RED Tickets Exchange Recenzje

4,6

Avec mon meilleur ami, on a acheté les places pour le match France Pologne à Dortmund pour l'euro 2024 en parcage France à peu près deux semaines avant le match. On était hesitant au debut mais on a p... Zobacz więcej

J'ai acheté deux places pour l'Euro 2024 de football. Il était indiqué qu'elles étaient côte à côte mais ça n'était pas le cas (apparemment le souci était récurrent et venait de l'UEFA). Le service cl... Zobacz więcej

Je remercie énormément red tickets exchange pour m'avoir aidé face à une arnaque que j'ai eu avec un site frauduleux pour le match de l'euro france/ pays bas. Ils ont su répondre à mon aide. Ils sont... Zobacz więcej

J'ai acheté un billet France-Pays Bas à quelques heures du match. Le billet a été envoyé dans la 1/2h suivant l'achat. J'avais es doutes et j'avais envoyé un mail pour avoir des précisions sur la plat... Zobacz więcej

1. Sprzedaż biletów na imprezy i wydarzenia

Designed by fans for fans ! Our platform is a non-profit Marketplace, offering a secure space where buyers and sellers in good faith can exchange tickets with confidence.

Doskonała

As a Mancunian I would say perfect

As a Mancunian I would say perfect. Bought a few times from then, good bargains. No pb at all. You get what you paid for. Not like Via####. They ripped me off euro 2016!

3 lipca 2022

Odpowiedź od RED Tickets Exchange

HI Jake many thanks for your great review. It's always a great pleasure to hear about your experience. All the more from Mancunians as part of the team is from Manchester... :). We wish you a beautiful day.

Sold my tickets CL. All good

Decent platform. Iv just struggled with their text msg confirmation system. Iv had to contact them directly to list my tickets. Apart from that, Sold my CL Final tickets CL. All good, have been paid 1 week after the game

30 czerwca 2022

Odpowiedź od RED Tickets Exchange

Hi Kassmiel Thans for selling your tickets on our platform. That's a great pleasure to hear that your transaction has gone through without any delays or issue. Many thanks for the 5 stars! We Wish you a nice day

Service is fine but need price treshold

Service is fine but prices are crazy sometimes... Ok it's a platform but you should force sellers not sell at silly prices. sometimes up to 10 times the face value !!!

29 czerwca 2022

Hi Livia
Thanks for using ou platform. Sellers are free to set their price, unfortunalety asking prices can be very high. However we do our best to be transparent and show the face value and we also do our best to advise sellers to set a reasonable price but we cannot set a limit.

J’ai acheté 2 billets Psg Metz pour…

J’ai acheté 2 billets Psg Metz pour l'anniversaire de mon frère. J’ai reçu les billets une semaine avant par Email. J’avais peur mais finalement pas de mauvaise surprise! Je recommande.

28 czerwca 2022

Bonjour Sonia
Merci d'avoir utilisé notre plate-forme. Nous espérons que votre frère a pris du plaisir a voir le PSG, Messi, Mbappe et Neymar... Très belle journée !!

Reliable… Hayley picked up the phone…

Reliable… Hayley picked up the phone twice to answer my questions. All good except they do not offer Italian série A.

28 czerwca 2022

Hi Sebastien
thanks for sharing your experience using Tickets-exchange. Serve A games will be available starting from September. Meanwhile, we wish you a very nice day.