Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super service! Deres kundeservice er topklasse. De responderede lynhurtigt på email, fulgte selv op på retursag og generelt yder en god service!

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Havde købt en fiskestang og været meget tilfreds med kvalitet, levering og hurtig forsendelse. Desværre knækkede stangen i yderste led (4delt) allerede efter kort tid til min store overraskelse i e... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min kone bestilte savage gear beklædning i første omgang. Fik det leveret hurtigere end vi regnede med. Så super service herfra. Et par dage efter bestilte hun støvlerne til sættet. Endnu engang... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep wędkarski

Napisane przez firmę

Stort udvalg i alle de kendte mærker som Shimano, Simms, Hardy, Sage, Abu Garcia, Berkley, SavageGear, Daiwa, Ron Thompson, Patagonia, Guideline og mange flere. Vi findes både som webshop og fysisk butik, så uanset om du vil handle online eller fysisk, så er vi klar til at hjælpe dig.

Dane kontaktowe

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Kanon butik og super service

Kanon butik og super service
Topgrej har et fedt udvalg og super god service. Mange års erfaring med grejkøb gør at jeg med stor overbevisning kan sige at Topgrej er på niveau med landets bedste grejshops (Korsholm, Sportsdres OSV..)
Jeg kan kun anbefale Topgrej !!!

12 czerwca 2021
Oceniono na 1 z 5

Elendig service - holdt for nar

Elendig service, hvor man bliver holdt for nar i 4 måneder i håb om at kunne få sin vare, som bare aldrig kom. Hertil sagt at jeg måtte nøjes med et tilgodebevis da jeg havde sendt varen 7 dage for sent... træls når man faktisk ikke har lyst til at handle der igen. 0 stjerner herfra

13 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Yders hurtig og behandling over…

Yders hurtig og behandling over internet salg og sendes super hurtigt . Hurtigt besked hvis varen ik er hjemme og hjælper kunden hele vejen igen hvis der er problemer med produktet .

Lækker service jeg er fan 😎🐟

20 listopada 2020

Fuldstændig faktisk sted

Fuldstændig faktisk sted. Bestilte mine ting kl 15:19 og allerede 15:33 var de sendt afsted. Modtog pakke
Dagen efter til middag så super sted, kommer helt sikkert igen

19 listopada 2020

Køb af fødselsdagsgave

Jeg har købt 2 Hardy combo tools den 30. April. Idag er det den 11 maj og har lige fået besked om den er afsendt!. Da det skulle være til gave den 5 maj. Skrev jeg med deres support. Og jeg er evig taknemmelig ! De har fra dag 1 fortalt at den blev forsinket, og om jeg ønskede ordren slettet...

God kundeservice selvom pakken har været forsinket, grundet mangel på lagret!:)

Jeg synes det er fedt, de har gjort mig opmærksom under hele forløbet!:)

11 maja 2020

Jeg købte et par waders på topgrej.dk

Jeg købte et par waders på topgrej.dk
Da jeg modtog dem undrede det mig, at de ikke så ud som vist på hjemmesiden. Farverne var markant anderledes. Derfor sendte jeg dem retur og forventede selvfølgelig at Topgrej kreditterede de 65 kr. jeg havde brugt på returfragten, nu jeg havde fået et produkt jeg ikke havde bestilt!?
Det ville Topgrej bare ikke. De fortalte, at de jo ikke kunne tjekke op på, om alle deres varer så ud som på nettet.... Øhhh jo!!!
Man sender ikke et par gule bukser, hvis kunder bestiller dem i rød! - Og gør man, så retter man som virksomhed op på fejlen, så man får sig en glad kunde.
Enten har Topgrej en rigtig god forretning og vil skide på en kunde til, eller fra. Eller også er de så pressede på likviditeten, at de 65 kr. ikke findes i kassen. I dont know...
Jeg forventer efter denne anmeldelse et ligeså arrogant svar på min påtale, som jeg fik i telefonen.
Jeg handler ikke hos dem igen og ærgrer mig over al den tid jeg har brugt på at hælde 65 kr. ud af vinduet.

29 kwietnia 2020

Hurtig afsendelse

40 minutter efter jeg havde bestilt, var min pakke afsendt og jeg havde modtaget tracking nummer.

Ville dog ønske, at de havde flere predator softbaits på hjemmesiden, så ville denne side være mit go-to hver gang.

Opdatering på min anmeldelse:
Stadig intet negativt omkring Topgrej efter flere ordre. Hurtig afsendelse og flinke til at hjælpe på tlf.

24 kwietnia 2020

God service og vejledning

Jeg har købt flere gange hos TopGrej både i deres fysiske butik og online, hvor jeg hver gang har fået en positiv oplevelse.

Jeg er selv amatør, så det har været fantastisk at få god vejledning og service af dem.

Kan varmt anbefales.

9 kwietnia 2020
Oceniono na 1 z 5

Købte et Penn Slammer 360 på…

Købte et Penn Slammer 360 på fødselsdagstilbud til 499,- (nu pris 699,-). Hjulet var behæftet med fejl, hvor jeg mistede endegrej og line. Fik hjulet ombyttet til et Shimano Sedona - fødseldagspris 399,.- (nu pris 629,-). Der sad spunden line på det afleverede Penn Slammer. Da jeg spurgte, om der ikke var penge i mit favør, tænkte på prisforskel, mistet endegrej og line, var svaret nej. Sedonaen kostede mere, end jeg havde givet..... men de får Slammeren ombyttet hos importør, og sælger den til 699,-. Gik derfra med en dårlig smag i munden. Dårlig kundeservice.... og set i lyset af at jeg kører fra Sj.Odde til Slagelse og retur, med udgifter til benzin, så kan jeg ikke anbefale Topgrej.

12 czerwca 2019
Logo Topgrej

Odpowiedź od Topgrej

Hej Johnny

Tak for din anmeldelse, selvom vi er overrasket over din kritik.

Vi to snakkede sammen i telefonen et par dage før du kom i butikken.
Her sagde du at du havde købt slammer hjulet som du oplevede problemer med og vi aftalte at du kunne ombytte det til et Sedona hjul, da du ligeledes havde købt sådan et til fødselsdagen.

Når man har en reklamation, bliver varen normalt ombyttet til et nyt.
Du ønskede i stedet at få en Sedona hjul.

Derfor fik du sådan set et tilgodebevis på 499 kr. som var det du havde givet for hjulet du returneret.
Det hjul du ønskede at købe i stedet for, koster nu 629 kr.
Dvs. du ønskede en varer der kostede 130 kr. mere end det du havde tilgodebevis på. Disse 130 kr. gav vi dermed i rabat på hjulet.

Alternativet havde været at du fik et tilgodebevis for det returneret hjul, på de 499 kr. du havde givet for hjulet. Og så havde kunne købe hjulet, men så havde det kostet de 130 kr. mere end dit tilgodebevis var på.

Jeg er helt med på at Sedona hjulet var på tilbud til 399 kr. til fødselsdagen, men det er 2 måneder siden og netop kun noget der galt de 3 dage vi holdt fødselsdagen. Hjulene var netop indkøbt til lavere pris til fødselsdagen og kunne derfor sælges så meget billigere.

Det hjul du fik igår, er dermed købt væsentligt dyre end dem vi solgte til fødselsdagen. Skulle vi sælge det til 399 kr. som til fødselsdagen, så havde vi sat penge til på at du ombytte til et andet hjul, da vi giver mere end de 399 kr. for hjulet i indkøb.

For os var det en bedre forretning, blot at ombytte det til et nyt Penn Slammer hjul, sådan som normalt. Men vi valgte bytte direkte over, da du ønskede dette.

Når vi gør regnstykket op på ombytningen, så har vi tjent mindre på ombytningen til Sedona hjulet end vi gjorde på det oprindelige køb, da vi giver mere for Sedona hjulet end vi gør for Slammer hjulet.
Så vi har ikke fået noget ud af at ombytte det til det andet hjul.

Så beklager at du ikke var tilfreds, men vi gav dig netop rabat på hjulet, så du kunne få det hjul du gerne vil have i stedet for, uden at skulle have penge op af lommen.

Helt igennem fantastisk service

Helt igennem fantastisk service, varer bliver byttet og ekstra grej blev pakket med byttevaren (sparede fragten), da en vare var i restordrer blev en lignende vare sendt med og prisen nedjusteret (jeg blev spurgt inden om det var ok) lynhurtigt svar på mail - og så kan man ringe til en utrolig kundevenlig Carina i kundeservice!

26 kwietnia 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej