Probeer al weken contact te krijgen maar niemand reageert. Heb ik eindelijk antwoord krijg ik iets te horen alsof ze allang mij antwoord terug gegeven hebben, gewoon niet best.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Op de site van studentaanhuis stonden zoveel klachten en ik werd doorverwezen naar 010computerhulp.nl En inderdaad snelle service, dezelfde dag nog be... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Duurde te lang en te weinig gedaan voor 2 uur koste 150 vond ik te duur
Reakcja na opinię
Na telefonische afspraak goed geholpen met het zoeken naar geluidstoring. In korte tijd verholpen met goede verdere adviezen om computer te verbeteren. Kreeg nuttige adviezen om enkele zaken te verb... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Drukarki i skanery
- Producent oprogramowania
- Platforma kolaboracji online
Informacje o pcdokteraanhuis-rijnmond
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
100% No Cure No Pay garantie
Computerproblemen zijn vervelend, en deze wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Hierbij helpen wij u graag met snelle, vakkundige service tegen een lage prijs.
Wij kunnen u helpen bij al uw computerproblemen: het opschonen van uw PC, het aansluiten van internet, het verwijderen van virussen, of het realiseren van netwerken, het is bij ons allemaal geen probleem! Daarnaast adviseren en helpen wij u ook graag bij vragen over uw tablet of computer.
Bij alle problemen hanteren wij vaste prijzen, gebaseerd op de regel ‘no cure, no pay’: Als wij uw probleem niet zouden kunnen verhelpen, hoeft u geen cent te betalen. Bovendien ontvangt u als nieuwe klant eenmalig 20% korting! Heeft u een probleem met of een vraag over uw computer, bel ons dan via ☎ 010-8515065 | b.g.g sms ? ✆ 06-24157250
Dane kontaktowe
Hogenbanweg 76-B, 3028 GP, Rotterdam, Holandia
- 010-8515065
- info@pcdokteraanhuis-rijnmond.nl
- 010computerhulp.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Probeer al weken contact te krijgen…
Probeer al weken contact te krijgen maar niemand reageert.
Na telefonische afspraak goed geholpen…
Kreeg nuttige adviezen om enkele zaken te verbeteren c.q. eventueel te vervangen.
Een tevreden klant.
Fijn dat ik mijn pc weer kon gebruiken…
Fijn dat ik mijn pc weer kon gebruiken nadat de pc dokter was geweest ik hoefde er zelf geen uren aan te zitten om het helemaal in te stellen.
goed bereikbaar en snel geholpen
buiten gewoon goed vakwerk bedankt .
Aardige kerel met expertise
Aardige kerel met expertise. Neemt er de tijd voor en is niet duur.
goed opgelost
Keurig en snel de computer van mijn 90…
Keurig en snel de computer van mijn 90 jarige vader opgefrist tegen een meer dan keurig tarif!
De service en snelheid van problemen…
De service en snelheid van problemen oplossen is super!!
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Betaalbaar en snel hulp in Rotterdam en netjes op tijd.
Geweldig geholpen!
Duurde te lang en te weinig gedaan voor…
Duurde te lang en te weinig gedaan voor 2 uur koste 150 vond ik te duur

Odpowiedź od pcdokteraanhuis-rijnmond
Supergoede service
Supergoede service, goede ideeën betaalbaar voor particulier en snel geholpen.
Uitstekende service
Uitstekende service, goed meedenken en schappelijke prijzen

Odpowiedź od pcdokteraanhuis-rijnmond
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.