Oceniono na 5 z 5

Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle... Zobacz więcej

1. Kuchnia włoska

Napisane przez firmę

Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....

4,4

1 gwiazdka

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Igen en hyggelig oplevelse med god mad…

Igen en hyggelig oplevelse med god mad og og super betjenning

19 kwietnia 2026

Kære Povl,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du igen har haft en hyggelig oplevelse hos os med god mad og super betjening. 🙌

Det betyder meget, at i vender tilbage!

God mad med Familien

God mad, og betjening med flot udsigt over vandet

20 kwietnia 2026

Kære Claus,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse med både maden, betjeningen og den flotte udsigt over vandet. 🌊🍽️

Vi håber at se jer igen!

Wir lieben dieses Restaurant

Endnu et fantastisk besøg på denne vidunderlige restaurant med virkelig lækker mad, super service og for os de perfekte værter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i højtiderne finder teamet altid på nye kreationer! Vi ses.
Wieder einmal ein toller Besuch in diesem wundervollen Restaurant, mit sehr leckerem Essen, klasse Service und für uns perfekten Gastgebern (Paul und MitarbeiterInnen). Uns zieht es immer wieder dorthin! Nicht nur zu den Feiertagen lässt sich das Team immer wieder neue Kreationen einfallen! Wir sehen uns.

29 listopada 2025

Vielen herzlichen Dank für Ihre fantastische Bewertung! 😊

Es bedeutet uns sehr viel, dass Sie immer wieder gerne zu uns zurückkehren und sowohl unser Essen als auch den Service und die Atmosphäre schätzen. ✨

Ihre lieben Worte über das Team und die stetig neuen Kreationen freuen uns ganz besonders 🙌

Wir freuen uns schon jetzt auf Ihren nächsten Besuch!

Friendly staff

We had a super nice evening. Good food and staff was very friendly and created a wonderful atmosphere.

13 kwietnia 2026

Dear Lenette,

Thank you so much for your lovely review! 😊

We’re very happy to hear that you had a great evening with good food and a friendly atmosphere 🍽️✨

It means a lot to us!

Kind regard,

Betjeningen virkede ret tilfældig

Betjeningen virkede ret tilfældig, der var ret lang ventetid på blandt andet ekstra drikke varer, vi bestilte tapas men fik leveret påsketapas, hvilket var en spøjs blanding.
Dessert nogenlunde i orden, men rabarber i raberkompot var slet ikke skåret i nogenlunde samme størrelse.
Alt i alt ikke noget specielt sted

Kære Annette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at I havde en god oplevelse med både maden, servicen og omgivelserne til jeres familiebrunch. 🍽️🙌

Oceniono na 3 z 5

Halvkedelig mad i skygge…

Vi sad denfor og nød forårssolens spæde stråler. En kende køligt, men ok, da vi fik os pakket ind i tæpper. Vi fik en lækker Poke-bowl og en såkaldt pariserbøf. Poke-bowlen var fremragende, hvorimod pariserbøffen skuffede fælt. En velstegt fladtrykt hakkebøf var lagt på lidt salat ovenpå et meget blødt stykke toastbrød. Pynten var lagt i alle verdenshjørner og bøffen var toppet med et porcheret æg!!!! Meningen med et porcheret æg er måske god nok, men udførslen bliver ikke bedre af, at ægget havde fået for meget. Virkelig kedelig behandling af en klassiker.

Til slut blev baldakinen kørt HELT ud, så vores pladser lå HELT i skygge, hvorefter vi valgte at forlade stedet.

Kedelig mad til prisen og betjening, som kunne være bedre

Kære Vagn,

Tak for din udførlige anmeldelse og for at dele din oplevelse med os 🙏

Det glæder os, at poke-bowlen faldt i god smag, men vi er kede af, at pariserbøffen og helhedsoplevelsen ikke levede op til dine forventninger 😔 Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, især når det gælder en klassiker.

Vi anbefaler dog altid, at man siger til personalet på dagen, så vi kan justere og finde en løsning med det samme. 🙏

Varmeste anbefelinger

Vi kommer ret ofte og er meget tilfredse. Maden er fremragende, personalet er meget venligt og imødekommende. Især udvalget af vegetariske og veganske retter er fantastisk. Varmeste anbefalinger fra os.

Kære S. J.,

Tusind tak for jeres skønne anmeldelse! 😊 Det betyder rigtig meget for os, at I kommer ofte og er så tilfredse med både maden og betjeningen 🍽️🙌

Det glæder os især, at I værdsætter vores udvalg af vegetariske og veganske retter 🌱, det er noget, vi har stort fokus på. Tak for jeres varme anbefaling!

Oceniono na 1 z 5

Udspørgelser og uacceptabel respons

Jeg har været stamkunde hos denne pizzeria i lang tid, men min seneste oplevelse var dybt skuffende. Min mor betalte for tre pizzaer på forhånd, men da jeg hentede dem, blev jeg opkrævet betaling igen. Vi opdagede fejlen derhjemme, og da vi kom tilbage dagen efter for at få vores penge retur blev vi betjent af Mohammed, vi blev mødt med mistro og gentagne udspørgsler, selvom personalet kender os. Da min mor til sidst roligt påpegede, at det ikke var rimeligt at blive afhørt så mange gange, blev vi mødt af en vred reaktion. Terminalen blev kastet på bordet, og vi følte os mildest sagt respektløst behandlet. Jeg forventer en undskyldning for den uprofessionelle behandling og en forsikring om, at andre kunder ikke skal igennem det samme.

Odpowiedź od Torve-Hallen

Tak for din henvendelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os.
Først og fremmest vil vi gerne beklage den forvirring, der opstod omkring betalingen af jeres ordre. Vi forstår godt, at det har været frustrerende at blive opkrævet to gange, og det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster og det er helt sikkert ikke gjort med vilje.
Vi er også kede af at høre, at I har følt jer mødt på en ubehagelig måde i forbindelse med jeres henvendelse dagen efter. Det er vigtigt for os, at alle vores gæster føler sig respekteret og taget seriøst.
Samtidig har vi gennemgået forløbet internt, og vi kan se, at situationen desværre udviklede sig i en presset dialog, hvor der var behov for at afklare betalingen, da vores medarbejder ikke selv havde været til stede ved den oprindelige ekspedition. Det ændrer dog ikke på, at oplevelsen ikke har været god for jer, og det beklager vi.
Vi tager jeres feedback alvorligt og vil bruge den til at sikre, at lignende situationer fremover håndteres mere smidigt og med bedre kommunikation fra vores side.
Vi håber, at I vil give os mulighed for at rette op på jeres oplevelse og fortsat være gæster hos os.
mvh. Torve-Hallen

Oceniono na 5 z 5

Super Essen, super Service...

Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern.
Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service.
Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle Restaurant erhalten bleibt.
Vielen Dank ans Team...

Vielen herzlichen Dank für Ihre wunderbare Bewertung!

Es freut uns sehr, dass Sie Ihren Geburtstag bei uns gefeiert haben und einen so schönen Abend mit gutem Essen, Service und Ambiente hatten 🎉🍽️

Ihre lieben Worte bedeuten uns viel, und wir freuen uns schon darauf, Sie und Ihre Gruppe wieder bei uns begrüßen zu dürfen 🙌

Oceniono na 5 z 5

God mad og hyggelig oplevelse

God mad, super beliggenhed, venlig personale

Kære Martin,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du nød både maden, beliggenheden og den venlige betjening. 🙌

Oceniono na 5 z 5

Heerlijk gegeten met uitzicht op de haven

We hebben samen met onze zoon pizza en mosselen gegeten. De ontvangst was hartelijk en het eten was heerlijk. Prima bediening en geweldig uitzicht op de haven en de ondergaande zon. Als je geen Deens spreekt zit je hier helemaal goed. Het personeel spreekt Engels.

Odpowiedź od Torve-Hallen

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! 😊 Wat fijn om te horen dat u samen met uw zoon heeft genoten van het eten, de service en het uitzicht op de haven en de ondergaande zon 🌅🍕🐚

Het doet ons ook goed dat u de ontvangst en het internationale karakter van ons team waardeert 🙌

We hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen!

dejligt sted ,med dejlig mad

4 kwietnia 2026

Kære Bo,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du synes om både stedet og maden 🙌

Super god mad

4 kwietnia 2026

Kære Per,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du nød maden 🙌

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Oceniono na 5 z 5

Meget god og veltilberedt mad

Holdt fødselsdag på Torve - Hallen skærtorsdag med 23 personer. Dejlig 3 retters menu med bl.a. oksemørbrad og gode vine. Flink og venlig servering. Kan kun anbefales

2 kwietnia 2026

Kære Irene,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at fødselsdagen blev en succes hos os, og at både maden, vinene og serveringen levede op til forventningerne 🍽️🍷🙌

Det betyder rigtig meget for os, at I vil anbefale os og vi håber at byde jer velkommen igen til en ny hyggelig anledning!

Oceniono na 5 z 5

Altid lækker mad og god betju

Altid lækker mad og god betjening

2 kwietnia 2026

Kære Pia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du altid oplever lækker mad og god betjening hos os 🍽️🙌

Det betyder rigtig meget for os!

Oceniono na 4 z 5

Dejlig mad og god betjening!

Hyggelige omgivelser og venligt personale

29 marca 2026

Kære Peter,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du nød både maden, betjeningen og de hyggelige omgivelser 🍽️🙌

Unser Lieblingsrestaurant in Sønderborg

Unser Lieblingsrestaurant in Sønderborg. Leckeres Essen was immer gut ist egal was man wählt. Das junge internationale Personal ist immer nett und unser Hund ist willkommen.
Uns graust es vor dem Tag wo dies junge frische Restaurant schließt 😔

21 marca 2026

Vielen herzlichen Dank für Ihre wunderbare Bewertung!

Es bedeutet uns sehr viel zu hören, dass wir Ihr Lieblingsrestaurant in Sønderborg sind 🍽️❤️

Es freut uns, dass Ihnen das Essen, unser internationales Team und auch die hundefreundliche Atmosphäre gefallen 🐶🙌

Und keine Sorge – wir haben nicht vor, irgendwo hinzugehen 😉

Wir freuen uns schon auf Ihren nächsten Besuch!

Oceniono na 5 z 5

Ein wundervolles Essen in sehr schönem…

Ein wundervolles Essen in sehr schönem Ambiente und erstaunlich nette und aufmerksame Bedienungen. Haben direkt wieder reserviert. Ein rundum gelungener Abend und eine uneingeschränkte Empfehlung.

19 marca 2026

Vielen herzlichen Dank für Ihre wunderbare Bewertung!

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie sowohl das Essen als auch das Ambiente und unseren Service genossen haben 🍽️✨

Dass Sie direkt wieder reserviert haben, ist für uns das größte Kompliment 🙌

Et skønt sted

Et skønt sted, dejlig nærværende betjening 🍀😉😍

19 marca 2026

Kære Berit,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede stedet som skønt, og at betjeningen var nærværende 🍀🙌

Det betyder rigtig meget for os!

Paul – Torve-Hallen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej