Zoutloos eten, zag er vreselijk tegenop. Gelukkig zag ik de advertentie van de spiceclub. Heb al 3 x besteld inmiddels. Heerlijk. Mis het zout helemaal niet. Wel ze allemaal hebben.
Zobacz, co mówią recenzenci
Aangezien in onze maatschappij alles vlug en snel moet maar wel daarbij gezonde keuzes wil maken, helpen deze producten enorm mee. Het verrijkt de smaak aan je maaltijd zonder dat je een overschot aa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fijne webshop en leuk om te zien dat de producten uitgebreid worden. Ik heb de mix potten nog in voorraad maar zie nu ook de kruiden en de cacao staan. Ideaal dat de ingrediënten goed beschreven st... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Heb inmiddels voor de 2e keer een grotere bestelling besteld en deze keer niet voor mij alleen. Omdat ik moet letten op mijn zout inname was ik gaan kijken naar andere kruiden mixen. Voor mijn gevoel... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
THE SPICE CLUB is jouw dagelijkse go-to platform voor makkelijk, gezond en lekker eten! Of je nu onze producten wilt gebruiken om de smaak van je maaltijden een boost te geven of geïnspireerd wilt raken door recepten die je in minder dan 30 minuten kunt maken, THE SPICE CLUB is jouw gids voor een gezonde levensstijl binnen budget!
Dane kontaktowe
Holandia
- thespiceclub.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Heerlijke kruiden
Heerlijke kruiden, zonder zout maar zo smaakvol, daarnaast fijne recepten. En keurig verpakt met extra’s

Odpowiedź od The Spice Club
super lekker kruiden zonder smaakmakers…
super lekker kruiden zonder smaakmakers of
zout

Goeie producten
Goeie producten, snelle levering en de na service heel aangenaam !
Tevreden klant

Odpowiedź od The Spice Club
Heerlijke mixen, makkelijk, niet duur
Heerlijke mixen. Ik frummelde meestal zelf iets bij elkaar, maar deze mixen zijn geweldig. Goed in balans, makkelijk, niet duur en zonder zout.

Wat een fijne kruidenmixen
Wat een fijne kruidenmixen! Geen zakjes met zout meer nodig. Smaakvol koken met de recepten van The Spice Club. Makkelijk voor doordeweeks maar ook wat uitgebreider voor in het weekend.

Ik ben enthousiast!!!
Ik ben enthousiast! de kruidenmixen zijn echt heerlijk, koken zonder zout en toevoegingen is echt heel gemakkelijk en bovenal enorm smaakvol. Ik heb al meerdere keren opnieuw besteld en ook de toppings! die bestel ik tegenwoordig in grootverpakking want ieder bij ons thuis strooit er ruimschoots mee :)

Absolute aanrader!
Ik gebruik nu al een aantal maanden de kruiden van de Spice Club. Ik was absoluut geen ster in koken maar nu ben ik met de kruiden en recepten in staat om snel een gezonde, lekkere en bijzondere maaltijd op tafel te zetten. Enorme aanrader dus! Klantenservice ook erg persoonlijk en snel.

Odpowiedź od The Spice Club
Lekkere kruiden en geen schuldgevoel meer
Lekkere kruidenmixen hoor en 0% zout is erg fijn. Eindelijk geen schuldgevoel meer haha. Zeker een aanrader!

Eindelijk eerlijke kruidenmixen
Wat een verademing dat er eindelijk een merk is dat pure ingrediënten gebruikt. Zout kan ik ook zelf wel toevoegen!!! En zonder schuldgevoel genieten van chille gerechten

Odpowiedź od The Spice Club
verassend lekker en gevarieerd.
We hebben verschillende soorten uitgeprobeerd. De kruiden zijn echt lekker, we missen het zout helemaal niet. De smaken zijn ook echt verschillend dus mogelijkheden zat om te variëren en een beetje te experimenteren.

Odpowiedź od The Spice Club
Wauw wat een heerlijke kruiden en wat…
Wauw wat een heerlijke kruiden en wat een top service. Had producten besteld en snel thuisbezorgd gekregen. 1 product miste ik even 1 mail gestuurd probleem opgelost. Super!!
Echt heerlijke kruiden!!!
Echt heerlijke kruiden!!!
Nadat ik veel positieve reacties had gelezen heb ik tijdens de BF een uitgebreid set besteld, de kruiden die we tot nu toe hebben gebruikt smaken echt heerlijk zijn puur en zonder toevoegingen dat proef je echt👌
Ook over de klanten service niks dan lof, er was iets misgegaan met de verzending dat werd direct en snel opgelost👍
Zonder zout, maar met smaak
Omdat ik regelmatig kook voor een oudere heer met hartproblemen die een zoutarm dieet moet volgen, ben ik via wat speurwerk terecht gekomen bij de Spiceclub (want het is niet makkelijk om via reguliere inkoop pure ingrediënten te vinden zonder zout). En wat ben ik blij dat ik ze gevonden heb. De specerijmixen zijn heerlijk, puur en vol van smaak. Degene voor wie ik zoutarm kook verheugt zich op zijn maaltijd want hij zei 'Ik mis het zout niet eens, ik vind alles zo lekker'. Daar word je toch blij van! Voor ons thuis voeg ik, voor dezelfde gerechten, wat zout toe aan de spices en dan: genieten maar. Ik ben fan!
THE SPICE CLUB BEDANKT!!!
Gisteren mijn kruiden ontvangen en meteen uitgeprobeerd. Vandaag andere kruiden gebruikt. En ......... de smaken zijn fantastisch. Mix kruiden van de supermarkt gaan de vuilcontainer in. Eindelijk van die zoute troep af.
Heerlijke kruiden
Heerlijke kruiden! Gelukkig zonder zout.
Mijn hele lade staat vol met deze kruiden.
En worden ook nog eens snel geleverd.Top!
Super kruiden
Het zijn hele fijne kruiden met een hele goeie smaak.
Levering is prima en super makkelijk te bestellen.
De specerijen heb ik nog niet geprobeerd maar ga ik zeker nog doen.
Heerlijke kruidenmixen met goede…
Heerlijke kruidenmixen met goede ingrediënten. Je krijgt ook mails met recepten waarin je de kruiden kunt gebruiken, heel fijn. Met mijn 2e bestelling gedaan.
Ben heel erg tevreden
Goed, gezond en slim
Dit bedrijf snapt hoe het werkt. Heerlijke kruidenmixen, zonder ze vol te proppen met zout. Dus lekker en gezond! De verpakkingen zijn niet alleen leuk en kleurig, maar hebben ook QR-links naast allerlei recepten op hun site. Ik ben fan en ga vaker bestellen!
Wij zijn enorme fans van The Spice…
Wij zijn enorme fans van The Spice Club. Alle signatures zijn heerlijk op allerlei soorten gerechten. Je kunt ze ook mixen. Groot voordeel is dat er geen zout en kunstmatige toevoegingen in zitten. De navullingen zijn top!! Goed over nagedacht.

Doświadczenie Trustpilot