Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Een aantrekkelijke website die betrouwbaar oogt…echter je wordt opgelicht. Na ruim 2 weken mijn bestelde product niet ontvangen en er wordt niet gereageerd op mails. Na het plaatsen van de review i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hoe tof, lekkere koffie en veel minder afval (en in plaats daarvan een bijdrage aan onze composthoop ;-)) De cups werken ook heel goed in onze Nespresso Lattissima Pro. Julia van thegoodcup hee... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Op de site van The Good Cup laat de oprichter Jaro meteen weten, dat hij is begonnen uit frustratie.... Hij had weliswaar een goed idee en voor een aantal mensen werken de cups prima, maar als het bi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn heel tevreden over The Good Cup. Allereerst omdat het een heel goed en duurzaam alternatief is voor de reguliere koffiecups. Na wat verschillende koffie's geprobeerd te hebben en met super ha... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z przyborami kuchennymi

Napisane przez firmę

The Good Cup® hervulbare koffiecup is hét duurzame alternatief voor dure wegwerp koffiecups. Gebruik The Good Cup® en voorkom dat je honderden single-use koffiecups verspilt. Bespaar honderden euro's door verse koffie te kopen in plaats van dure wegwerp koffiecups en geniet van écht lekkere koffie.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zeer tevreden!!

Het product wat ik besteld heb doet aan al mijn verwachtigen. Daarnaast ben ik ook zeer tevreden over de klanteservice die mij geholpen hebben met het beantwoorden van al mijn vragen!

4 marca 2022

Hi Giel,

Dankjewel voor je vriendelijke reactie. Fijn dat je een goede ervaring hebt met onze klantenservice.

Geniet van de (h)eerlijke koffie!

TRAP ER NIET IN

TRAP ER NIET IN! Letterlijk product van ali express. gooi je geld niet weg, als je het wilt via ali express kopen, scheelt je hoop. Klassiek gevalletje dropship business, exact zelfde product dus zelfde kwaliteit als uit china.

2 marca 2022

Hoi Jan,

De koffiecups die je op AliExpress ziet zijn van slechte kwaliteit en hebben niks te maken met onze producten. Wij zijn een Nederlands bedrijf met eigen producten en voorraad die in Nederland ligt. We handteren standaard 1 dag verzendtijd (iets wat niet het geval is met een dropship business), daarnaast liggen onze producten ook bij de Bijenkorf waar je ze zelf kunt afhalen, dropshippen is dus geen sprake van.

Je kunt op AliExpress ook een iPhone kopen, maar ik kan je toch met zekerheid vertellen dat ook die producten weinig met Apple te maken hebben, net zoals The Good Cup niks te maken heeft met soortgelijke namaakproducten op AliExpress.

Ik kan niet zien of je een bestelling hebt gedaan, maar mocht dit het geval zijn. Dan kun je uiteraard gewoon gebruik maken van je retourrecht.

Oceniono na 3 z 5

Rubbere ringetjes

Het systeem werkt prima maar : de rubbere ringetjes slijten snel ! Niet terug te vinden waar die ringetjes te koop zijn !

20 stycznia 2022

Hoi Bea,

Dankjewel voor je feedback. We hebben de ringetjes los toegeveogd aan de webshop dus die zijn nu ook te koop :)

Oceniono na 4 z 5

Stroeve start, goed eindresultaat!

Aanvraag liep stroef in eerste instantie. Inmiddels naar tevredenheid opgelost! Koffie is goed, cups zijn van goede kwaliteit. Na een hobbelige start alsnog een tevreden klant!

6 stycznia 2022

Hoi J Terlouw,

Jammer om te zien dat de 1-ster review is blijven staan. We hebben via de mail het probleem netjes opgelost en uitgelegd wat hier fout is gegaan. Ik hoop dat je nu gewoon aan het genieten bent van de (h)eerlijke koffie.

Fijnste koffiebeleving👌

Door zelf de Good Cup te vullen met de heerlijk ruikende koffie uit jullie aanbod, ben je bewust bezig om een heerlijk koffiemoment te beleven! ☕️

26 września 2021

Hoi Hermie,

Dankjewel voor je leuke review. Geniet van de (h)eerlijke koffie. :)

Oceniono na 1 z 5

Als de cup vol is en ook maar licht…

Als de cup vol is en ook maar licht aangedrukt is de pompdruk te laag en moet je blijven drukken, de smaak van de koffie is dan wel goed. Maar wel slecht voor de pomp. Doe je alleen met het maatlepeltje wat aandrukken krijg je een waterig kopje koffie. Is het dus ook niet.
Ik drink altijd espresso, dus ook koffie met de maling hiervoor. Wellicht gaat het met een andere maling beter.

20 sierpnia 2021

Hoi Renee,

Wat jammer om te lezen dat je nog niet tevreden bent met The Good Cup. Alle apparaten waarmee The Good Cup werkt zoals aangegeven in onze lijst met apparaten waarmee de cups werken zullen geen schade oplopen door de cups.

Het kan in het begin even zoeken zijn naar de juiste afstelling voor een lekker kopje koffie zoals jij het graag drinkt. Daarin lijkt het een beetje op een klassiek espresso apparaat.

Qua maling is een espresso maling inderdaad niet optimaal. Het is zaak dat je een iets grovere maling gebruikt. Het liefst een mokapot maling of een van onze The Good Coffee's.

Ik hoop dat als je een juiste koffie gebruikt ook jij kunt genieten van (h)eerlijke koffie! (en wie weet kunnen wij dan nog een extra sterretje verdienen)

Erg tevreden, maar wel 1 tip

Ik ben erg tevreden over de good cup. Het is even uitvogelen welke maling je nodig hebt en hoe je de koffie het beste aanstampt. Als je het eenmaal door hebt, is de koffie heerlijk. Ik vind het leuk verschillende koffies te proberen en dat kan met de good cup heel goed. Ik zou 1 tip willen geven. Bij ons is er wel eens eentje per ongeluk in de prullenbak beland en als je dan een nieuwe erbij wil bestellen, kan dat alleen met schepje en stampertje erbij. Het zou fijn zijn om ook los cupjes te kunnen bestellen of ergens te kopen.

8 sierpnia 2021

Hoi Pien,

Dankjewel voor je toffe review! We zullen de feedback over het los bestellen van de cupjes meenemen.

Wil je nu al graag een losse cup bestellen? Stuur dan even een bericht naar info@thegoodcup.nl dan kunnen we zeker iets regelen :)

Koop dit artikel niet

Koop dit artikel niet! The good cup is een cup die NIET werkt voor Krups (Nespresso) apparaten. Dit bedrijft adverteert ermee dat the good cup een duurzame oplossing is, dat is het niet. Mijn cup ligt in de kast en mag ik niet retour sturen. Ik heb al snel aangegeven dat het product niet functioneert. Dit bedrijft reageert vriendelijk, maar je wordt aan het lijntje gehouden. Helaas nog nooit zo'n slechte ervaring gehad.

28 czerwca 2021

Hoi Sanne,

Allereerst bedankt voor je feedback.

Op onze website staat een duidelijk overzicht van de apparaten waarmee de cups werken. Als je apparaat hier niet tussen staat zal het helaas inderdaad niet werken met je machine.

Wat betreft het retourneren van de cups. Dit kan altijd 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Deze service bieden wij altijd zonder uitzondering.

De slechte ervaring is in dit geval helaas weinig aan ons toe te schrijven. Wij kunnen bij bestelling niet meer doen dan duidelijk aangeven voor welke apparaten de cups wel en niet werken. Daarnaast wordt de 14-dagen retour regel duidelijk gecommuniceerd vanaf het moment van bestelling. Ook dit heeft de klant zelf in het oog te houden.

Ik hoop dat je iemand in de omgeving toch blij kunt maken met The Good Cup zodat zij kunnen genieten van (h)eerlijke koffie!

Extra Cup

De idee is goed of het handig is dat weet ik nog niet ! Me eerst problemen begint al gelijk dat ik een set besteld maar we zijn met ze tweeën thuis en dus moet je iedere keer gelijk die een leegde en schoonmaken terwijl nog heet is voor de tweede koffie , het zal fijn zijn als je gelijk ook een extra cup kan krijgen.

31 maja 2021

Hoi Pierre,

Dankjewel voor je feedback! Ik begrijp goed dat twee cupjes met twee mensen thuis handiger is dan een. Daarom is het ook mogelijk om zowel een setje te kopen met 1 cups als met 2 cups.

Deze zijn momenteel nog op voorraad dus als je deze nog wilt bestellen is dat mogelijk.

Geniet van de (h)eerlijke koffie!

Geweldig

Geweldig doet waar ik hem voor gekocht heb.

18 maja 2021

Hoi Korstjens,

Dankjewel voor je leuke review! Geniet van de (h)eerlijke koffie.

Oceniono na 2 z 5

Hoi Johanna,

Dankjewel voor je eerlijke review! Jammer om te lezen dat je nog niet helemaal uit The Good Cup krijgt wat je er van had verwacht. Gelukkig hebben wij nog een hoop tips & tricks om het resultaat te verbeteren. :)

Via de onderstaande link kun je onze handige tips & tricks bekijken:

En als je opzoek bent naar tips voor welke koffie lekker is om te gebruiken, neem dan eens een kijkje op de onderstaande link:

Mocht je er toch nog niet helemaal uitkomen, stuur dan gerust een berichtje naar info@thegoodcup.nl. Daar helpen we je graag om een heerlijke kop koffie te zetten!

Nogmaals dankjewel voor de review!

Oceniono na 1 z 5

Ik wou het een kans geven

Ik wou het een kans geven, maar ben niet overtuigd!
Hier kan ik geen lekker kop koffie mee maken.
Ofwel loopt er teveel water door en is de koffie te waterig, ofwel is het een halve kop koffie ☹️.
Heb het product geretourneerd.

10 maja 2021

Hoi,

Dankjewel voor je eerlijke review! Wat jammer om te lezen dat je de producten al hebt geretourneerd. Ik weet zeker dat met een paar goede tips jij ook van (h)eerlijke koffie had kunnen genieten.

Verder staat service bij ons altijd voorop dus eenvoudig retourneren hoort daar ook bij :).

Ik hoop dat je ooit nog de kans krijgt wel te genieten van The Good Cup!

Oceniono na 4 z 5

Ik ben zeker tevreden met mijn twee…

Ik ben zeker tevreden met mijn twee goodcups!
Alleen gaat er wat minder koffie in dan in de gewone cups, waardoor je wel minder koffie in je kopje hebt, of veel te waterige koffie. Ik heb nu twee cups nodig voor een gewoon mokje koffie.
De good coffee die ik erbij heb gekocht vind ik lekker en zit in een goede afsluitbare zak verpakt!

5 maja 2021

Hoi Bea,

Dankjewel voor je leuke review! Geniet van de (h)eerlijke sustainable koffie :)

Slecht product

Een intense koffiesmaak wordt gemist, vaak komt er slechts water uit met wat koffiesmaak. Slecht product.

5 maja 2021

Hoi Axel,

Via de onderstaande link kun je onze handige tips & tricks bekijken:

Nogmaals dankjewel voor de review!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej