Super service! Deres kundeservice er topklasse. De responderede lynhurtigt på email, fulgte selv op på retursag og generelt yder en god service!
Købte et Penn Slammer 360 på fødselsdagstilbud til 499,- (nu pris 699,-). Hjulet var behæftet med fejl, hvor jeg mistede endegrej og line. Fik hjulet ombyttet til et Shimano Sedona - fødseldagspris 39... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Havde købt en fiskestang og været meget tilfreds med kvalitet, levering og hurtig forsendelse. Desværre knækkede stangen i yderste led (4delt) allerede efter kort tid til min store overraskelse i e... Zobacz więcej
Min kone bestilte savage gear beklædning i første omgang. Fik det leveret hurtigere end vi regnede med. Så super service herfra. Et par dage efter bestilte hun støvlerne til sættet. Endnu engang... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Stort udvalg i alle de kendte mærker som Shimano, Simms, Hardy, Sage, Abu Garcia, Berkley, SavageGear, Daiwa, Ron Thompson, Patagonia, Guideline og mange flere. Vi findes både som webshop og fysisk butik, så uanset om du vil handle online eller fysisk, så er vi klar til at hjælpe dig.
Kalundborgvej 88, 4200, Slagelse, Dania
- Support@topgrej.dk
- topgrej.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Fantastisk kundeservice og altid hurtig levering
Intet mindre end fantastisk kundeservice!
Har købt en del produkter hos Topgrej.dk - altid med virelig hurtig levering, hvilket er virkelig fedt når man typisk skal bruge grej kort efter bestilling.
Denne gang har jeg købt et par Scierra x-tech waders og har både mailet og snakket i tlf med Jim og Camilla, da jeg var i tvivl om str. mv. Den str. jeg skal bruge har de så lige nøjagtigt ikke hjemme, men vi finder frem til en anden str., som er fin. Jeg bestiller wadersene og bliver ringet op 10 min efter, med en beklagelse over at der lå en forkert str. i kassen og at de derfor heller ikke havde den str. hjemme:-( De giver mig et tilbud på et andet par waders, som beklagelse - hvilket jeg takker ja til.
Sådan en service giver glade og loyale kunder.
Mine varmeste anbefalinger herfra på både kompetent rådgivning, service og levering. Tak!
En super grej biks ....
En super grej biks ..... Købte for en lille måneds et nyt hjul, desværre begyndte bremsen på hjulet at drille, ned i butikken med kvitt og hjul ... 2 minutter senere stod jeg en nyt hjul i hånden ... ombyttet uden diskutioner eller lign ...... det er dæleme god service... tusinde tak til TOPGREJ og det er ikke sidste gang jeg shopper hos jer 👍👍👍👍
Service over al forventning fra start til slut
Jeg har lige handlet med Topgrej for første gang, og det bliver næppe den sidste! Allerede inden handlen fik jeg hurtig og kompetent vejledning, og da det viste sig, at den bestilte vadejakke var et nummer for lille, blev der byttet uden problemer.
Og det mest fantastiske var, at der gik under to døgn, fra jeg sendte jakken retur, til jeg kunne tage den nye og nu i rette størrelse på.
Det er jo næsten lige så hurtigt, som hvis jeg havde handlet i en fysisk butik her, hvor jeg bor.
Super!
God support og fornem levering.
har handlet hos dem et par gange nu og det har bare været iorden alle gange. god indpakning af varerne og hurtig levering.
har en enkelt gang bestilt noget som der var ventetid på, hvor de måtte beklage at de ikke kunne få det hjem alligevel, men fik et produkt fra en anden prisklasse i stedet uden ekstra regning. Super Support! fortsæt det-
Har ikke handlet meget hos topgrej …
Har ikke handlet meget hos topgrej tidligere, men har desværre købt et dårligt produkt, og topgrej løste den sag med bravour. Topgrej er absolut et sted jeg vil forsætte mine ikke flue relaterede køb. Tak for hjælpen Topgrej.
Martin
Fin service
Et par ret nye waders var blevet utætte. Reklamationen blev meget prof og venligt behandlet. Inden en uge havde jeg et par nye og kunne genoptage fiskeriet. Topgrej - Top service!
Super priser og rigtig hurtig levering
I er nok mit nye favorit sted at handle fiskegrej fremover.
Bestilte søndag formiddag og fik varerne mandag med posten. Det må siges at være rigtig hurtig levering.
Samtid er priserne blandt, hvis ikke de bedste.
Tak for handlen. Kommer snart igen.
TOPNICE
Bestilte torsdag og fik min vare fredag.
Billige priser, billig fragt, hurtig levering.
5 ud af 5 stjerner er fortjent!
billig fragt
nåede og bestille inden 17,30 og fik leveret dagen efter
blev gjort opmærksom på at fragten er den billigeste
Nem hjemmeside og god support
Havde lidt spørgsmål til et produkt på deres hjemmeside og skrev med en medarbejder på deres chat. Fik hurtigt og godt svar retur.
Lavede min bestilling eftermiddag, hvilket gik nemt og fik en halv time efter besked om at ordren var afsendt.
Da jeg fik varen dagen efter, havde jeg et spørgsmål til varen og sendte derfor en mail til dem om aften. Igen svar på en halv times tid.
Utrolig med så hurtig behandling af min ordre, men især den gode support både før og efter købet. Utroligt med så hurtigt svar og så på en lørdag. Tak for handlen. Ikke sidste gang jeg handler hos jer.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.