Een aantrekkelijke website die betrouwbaar oogt…echter je wordt opgelicht. Na ruim 2 weken mijn bestelde product niet ontvangen en er wordt niet gereageerd op mails. Na het plaatsen van de review i... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Hoe tof, lekkere koffie en veel minder afval (en in plaats daarvan een bijdrage aan onze composthoop ;-)) De cups werken ook heel goed in onze Nespresso Lattissima Pro. Julia van thegoodcup hee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Op de site van The Good Cup laat de oprichter Jaro meteen weten, dat hij is begonnen uit frustratie.... Hij had weliswaar een goed idee en voor een aantal mensen werken de cups prima, maar als het bi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
The Good Cup® hervulbare koffiecup is hét duurzame alternatief voor dure wegwerp koffiecups. Gebruik The Good Cup® en voorkom dat je honderden single-use koffiecups verspilt. Bespaar honderden euro's door verse koffie te kopen in plaats van dure wegwerp koffiecups en geniet van écht lekkere koffie.
Dane kontaktowe
Hengeveldstraat 29, 3572KH, Utrecht, Holandia
- info@thegoodcup.nl
- thegoodcup.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Doet niet onder voor professionele espressomachine
Na enkele bakjes oefenen maak je er een perfecte koffie mee met prachtig crema, die wat mij betreft niet onder doet voor een dure espresso machine.
Je moet het even in de vingers krijgen, maar de eerste koffies met de professionele Italiaanse machine op het werk waren ook niet perfect.

Niet sterk genoeg
Ik heb nu een aantal kopjes gedronken en het systeem werkt prima! Daar ben ik zeer tevreden over. Ik heb ook de dark koffie genomen omdat ik graag cappuccino drink. Na wat experimenteren blijft voor mij de koffie niet sterk genoeg en niet voldoende smaak.. ik ga nog even oefenen 😉
Groet Vera

Beste Jaro, even wennen
Beste Jaro
Het was even wennen, waarschijnlijk door teveel koffie kreeg ik ook de prut in mijn kopje.
En het is opletten dat gaatje van het rubber dopje op de goede plek zit.
Toen ik dat eenmaal door had, ging het prima.
Goede aankoop, hoewel ik denk ik met visite nog wel uit een doos pak, voor mij alleen toch vier plastic cups per dag minder.
Groeten Jo

Odpowiedź od The Good Cup
Het vullen kost even handigheid
Het vullen kost even handigheid, maar als je die hebt is het zo gedaan. Ik krijg de koffie niet helemaal op sterkte, maar misschien moet ik een ander soort koffie gaan gebruiken hiervoor. Ik ben wel echt blij om alleen koffie als afval te hebben, inplaats van plastic of alu cupjes!!

Heerlijk en eerlijk :)
Ik verheug me elke ochtend op het drinken van de koffie, ik kom snel terug voor mijn tweede pak bij jullie :)

Odpowiedź od The Good Cup
Het positieve is de kwaliteit van de…
Het positieve is de kwaliteit van de cup en het feit dat je geen afval hebt. Ik heb DE goudmerk in de cups gebruikt. Dit geeft wel slappe koffie. Als je deze koffie in de traditionele filter gebruikt is het resultaat veel beter.
Mijn vraag: welke koffie kan ik het best gebruiken om een lungo sterkte 8 te krijgen ?

Odpowiedź od The Good Cup
Kwalitatief goed product en snelle levering
Het bedrijf levert snel en The Good Cup is kwalitatief goed. Echter, het lukt mij niet om er lekkere koffie mee te zetten. Dus ik ben helaas teleurgesteld in het resultaat. Daarom heb ik voor 3 sterren gekozen.

Odpowiedź od The Good Cup
Hoge service met een persoonlijke benadering
Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de cups, ze werken heel goed en het is toch wel een fijn idee dat je geen slechte stoffen binnenkrijgt en geen aluminium achterlaat. Ik had na mijn bestellingen nog wat vragen die ik per email heb gesteld. Ik kreeg binnen een paar uur een uitgebreide leuke reactie terug van de eigenaar. Echt nog een klein bedrijf waar ze een groot belang hechten aan een goede service.

(H)eerlijk kopje koffie!
Ben heel blij dat ik nu, met mijn Dolce Gusto apparaat, makkelijk een goede kop koffie kan maken. Naar eigen smaak, met eerlijke koffie en vooral ook zonder al het plastic afval. En dankzij de duidelijk uitleg in het blog ging het koffie zetten vanaf de 1ste poging helemaal goed!

Prima en lekker alternatief
Wij zijn heel tevreden over The Good Cup. Allereerst omdat het een heel goed en duurzaam alternatief is voor de reguliere koffiecups. Na wat verschillende koffie's geprobeerd te hebben en met super handige tips vanuit The Good Cup over het gebruik van de cups voor de lekkerste koffie zijn we helemaal tevreden en blij met onze koffie. Kortom: aanrader. Bestellen dus!

Mooi product
Mooi product, netjes verpakt en op aanvraag goeie tips over de te gebruiken koffie.

Odpowiedź od The Good Cup
Het cupje zelf is top maar veel verpakking
Het cupje zelf is top, maar veel verpakking
het duurde echter behoorlijk lang voordat we het thuis ontvangen hadden.
Op zich ook niet heel erg, maar wat ik teleurstellend vond, is dat voor iets heel klein heel veel verpakking gebruikt was.
Cupje en bijbehoren in een doosje met opvulling. Dat weer in een groter doosje met nog meer opvulling.
\Kortom erg veel afval voor zoiets kleins. Ook al is het afval recyclebaar, volgens mij moet je altijd zo min mogelijk afval/verpakkingsmateriaal willen gebruiken. Dus ik zou jullie willen uitdagen daar op te letten en verbetering in aan te brengen.
Dat zou bete erin lijn zijn met d egedach van dat iemand überhaupt zo'n cupje gaat gebruiken (minder/geen afval)

Odpowiedź od The Good Cup
Het duurde even voordat de bestelling…
Het duurde even voordat de bestelling binnenkwam doordat er geen voorraad was. Dat had ik graag willen horen van The Good Cup, maar na een mailtje kreeg ik snel antwoord en de bestelling binnen. Het contact met The Good Cup via Jaro is prettig en voelt persoonlijk aan en de koffie die je met de Good Cup kunt zetten is lekker als je weet welke maling je moet hebben.

Odpowiedź od The Good Cup
Levering goed en erg klantgericht en…
Levering goed en erg klantgericht en persoonlijk.
Goede after sales en informatie.
Alleen best moeilijk om een goed resultaat te krijgen voor wat het kopje koffie
betreft.
Misschien nog oefenen met de koffie soort.
Maar vooralsnog niet wat ik er van verwacht had.

Odpowiedź od The Good Cup
Leuk initiatief om van de vervuilende…
Leuk initiatief om van de vervuilende aluminium cups af te komen! Helaas werkt het product niet perfect, er komt namelijk veel minder koffie uit mijn Nespresso-apparaat met The Good Cup dan met een gewoon wegwerp-cupje.

Odpowiedź od The Good Cup
Ik probeerde al verschillende andere…
Ik probeerde al verschillende andere cups maar de koffie liep er telkens door waardoor de koffie te slap was. Met deze Good Cup, en het handige stampertje, gaat alles perfect!

Topservice ontvangen
Ondanks het feit dat mijn producten van een andere leverancier kwam heeft jullie medewerker mij zeer fijn, snel en goed geholpen.
Inmiddels kan ik weer genieten van mijn koffie op milieuvriendelijke wijze.
Echt topservice!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.