Reakcja na opinię
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern. Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service. Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Torve-Hallen er stedet, hvor du kan gå på opdagelse i gode råvarer og specialiteter, og det perfekte sted at få en hurtig bid mad og en kop kaffe eller delikatesser til at tage med hjem. Alle er velkomne, om så du kommer i gummistøvler eller laksko....
Nørre Havnegade, 28, 6400, Sønderborg, Dania
Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Igen en hyggelig oplevelse med god mad og og super betjenning

Odpowiedź od Torve-Hallen
God mad, og betjening med flot udsigt over vandet

Odpowiedź od Torve-Hallen
Endnu et fantastisk besøg på denne vidunderlige restaurant med virkelig lækker mad, super service og for os de perfekte værter (Paul og medarbejdere). Vi bliver ved med at vende tilbage! Ikke kun i højtiderne finder teamet altid på nye kreationer! Vi ses.
Wieder einmal ein toller Besuch in diesem wundervollen Restaurant, mit sehr leckerem Essen, klasse Service und für uns perfekten Gastgebern (Paul und MitarbeiterInnen). Uns zieht es immer wieder dorthin! Nicht nur zu den Feiertagen lässt sich das Team immer wieder neue Kreationen einfallen! Wir sehen uns.

Odpowiedź od Torve-Hallen
We had a super nice evening. Good food and staff was very friendly and created a wonderful atmosphere.

Odpowiedź od Torve-Hallen
Betjeningen virkede ret tilfældig, der var ret lang ventetid på blandt andet ekstra drikke varer, vi bestilte tapas men fik leveret påsketapas, hvilket var en spøjs blanding.
Dessert nogenlunde i orden, men rabarber i raberkompot var slet ikke skåret i nogenlunde samme størrelse.
Alt i alt ikke noget specielt sted

Odpowiedź od Torve-Hallen
Vi sad denfor og nød forårssolens spæde stråler. En kende køligt, men ok, da vi fik os pakket ind i tæpper. Vi fik en lækker Poke-bowl og en såkaldt pariserbøf. Poke-bowlen var fremragende, hvorimod pariserbøffen skuffede fælt. En velstegt fladtrykt hakkebøf var lagt på lidt salat ovenpå et meget blødt stykke toastbrød. Pynten var lagt i alle verdenshjørner og bøffen var toppet med et porcheret æg!!!! Meningen med et porcheret æg er måske god nok, men udførslen bliver ikke bedre af, at ægget havde fået for meget. Virkelig kedelig behandling af en klassiker.
Til slut blev baldakinen kørt HELT ud, så vores pladser lå HELT i skygge, hvorefter vi valgte at forlade stedet.
Kedelig mad til prisen og betjening, som kunne være bedre

Odpowiedź od Torve-Hallen
Vi kommer ret ofte og er meget tilfredse. Maden er fremragende, personalet er meget venligt og imødekommende. Især udvalget af vegetariske og veganske retter er fantastisk. Varmeste anbefalinger fra os.

Odpowiedź od Torve-Hallen
Jeg har været stamkunde hos denne pizzeria i lang tid, men min seneste oplevelse var dybt skuffende. Min mor betalte for tre pizzaer på forhånd, men da jeg hentede dem, blev jeg opkrævet betaling igen. Vi opdagede fejlen derhjemme, og da vi kom tilbage dagen efter for at få vores penge retur blev vi betjent af Mohammed, vi blev mødt med mistro og gentagne udspørgsler, selvom personalet kender os. Da min mor til sidst roligt påpegede, at det ikke var rimeligt at blive afhørt så mange gange, blev vi mødt af en vred reaktion. Terminalen blev kastet på bordet, og vi følte os mildest sagt respektløst behandlet. Jeg forventer en undskyldning for den uprofessionelle behandling og en forsikring om, at andre kunder ikke skal igennem det samme.

Odpowiedź od Torve-Hallen
Wir waren hier mit 7 Personen, um meinen Geburtstag zu feiern.
Tolles Ambiente, sehr leckeres Essen und ein super Service.
Wir kommen auf jeden Fall wieder und hoffen inständig, dass dieses Tolle Restaurant erhalten bleibt.
Vielen Dank ans Team...

Odpowiedź od Torve-Hallen
God mad, super beliggenhed, venlig personale

Odpowiedź od Torve-Hallen
We hebben samen met onze zoon pizza en mosselen gegeten. De ontvangst was hartelijk en het eten was heerlijk. Prima bediening en geweldig uitzicht op de haven en de ondergaande zon. Als je geen Deens spreekt zit je hier helemaal goed. Het personeel spreekt Engels.

Odpowiedź od Torve-Hallen
Holdt fødselsdag på Torve - Hallen skærtorsdag med 23 personer. Dejlig 3 retters menu med bl.a. oksemørbrad og gode vine. Flink og venlig servering. Kan kun anbefales

Odpowiedź od Torve-Hallen
Hyggelige omgivelser og venligt personale

Odpowiedź od Torve-Hallen
Unser Lieblingsrestaurant in Sønderborg. Leckeres Essen was immer gut ist egal was man wählt. Das junge internationale Personal ist immer nett und unser Hund ist willkommen.
Uns graust es vor dem Tag wo dies junge frische Restaurant schließt 😔

Odpowiedź od Torve-Hallen
Ein wundervolles Essen in sehr schönem Ambiente und erstaunlich nette und aufmerksame Bedienungen. Haben direkt wieder reserviert. Ein rundum gelungener Abend und eine uneingeschränkte Empfehlung.

Odpowiedź od Torve-Hallen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.