heb lang getwijfeld of ik een bikefitting zou gaan doen, echter op advies van de ostheopaat toch de stap genomen. Na 200 km fietsen op de nieuw afgestelde fietsheb ik er absoluut geen spijt van. Karen geeft bij alles wat ze doet uitgebreide uitleg wat ik als zeer prettig heb ervaren. De zit op een standaard afgestelde fiets kan dus stukken beter heb ik nu ervaren.

29 lipca 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Dick voor je mooie review, ik wens je nog heel veel mooie km.
Sportieve groet,
Karin

Oceniono na 4 z 5

Goed advies gekregen van Karin voor…

Goed advies gekregen van Karin voor wat betreft de houding op mijn e-bike. Ze heeft me geholpen bij het instellen van de hoogte en afstand van mijn stuur en zadel.

1 sierpnia 2025

Odpowiedź od Total Bikefitting | fietsmeting in perfectie

Bedankt Ingrid voor je review, ik wens je nog heel veel mooie km.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej