Verkeerde kleur plant is geleverd en ik probeer al meer dan een maand contact te krijgen, maar krijg gewoon geen gehoor. 3x gebeld op verschillende werkdagen, telefoonnummer niet bereikbaar. 3x gemail... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Planten werden door dhl ondersteboven en op de zijkant opgestapeld, vreesde dat de planten beschadigd zouden zijn. Maar na openen bleken ze ingenieus verpakt, hulde! Het zijn kleine plantjes, maar kle... Zobacz więcej
Het is helemaal top maar even gewacht met een review. Wilde eerst zien hoe de planten het gingen doen nadat ze in de grond gezet werden. Dit is een grote aanrader, goed verzorgd, prima handleiding p... Zobacz więcej
Mooie planten. Net jammer dat er qua communicatie wat mist: bij de bestelling kon ik een bepaalde dag aangeven om te leveren. Levering vond drie dagen eerder plaats terwijl ik toch diverse keren ging... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Tuinplanten
Dane kontaktowe
Biesveld 26, 4891NW, Rijsbergen, Holandia
- Klantenservice@topplantenshop.nl
- topplantenshop.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Toppers
Snelle bezorging, 1 doos was kwijt en dat heeft het bedrijf snel en goed opgelost. Fijn contact!
Tevreden klant
De doos met planten kwam vlgs afspraak. De plantjes zagen er vers en goed verzorgd uit. Helemaal in het plastic verpakt, allemaal gelabeld, dus kon meteen met planten beginnen. Tot nu toe groeit alles....
Perfecte levering
Super service en mooi beplantingsplan
Super service en mooi beplantingsplan! Nu wachten tot de plantjes gaan groeien,
Veertig planten.
Veertig diverse planten. Zeer goed verpakt.
De planten gezond en sterk.
Ik bent heel erg tevreden over deze zaak.
Zeer aanbevolen.
👍👍
aanrader
snel geleverd, goed verpakt, kwaliteit van de planten lijkt dik in orde. 100% tevreden.
Goede kwaliteit en snelle levering
Ruim aanbod & goede prijs/kwaliteit
Ruim aanbod aan planten, goede prijs/kwaliteit en keurig per pakketpost verstuurd. Ik zal zeker nog eens bestellen!
Super goede service.Nette prijzen en…
Super goede service.Nette prijzen en goede bereikbaarheid.5* ( en meer)!!!
Het bedrijf is goed naar de klanten…
Het bedrijf is goed naar de klanten toe, netjes en correct. Ik heb wel problemen gehad met de aflevering van de planten. In de plastic verpakking zitten normaal 6 plantjes maar omdat ik 40 plantjes besteld heb heeft uw bedrijf bij 4 bakken er 1 plantje met tape vastgezet bij in gedaan, dit is een goede oplossing maar helaas ging de inhoud van het potje schuiven door de verpakking. Het potje zat goed vast maar de inhoud niet, dus de volgende keer ook de inhoud vastzetten. De plantjes waren aan de bovenkant allemaal geknikt. voor de rest geen op of aanmerking, ik zou zo weer een bestelling plaatsen.
snelle levering en makkelijk te…
snelle levering en makkelijk te bestellen.
Planten kleiner dan verwacht.
Correcte levering!
Heel netjes verpakt
Heel netjes verpakt. Ziet er netjes uit.
Wilde toch nog een advies/tip geven om de potjes een sticker of kleursticker te geven. De kaartjes waren er uit gevallen en dan is het moeilijk nog te weten wat voor plantje het is.

Odpowiedź od Topplantenshop
Doświadczenie Trustpilot