Thomann Music Recenzje 153

2,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 4 z 5

Ik kan me niet in de andere ervaringen vinden. 2 bestellingen geplaatst over 2 weken, 1 voor een focusrite audio interface en 1 voor een Sennheiser headset. Allebij mooi snel aangekomen voor h... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Musikhaus Thomann is a German-based retailer of musical instruments, studio, lighting, and pro-audio equipment.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 88% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 1 z 5

Terrible service after sending damaged product

I bought an expensive Thon protection case for my Denon Prime Go. It arrived damaged. Thomann gave me lousy service, offering me a store credit for 25e, when -of course- I never want to buy anything from them again. They refused to send me a new one unless I send the damaged case back first but force me to purchase expensive pacakaging material and spend a lot of time to send it back. No acknowledgement of making a mistake. Will never buy there again.

20 marca 2026

Hello,

We are sorry to hear that your order arrived damaged and understand how frustrating that must have been.

In situations like this, we do ask that items are returned safely so they can be properly assessed, which is why secure packaging is necessary when sending them back. Just using the same packaging where it came in should be enough.
We are sorry if this caused inconvenience or did not meet your expectations.

We would really like the chance to look into this again and see how we can help. Please contact us at reviews@thomann.de with your order details so we can review your case more closely.

Your Thomann Team.

Do not place orders

Do not place orders! The products you order for the "sale" price are not even in stock. Because it is an international order. Your money is gone! God knows when I recieve my refund. Called costumer service. They do not help at all. The cancelled products of mine are still in stock. Really dissapointend in Europe"s "BIGGEST" music store. You can change it to Europe"s lowest costumer service!

30 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Van beste muziekwinkel ever naar zeer nare ervaring

Echt ontzettend jammer dat ik mijn 5 sterren review hier verwijderd heb en deze ervoor in de plaats zet! Thomann was altijd mijn favoriete muziekwinkel en ik kocht vrijwel alles bij ze.

Januari 2021 Thomann ontdekt en deed mijn eerste bestelling. Laatste bestelling in september 2025. In 4,5 jaar tijd voor meer dan 10.000 euro gekocht en gehouden. Exacte bedrag: 10.072,19 euro. Best veel toch? Thomann vindt blijkbaar van niet, die maakt het blijkbaar niks uit dat je voor zoveel geld bij ze koopt. Want dan hadden ze op mijn laatste bericht wel begripvol, meedenkend en klantgericht gereageerd. Ze verdienen blijkbaar genoeg en om als gewaardeerde klant behandeld te worden moet je waarschijnlijk voor 10.000 euro per 0,5 jaar kopen ipv per 4,5 jaar.

Waarom heb ik voor zoveel geld bij Thomann gekocht? Omdat de service en het klantcontact altijd perfect was. Er werd vaak snel gereageerd op emails, er werd begripvol gereageerd, ik voelde mij altijd goed geholpen en behandeld als gewaardeerde klant. Ook toen ik een keer een versterker kocht die niet helemaal goed was, werd niet moeilijk gedaan over retourneren en nieuwe sturen. Ging even mis bij geld wat ik terug kreeg, een afspraak was blijkbaar niet goed vastgelegd. Maar na vriendelijk contact met een Engelstalige medewerker, werd dat gewoon opgelost.

Ook contact met de Nederlandstalige helpdesk was altijd erg fijn. Wel heb ik gezien dat de bezetting daar wel eens wijzigt. Nu weet ik niet of het ligt aan de medewerker wiens naam begint met een Q met wie ik mijn laatste mailcontact had en dat die persoon nog wat klantgerichtheid training kan gebruiken, of dat het gewoon Thomann's algemene nieuwe stijl is. Maar ik vond het contact hoogst onprettig, onbegripvol, totaal niet meedenkend en niet klantgericht. Ook had ik de indruk alsof mijn mail niet gelezen werd, want er kwam totaal geen reactie op de dingen die ik noemde als zijnde belangrijk voor mij. Ik vroeg juist expliciet om een oplossing waarbij ik de gitaar NIET op hoefde te sturen, en een alternatieve oplossing te doen. Maar daar kwam totaal geen reactie op en geen begrip en het enige antwoord was dat ik de gitaar moest opsturen. En er was ook met geen mogelijkheid deze persoon duidelijk te maken dat ik dat niet kon en niet wou. Dat werd door Q compleet genegeerd.

De gitaar elektronica was namelijk niet goed. Dat kon ik zelf makkelijk repareren. Daarvoor vroeg ik Thomann heel netjes en vriendelijk de benodigde onderdelen op te sturen onder garantie, want gitaar was 4 maanden oud en eigenlijk van begin af aan al niet goed. Maar heb ik niet direct gemeld om diverse redenen. Als ik het zelf zou fixen dan zou hun dat tijd en geld schelen en hoeven zij het niet te (laten) repareren. Daarnaast was er op die manier geen risico op beschadiging van de gitaar tijdens transport of kwijtraken. Ging om een gitaar die nooit meer leverbaar is immers! Ik heb net als bij de defecte versterker aangeboden een filmpje te maken. Bij de versterker vonden ze dat erg fijn en heb ik dat filmpje dus gemaakt. Deze keer kwam er totaal geen reactie op dat voorstel. Dus geen filmpje.

En ja, de benodigde onderdelen samen hadden een verkoopwaarde van 86 euro, maar dat is verkoopwaarde. Inkoopwaarde ligt natuurlijk lager. Dus Thomann zou er geen 86 euro aan kwijt zijn. Daarnaast zouden ze geld bespaard hebben op verzendlabel voor de gitaar en werkuren. Wat waarschijnlijk duurder is dan een paar onderdeeltjes sturen. En ze hadden natuurlijk nog kunnen zeggen dat ze mij de onderdelen met een korting aan wilden bieden als het echt zo'n slecht voorstel was waar ik mee kwam. Maar met het oog op dat ik meer dan 10.000 euro bij hun besteed had in 4,5 jaar tijd, hoopte ik op een beetje coulance en begrip voor het feit dat ik mijn niet meer leverbare gitaar niet onnodig aan transport risico's wou blootstellen.

Maar nee. Geen begrip. Ik vroeg nog of ik anders nog een korting op de gitaar kon krijgen....kon ook niet. Zogenaamd wou Q met mij meedenken, maar dan moest mijn reactie wel zijn dat ik akkoord ging met opsturen van de gitaar kwam het op neer. Dat noem ik geen meedenken.

Dit heeft mij een erg nare nasmaak gegeven en mij spijt gegeven dat ik voor 10.000 euro gekocht heb bij deze winkel de afgelopen jaren. De benodigde onderdelen heb ik maar elders gekocht, samen met nog wat andere spullen die ik normaal gesproken bij Thomann gekocht had. Nu voorlopig echt even niet. Nu Bax weer goed loopt, koop ik toch maar liever van Nederlandse bodem. Helemaal nu ik ervaren heb dat je als trouwe Thomann klant als een nummer gezien wordt, het totaal niet uitmaakt dat je heel veel geld hebt bijgedragen aan hun omzet en er totaal geen reactie komt op dingen die je aangeeft als zijnde belangrijk. Maar ook bedankt hiervoor Q van Thomann! Zo groeit mijn spaarrekening wel veel sneller!! :-)

12 lutego 2026

Hallo Peter,

Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om zo’n gedetailleerde feedback te geven en voor je jarenlange loyaliteit. We beseffen hoe groot het vertrouwen is dat schuilgaat achter je jarenlange bestellingen, en het is duidelijk dat deze recente ervaring niet voldeed aan de standaard die je van ons gewend bent.

Wij begrijpen je redenen om een oplossing te vragen zonder de gitaar terug te sturen, vooral gezien het feit dat deze niet meer verkrijgbaar is en de bezorgdheid over transportrisico's. Tegelijkertijd vereist onze procedure voor garantiegevallen doorgaans dat het artikel wordt teruggestuurd, zodat het kan worden geïnspecteerd en op de juiste wijze gerepareerd of vervangen. Dit zorgt ervoor dat defecten correct worden beoordeeld en opgelost in overeenstemming met de richtlijnen van de fabrikant en de garantievoorwaarden.

Dat gezegd hebbende, betreuren wij het dat de communicatie die je ontving afwijzend overkwam en niet inging op de punten die u naar voren bracht. Jouw feedback met betrekking tot de interactie en de algehele afhandeling zal intern worden doorgegeven voor evaluatie, aangezien duidelijkheid en aandacht in deze situaties belangrijk zijn.

Als je wilt dat deze zaak opnieuw wordt bekeken, neem dan contact met ons op via reviews@thomann.de met jouw bestelgegevens, zodat we er nog eens naar kunnen kijken.

Jouw Thomann Nederland team.

Klantenservice is uitstekend

Klantenservice is uitstekend

11 marca 2026

Hey Richard,

🎶 Wat geweldig om te horen dat onze klantenservice zo uitstekend wordt ervaren! Bedankt voor je compliment. Het klinkt bijna als een perfect refreinregel in een catchy song. We blijven graag in de juiste toonhoogte voor je klaarstaan en zorgen dat elke noot in jouw ervaring klopt. Mocht je ooit weer iets nodig hebben, dan spelen we met plezier verder mee. 🎵

Oceniono na 3 z 5

harley benton acoustic gekocht

harley benton acoustic gekocht. bij ontvangst 2de fret D snaar buz dacht lag aan mezelf maar andere mensen laten spelen die goed kunnen spelen hadden er ook last van. moeten betere controles uitvoeren om misverstanden te voorkomen. nu verzoek gestuurd voor vervanging en afwachten

1 marca 2026

Hoi Justin,

Bedankt voor jouw review en vervelend om te horen van de buzz. Voor Harley Benton gitaren doen wij een kwaliteitscontrole, dus het is extra jammer om te horen dat je ermee te maken hebt gehad. Als wij jou hier nog mee kunnen ondersteunen, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de met jouw bestelgegevens en dan helpen wij jou graag verder.

Oceniono na 5 z 5

Super snel en netjes geleverd

Ik deel de ervaringen van de 1 ster reviews niet. Bestelling super snel verzonden, op vrijdagavond besteld en zaterdagmiddag had ik het pakketje netjes in huis. Perfect!

21 lutego 2026

Hallo Birgit,

Wat geweldig om te horen dat alles zo soepel en razendsnel is verlopen. Bedankt voor het delen van jouw ervaring! Dat jouw bestelling al de volgende dag binnen was, klinkt als een perfecte tempo overgang in een goed gespeeld nummer. Fijn dat jouw ervaring helemaal in harmonie is met onze service!

Absolutely not recommended.

Absolutely not recommended.

Having spent thousands of euros (in the past few months alone) I won’t be buying from them again. Here’s why….

I paid full price for a lighting bar but received a b stock item. When I complained I was initially offered less than the difference.

I’ve asked them to explain how this could happen that a b stock item (had missing/broken parts) could be sent as New and they couldn’t give me a reason.

This is tantamount to fraud and I’ll be making everyone aware of this.

12 lutego 2026

Dear Mr. Shadforth,

We are very sorry to read about your experience and understand your concern regarding the condition of the item received.

Please be assured that sending a B-stock item as new is not our standard practice. If such an error occurs, it is unintentional, and we work to resolve it promptly and transparently. We certainly regret if the initial solution offered did not meet your expectations.

As we cannot review the specific details of your order via this platform, we kindly ask you to contact us directly with your customer number at reviews@thomann.de, so we can investigate this matter thoroughly and clarify how this happened. We value your trust and would appreciate the opportunity to resolve this properly.

Your Thomann Team

Helaas is Thomann slechter geworden

Helaas is Thomann slechter geworden. In januari heb ik meerdere bestellingen geplaatst. Het duurde altijd tussen 1 and 3 dagen om de bestelling te verwerken (bevestigen, factuur sturen etc.) en daarna nog 1 a 3 dagen om het pakket te verzenden. Email antwoorden zij altijd na enkele dagen en zo moet je altijd bellen, dat is vervelend.

11 lutego 2026

Goedendag,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Wij begrijpen dat je je bestellingen zo snel mogelijk wilt ontvangen. Wij doen ook ons best om bestellingen in 1-2 werkdagen te verzenden. In zeldzame gevallen kan het iets langer duren wanneer wij heel veel bestellingen ontvangen of in drukke periodes (bijvoorbeeld rondom de feestdagen), maar wij doen natuurlijk ons best om alles zo snel mogelijk te doen.

Oceniono na 4 z 5

Ik kan me niet in de andere ervaringen…

Ik kan me niet in de andere ervaringen vinden.

2 bestellingen geplaatst over 2 weken, 1 voor een focusrite audio interface en 1 voor een Sennheiser headset. Allebij mooi snel aangekomen voor het feit dat ze uit duitsland kwamen, 2-3 dagen per levering. DHL is niet mijn favoriete leverancier, maar het lijkt dus tenminste alsof ze UPS niet meer gebruiken - dat is altijd goed.

Producten waren allebei voor de goedkoopste marktprijs, stuk beter dan Bax, en kwamen in volledige nieuwstaat aan met seals intact.

Misschien een suf puntje, maar ik had graag nog wel de optie gehad om bij mijn bestelling een gratis trinket toe te voegen. Stickertje, of soortgelijk. Ik begrijp dat het wegens klimaat niet meer automatisch is, maar ik vind ditsoort dingen altijd leuk voor op de laptop.

8 stycznia 2026

Goedendag,

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat beide bestellingen zo vlot binnenkwamen en dat de Focusrite interface en Sennheiser headset in perfecte nieuwstaat bij je aankwamen, precies zoals je verwacht wanneer je je setup verder wilt finetunen. Goed ook dat de levertijd netjes binnen het ritme bleef. En we snappen je punt over een klein trinket; zo’n sticker of gadget is altijd leuk om je gear of laptop wat extra persoonlijkheid te geven. Tip: je kan er altijd naar vragen in het bestelcommentaar in de Kassa. Mooie feedback, en geweldig dat alles verder zo harmonieus verliep! 🎶

Oceniono na 1 z 5

Zeer traag proces als je een product…

Zeer traag proces als je een product retour stuurt

12 grudnia 2025

Hallo,

Bedankt voor jouw review en voor jouw feedback! Wij doen ons best om iedereen zo snel mogelijk van dienst te zijn, maar soms duurt het wel eens iets langer rondom de feestdagen, waarvoor onze excuses. Als wij jouw nog verder kunnen helpen met het retourproces, dan helpen wij jou graag verder als je ons een bericht kunt sturen naar reviews@thomann.de met jouw bestelgegevens.

Oceniono na 1 z 5

Lessenaarlampje na enkele keren…

Lessenaarlampje na enkele keren gebruiken kapot. Weliswaar eind 2021 gekocht. Enige antwoord dat ze kunnen bedenken is dat de garantie voorbij is. Dat wist ik ook wel. Gezien zo'n ding toch langer mee zou moeten gaan ...ach ja...volgende keer andere winkel.

28 listopada 2025

Hey Ulrike,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring en vervelend om te horen dat je lessenaarlampje kapot ging. Wij verlengen de garantieperiode van de fabrikant tot in totaal 3 jaar. Buiten deze garantie kunnen wij onderzoeken of een betaalde reparatie mogelijk is en of het het waard is, als extra service. Stuur ons hiervoor een bericht naar reviews@thomann.de met jouw bestelgegevens en wij zullen dit dan voor je bekijken.

Oceniono na 5 z 5

Presonus Studiolive AR16c ging buiten de garantietermijn kapot. Bleek niet meer te repareren. Thomann zond mij terstond een gloednieuwe. Uitstekende service dus!

29 października 2025

Hey Hans,

Bedankt voor je geweldige feedback! Fantastisch om te horen dat je Presonus Studiolive AR16c kon worden vervangen en dat alles zo soepel verliep. Net als een perfect klinkende mix zorgt onze service ervoor dat je muziek altijd kan doorgaan zonder onderbreking. 🎶

Loze beloftes van levering

Loze beloftes van levering. Viool met randartikelen gekocht voor mijn zoontje.
Schouder steun was niet op voorraad dus zou in delen verzonden worden. De schouder steun zou na 4-5 werkdagen in huis zijn.

Na twee weken niets gehoord/ontvangen te hebben gemaild wat er aan de hand is.
Problemen met levering van de schoudersteun. Ik kreeg een aanbod om het in delen geleverd te krijgen, wat al toegezegd was. Of alternatief voor schoudersteun.

Doorgegeven dat ik het in delen geleverd wil hebben en graag een alternatief krijg voor de schoudersteun mocht dit nog langer duren.

Nu wederom al 3 dagen niets van ze gehoord. Al met al krijg ik niet de inrichting dat het een bedrijf is wat zijn afspraken nakomt en een customerservice die slechter is dan wat je zou mogen verwachten.

UPDATE 12/12/2025
Inmiddels is de viool geleverd in deel levering. Echter wacht ik nu nog steeds op de schouder steun welke binnen 5 werkdagen leverbaar zou zijn. Inmiddels meer dan een maand verder en geen bericht...

7 listopada 2025

Hallo,

Bedankt voor het delen van jouw ervaring. Vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet volledig hebt mogen ontvangen. Als wij hierin nog steeds kunnen ondersteunen, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de met je bestelgegevens en dan zullen wij hiernaar kijken voor jou.

Oceniono na 2 z 5

Verlies van groot vertrouwen!

Update:

Vandaag wederom contact gehad met Thomann. Telefonisch werd ik geholpen door een jongeheer die kon zien dat het onderzoek naar DHL loopt maar in samenspraak met zijn leidinggevende het product opnieuw kon versturen naar ons. Ditmaal met UPS.
Voor zo een groot bedrijf als Thomann die aardige monopoly heeft op het gebied van online shops in de muziekindustrie in Europa lijkt het mij zeer verstandig als zij hun samenwerking met een boevenbedrijf als DHL nogmaals onder de loep nemen.

Review aangepast naar 2 sterren ivm bovenstaande.

Als het kon had ik een - ster gegeven!
Mijn man is al jaren klant bij Thomann en besteld meerdere instrumenten en producten bij dit bedrijf en enige loyaliteit vanuit het bedrijf naar ons is absoluut niet aanwezig!
Afgelopen zaterdag 8 November zou een pakket (ter groote van een keyboard) moeten zijn afgeleverd bij mijn huis om 17;10. Er is zelfs voor getekend en er staat een naam bij. De naam is een gehussel van verschillende letters en de handtekening is een streep. Naar aanleiding van bovenstaande hebben wij contact gehad met DHL en zij geven aan dat de chauffeur heeft aangebeld en het pakket aan ons heeft gegeven. Wat absoluut niet klopt. Mijn echtgenoot en ik waren beiden thuis en niemand heeft aangebeld. Op de camera staat ook helemaal niets. Thoman gaat af op de reactie van DHL en zij trekken hun handen er vanaf. Waardeloos en pure diefstal. De vaste middag/avondbezorger van DHL ecommerce hebben wij op beeld van vorige bezorgingen. De vraag is of DHL en Thomann ons wel serieus neemt als deze beelden worden gedeeld. De bezorger mag bij ons aanbellen en aangeven aan wie hij het product heeft gegeven.

Btw: de doos is ook bij niemand in de buurt geleverd!
Thomann neemt ons niet serieus en ook DHL ziet dit als een simpele kwestie.
Thomann verwacht dat wij dit product zomaar opnieuw moeten kopen. Terwijl er 0 vertrouwen meer is in de afhandeling van de verkoop bij deze verkoper.

8 listopada 2025

Hoi Abigail,

Wat vervelend om te horen dat je je pakket niet hebt mogen ontvangen en bedankt voor je review. Graag willen wij nog eens kijken wat wij voor jou kunnen doen. Stuur ons alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de met jouw bestelgegevens en dan kijken wij dit nog eens boor jou na.

Waardeloze bezorging en beloftes

Waardeloze bezorging en beloftes. Buisje voor mijn versterker besteld, welke op voorraad zou zijn en binnen 2 dagen thuis zou worden bezorgd. Levering wordt eerst met enkele dagen uitgesteld en nu komt er weer een hele week uitstel bij. In totaal bijna 2 weken wachten op je bestelling. Erg slecht!!

11 listopada 2025

Hey Jan,

Bedankt voor jouw review en vervelend om te horen dat je je buisje nog niet hebt mogen ontvangen. Als je wilt dat wij nog eens naar de status van jouw bestelling kijken, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de en wij zullen dit voor je uitzoeken.

Probleem fantastisch opgelost

Na een ongelukkig voorval, hals van de gitaar was afgebroken, werd na een klein transport onderzoek geconcludeerd dat dit ofwel een productiefout betrof , of domme pech en werd zonder enige discussie een nieuwe gitaar opgestuurd!!!!

Fijn dat er nog bedrijven zijn, met deze service1

Mijn zoon speelt inmiddels met veel plezier op zijn nieuwe exemplaar

28 września 2025

Hoi Martijn,

🎸 Wat een opluchting dat dit zo harmonieus is opgelost! Een gebroken hals is een flinke dissonant, maar we zijn blij dat we snel konden schakelen en zonder discussie een nieuwe gitaar konden sturen. Fantastisch om te horen dat je zoon nu weer met plezier speelt. Dat is voor ons het mooiste refrein. Bedankt voor je vertrouwen in onze service! 🎶

Oceniono na 1 z 5

Bestelling komt niet binnen de beloofde…

Bestelling komt niet binnen de beloofde data binnen.. klantenservice is niet alleen onbeschoft.. men weigerde ook te helpen. Ik ben met meerdere mogelijke oplossingen ZELF afgekomen. Maar hun reactie was steeds dat ik maar wat weken moet wachten..heb de bestelling geannuleerd (kan nu ook nog weken wachten op terugbetaling) en koop NOOIT nog iets hier.

Heb meerdere screenshots van het gesprek.. ook toen de werknemer uit zichzelf besloot het gesprek te beëindigen.. klantenservice 0,0 absoluut geen aanrader

15 września 2025

Hey Maxim,

Bedankt voor jouw review en vervelend om te horen dat je bestelling niet binnen is gekomen binnen de verwachte data en van jouw ervaringen. Dit zouden wij graag verder voor je willen onderzoeken. Stuur ons alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de en dan zoeken wij het graag verder voor je uit.

Een uitstekende eerste indruk

Vandaag heb ik met veel plezier mijn eerste bestelling ontvangen. De levering was verrassend snel, wat mijn verwachtingen overtrof. Wat mij echter het meest is opgevallen, is de uitzonderlijke zorg waarmee mijn pakket was ingepakt. Het is zeldzaam om te zien dat een webshop zoveel aandacht besteedt aan de verpakking en bescherming van producten. Dit toont aan dat er echt oog is voor detail. Mijn grote complimenten aan het hele team! Dit heeft mij ervan overtuigd dat ik hier zeker vaker ga bestellen.

5 września 2025

Hey Franklin,

Wat een prachtige eerste noot in onze samenwerking! 🎶 We zijn blij dat jouw bestelling als een goed gestemde melodie is aangekomen: snel, zorgvuldig en met oog voor elk detail. Net als bij een waardevol instrument verdient elk product een verpakking die de kwaliteit weerspiegelt. Jouw complimenten zijn als muziek in onze oren en motiveren ons om het ritme vast te houden. We kijken ernaar uit om je vaker te mogen verwelkomen in onze muzikale wereld!

SERVICE CLIENT MALHONNÊTE

Que dire , un sav qui parle dans le vide. Ne respecte pas ses clients , car n’assume pas la casse de ses colis à cause d’un transporteur peu ou mal attentionné Thomann c’est peut être bien quand on n’a aucun souci avec sa commande , mais si vous avez un souci , la couverture sera toujours tirée vers eux , ils préserverons leurs propres intérêts avant de s’intéresser aux autres. Orientez vous vers Amazon / woodbrass c’est bien mieux

19 sierpnia 2025

Waardeloze bezorging

Leuke winkel voor alle muziek producten. Leuk dat je veel met iDeal kunt betalen. Maar de bezorging is waardeloos. Van een bedrijf dat zo groot is dat ze gevestigd zijn in hun eigen straat, mag je toch meer verwachten. Bestellingen worden afgesloten als Thomann het bij de bezorgdienst heeft afgeleverd, echter Thomann is verantwoordelijk voor de bezorging van je eigendom. Daarom zouden ze het pas als "afgesloten" mogen noteren als het in huis is, en niet als zo'n flut bezorger als UPS het heeft aangenomen. Doe hier eens iets aan.

3 września 2025

Hey Rob,

Bedankt voor je eerlijke feedback en je waardering voor onze muziekwinkel en betaalgemak via iDeal. We begrijpen dat een valse noot in de bezorging de hele melodie kan verstoren. Hoewel we samenwerken met externe bezorgdiensten, nemen we jouw opmerkingen serieus en streven we ernaar dat elke levering net zo soepel verloopt als een goed gestemde solo. We blijven werken aan een bezorgervaring die past bij de kwaliteit van onze instrumenten en service. 🎼 Als wij jou hiermee nog kunnen ondersteuenen bij jouw bestelling, stuur ons dan alstjeblieft een bericht naar reviews@thomann.de met jouw bestelgegevens en dan onderzoeken wij het graag verder voor je.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej