Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vi skulle spise frokost med vores datter. Vi bliver mødt af en ret arrogant tjener, som ikke vidste særligt meget om menukortet. Vi fik en forret og en hovedret, som lod vente på sig. Vi vent... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tjeneren var meget venlig. Vi bestilte Aperol Spritz og pommefrites + to sodavand. Pommefrites var kartoffellevn og kolde. Vi bestilte endnu engang, denne gang var de varme men stadig levn fra kart... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Havde Tivoli bare en tolerancetærskel for kvalitet, så var Brdr. Price sendt udenfor murene med et drøn. Vi var et selskab på 9, der fik lov til at vente 1,5 time på maden. Brødet var gammelt og tørt... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vores 2 børn havde bestilt bord og glædede os til en hyggelig aften og god mad. Vi bestilte 2 x asparges m/rejer, 1 rejecocktail m/håndpillede rejer" og 1 burrata. Allerede her begyndte vi at tale o... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

1,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 48

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ej, det er altså for ringe

Fin og hurtig betjening, men der var kun dårlig engelsktalene tjenere, der måtte have en lap papir op af lommen, for at fortælle hvad maden bestod af.
Vi valgte frokost, og havde forventet noget pænt og lækkert smørrebrød, men vi fik 3 stk. "håndmadder" der mest lignede noget vi ville putte i ungernes madkasse.
Pålæg var stablet op på "Nettos" billigste rugbrød, men fint nok med det, for brødet kunne man smage - alt andet smagte af... ingenting.
Knap 600 kroner for 6 håndmadder, en øl og et glas hvidvin.

3 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Tak for en rigtig dejlig aften!

Vi havde en dejlig aften hos Brd. Price i Tivoli.
Hjertelig modtagelse, fantastisk imødekommende betjening, som var meget opmærksom på hvad vi ønskede. Hyggelig stemning i restauranten.
Maden var lækker og rigelig!
Der var ingen problemer med det gavekort, jeg brugte som en del af betalingen. Hele regningen blev gennemgået af tjeneren, så vi var sikre på, at vi havde fået, hvad vi betalte for! Tak for en dejlig oplevelse!
Her vil jeg meget gerne komme igen!

22 sierpnia 2025

Dårlig langsom betjening

Dårlig langsom betjening. Vi ventede en halv time på at bestille mad.Meget kedelig mad en stor bøf serveret nærmest uden sauce og ingen kartofler. De glemte vi spurgte efter regningen, så vi måtte spørge endnu engang og vente igen ca tyve min oveni.

1 sierpnia 2025

Kommer der ikke mere…

Havde bestilt bord fredag aften kl 19:15 og det fremgik ikke af bestillingen at bordet var udenfor mens der var en koncert på Plænen. Det var svært at tale sammen pga støj fra koncert. Men det viste sig at være det mindst dårlige ved besøget, for maden var så dårlig at jeg ikke kan forstå de to kendte brødre Price vil være bekendt at lægge navn til det! Vi bestilte 3 carpaccio forretter som kostede 160 kr/stk. på tallerknen var 4-5 små skiver pålæg m slapt salat, og et par stykker hård, tykt skåret udefinerbar ost. Det smagte ikke af noget, var alt alt for dyrt til hvad der lå på den lille tallerken - som var på størrelse med en kagetallerken. Skidt. Nærmest pinligt! Derefter fik vi hver en blåmusling, en krabbesalat og en burratta salat. Alle var kedeligt anrettet, uden smag og salat havde underlige hårde tomater og ristede ris drysset over. Et sikkert billigt men uspiselig valg. Vi fik alle en gin tonic til at starte med. De kom i høje stor glas og var blandet på forhånd. Lidt ærgerligt hvis man vil kunne smage gin’en.
Betjeningen var helt håbløs. Så skidt at man får lyst til selv at give en hånd med. Vi var i kontakt med 7 tjenere fra vi kom til vi gik. Ingen talte dansk. Vores primære tjene forstod dårligt engelsk og kunne dårligt selv tale engelsk. Hun talte lavt og var nervøst anlagt. En personlighed som åbenlyst ikke havde flair for at betjene nogen i nogen som helst situation.
Vi kommer der ikke mere…

1 sierpnia 2025

Bestilte blå muslinger

Bestilte blå muslinger, 5 af dem var lukkede (=ekstrem dårlig mave) gjorde køkkenet opmærksomt på det, de tilbød mig en ny portion . Men ellers tak .
Skulle dog stadig betale for den uspiselige portion.

5 lipca 2025

Under alt kritik

Under alt kritik
Seneste bord der kunne bestilles var 16:15. Vi ventede 45 minutter, før der kom en tjener.
Vi kunne da kun bestille fra Frokostmenukortet.
Ventede endnu 30 min . Da kom maden og kun halvdelen af de bestilte drikkevare. Efter yderligere 15 min. venten kom de resterende drikkevare. Dog ikke alle som bestilt
Det kan absolut frarådes at besøge stedet.

19 lipca 2025
Oceniono na 4 z 5

Dejlig mad

Dejlig mad, pæne omgivelser med god plads og venlig og imødekommende betjening … et sted man kan besøge igen

11 lipca 2025

Ikke styr på noget

Brdr. Price i Tivoli.
Hovedretten kom før starter. Vinen kom efter hovedretten. Der var ikke styr på noget - tjenerne løb forvildet rundt. Kom der for første og sidste gang.

4 lipca 2025

Bestilte bord til klokken 19

Bestilte bord til klokken 19, selvom det ikke var nødvendigt ifølge tjener…
Da vi ankommer klokken 19 - på slaget 19:00 er bordet møg beskidt af diverse blade mm. (Der blev ikke lagt ny dug på)
Derudover sad vi i 15 minutter uden der skete en skid… vi havde vores dreng med på 5 år! Han blev tilbudt et A4 ark han kunne male på - nå nej! - for halvdelen af farve blyanterne var knækkede… så bare lad være i stedet. Og undlad at give børn noget som helst.
Vi endte med at rejse os at gå…
Har aldrig set en SÅ tom restaurant med SÅ mange tjenere der absolut intet laver…

3 lipca 2025

Tivoli

Tivoli
Havde bestilt bord for en sikkerhedsskyld, hvilket var helt overflødigt, da der var næsten totalt mennesketomt.
Først kunne de ikke finde min reservation, skidt put, da det ikke var nogen i lokalet indenfor,
Vi blev mødt af en meget sød ung pige, måske hendes første arbejdsdag. Vi kunne overhovedet ikke få hjælp til vin, det mest rodede vinkort jeg har set. Ingen trænede personer hjalp hende. Til sidst besluttede vi at gå, så der intet personale at se. Virkelig synd for den unge pige.
Så ingen anmeldelse af maden.

30 czerwca 2025

En skuffende oplevelse..

En skuffende oplevelse..
Vi er to der bestiller oksemørbrad, en medium og en rare… vi får en gennemstegt , og en helt rå…

Vi vælger at spise hvad vi har fået serveret, det er vores valg og skal ikke ligge nogen andre til last..
Dog må man kunne forvente, det gjorde vi i hvert fald at når man bliver spurgt hvordan kødet skal steges, ja så må man forvente at man får det som ønsket..

Måske mine forventninger var for høje som udgangspunkt (har aldrig spist hos Brdr. Price før).. og et nyt besøg ligger ikke lige om hjørnet, der til har jeg fået bedre oplevelser andre steder..

Mvh. Allan

28 czerwca 2025

En restaurantoplevelse i slowmotion

Vi gav dem en chance. Faktisk to. Første gang tænkte vi: “Okay, alle kan have en dårlig dag.”
Anden gang tænkte vi: “Hvordan kan det tage 25 minutter at tage imod en bestilling, når man bliver stirret i øjnene af fem forskellige tjenere på skift?”
Svaret? Det kan det bare.

Vi bestilte 2 store øl og 2 store colaer.
Det der så skete, var en slags sodavands-loop – de store colaer kom tre gange. Tjenerne kunne simpelthen ikke tro, vi havde fået dem, selvom vi sad og stirrede på dem med colaoverskud og hovedrysten. De blev sendt retur som om vi sad i en form for omvendt McDrive.

Og maden? Den kom før drikkevarerne. Jep. Vi sad og gumlede tørre bidder som i et madprogram fra 80’erne, hvor de glemte at vise drikkevarerne.

Rundt omkring os kunne vi høre andre gæster blive præsenteret for regninger, som var til et helt andet bord – og i nogle tilfælde en helt anden tidszone. Det var lidt som at spise i en restaurant drevet af DSB og et glitch i The Sims.

Da vi endelig ville betale, opdagede vi, at vi var blevet slettet fra deres mentale harddisk. Ingen kom. Til sidst rejste vi os og gik op i baren for at betale selv – hvilket føltes som at checke ud af et hotel, hvor receptionisten bare aldrig dukkede op.

Vi kommer ikke igen. Men hvis du savner følelsen af at være usynlig, er det her stedet.

21 czerwca 2025

Kedelig oplevelse

Havde ikke to af de tre øl vi bestilte (Den ene var en Classic?! Den mest populære øltype ... )
Maden kom før drikkevarer
Kom kun med tre af fire drikkevarer
Kom så med en forkert øl
Kedelige og tørre burgere
Bløde fritter
Kedelig fisk uden smag
Kartofler var ikke kogt nok
Men bøffen var god
Hertil en kedelig salat, bestående af en håndfuld ruccola med syltede løg!

Så tak for denne gang ...

18 czerwca 2025
Oceniono na 2 z 5

Har lige været inde hos Price i Tivoli…

Har lige været inde hos Price i Tivoli i Torsdag,s og vi ville selv vælge nogle stk smørrebrød, men nej det kunne man ikke få mere, man kunne kun få et smørrebrødbræt med 3 stk valgt smørrebrød, hvor af de 2 af stykkerne var fisk, det var der så nogle som valgte, og nej ikke en fornøjelse rugbrødet var tørt og et af stykkerne var med laks overfyldt med mayonnaise og en kartoffelmad også overfyldt med mayonnaise og den sidste var med rejer og nej det smagte ikke friskt, en af gæsterne spiste ikke fisk så ingen smørrebrød til hende.

22 maja 2025
Oceniono na 3 z 5

Middelmådig oplevelse som kan findes andre steder

Vi har ofte spist på Brdr. prices restaurant i Tivoli, hvor både service og mad har været aldeles upåklageligt.

MEN...

Vores tidligere forventning og oplevelse, kontra Vores oplevelse denne gang matcher ikke.

Da jeg for nylig havde rund fødselsdag valgte vi og tage derind og spise.

Overtjeneren var meget rar, lun og professionel. Men de yngre tjenere havde lidt og lære.

Der manglede håndsæbe på alle toiletterne, både hos Herre og Damerne. Håndspritautomaten var også tom.

Og så synes jeg simpelthen at nogle af priserne er for gale.

Til forret bestilte vi smørdampede hvide Asparges med urtesalat og hollandaise. Retten koster 220 kr pr. Kuvert.
Vi fik to asparges hver, som I øvrigt ikke var skrællet ordentligt... Og hvad der svarer til ca. en spiseskefuld hollandaise. Og salaten var der heller ikke meget af.
Jeg er helt med på at det er en lille ret / forret. Men 220 kr for to asparges er simpelthen og gøre grin med folk.

Vi bestilte også østers, der ikke var skåret fri hvor, ej heller tjekket godt nok for rester af skaller, da vi fik dem i munden.
Hovedretten, som bestod af kylling, virkede flad, men smagte godt og sammenlignet med anretningen hos andre gæster, var der tydeligt forskel med hensyn til tilbehør.

Vi har tidligere haft nogle rigtig fine oplevelser på denne restaurant, hvor både mad og betjening bare var lige i skabet.

Vi synes maden var middelmådig og det virkede som om, at maden desværre er blevet en stangvare.

23 kwietnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej