Banner for Tjekbredbånd ApS

Tjekbredbånd ApS Recenzje 107

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,2

Oceniono na 4 z 5

Hjalp til at finde en ny udbyder, da vores eksisterende har voldt os mange problemer det sidste års tid

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

I forhold til mange andre internet oversigtssiden så klarer tjekbredbånd siger rigtigt godt ift udseende og det gode overblik. Mange af de andre sider jeg har forsøgt at bruge, såsom bredbånd.d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft nogle problemer med at finde billigt og tilfredsstillende internetløsning som jeg kunne få inden for meget kort tid. Det lykkedes mig ved at bruge tjekbredbaand.dk så jeg er absolut posit... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Dostawca internetowy
  2. Dostawca internetu i telefonu
  3. Porównywarka cen
  4. Wyszukiwarka internetowa

Napisane przez firmę

Er du på jagt efter det bedste og billigste bredbånd på markedet i Danmark? Så er du landet det helt rigtige sted. TjekBredbånd.dk er nemlig portalen for dig, der gerne vil have mest muligt ud af dit bredbåndsabonnement - og få mest muligt for dine penge. Vi har samlet alle de bedste og billigste udbydere af bredbånd på markedet lige nu, og vi viser dig alt lige fra hastighed og pris per måned til oprettelsesgebyr, kundefordele og meget mere.

4,2

Super service fra Anders

Super service fra Anders

8 kwietnia 2026

Hej Mic

Tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.

Skriv endelig til os hvad vi skulle have gjort for at få en 5 stjernet anmeldelse.

Ha en god dag

Oceniono na 3 z 5

Fik gode tilbud

10 lutego 2026

Hej Erling
Skriv endelig hvis du har noget feedback, der kunne gøre det til en 5 stjernet oplevelse. Info@tjekbredbaand.dk

Nemt og hurtigt!

Nemt og hurtigt!
Da jeg skulle finde internet til min nye lejlighed, tastede jeg blot adressen ind, og med det samme havde jeg et væld af gode tilbud skræddersyet til mig! Helt klart 5-stjerner herfra.

20 lutego 2026

Hej Mikkel

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Håber du bliver glad for dit nye internet.

En god oplelvese

Endnu en gang en god oplevelse med at skulle skifte internet, nemt at se tilbudene, og overlade internetselskabet til at skifte mit internet

18 lutego 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Håber du kommer tilbage en gang i fremtiden 😀

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt at finde den rette udbyder!

15 lutego 2026

Hej

Den sætter vi pris på.

Håber du får en god dag.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt at se hvad man skal vælge

21 listopada 2025

Hej Peter

Håber du får en rigtig god dag.

Fint

Fint, fint god betjening 😊

13 stycznia 2026

Tak for din anmeldelse Inge
Håber at du kommer tilbage en dag.

Oceniono na 5 z 5

Endelig noget der virker.

Vi var meget irriteret over, at vores TV hvert andet minut forsvandt, signalet var meget langsomt og søgte hjælp/service hos vores forhenværende udbyder Oisters, som vi har haft igennem mange år. Der var ikke meget hjælp, at hente.
Det hjalp, at kigge på jeres forslag,- så vi har nu skiftet til Airbox og alt kører som det skal ind til videre 🙏🏼 god hjælp, hurtige svar og god service hos dem.
Tusind tak for hjælpen.

22 grudnia 2025

Hej Tone

Mange tak for den anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på.

Jeg håber at dit nye internet bliver ved med at køre som det skal.

God og relevant

Gode og relevante oplysninger om fibernet.
Vi har dog ikke valgt nogen udbyder endnu.

18 grudnia 2025

Hej

Den sætter vi stor pris på.

Kontakt os endelig hvis vi kan hjælpe med at vælge.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en del problemer med WiFi…

Jeg har haft en del problemer med WiFi forbindelsen
på Østerbro, København.
Tjekbredbånd ApS har igen og igen været en kæmpe hjælp med fejlfinding og at finde nye muligheder.
Jeg kan kun anbefale dem kæmpehøjt!

11 grudnia 2025

Hej Marianne

Tusind tak for din anmeldelse.
Den vi rigtig glade for.

Kontakt os endelig hvis du kan bruge vores hjælp i fremtiden.

Oceniono na 5 z 5

Super god side med overskuelige…

Super god side med overskuelige udbydere og priser, hastighed mv.

Er godt når man skal have et overblik over muligheder for internet udbyder

23 listopada 2025

Hej Inge

Tusind tak for din anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på.

Håber du kommer tilbage i fremtiden.

God dag.

Overblik over internet-udbydere ✅

Jeg syntes, at det er dejligt, at firmaet løbende tjekker - og giver mig besked, hvis der er fundet nye udbydere med dækning på min bopæl incl. oplysning om priser.

23 listopada 2025

Hej Aase

Mange tak for din anmeldelse.
Den sætter vi stor pris på.

Skriv endelig til info@tjekbredbaand.dk og fortæl os hvad vi skal gøre bedre for at få en 5 stjernet anmeldelse.

God dag.

Oceniono na 1 z 5

De viser kun en brøkdel af de udbydere…

De viser kun en brøkdel af de udbydere som kan benyttes på en specifik adresse - og de billigste er slet ikke med - så det er en temmelig vildledende prisportal

***********************************
Som svar på kommentar fra Kasper fra Tjekbredbånd kan jeg oplyse at Tjekbredbånd kun viser fiber-forbindelser fra de 3 nedenstående på en specifik adresse.
Telenor
Hiper
Ewii

Hvis jeg i stedet benytter tjekditnet.dk kan jeg se mulighed for fiber fra nedenstående 9 udbydere. De 3 udbydere som Tjekbredbånd har med er ikke blandt de billigste
Ewii Bredbånd
Waoo
YouSee

Svar på 2. kommentar fra Kasper fra TjekBredbånd
***********************************
Man må sige at Kasper fra TjekBredbånd er temmelig ihærdig og ikke mindst argumentresistent.
En søgning hos TjekBredbånd på fiber på min sommerhus-adresse (Birkely 43, 4880 Nysted) giver udbydere hvor priserne for en 1000/1000 forbindelse varierer fra 399-409 kr. pr. måned og hvor 100/100 forbindelser ligger mellem 319-349 kr. pr. måned.

Kasper påstår så, at eksempelvis Waoo ikke dækker adressen, hvilket dog ikke er korrekt, men de er lige så dyre som de udbydere TjekBredbånd har med.

Via tjekditnet blev jeg ledt videre til Yousee som tilbyder en 1000/1000 forbindelse for 319 kr og en 200/200 forbindelse for 269. Sidstnævnte vurderer jeg er en OK hastighed i sommerhus.

Som udgangspunkr sparer jeg altså 130 kr. pr. måned ved at IKKE at benytte en udbyder fundet på TjekBredbånd. Ydermere kan jeg så spare 30 kr. på noget samlerabat - altså i alt en besparelse på 160 kr. pr. måned ved ikke at benytte en udbyder som betaler TjekBredbånd.

Fakta taler vist for sig selv, men vi hører sikkert mere fra Kaper.

Svar på 3. kommentar fra Kasper fra TjekBredbånd
***********************************
Nej Kasper, jeg kigger ikke på en 6 måneders periode, hvor prisen hos Yousee på 100 kr. muligvis er 1 kr. dyrere end hos Telenor.

Jeg kigger på tiden efter hvor prisen i praksis vil være 239 kr. for en 200/200 forbindelse - langt under hvad "dine" udbydere kan tilbyde.

Du er selvfølgelig velkommen til at mene du har en fantastisk prisportal, men jeg mener fortsat den er vildledende og ikke har fortjent mere end 1 stjerne.

Svar på 4. kommentar fra Kasper fra TjekBredbånd
***********************************
Tror du har ret i, at tilbuddet fra Yousee ikke er så lækkert sonm jeg læste det i første omgang.

Det ændrer dog ikke på, at hvis man som prisportal kun har en lille del af de potentielle udbydere med, så får man 1 og kun 1 stjerne fra mig. Lev med det!

21 listopada 2025

Hej Bo

Jeg er ærgerlig over at høre at du ikke er tilfreds med vores produkt.

Jeg er ikke enig i at vi kun viser en brøkdel af udbydere man kan benytte. Vi er klart den sammenligningsside der viser flest udbydere og vi viser størstedelen af markedet.

Når det er sagt, er der udbydere der ikke ønsker at samarbejde med os og som vi derfor ikke kan vise på siden. Det er også forskelligt hvad der kan levere på en adresse og kan derfor variere med resultatet.

Hvis du sender mig din adresse på info@tjekbredbaand.dk så kan jeg se om der er en fejl, vi kan gøre noget ved.

Jeg håber at du vil genoverveje din hårde anmeldelse, da du ikke kan finde andre der leverer et bedre produkt.

*******Opdatering********
Hej Bo

Jeg ville have ønsket du havde sendt mig den adresse, så jeg ikke havde sammenlignet med hvad jeg tror var din hjem adresse (Adresse er fundet på nettet).

Som sagt så har du ret i at vi ikke har alle udbydere, da de ikke alle er villige til at samarbejde med os (Vi forsøger).
Vi har også taget denne her internt og kigger kritisk på hvorfor vi ikke dækker bedre på din adresse. Så for en god orden skyld, så har du ret i at vi ikke dækker så godt som man kunne forvente på din adresse.

Vær nu opmærksom på at det er tilbudspriser som du nævner (6 mdr.). Hvis det er det du sammenligner med, så er Telenor tilbuddet til 99 kr jo det billigste.
Jeg ville argumentere for at Ewii 100/100 er det bedste tilbud på langt sigt (319 kr fast pris). Yousee 200/200 er jo 369 kr md efter 6 mdr. Det er derfor vi viser priser som vi gør på vores side, så man ikke bliver snydt af tilbuddene.

Kazoom of Fibia tager ikke kunder ind, så det er Tjekditnet der viser forkert.

Vi forsøger at gøre det bedre.

------ Svar ------
Bo du læser Yousee tilbud forkert.
Det er 269 kr/md i 6 mdr
Du sparer 100 kr/md i 6 måneder
Efter de 6 måneder koster det 369 kr. md
Se mindstepris 6 mdr. 1614 kr. (269*6)
Som jeg skrev før er det derfor vi skriver priser som vi gør på vores priser for at folk som dig ikke bliver snydt.

Kan anbefales

Giver det overblik, som man har brug for for at vælge.
Gennemskuelig at bruge selv for mig, der ikke er inde i det tekniske.

12 grudnia 2024

Hej Dorthe

Mange tak for din anmeldelse.
Håber du kommer tilbage i fremtiden.

Oceniono na 1 z 5

Har kun de dyre med

Har kun de dyre med, man finder ikke de billige abonnementer på Tjekbredbånd.dk.

20 października 2025

Hej Jesper

Vi er ret kede af den anmeldelse. Vi gør rigtig meget for at være det bedte sammenligningsprodukt på markedet.

Jeg er er ret sikker på at vi er dem der har flest udbydere på og som giver det bedste resultat.

Vi kan dog ikke have alle på, da det kræver at alle vil samarbejde med os, hvilket de desværre ikke vil.

Vi er altid klar på feedback og forbedre produktet, så send mig gerne din adresse og hvem der mangler, så jeg kan se om der er noget galt (Info@tjekbredbaand.dk)

Jeg håber du vil genoverveje at give os 1 stjerne, men lige tjekker sammenligningsmarkedet og se hvor gode vi faktisk er.

Tjekbredbaand.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej