Zobacz, co mówią recenzenci
Super fornøyd med ridebuksene, både sommer og vintervariantene. De er så myke og behagelige på, digger mobillommene og at kvaliteten på stoff og sømmer er god. Har t-shirts i alle de fine fargene, og... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snabb leverans, kundtjänst som svarade nästföljande vardag när jag hade en fråga. Jätte sköna tajts. Trodde dock att fuskmockan skulle ge mer grepp men helt ok. Jag har strl M i Maya Delores rid t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Equestrian fashion brand with high quality products for Horse and Rider
Dane kontaktowe
Odpowiada na 87% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Tack för snabb leverans
Tack för snabb leverans. Är mycket nöjd med de fina och sköna ridbyxorna
Känns som att de är lite för korta i…
Känns som att de är lite för korta i livet. Eller så har jag för stor rumpa för dessa. (Kan tillägga att den inte är onormalt stor.)
Jag gillar byxorna och den snabba…
Jag gillar byxorna och den snabba leveransen. Köpte dessa på REA för halva priset och då känns det rimligt. Är inte vörda att betala fullt pris.

Odpowiedź od The Bohemian Horse
Bekväma ridbyxor som erbjuder grepp men…
Bekväma ridbyxor som erbjuder grepp men utan att jag ”sitter fast” i sadeln. Även skonsamt mot sadeln. Fantastiskt snabb leverans.
Trodde att helskoningen skulle vara ett…
Trodde att helskoningen skulle vara ett material som inte glider så mycket.
En returpolicy som är svag för kunden
En returpolicy som är svag för kunden, hjälpte kundtjänst att ge service och ett kundvärde genom att lösa en retursedel, och skickade utan kostnad, en annan storlek.
Snabb service
Snabb service, ända är att färgen inte matchade bilden ( på bilden ser dom svarta ut med brun ” mocka” men är grå , men så är det mä bilder , jag är nöjd än då , men om ni får in svarta med brun mocka så kommer jag köpa ett par till 😃
Byxan är snygg på bilden
Byxan är snygg på bilden. I verkligheten plastig. Fladdrig i benslutet, smal rund rumpan.
Jag är smal och lång, men ändå är snittet precis.
Fortolling
Reklamen for produktet kom fra et no-domene, og av den grunn var det overraskende at varen måtte fortolles i tillegg.
Selve varen var fin og som forventet, selv om den ble dyrere enn forventet!
Skönaste ridbyxorna- yogins föralltid
Passformen är outstanding, som ett andra skinn. Mjuka mot sadeln. Massor av vackra färger att välja på. Snabb leverans

Perfekt passform,snabb service

Odpowiedź od The Bohemian Horse
Jag har nästan alla produkter i…
Jag har nästan alla produkter i Bohemian Horse kollektion. Jag älskar att de inte har silikongrepp som sliter på sadeln och att man sticker ut när man bär deras kläder med glada färger och snygg design. Superbra kvalitet också, det märks att de lägger vikt vid bra material och konstruktion.
Så sköna att ha på sig och är som ett…
Så sköna att ha på sig och är som ett andra skinn i sadeln <3
Snabb leverans. Snygga ridtights. Lite tunnare än vad jag trott, men jag är nöjd. Storleken stämde.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.