TimeMate Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

App werk naar behoren, maar heb deze niet meer nodig. Vandaar opgezegd per mail en telefonisch maar er wordt niet gereageerd En de factuur blijven ze sturen. Hopelijk krijg ik op deze manier een r... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Als zelfstandig ondernemer gebruikte ik al een app om mijn uren en KM registratie voor diverse projecten bij te houden. Daarvoor moest ik één extra stap (outlook agenda en urenapp) doen zodat ik dub... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Dit is een prima systeem, mijn boekhoudprogramma had mij dit advies gegeven. Wat ik nooit had verwacht is dat uren en kilometers registreren zo makkelijk kon zijn! Mijn gereden kilometers worden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Naar het zoeken van een simpele maar degelijke urenregistratie app op TimeMate uitgekomen. Ondanks dat ik ook nog andere apps geprobeerd hebt toch blijven hangen bij TimeMate. Deze app werkt perfe... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent oprogramowania

Napisane przez firmę

Met TimeMate besparen medewerkers administratietijd en hebben ze meer tijd over om voor je klanten te werken. TimeMate maakt slimme koppelingen met boekhoudprogramma’s en agenda’s zodat losse papieren niet meer nodig zijn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Opzeggen drama

App werk naar behoren, maar heb deze niet meer nodig.
Vandaar opgezegd per mail en telefonisch maar er wordt niet gereageerd
En de factuur blijven ze sturen.
Hopelijk krijg ik op deze manier een reactie van dit bedrijf.

8 maja 2026

Beste,

Dit is niet de ervaring die we willen leveren. We horen u en willen het goed oplossen.

Uw account hebben we op basis van deze review nog niet kunnen identificeren. Stuurt u ons een korte mail op info@timemate.nl met uw bedrijfsnaam? Dan zorgen we dat het direct opgepakt wordt door iemand van ons team.

Team TimeMate

Fijn programma en klantenservice

Veel afwegingen gemaakt in welk programma te gebruiken voor uren registratie en proef versies geprobeerd.

Uiteindelijk beviel TimeMate ons het beste.

Overzichtelijk en veel opties in het programma voor een nette prijs. Daarnaast is het fijn dat ze voor ons aanpassingen hebben gepersonaliseerd naar onze wensen.

Aanrader!

8 października 2025

TimeMate is echt super…

TimeMate is echt super gebruiksvriendelijke tool, voor ons werk hebben we snel een overzicht van de gewerkte uren en werkbonnen. De digitale planningstool is een uitvinding Top bezig! :)

3 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. IZe zijn niet bereikbaar en antwoorden nergens op behalve dat er betaald moet worden. Sturen facturen terwijl overerenkomst geannuleerd is.

8 września 2025

Beste Victor,

Ik begrijp dat u het vervelend vindt dat u facturen heeft ontvangen terwijl u aangeeft de overeenkomst te hebben geannuleerd. Volgens onze voorwaarden geldt er echter een opzegtermijn van één maand en dient een opzegging per e-mail te worden gedaan. Een dergelijke opzegmail hebben wij niet van u ontvangen.

Daarnaast hebben wij u de afgelopen periode meerdere keren geprobeerd te bellen om samen naar een oplossing te zoeken, maar helaas zonder resultaat. Doordat wij geen bevestiging van uw opzegging hebben ontvangen en ook geen contact met u hebben kunnen krijgen, zijn de facturen automatisch doorgegaan.

Support TimeMate

Oceniono na 1 z 5

Timemate is slecht bereikbaar en…

Timemate is slecht bereikbaar en reageert niet op e-mails en telefoongesprekken. Ik wacht sinds vorig jaar op het terugstorten van een creditnota. Helaas ben ik nu afgesloten omdat ik 2 maanden niet heb betaald. Als ik niet betaal wordt ik afgesloten. Als Timemate de creditnota niet betaald, zijn ze niet bereikbaar. Het komt heel amateuristisch over, past niet bij mij.

4 maja 2025

Beste Andre,

Bedankt voor je feedback. Jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd, want dat is natuurlijk niet wat wij willen voor onze klanten.

Even ter verduidelijking: de creditnota zou inderdaad verrekend worden met de openstaande bedragen op je account. Helaas hebben we na ons voorstel hierover geen reactie van je ontvangen. Daarnaast hebben we in verband met onze platform migratie en het vereenvoudigen van het betaalproces onze klanten gevraagd om een geldige betaalmethode toe te voegen. Daarover hebben we je ook per mail geïnformeerd, inclusief een duidelijke uitleg en een termijn van 30 dagen.

Omdat we geen actie van je kant zagen binnen die termijn, is je account, zoals aangekondigd, tijdelijk geblokkeerd. Inmiddels hebben we contact gehad en de situatie netjes opgelost.

We wensen je het beste toe en veel succes verder.

Team TimeMate

Oceniono na 2 z 5

Afspraken nakomen we hadden een…

Afspraken nakomen we hadden een afspraak staan voor inrichting timemate deze ging niet door daarna zouden jullie op einde dag bellen ,maar dit is ook niet gebeurd erg jammer voor het goed fungeren van systeem

17 grudnia 2024

Beste Marc,

Omdat u op een kerstdag een afspraak bij ons had ingepland kon deze niet doorgaan. We hebben elkaar inmiddels gesproken en dit is opgelost.

Hele fijne app!

Het is een intuïtieve, makkelijke, snelle en overzichtelijke app. De eerste keer instellen was een eitje. Ook het koppelen van de medewerkers, projecten en rollen was kinderlijk eenvoudig!
Kortom, een hele fijne toegankelijke en snelle app om de uren, werkbonnen en projecten in bij te houden!

19 września 2024

Super fijn systeem

Super fijn systeem, lekker eenvoudig en makkelijk met de koppeling naar Snelstart voor facturatie!!

Als je ze mailt reageren ze ook zeer snel en krijg je altijd de juiste support. Thnx😁😁

9 września 2024
Oceniono na 5 z 5

Simpel maar doet precies alles goed! Erg Tevreden!

Deze app werkt perfect op mijn iPhone en aan het eind van de week via mijn laptop laat ik een duidelijke overzicht maken. Erg tevreden en werkt naar behoren. Wel 1x de support aangesproken over bepaalde functie en daarmee snel en perfect geholpen.
Nu een jaar abonnement afgesloten en hoop nog lang met plezier de app te gebruiken.
Daarom van mij 5 sterren! Aanrader!

21 lutego 2024
Oceniono na 4 z 5

TimeMate is voor ons bedrijf ideaal!

Wij zijn een stukadoorsbedrijf en zijn al enige tijd op zoek naar een applicatie om op een simpele manier de uren van onze stukadoors bij te houden. TimMate is voor ons ideaal. Makkelijk in gebruik. Wel jammer dat de module reistijd nog niet in werking is, maar daar wordt aan gewerkt geven ze aan. Als die werkt krijgen ze 5 sterren😃

14 lutego 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej