Super service! Deres kundeservice er topklasse. De responderede lynhurtigt på email, fulgte selv op på retursag og generelt yder en god service!
Reakcja na opinię
Havde købt en fiskestang og været meget tilfreds med kvalitet, levering og hurtig forsendelse. Desværre knækkede stangen i yderste led (4delt) allerede efter kort tid til min store overraskelse i e... Zobacz więcej
Min kone bestilte savage gear beklædning i første omgang. Fik det leveret hurtigere end vi regnede med. Så super service herfra. Et par dage efter bestilte hun støvlerne til sættet. Endnu engang... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Stort udvalg i alle de kendte mærker som Shimano, Simms, Hardy, Sage, Abu Garcia, Berkley, SavageGear, Daiwa, Ron Thompson, Patagonia, Guideline og mange flere. Vi findes både som webshop og fysisk butik, så uanset om du vil handle online eller fysisk, så er vi klar til at hjælpe dig.
Kalundborgvej 88, 4200, Slagelse, Dania
- Support@topgrej.dk
- topgrej.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Topgrej og topservice
Topgrej og topservice, kan kun anbefale denne butik🤙🎣
Kanon butik og super service
Kanon butik og super service
Topgrej har et fedt udvalg og super god service. Mange års erfaring med grejkøb gør at jeg med stor overbevisning kan sige at Topgrej er på niveau med landets bedste grejshops (Korsholm, Sportsdres OSV..)
Jeg kan kun anbefale Topgrej !!!
Elendig service - holdt for nar
Elendig service, hvor man bliver holdt for nar i 4 måneder i håb om at kunne få sin vare, som bare aldrig kom. Hertil sagt at jeg måtte nøjes med et tilgodebevis da jeg havde sendt varen 7 dage for sent... træls når man faktisk ikke har lyst til at handle der igen. 0 stjerner herfra
Super service.
Virkelig i top
Stort udvalg, billige priser og fik varen mindre end 24 timer, efter jeg havde lagt ordren.
Yders hurtig og behandling over…
Yders hurtig og behandling over internet salg og sendes super hurtigt . Hurtigt besked hvis varen ik er hjemme og hjælper kunden hele vejen igen hvis der er problemer med produktet .
Lækker service jeg er fan 😎🐟
Fuldstændig faktisk sted
Fuldstændig faktisk sted. Bestilte mine ting kl 15:19 og allerede 15:33 var de sendt afsted. Modtog pakke
Dagen efter til middag så super sted, kommer helt sikkert igen
Hurtig levering og ordre godt pakket.
Hurtig levering og ordre godt pakket.
😀👍
Hurtig betjening og ekspedition
Hurtig betjening og ekspedition.
Fornuftige priser og flot udvalg.
God service, da jeg havde lidt ekstra til ordren kom det med i samme pakke.
Lynhurtig betjening og gode priser.
Fin pris - hurtig levering!
Fin pris og jeg fik varen allerede dagen efter bestilling, sådan 👍
Køb af fødselsdagsgave
Jeg har købt 2 Hardy combo tools den 30. April. Idag er det den 11 maj og har lige fået besked om den er afsendt!. Da det skulle være til gave den 5 maj. Skrev jeg med deres support. Og jeg er evig taknemmelig ! De har fra dag 1 fortalt at den blev forsinket, og om jeg ønskede ordren slettet...
God kundeservice selvom pakken har været forsinket, grundet mangel på lagret!:)
Jeg synes det er fedt, de har gjort mig opmærksom under hele forløbet!:)
Jeg købte et par waders på topgrej.dk
Jeg købte et par waders på topgrej.dk
Da jeg modtog dem undrede det mig, at de ikke så ud som vist på hjemmesiden. Farverne var markant anderledes. Derfor sendte jeg dem retur og forventede selvfølgelig at Topgrej kreditterede de 65 kr. jeg havde brugt på returfragten, nu jeg havde fået et produkt jeg ikke havde bestilt!?
Det ville Topgrej bare ikke. De fortalte, at de jo ikke kunne tjekke op på, om alle deres varer så ud som på nettet.... Øhhh jo!!!
Man sender ikke et par gule bukser, hvis kunder bestiller dem i rød! - Og gør man, så retter man som virksomhed op på fejlen, så man får sig en glad kunde.
Enten har Topgrej en rigtig god forretning og vil skide på en kunde til, eller fra. Eller også er de så pressede på likviditeten, at de 65 kr. ikke findes i kassen. I dont know...
Jeg forventer efter denne anmeldelse et ligeså arrogant svar på min påtale, som jeg fik i telefonen.
Jeg handler ikke hos dem igen og ærgrer mig over al den tid jeg har brugt på at hælde 65 kr. ud af vinduet.
Hurtig afsendelse
40 minutter efter jeg havde bestilt, var min pakke afsendt og jeg havde modtaget tracking nummer.
Ville dog ønske, at de havde flere predator softbaits på hjemmesiden, så ville denne side være mit go-to hver gang.
Opdatering på min anmeldelse:
Stadig intet negativt omkring Topgrej efter flere ordre. Hurtig afsendelse og flinke til at hjælpe på tlf.
God service og vejledning
Jeg har købt flere gange hos TopGrej både i deres fysiske butik og online, hvor jeg hver gang har fået en positiv oplevelse.
Jeg er selv amatør, så det har været fantastisk at få god vejledning og service af dem.
Kan varmt anbefales.
Bedste fiskegrejsbutik i Danmark
Bedste fiskegrejsbutik i Danmark, med rigtig flinke medarbejdere som kan hjælpe med alt.
Super og hurtig betjening
Super og hurtig betjening, ingen slinger i valsen.
Købte et Penn Slammer 360 på…
Købte et Penn Slammer 360 på fødselsdagstilbud til 499,- (nu pris 699,-). Hjulet var behæftet med fejl, hvor jeg mistede endegrej og line. Fik hjulet ombyttet til et Shimano Sedona - fødseldagspris 399,.- (nu pris 629,-). Der sad spunden line på det afleverede Penn Slammer. Da jeg spurgte, om der ikke var penge i mit favør, tænkte på prisforskel, mistet endegrej og line, var svaret nej. Sedonaen kostede mere, end jeg havde givet..... men de får Slammeren ombyttet hos importør, og sælger den til 699,-. Gik derfra med en dårlig smag i munden. Dårlig kundeservice.... og set i lyset af at jeg kører fra Sj.Odde til Slagelse og retur, med udgifter til benzin, så kan jeg ikke anbefale Topgrej.

Odpowiedź od Topgrej
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service, varer bliver byttet og ekstra grej blev pakket med byttevaren (sparede fragten), da en vare var i restordrer blev en lignende vare sendt med og prisen nedjusteret (jeg blev spurgt inden om det var ok) lynhurtigt svar på mail - og så kan man ringe til en utrolig kundevenlig Carina i kundeservice!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.