Één van de producten die ik had besteld was op voorraad, een andere moest nabesteld worden. Dit was al aangegeven in mijn winkelmandje, dus geen punt. Echter zeer prettige communicatie per mail mbt.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn ervaring bij ToneControl is zowel online als in hun winkel in Haarlem. Goede duidelijke info, zelfs voor iemand zoals ik die nog niet zoveel ervaring heeft. Een paar monitoren die ik had aang... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Een tijdje geleden had ik monitor speakers besteld via de webshop. Alles top geregeld en goed verpakt. Helaas vielen ze toch tegen, maar de afhandeling van de retour (heb ze zelf afgegeven) verliep ge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle en vriendelijke klantenservice. Ik kocht de AKG K240 MKII hier omdat deze snel geleverd kon worden. Ik kreeg een prijsverlaging, omdat de koptelefoon elders goedkoper was. Na een snelle reactie... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
DJ shop ► De goedkoopste online DJ winkel ► DJ gear zoals DJ mixers & controllers ► Ook voor studio & stage ► Pioneer DJ (zoals de nieuwe Pioneer XDJ-RX2), maar ook merken als Ableton, Native Instruments, Allen&Heath, Technics & Numark ► Altijd de laagste prijs.
Tempeliersstraat 71, 2012 EC, Haarlem, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot

Odpowiedź od ToneControl.nl
Plezierig bedrijf om zaken mee te doen. Ik merk duidelijk dat iedereen daar werkt met hart voor het bedrijf. Goede communicatie en service, en altijd vriendelijk.
Dit soort bedrijven onderscheiden zich van de grote jongens. Toegankelijkheid vind ik erg belangrijk. Als klant ben ik een persoon en doe ik ertoe.

Odpowiedź od ToneControl.nl
Product is prima en mooi op tijd bezorgt

Odpowiedź od ToneControl.nl
Vlot mij keuze kunnen maken.
Redelijk snel de mail dat het iets vertraagd was omdat het niet in eigen magazijn voorradig was. Daarna netjes op de hoogte gehouden en mijn inziens toch nog snel binnen gekregen.

Odpowiedź od ToneControl.nl
Wat heeft Tonecontrol goed gedaan?
Heel erg makkelijk uit te leggen, Tonecontrol heeft van bij het begin, de bestelling, tot bij het einde, de levering, alles perfect gedaan. Voor de volle 100% professioneel. Duidelijk en overzichtelijk, constante informatie over de levering, de waar geleverd in een goede, verzekerde verpakking.
Tonecontrol? Niet twijfelen, gewoon goed.
Dank u wel daarvoor.
Johan

Odpowiedź od ToneControl.nl
telefonisch contact gehad over bezorging. hele fijne communicatie en snelle levering!

Odpowiedź od ToneControl.nl
Supersnelle levering . Het product is tevens van topkwaliteit zoals beschreven!

Roland P6 aangeklikt.
Bevestiging via mail bondig en duidelijk.
Volgende werkdag geleverd op PostNL afhaalpunt.
Goed gedaan.

Odpowiedź od ToneControl.nl
Heel veel positieve reviews. Ze vragen daarom. Mijn ervaring is helaas niet heel positief. 5 dagen ipv 1 dag (wel een zondag ertussen) niet bereikbaar telefonisch en ik moest een mailtje schrijven. Ik wilde contact omdat het gekochte product niet in de lijst stond na inloggen. Dat is eng want het was €300+. Op de email kreeg ik pas antwoord toen het niet meer relevant was. Product is verder prima en de prijs ook redelijk. Het gratis verzenden is ook een beetje nep want je betaald €6,- in de aankoopprijs.

Odpowiedź od ToneControl.nl
Snelle informatie en services via mail en telefoon. Levering ging ook perfect.

Odpowiedź od ToneControl.nl
Correcte communicatie mbt de onvoorziene vertraging. Correct geleverd.

Odpowiedź od ToneControl.nl
I never had an problem with ToneControl been years since my first purchase. Fast delivery,great communication(if needed),fast results. I definitely do recommend this store.

Odpowiedź od ToneControl.nl
Gisteren gebeld of een deel van de bestelling eerder geleverd kon worden. De volgende ochtend gewoon al ontvangen. Top-Service!

Odpowiedź od ToneControl.nl
Goede communicatie, bestelling was er uiteindelijk sneller dan verwacht! Top ;)

Odpowiedź od ToneControl.nl
Fijne winkel, goede service en aardig personeel. ToneControl hanteert laagste prijs garantie dus je betaald altijd een mooie prijs. De webservice is ook in orde. Dit alles geeft mij een prettige shop ervaring. 5 sterren dus.

Odpowiedź od ToneControl.nl
Zoals altijd, top ervaring. Alles snel en in goede staat ontvangen en goed op de hoogte gehouden van de status van de order :)

Odpowiedź od ToneControl.nl
Prima webshop met goede service. Alles netjes verpakt.
Gemak dient de mens. Bestelling was weer keurig op tijd (next day).

Odpowiedź od ToneControl.nl
Supposed next day delivery is already 2 days late. I needed my equipment for a gig and would have ordered somewhere else if I had known

Odpowiedź od ToneControl.nl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.