Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vi skulle spise frokost med vores datter. Vi bliver mødt af en ret arrogant tjener, som ikke vidste særligt meget om menukortet. Vi fik en forret og en hovedret, som lod vente på sig. Vi vent... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tjeneren var meget venlig. Vi bestilte Aperol Spritz og pommefrites + to sodavand. Pommefrites var kartoffellevn og kolde. Vi bestilte endnu engang, denne gang var de varme men stadig levn fra kart... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde Tivoli bare en tolerancetærskel for kvalitet, så var Brdr. Price sendt udenfor murene med et drøn. Vi var et selskab på 9, der fik lov til at vente 1,5 time på maden. Brødet var gammelt og tørt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vores 2 børn havde bestilt bord og glædede os til en hyggelig aften og god mad. Vi bestilte 2 x asparges m/rejer, 1 rejecocktail m/håndpillede rejer" og 1 burrata. Allerede her begyndte vi at tale o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 48

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Service er et vigtigt ingrediens

Vi trådte ind på en tom restaurant kl. 17 hvor tjeneren mødte os belærende om at vores klapvogn (håndbagage størrelse) ikke måtte komme med ind pga. brandfare.

Alt godt, vi parkerede den udenfor.

Herefter blev alt udført i slowmotion, og selv isdesserten til børnene (en kugle is, med krymmel og på karamel) måtte vi rykke efter 4 gange før den blev serveret 30 minutter efter første kald, med besked om at der var travlt.

På dette tidspunkt var stedet end ikke 1/3 fyldt.

Maden var ok, service til nul stjerner

15 kwietnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Dårlig service og ulækre toiletter ødelægger oplevelsen

Vi besøgte restauranten spontant efter en tur i Tivoli og blev mødt med en ubehagelig attitude fra tjeneren, da vi ikke havde reserveret bord. Selvom stedet var halvtomt, og kun blev mere tomt i løbet af aftenen, blev det præsenteret som et stort problem at finde plads til os.

Maden var okay, men ikke noget særligt – surdejsbrødet levede f.eks. ikke op til forventningerne. Desværre blev helhedsindtrykket trukket ned af servicen, som flere gange viste sig at være decideret dårlig. Tjenerne stod åbent og spiste chips og mad fra køkkenet, hvilket virkede uprofessionelt.

Toiletterne var desværre også en stor skuffelse. De var beskidte, og gulvet/brættet var vådt – om det var vand eller noget andet, tør jeg ikke sige, men det burde jeg som gæst slet ikke skulle tænke over.

Alt i alt: ok mad, men servicen og de ulækre toiletter ødelagde oplevelsen. Ikke et sted, vi vender tilbage til.

12 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Bollen og osten. VINEN som kom efter vi havde spist var også fin

Der var ikke meget som levede op til vores forventninger. Vi var 3 som alle bestilte cheaseburger. Den kom, var meget kedelig. Tørt kød ringe tilbehør på burkwren. Osten var ok men resten! Pomfritterne bløde.
VINEN vi bestilte var ikke den rigtige. De havde vist fået en ny sending. Vi gjorde opmærksom på det ikke var den vi bestilte. De fjernede den med det samme, og da vi havde spist kom de med en ny.
Vi gjorde ikke vrøvl men betalte de 1.140 som regningen lød på, hvilket vi betalte og gik. Tænker ikke vi igen skal på brdr. Price. Håber den mad de laver til sig selv på tv er bedre.
Hilsen Morten

5 kwietnia 2025

Det er en ommer Brdr. Price

Skuffende oplevelse d. 4/4 2025.
Vi var 5 personer, der bestilte 3 forskellige retter. Alle retter var kolde da vi fik dem. De tog 1 ret og 2 gange pommes frites tilbage. De øvrige spiste deres lunkne mad. Der gik lang tid, og de øvrige spisere var færdige, da den 5. kom - igen ikke varm, men vi orkede ikke at bede om nyt igen. Vi bestilte kaffe og drinks - de kom ikke. Da vi spurgte efter dem, fik vi at vide, at det ikke passede, at vi havde bestilt. Men de ville lave det til os. Det gjorde de også, og både kaffe og drinks var gode. Der virkede ikke til at være en ansvarlig til stede, vi kunne tale med. Selve restauranten var kold og det trak, så ved mange borde spiste folk med overtøj på. Det giver ikke god stemning. Akustikken var god, så man kan tale sammen. Det er rigtig positivt. Resten er en ommer.

Oceniono na 2 z 5

Trænger til en opstrammer..

Navnkundige Brdr. Price i tivoli kan trænge til en opstrammer - eller et kursus i service til personalet.
Det tog 30 min før bestilte drikkevarer kom - efter vi rykkede et par gange - maden kom dryppende meget ukoordineret .. og vi måtte bede 3 gange om en regning.
(udemærket smørrebrød.. tataren var så lille at vi troede det var en joke .. og pomfriterne var oven i købet ekstra)

Ærgerlig oplevelse…

Skuffende besøg !

Har lige i dag været på besøge hos Price i Tivoli !
+ gives til den søde Superviser der gav os det bestilte bord.
Herefter voldsom lang vente tid ( nok 1/2 time)
Drikkevare kom hurtigt og bestilte snacks.
Da maden endelig kom var det de kaldte en tartelet noget ynkelig og min tatar var en ynkelig en af slagsken.
Har spist der mange gange før og ovennævnte har været rigtig fine retter men nu næsten sjofel til prisen
Den søde tjener sagde oven i købet at hun ikke forventede drikkepenge da service mv. var alt for dårligt den dag.
Spurgte hende høfligt om hun ville overbringe den konstruktive kritik til brøderne , og det bekæftigede hun at hun ville.
Men tak for denne gang 💁‍♂️

Oceniono na 4 z 5

VAND-vittigt

Vi var 2 par i Rosenborggade for at spise før vi skulle i teater. Vi bestil 2 x bøf og 2 x vintermenu, 2 glas hvidvin og 2 x øl til forret, 2 flasker rødvin til hovedret og desert. Vi bestiller så vand ved siden af og opdager, da vi skal betale, at vi har betalt 140kr for en flaske vand. Det er f.... røveri, det burde være med i prisen for vin
Hilsen Kim

13 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Vi havde en kedelig oplevelser hos…

Vi havde en kedelig oplevelser hos brødet Price i Tivoli d 4 jan 25 Vi havde glæder os til at spise der på min mandes fødselsdag . Vi venter over en time på vores hoved menu . Da maden kom
Var der ikke undskyling på den var sent , faktisk var vores tjerner noget sur over vi har efter spurt vores mad, meget mærkelig adfærd Ikke et sted vi kommer igen eller vil andefalde til andre . Virkelig øv oplevelse . Maden var kedelig meget almindelig

4 stycznia 2025
Oceniono na 3 z 5

Var i Tivoli og spise

Var i Tivoli og spise, det var en kedelig forret, hvor man skulle lede efter fisken, og den smagte ikke af ret meget, det må kunne gøres bedre

Forøvrigt havde vi ringet 3 gange inden for nogle dage og bev afvist p.g.a. Travlhed, man lovede at ringe tilbage, da det var ret vigtigt, men der blev aldrig ringet tilbage, det er da dårlig service
Venlig hilsen
Margit Larsen

2 stycznia 2025
Oceniono na 4 z 5

Nytårs menu - en skøn aften!

Havde booket os ind på Nytårs menu, nytårs aften. alt var så fint, vi fik booket plads ved langbord, ved en fejl og fik ændret det ved henvendelse - tusind tak for super service.

Mad og vine var skønne og vi havde en dejlig aften - tak til tjener David!✌🏻😉

31 grudnia 2024

Virkelig en sløj oplevelse

Virkelig en sløj oplevelse.
Julebuffeten lignede noget der var løgn. Jeg fik følelsen af, at jeg var ankommet 5 min før lukketid. Tomme skåle og fade, lusede rester og jeg krummede tæer over at ha’ inviteret gæster med derind.

26 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Lækker frokost hos Brdr. Price

Spiste en herlig frokost hos brødrene Price i Tivoli. Vi valgte deres julefrokost buffet som både indeholdt sild, fiskefilet æg og rejer, medister, andelår, flæskesteg samt hjemmelavet leverpostej mm
Alt var udsøgt gode råvarer, og lavet helt fra bunden af. Smagte virkelig herligt og alt tilmed til en fin pris. Vi giver hermed vores bedste anbefalinger til denne gode og hyggelige restaurant !

23 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Meget skuffende julebuffet og beskidte toiletter

Besøgt Brdr Price i Tivoli den 12. Dec. Julebuffetten stod på en høj bardisk og det var svært at komme til maden der stod i flere rækker. Den bagerste række kunne ingen af os nå.
Skuffet over julebuffetten. Den var på ingen måde overdådig og levede slet ikke op til forventningerne ift prisen.
Toiletterne var beskidte og decideret ulækre.
Restauranten var fuldt oplyst og det var slet ikke hyggeligt. En opreklameret restaurant. Enhver anden restaurant med samme julemenu vil fremstå som luksus i forhold til.

12 grudnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Skuffende julebuffet hos Brdr. Price – ikke pengene værd.

Vores besøg hos Brdr. Price i Tivoli for at prøve deres julebuffet var desværre en stor skuffelse. Til en pris på 395 kr. havde vi forventet et mere overdådigt udvalg og en bedre kvalitet, men det levede ikke op til forventningerne. Udvalget i buffeten var begrænset, og maden blev ikke fyldt op særlig ofte. Flæskestegen, som burde være et højdepunkt, havde ikke sprøde svær, og opsætningen af buffeten gjorde det besværligt at nå nogle af retterne uden at skulle række akavet ind over maden.

Servicen gjorde ikke oplevelsen bedre. Vi måtte selv tage initiativ til at få kontakt med en tjener for at bestille drikkevarer, og generelt var betjeningen uopmærksom og langsom.

Selvom vi tidligere har haft gode oplevelser på Brdr. Price’s restauranter, følte vi denne gang, at stedet fokuserede mere på at maksimere indtjeningen end på at levere en mindeværdig oplevelse. Vi gik derfra med en følelse af at være blevet snydt snarere end forkælet. Restauranten bør virkelig overveje at forbedre både madkvalitet, service og kundeoplevelse for at leve op til deres ellers gode renommé.

12 grudnia 2024

300 kr. lige ud af vinduet

Aldrig har jeg set så ringe en julebuffet. Halvdelen af det manglede, og betjeningen var nærmest ikke eksisterende. Man skulle vente lang tid på at der blev fyldt op af de ting der nu var. Der skulle være ost til dessert - der lå et par klatter med brie og et par tørre ostestænger.
Hold jer langt væk.

8 grudnia 2024
Oceniono na 3 z 5

Ikke en overdådig julebuffet - uskik med drikkepenge og betaling for postevand

Til en pris af 395 kr. havde jeg forventet en mere overdådig julebuffet. Der blev fyldt op efter behov, så maden var sådan set OK, bortset fra, at flæskestegen ikke var med sprøde flæskesvær. Det var også lidt akavet at skulle række langt ind over maden for at nå det bageste tilbehør.
Det er uartigt, at betalingsmaskinerne tvinger kunderne til at tage stilling til drikkepenge og på den måde udstiller betaleren for tjeneren og måske de øvrige deltagere i måltidet. Dette gælder generelt for alle restauranter, der benytter sig af dette, men Brdr. Price burde holde sig for god til det.
Endelig synes jeg, at det er forkert at kræve betaling (35 kr) for postevand til gæster, der i øvrigt bestiller drikkevarer.
Alt i alt føler jeg, at her malker Brdr. Price situationen til det yderste. Selvfølgelig driver man en restaurant for at tjene penge, og det er helt legitimt, men gæsterne skal gå derfra med en god følelse og ikke en følelse af at være blevet tørret (jeg kunne have valgt et mindre pænt udtryk, men det gør jeg ikke).
Vi har flere gange besøgt Brdr. Price i Tivoli om sommeren og har følt os godt tilfreds.
Så vi kommer gerne igen til sommer.

11 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Det værste spisested i Tivoli.

Det værste spisested i Tivoli.
Det er fantastisk at de opreklamerede Brd. Price lægger navn til en sådan gang hundeæde.
Bare for at nævne lidt:
1. Prisen. Store skilte reklamerer med 299, men det er altså kun til frokost, ingen sted bliver man gjort opmærksom på at prisen er 399. Måske kunne man på skiltet have annonceret de forskellige priser, nej folk skal i fælden.
2. Maden
Hold da kæft De dårligste stykker af flæskesteg og and jeg har set. Kvalitet er langt bedre på de flæskestege du kan købe i Bilka til 89 kr. for 5 kilo.
Ja fiskefilter er der ingen af.
Osten til grin - 2 slags den ene mere indtørret end den anden.
3. Præsentationen af maden - måske kunne man gøre det lidt mere hyggeligere med et julebord og ikke en bardisk.
4. Prisen over 1700 kr. for ZERO kvalitet måske alene colaen til 40 kr. for 25 cl.

JEG VIL RÅDE ALLE TIL AT HOLDE JER VÆK. STEDET ER ALENE EN PENGEMASKINE - KVALITETEN ER DET DÅRLIGSTE AF DET DÅRLIGSTE. DER SATSES ALENE PÅ FOLK DER KUN KOMMER DER ÉEN GANG OG SÅ ALDRIG MERE !!!

8 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Vi var 3 der var inde til aften…

Vi var 3 der var inde til aften julebuffet og var noget nervøse pga alle de dårlige anmeldelser. Men hold da op hvor blev vi positiv overrasket. Det er en lille buffet, men maden var virkelig god, især hønsesalaten og den håndskårne laks var et hit ved bordet og vi oplevede ikke tomme fade, da der hurtig blev fyldt op. Jeg kan også anbefalede den alternative risalamande = softice, den var virkelig god. Betjeningen var også rigtig god og venlig. Så jeg forstår slet ikke alle de dårlige anmeldelser

3 grudnia 2024

Skuffet

Virkelig skuffende oplevelse.
Ringe udvalg, løb tør for fiskefilet kl. 18, tomme fade, medisteren stegt for lidt, alt for højt placeret buffet så man dypper ærmerne i and når man prøver på at nå ind til andesaucen som stod bagerst. Softice maskine ude af drift… alt i alt øv

7 grudnia 2024

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej