Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Een aantrekkelijke website die betrouwbaar oogt…echter je wordt opgelicht. Na ruim 2 weken mijn bestelde product niet ontvangen en er wordt niet gereageerd op mails. Na het plaatsen van de review i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hoe tof, lekkere koffie en veel minder afval (en in plaats daarvan een bijdrage aan onze composthoop ;-)) De cups werken ook heel goed in onze Nespresso Lattissima Pro. Julia van thegoodcup hee... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Op de site van The Good Cup laat de oprichter Jaro meteen weten, dat hij is begonnen uit frustratie.... Hij had weliswaar een goed idee en voor een aantal mensen werken de cups prima, maar als het bi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn heel tevreden over The Good Cup. Allereerst omdat het een heel goed en duurzaam alternatief is voor de reguliere koffiecups. Na wat verschillende koffie's geprobeerd te hebben en met super ha... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

Napisane przez firmę

The Good Cup® hervulbare koffiecup is hét duurzame alternatief voor dure wegwerp koffiecups. Gebruik The Good Cup® en voorkom dat je honderden single-use koffiecups verspilt. Bespaar honderden euro's door verse koffie te kopen in plaats van dure wegwerp koffiecups en geniet van écht lekkere koffie.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Hoi Wilma,

Dankjewel voor je eerlijke review! Jammer om te lezen dat je nog niet helemaal uit The Good Cup krijgt wat je er van had verwacht. Gelukkig hebben wij nog een hoop tips & tricks om het resultaat te verbeteren. :)

Via de onderstaande link kun je onze handige tips & tricks bekijken:

En als je opzoek bent naar tips voor welke koffie lekker is om te gebruiken, neem dan eens een kijkje op de onderstaande link:

Mocht je er toch nog niet helemaal uitkomen, stuur dan gerust een berichtje naar info@thegoodcup.nl. Daar helpen we je graag om een heerlijke kop koffie te zetten!

Nogmaals dankjewel voor de review!

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd.
Erg tevreden over het resultaat.
Je went heel snel aan de handelingen en het is nu onderdeel geworden van de hele koffiebeleving. Weer een beetje zoals vroeger met filterkoffie.
En het voelt ook fijn om voor minder afval te zorgen.

16 kwietnia 2021

Hoi Ton,

Dankjewel voor de toffe review! Ook super leuk om te lezen dat je zo geniet van het ritueeltje om koffie te zetten.

Geniet van de (h)eerlijke koffie en dankjewel voor je bijdrage aan een betere wereld :)

Zonde van het geld.

Zonde van het geld.
De cups passen slecht in het apparaat, van binnen wordt van alles verbogen.
De koffie is slap, ondanks de adviezen van jullie.
De koffie koekt aan, waardoor het water er niet door kan. Door een tweede keer de startknop in te drukken, gaat het iets beter.

14 kwietnia 2021

Hoi Gastel,

Dankjewel voor je eerlijke review! Jammer om te horen dat je nog niet tevreden bent met The Good Cup.

Om te voorkomen dat je met een product zit waar je echt niet blij mee bent hebben wij een no-questions-asked bedenktijd van 14 dagen. Als je nog binnen die 14 dagen zit kun je daar uiteraard gebruik van maken.

Verder wat betreft het verbuigen van onderdelen in je apparaat. Onze ervaring is dat als de cups worden gebruikt in de machines waarvan wij aangeven dat zij goed werken met The Good Cup er geen verbuigingen zullen zijn.

Verder klinkt het alsof de koffie die je gebruikt niet geschikt is voor The Good Cup waardoor je niet het gewenste resultaat krijgt. Er zijn al veel gebruikers die dagelijks genieten van (h)eerlijke koffie, ik weet zeker dat het bij jou ook lukt met wat tips :).

Probeer wellicht eens een moka maling, bijvoorbeeld de Crema e Gusto van Lavazza.

Als je nog vragen hebt kun je ons altijd een bericht sturen.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben helemaal in mijn nopjes met de…

Ik ben helemaal in mijn nopjes met de koffiecup! Ik ruik weer verse koffie in mijn keuken en de cup is supergemakkelijk in gebruik. Een fijne mail over hoe je de cup het beste kunt gebruiken volgt na aankoop. Ik raad wel een tweede cupje aan voor als je meer kopjes koffie wilt maken. Het cupje is warm na het maken van de koffie en dan kun je snel door naar de volgende 🤗

11 kwietnia 2021

Hoi Patricia!

Dankjewel voor je enthousiaste review. Ik vind het tof om te lezen dat je zo aan het genieten bent van verse koffie.

Geniet van de (h)eerlijke koffie!

Oceniono na 3 z 5

De cupjes zijn prima maar duurdere koffie kopen

De cupjes zijn prima, goed voor de duurzaamheid! De stamper is niet echt nodig en met gewone koffie kom je er niet, dus je moet duurdere koffie kopen, dan is het 👍 prima.

10 kwietnia 2021

Hoi Marcus!

Dankjewel voor je review. Ik vind het supertof om te lezen dat je van de cupjes aan het genieten bent. Je geeft aan er met 'gewone' koffie niet te komen. Heb je het dan over Douwe Egberts Rood bijvoorbeeld? Want dat gaat inderdaad niet heel lekker worden.

Wel heb ik zelf gemerkt dat er ook bij de supermarkt wel een aantal goed betaalbare koffies zijn die ook lekkere koffie maken.

Als je voor echt een top bakkie wilt gaan is een iets duurdere koffie van een speciaal zaak wel echt het lekkerst inderdaad. En zelfs dan ben je trouwens nog een stuk goedkoper uit dan wanneer je Nespresso cups drinkt! :)

Verkeerde cup

Ik had de verkeerde cup besteld. Dat werd snel en vriendelijk opgelost! Waarvoor dank.

6 kwietnia 2021

Hoi Anna!

Ik ben heel blij om te horen dat je probleem zo snel en fijn is opgelost! Ik zal de complimenten doorgeven aan de mensen bij de klantenservice.

Geniet van de (h)eerlijke koffie (:

Dikke pluim

Super service.
Ik ben blij te kunnen bijdragen aan minder afval door het gebruik van deze capsules.
Tuurlijk kost het even moeite om deze omslag te maken en je weg te vinden naar dat perfecte kopje koffie maar ook daarin kan je altijd hulp krijgen, dus wat mij betreft heb ik een goede keuze gemaakt.
José

5 kwietnia 2021

Hoi José!

Wat super om te horen dat onze service zo goed is bevallen. Daar doen we het voor :).

Wij zijn net zo blij als jij dat de afvalberg weer een klein stukje kleiner wordt.

Je kunt altijd bij ons terecht voor meer tips, tricks en vragen. We denken graag mee!

Oceniono na 3 z 5

Loopt toch niet gemakkelijk door

Loopt toch niet gemakkelijk door. En het moet heel juist zitten, anders loopt het water langs onder..

5 kwietnia 2021

Hoi Iris!

Dankjewel voor je eerlijke review. Wat jammer om te lezen dat de cup nog niet gemakkelijk doorloopt.

Stuur even een berichtje naar info@thegoodcup.nl, dan helpen wij je graag verder. Dan kun jij ook van (h)eerlijke koffie genieten!

Ik ben er heel blij mee,

Ik ben er heel blij mee,
Spaar het milieu en de portemonnee.
Vr.gr.

3 kwietnia 2021

Hoi Bep!

Dankjewel voor de leuke review :).

Wij zijn net zo blij als jij dat zowel het milieu als de portemonnee gespaard blijft!

Oceniono na 4 z 5

Tijd voor nemen!

Je moet echt even tijd nemen om uit te vinden hoe je een heel lekkere koffie zet met The good cup. Welke koffie, hoe vol de cup vullen, hoe hard aanstampen (niet hard) en hoeveel water. Maar dan heb je een heerlijke kop koffie! Wij gebruiken nu the good coffee dark erbij en is gewoon heel erg lekker. Ben je niet tevreden? Dan moet je echt nog ff doorzoeken en proberen want t product is gewoon goed!

2 kwietnia 2021
Oceniono na 5 z 5

heerlijke Koffie! Prachtig Product!

Een paar maanden geleden heb ik bij The Good Cup twee cups en verse koffie van The Good Cup zelf aangeschaft. Ik ben er helemaal weg van! Ik moet mezelf inhouden niet meer dan twee kopjes per dag te drinken! Hiervoor dronk ik altijd Nespresso koffie cups, maar dit is vele malen lekkerder! Omdat deze erg duur waren heb ik ook een tijdje Lor gedronken iets minder maar een goed prijsvriendelijker alternatief voor Nespresso. Maar de koffie van The Good Cup is op een ander niveau! In de toekomst hoop ik nog meer koffie smaken te zien, van Nespresso vond ik de vanille koffiecups altijd erg lekker ;-).

30 marca 2021

Hoi S Deuninck,

Dankjewel voor je toffe review! Supertof om te lezen dat je zo enthousiast bent over The Good Cup. Dat gevoel dat je jezelf moet inhouden om niet te veel koffie te drinken ken ik maar al te goed... ;p

We zijn ook druk bezig met het verder ontwikkelen van The Good Coffee dus meer smaken zullen er zeker komen!

Geniet van de (h)eerlijke koffie :)

Oceniono na 2 z 5

Tot nu toe vind ik de koffie niet te…drinken

Tot nu toe vind ik de koffie niet te drinken. Ik wilde jullie koffie bestellen maar vond de verzendkosten te hoog.
Ik ga nog experimenteren met andere koffie dus wie weet komt er een sterretje bij.

19 marca 2021

Hoi Bea,

Dankjewel voor je eerlijke review! Ik begrijp dat de verzendkosten van de koffie iets hoger kunnen zijn dan je gewend bent. Dit is omdat koffie een groot product is waardoor de verzendkosten voor ons ook hoger zijn. Hopelijk krijg je in de toekomst de kans om ook onze koffie uit te proberen.

Je geeft aan dat de koffie nog niet naar wens is. Gelukkig heb ik een aantal goede tips zodat ook jij kunt genieten van (h)eerlijke koffie :).

Het is heel belangrijk dat je de juiste koffiemaling en een sterke koffie gebruikt. Veel koffie die verkocht wordt in de supermarkt is een filtermaling. Dit betekent dat deze grof gemalen is waardoor de koffie uit The Good Cup te waterig zal zijn. Ook is het belangrijk niet een te fijne koffie te gebruiken (zoals een fijne espressomaling of Turkse maling) omdat de cup dan inderdaad dicht zal lopen.

Wij gebruiken zelf altijd een iets grovere espresso maling. Hierdoor is de koffie fijn genoeg om een sterke smaak te geven, maar niet te fijn waardoor de cup dichtloopt. Als je graag een aantal tips wilt qua koffies, neem dan een kijkje bij onze 'Wekelijkse Koffietest' hier vind je allerlei koffies die wij aanraden. Momenteel zijn wij gek op de Crema e Gusto van Lavazza die je kunt kopen bij de meeste supermarkten :).

Het kan soms even zoeken zijn, maar als je eenmaal de juist koffie hebt gevonden werkt het fantastisch!

Mocht je nog een keer rustig alle tips willen lezen, bekijk dan onze tips & tricks pagina:

Als het nou niet lukt stuur dan even een berichtje naar info@thegoodcup.nl dan help ik je graag verder :)

Oceniono na 4 z 5

Het was even zoeken naar de juiste…

Het was even zoeken naar de juiste koffie en de juiste hoeveelheid water. Wij houden van sterke koffie, dus kopen koffiesterkte 10. Dan een kopje iets meer dan de helft vol. Heerlijk, we hebben al heel veel afval bespaart en de gebruikte koffie gaat bij ons op de composthoop.

19 marca 2021

Hoi Monique,

Dankjewel voor je leuke reactie! Leuk om te horen dat jullie aan het genieten zijn van (h)eerlijke koffie. En super bedankt voor het helpen verkleinen van de afvalberg :).

Oceniono na 5 z 5

Handig, leuk, milieuvriendelijk en stuk goedkoper

Toegegeven het is even wennen met die cups. De routine van afspoelen, afdrogen en weer vullen is echter zeer rap geleerd. Het is ook een prettig karweitje tijdens het koffie maken. Daarnaast de enorme voldoening van de besparing van afval én de besparing van kosten. Ik heb uitgerekend dat het de helft goedkoper is. Eerlijk gezegd koop ik dan wel goede koffie in een speciaalzaak en niet de koffie van The Good Cup. die is toch wel vrij duur vind ik. Maar ook met die dure koffie bespaar je nog heel wat.
We hebben 2 cups met z'n tweeën want dat is toch iets relaxter.

18 marca 2021

Hoi Annelies,

Dankjewel voor je enthousiaste review! Super om te horen dat je zo snel gewend was en nu zelfs kunt genieten van het maken van een (h)eerlijke kopje koffie. Superfijn dat je nu kunt genieten van echt duurzame koffie die ook nog eens lekkerder smaakt!

Geniet van de (h)eerlijke koffie!

Oceniono na 1 z 5

Ik ben zeer ontevreden over the good cup

Ik ben zeer ontevreden over the good cup. Ik ben echt erg teleurgesteld.
Ik hou van goede koffie, en het is me nog niet gelukt om een echt lekkere kop koffie te zetten met the good cup. Inmiddels heb ik alle tips die the good cup gaf, toegepast. Maar het helpt geen zier. Mijn apparaat weigert bijvoorbeeld - ongeacht of ik de koffie niet of nauwelijks aanstamp - als ik de tip hanteer om voor sterkere koffie eerst het apparaat een druppel koffie te laten produceren en dan tien seconden te wachten voordat ik het apparaat verder door laat lopen. Ik heb ook al verschillende typen maling op alle mogelijke manieren gebruikt en verschillende sterkten koffie, maar het resultaat blijft koffie die te slap is naar mijn idee (of ik heb maar een heeel klein beetje koffie). De kwaliteit van koffie gemaakt met the good cup blijft onvergelijkbaar van kwaliteit met die van nespresso cups. Het liefst zou ik the good cup meteen terugsturen en mijn geld terugkrijgen omdat er niet waar te maken beloftes zijn gedaan.
Met een groet, Arianne Collee

12 marca 2021

Hoi Arianne,

Dankjewel voor je eerlijke review! Jouw feedback helpt ons om onze service en product te verbeteren dus je punten worden gehoord :).

Je geeft aan al de tips al geprobeerd te hebben, maar helaas nog niet tot een gewenst resultaat te komen. Heb je ook al gekeken naar de soort koffie en koffiemaling die je gebruikt? Dit is een heel belangrijk ding. Via de onderstaande link vind je onze wekelijkse koffietest. Hierin staan een aantal koffies aangeraden die mogelijk wel voor een bakkie naar wens zorgen.

Mocht het nou nog niet lukken, stuur ons dan even een mailtje met daarbij je machine type, mogelijk kunnen we daar nog iets mee doen om het resultaat te verbeteren.

Wat betreft het retourneren van onze producten. Bij al onze bestellingen zit altijd 14 dagen bedenktijd die ingaat vanaf het moment dat je onze producten ontvangt. Zo heb je ruimschoots de tijd om onze producten uit te proberen en, wanneer je niet tevreden bent, ze zonder opgaaf van reden weer retour te zenden. Zo voorkomen wij dat er beloftes gebroken worden en kan iedereen van lekkere koffie genieten :).

Nogmaals dank voor de review!

Oceniono na 5 z 5

Super om je lievelings koffie in je…

Het is even uitproberen, maar na het zien van een ipnstructiefilmpje, kwam het heel snel goed. Ik heb vroeger een espressomachine gehad en dan moet je de koffie stevig aanstampen. Maar, daardoor had ik nu dus slappe koffie. Zelfs met mijn lievelingsfilterkoffie een lekker bakkie gezet. Maar, ik ga ook eens lekker leuke andere bonen uitproberen. Ik had al een koffiebonenmaler. Enfin, ideaal om je lievelings koffie in je eigen cup te gebruiken. En naast heerlijke koffie, op een redelijk makkelijke, snelle manier, minder afval te maken. Die klant-en-klare cupjes zijn natuurlijk supersnel en handig, maar dit geeft mij een veel beter gevoel bij het drinken van mijn nespressootje🌻☕🌎

4 marca 2021

Hoi Barbara,

Dankjewel voor je leuke review! Leuk om te lezen dat je lekker aan het experimenteren bent met de verschillende koffies. Het is even zoeken, maar dan kun je genieten van (h)eerlijke koffie :).

Heel veel plezier met The Good Cup!

Slappe koffie

Om te proberen in de zoektocht naar de dure nespresso cups heb ik 1 cupje en 1 zakje koffie bestelt. Op de website stond vermeld, vóór 18:00 uur bestelt, de volgende werkdag in huis. Klaarblijkelijk niet van toepassing als je zaterdag ‘s middags bestelt. Tussen bestellen en bezorgen zat daardoor 72 uur ipv max 24. Op zich nog te begrijpen vanwege het weekend en corona.
Heb nu een klein 10-tal kopjes gezet en ben niet enthousiast. Het vullen van het cupje gaat niet zonder te morsen. Het erin krijgen van de cup is wat wrikken. Zowel bij volle en minder volle cups. Koffiesmaak is slap en alleen de eerste 2 seconden komt er koffie gekleurde vloeistof uit het apparaat. Heb het cupje vol aangestampt, vol niet aangestampt, minder vol aangestampt en minder vol niet aangestampt.
Na gebruik is de metalen cup loeiheet, de koffiedrap is er uit te peuteren met de achterkant van het borsteltje wat erbij zit.

3 marca 2021

Hoi Basko,

Dankjewel voor je eerlijke review!

De iets langere levertijd komt inderdaad doordat bestellingen die worden geplaatst op een niet-werkdag zo snel mogelijk de volgende werkdag worden geleverd. We proberen er alles aan te doen dit proces zo snel mogelijk te laten verlopen :).

Wat jammer dat je nog niet een koffie gezet krijgt waar jij blij van wordt. Ik heb er alle vertrouwen in dat je er met een aantal handige tips zeker nog uit gaat komen.

Hierbij een aantal tips die je zou kunnen proberen. Om te beginnen is het belangrijk om niet te hard aan te drukken en de machine even goed in te stellen. We hebben een aantal handige blogs waar we hier uitgebreid uitleg over geven.

Op onze tips & tricks pagina vind je een aantal handige tips voor het afstellen van je koffieapparaat en het gebruik van The Good Cup (wellicht heb je hier al gekeken, maar ik wilde het toch even linken!):

Verder kun je de cup makkelijk schoonmaken door deze even onder de kraan te houden. Zo is de koffie binnen no-time klaar voor een nieuw bakkie!

Ik hoop dat je hier wat aan hebt. Mocht je toch nog vragen en/of opmerkingen hebben, stuur dan een berichtje naar info@thegoodcup.nl dan help ik je graag verder!

Tof en super service

De cups werken ook heel goed in onze Nespresso Lattissima Pro.

Julia van thegoodcup heeft ons uitstekend geholpen toen we per ongeluk bonen geleverd kregen ipv gemalen koffie. Dikke pluim!

2 marca 2021

Hoi M.B.,

Dankjewel voor je vriendelijke review! Ik ben blij te horen dat je van de (h)eerlijke koffie aan het genieten bent. Ook zal ik de pluim doorgeven aan Julia (een topper is ze he!).

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej