The Spice Club Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Smaakvolle kruidenmixen! Je mist het zout totaal niet. Veel keuze ook, voor elke keuken is er iets te vinden. Ik zocht naar alternatieven vanwege een zoutarm dieet, maar zelf samenstellen kost nou een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zoutloos eten, zag er vreselijk tegenop. Gelukkig zag ik de advertentie van de spiceclub. Heb al 3 x besteld inmiddels. Heerlijk. Mis het zout helemaal niet. Wel ze allemaal hebben.

Oceniono na 5 z 5

Aangezien in onze maatschappij alles vlug en snel moet maar wel daarbij gezonde keuzes wil maken, helpen deze producten enorm mee. Het verrijkt de smaak aan je maaltijd zonder dat je een overschot aa... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fijne webshop en leuk om te zien dat de producten uitgebreid worden. Ik heb de mix potten nog in voorraad maar zie nu ook de kruiden en de cacao staan. Ideaal dat de ingrediënten goed beschreven st... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Producent dóbr szybkozbywalnych

Napisane przez firmę

THE SPICE CLUB is jouw dagelijkse go-to platform voor makkelijk, gezond en lekker eten! Of je nu onze producten wilt gebruiken om de smaak van je maaltijden een boost te geven of geïnspireerd wilt raken door recepten die je in minder dan 30 minuten kunt maken, THE SPICE CLUB is jouw gids voor een gezonde levensstijl binnen budget!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 50

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn enorme fans van The Spice…

Wij zijn enorme fans van The Spice Club. Alle signatures zijn heerlijk op allerlei soorten gerechten. Je kunt ze ook mixen. Groot voordeel is dat er geen zout en kunstmatige toevoegingen in zitten. De navullingen zijn top!! Goed over nagedacht.

24 kwietnia 2024

Odpowiedź od The Spice Club

Hartelijk dank voor jullie enthousiaste review en geweldig om te horen dat jullie fan zijn van The Spice Club! We zijn blij dat de mixen en de navullingen zo goed bevallen. Ons doel is om gezond en smaakvol koken makkelijker te maken, zonder compromissen op kwaliteit en smaak. Het is fijn om te weten dat dit zo gewaardeerd wordt. Blijf genieten van de variatie en de pure smaken!

Zeer tevreden

Ik zit net in de leeftijdsgroep dat je moet gaan letten op je zout inname voor behoud van je lichaam.
De kruiden van the Spice club zijn zo verfijnd dat je nauwelijks zout nodig hebt, daarbij vind ik het prettig dat ik zelf het zout kan doseren, dus wil niet zeggen dat ik helemaal geen zout meer gebruik maar 1 draai van de molen vind ik voldoende. Waar andere merken zout als basis hebben draait het bij the Spice club om de kruiden

24 stycznia 2024

Odpowiedź od The Spice Club

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze kruidenmixen! Goed om te horen dat onze producten je helpen om je zoutinname te beheersen terwijl je geniet van volle, natuurlijke smaken. Precies zoals je zegt, bij The Spice Club draait alles om de pure essentie van kruiden zonder onnodige toevoegingen. We zijn blij dat je de controle over je zoutgebruik waardeert en hopen dat onze kruiden blijven bijdragen aan jouw gezonde levensstijl.

Oceniono na 3 z 5

Kruiden …

Ik weet nu waarom jullie de spicy club heten. Erg jammer dat de kruiden best pittig zijn. En ik dit niet van te voren heb kunnen lezen. Want dan had ik ze niet genomen.

22 kwietnia 2024

Geweldig!!!

Geweldige kruiden en mooie kruidenpotjes die goed dicht gaan en er ook nog mooi uitzien. De kruiden ruiken heerlijk en smaken geweldig door mijn eten.

7 marca 2024

Odpowiedź od The Spice Club

Hartelijk dank voor deze geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze kruiden. Nogmaals bedankt en geniet van van koken met onze producten!

Oceniono na 2 z 5

Te pittig

De pittige smaak overheerst alles, maakt niet uit wat voor kruidenmix je van ze gebruikt. Heb nu drie verschillende kruidenmixen gebruikt, alle drie even overheersend pittig. Teleurstellend The Spice Club!

21 lutego 2024

Prima

Aanrader! Lekkere kruiden en snelle levering

2 stycznia 2024

Odpowiedź od The Spice Club

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je onze kruiden lekker vindt en tevreden bent met de snelle levering. Jouw aanbeveling wordt enorm gewaardeerd en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Smakelijk koken verder!

Oceniono na 3 z 5

Kruidenmixen zonder zout maar wel pittig

Goed dat er kruidenmixen beschikbaar zijn zonder zout. Echter, had ik 6 kruidenmixen besteld en alle 6 zijn ze helaas aan de pittige kant.
En voor iemand die niet van pittig houd, is dat een tegenvaller.

3 stycznia 2024

Odpowiedź od The Spice Club

Bedankt voor je review, Marloes. We hebben er bewust voor gekozen om geen pittige ingrediënten te gebruiken in onze mixen, zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Maar we begrijpen dat smaak persoonlijk is en respecteren dat volledig natuurlijk. We waarderen je feedback en zullen dit meenemen in onze toekomstige productontwikkeling. Mocht je specifieke smaakvoorkeuren hebben, horen we het graag :)

Heerlijk... met verbeterpuntje

Starterspakket besteld. Kruiden ruiken en smaken heerlijk.
De bijbehorende recepten spreken mij erg aan echter zijn deze vaak te onduidelijk en onvolledig. Verbeterpuntje voor de site.

2 stycznia 2024

Mmmmmmm

Snelle levering. Tot nu zijn de spices heerlijk

27 grudnia 2023

Odpowiedź od The Spice Club

Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze snelle levering en heerlijke kruiden waardeert. Geniet van je smaakvolle gerechten met The Spice Club!

Heerlijke kruiden

Heerlijke kruiden. Leuke potjes en een snelle levering

22 grudnia 2023

Odpowiedź od The Spice Club

Hartelijk dank voor je positieve review! Leuk om te horen dat je geniet van de smaak van onze kruiden en tevreden bent met onze potjes en snelle levering.

Geniet van je heerlijke creaties met onze kruiden! Mocht je in de toekomst nog vragen of feedback hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Oceniono na 5 z 5

Perfecte service en product.

Perfecte service en product.. voor aantrekkelijke prijs

21 grudnia 2023

Odpowiedź od The Spice Club

Dank voor je positieve review! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als onze producten, en dat je onze prijzen aantrekkelijk vindt.

Geniet van onze mixen en recepten! Mocht je ooit suggesties hebben of meer willen ontdekken, we staan altijd voor je klaar!

Oceniono na 5 z 5

De specerijen zijn op tijd geleverd

De specerijen zijn op tijd geleverd. Ik vind het hele leuke vrolijke potjes. De toegevoegde waarde zit 'm in de qr code met de recepten!

17 grudnia 2023

Odpowiedź od The Spice Club

Dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, het design van onze potjes en dat je de toegevoegde waarde ziet in de QR-codes met onze recepten - we streven ernaar om niet alleen kwalitatieve producten te leveren, maar ook inspiratie voor heerlijke gerechten.

Oceniono na 4 z 5

Ik heb eerst 3mixen die ik veel gebruik…

Ik heb eerst 3mixen die ik veel gebruik besteld, kipkruiden, Italiaanse kruiden en mix voor de nasi/bami etc.
Moet zeggen ze ruiken heerlijk en het smaakt heel goed!👍🏻 ik ga er nu meer bestellen en het zijn mooie en praktische busjes, jaaa ben er blij mee!!

11 grudnia 2023

Odpowiedź od The Spice Club

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij te horen dat onze kruiden in de smaak vallen en waarderen het enorm dat je van plan bent meer van onze producten te bestellen! Welkom bij de club :)

Mooi complete kruidcollectie

Mooi complete kruidcollectie, ook heel fijn dat er met een qr-code recepten op de verpakking staat.

3 grudnia 2023

Odpowiedź od The Spice Club

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je de toevoeging van de QR-code voor recepten op de verpakking waardeert. Ons doel is om niet alleen kwalitatieve producten te bieden, maar ook om het koken makkelijker en leuker te maken. Veel kookplezier en welkom bij de club! :)

Voor iedereen wat

Ziet er leuk uit, goede samenstelling voor verschillende gerechten, makkelijk te bestellen en betaalbaar.

De smaak weet ik nog niet. Doos gaat onder de kerstboom voor dochter.

21 listopada 2023

Odpowiedź od The Spice Club

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat leuk dat de kruidenmixen een kerstcadeau voor je dochter worden! We zijn erg benieuwd naar haar reactie op de smaken. Laat ons na de kerstdagen zeker weten hoe het is bevallen :)

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Heerlijke kruidenmixen!

20 listopada 2023

Odpowiedź od The Spice Club

Dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat onze snelle levering en heerlijke kruidenmixen je goed zijn bevallen. Als je ooit vragen hebt of meer inspiratie nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej