Simpelweg, geweldige service! Goed contact, er wordt goed gecontroleerd of de aankoop juist is. In mijn geval moest er een aanpassing van de ringmaat plaatsvinden, dat werd ontzettend kundig gedaan. A... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het is een ontzettend fijn bedrijf. Ze denken oprecht met de klanten mee, waardoor de stap naar een definitieve keuze een stuk vloeiender verloopt. Heldere communicatie en klanttevredenheid staa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Superblij met mijn prachtige gouden ring van The Vintage Company! Uniek met mooie gekleurde steentjes. Marcella is ontzettend vriendelijk, denkt goed mee en levert topservice. Ook het op maat maken wa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn ervaring bij de Vintage company is super positief! Vandaag ben ik voor het eerst langs geweest bij Marcella in haar altelier en heeft ze mij erg goed geholpen bij het uitzoeken van mijn eerst... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
The Vintage Company is een juwelier welke is gestart vanuit een gezamenlijk doel om juwelen met historische waarde op de juiste manier door te geven aan volgende generaties. Hierbij dient de kennis en passie voor deze bijzondere sieraden centraal te staan en willen we dit op een toegankelijke manier delen met de rest van de wereld.
Arnhemseweg 5, 6711 GP, Ede, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Perfecte en persoonlijke service. Ik had Marcella gevraagd wat meer informatie te sturen en kreeg uitgebreide foto’s en afmetingen van de ring door. Uiteindelijk gekocht en super blij mee!

Odpowiedź od The Vintage Company
Voor ons 12,5-jarig jubileum heb ik van mijn man een prachtige ring gekregen. Ik had eerder stiekem al laten vallen dat ik verliefd was op dit bijzondere ontwerp met schitterende diamanten. Het is echt een uniek sieraad dat ik elke dag met trots en plezier draag. De fonkeling van de stenen valt ook anderen direct op. Ik krijg vaak complimenten over hoe prachtig de ring schittert. Super blij mee! 💎

Odpowiedź od The Vintage Company
Niet alleen prachtig mooie sierraden maar ook waanzinnig goed geholpen, toen de ring die ik wilde niet beschikbaar was in de maat die ik nodig had heeft de eigenaresse alles in het werk gesteld om een vergelijkbare ring te bemachtigen die wel naar de juiste maat versteld kon worden.
Vanaf het eerste moment dat ik contact heb gehad met dit berijf niet anders dan geweldig geholpen!

Odpowiedź od The Vintage Company
Nette service, mooie ring. Zou het zeker aanbevelen als je opzoek bent naar iets speciaals met een mooie geschiedenis!
Beautiful piece of jewelry, sizing was perfect and quick.
Delivery was on time. Exactly as advertised.

Odpowiedź od The Vintage Company
Ben zo blij met mijn ring! Kwaliteit is echt super en de steen is ook echt super mooi. Zeker voor herhaling vatbaar

Odpowiedź od The Vintage Company
Zo blij met m’n nieuwe ring! Een bijzonder aanwinst tot mijn collectie.

Odpowiedź od The Vintage Company
Super goede service! Er werd erg snel op mijn vraag gereageerd ben een duidelijk antwoord. Ook de levering was erg snel. De ring is prachtig en in goede conditie binnengekomen. Hij ziet er precies zo uit als op de plaatjes en ook de beschrijving klopt! Heel erg tevreden over dit bedrijf.

Odpowiedź od The Vintage Company
Super super mooie ring, snelle verzending, fijn contact via Instagram en het blauwe satijnen doosje waar de ring in zit is werkelijk fantastisch!

Odpowiedź od The Vintage Company
C'est la deuxième Fois que j'achète une bague chez vintage company, et je ne suis jamais déçu de la qualité ! Bien remis à ma taille par leurs soins <3
Je suis contente de donner une seconde vie a ces bagues magnifiques

Odpowiedź od The Vintage Company
Ik ben zo blij met mijn nieuwe vintage ring! Hij lijkt sprekend op de ring die mijn oma altijd droeg. Nu draag ik haar weer bij me. Mooie kwaliteit en goede snelle levering. Mijn dag kan niet meer stuk!! Dank je wel.

Odpowiedź od The Vintage Company
Ring besteld voor mijn vriendin.
Binnen een dag al geleverd en precies zoals beschreven en op de foto's.
Dat het een vintage ring is maakt het alleen maar specialer. De ring heeft een verhaal. Veel leuker dan aan nieuwe!

Odpowiedź od The Vintage Company
Ring zag er mooi uit, maar heb hem voor de zekerheid laten beoordelen door een goudsmid: slecht geslepen gruis dat je bijna geen steentjes kunt noemen, die slecht waren gezet (zaten er een aantal los) en bovendien bleek het geen echte vintage ring. Ring geretourneerd en bevindingen gemaild naar de klanten"service", die mij te kennen gaf dat dit de "kwaliteit" is waar de winkel voor staat. Jammer dat daar niet transparant over gecommuniceerd wordt. Dat zou me een hoop gedoe en geld hebben bespaard, want de (aanzienlijke) retourkosten werden ondanks deze uit de mouw gekomen aap niet vergoed.

Odpowiedź od The Vintage Company
Ik ben ontzettend blij met mijn prachtige ring en de service die ik gekregen heb! De ring moest achteraf versteld worden en ik kreeg snel en duidelijk antwoord als ik er vragen over had. Ook toen ik me druk maakte om de verzending, werd ik bijgestaan en gerust gesteld. Dank jullie wel!

Odpowiedź od The Vintage Company
Snelle levering en verstelling van ring. Bijbehorend doosje is keurig. Dik tevreden.