Kan kun anbefale TBF! Fede produkter og virkelig service-minded personale! På trods af lidt ventetid på min ordre (som blev kompenseret) er jeg ovenud tilfreds med mit køb og vender helt sikkert tilba... Zobacz więcej
Købte to RAGLAN t-shirts, lækkert design, god pasform, dejlig komfort under træning og pæne nok til hverdags tøj. Fornuftig pris, både på varen og levering. Vender helt sikkert tilbage igen.
Jeg er vældigt tilfreds med den træningstrøje jeg købte hos TBF. Trøjen passer perfekt og er af høj kvalitet. TBF's kundeservice samt den korte leveringstid er jeg også yderst tilfreds med. Hvis... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep z odzieżą aktywną
- Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
- Sklep dla biegaczy
- Sklep sportowy
- Producent odzieży sportowej
Napisane przez firmę
The Body Factory er resultatet af to venners drøm om at fremstille kvalitets hverdags- og træningstøj, der i pasform og design passer til den aktive livsstil, løb, fitness og funktionel træning. The Body Factory bestræber sig efter at vedholde et moderne, stilrent og minimalistisk design i nordisk kvalitet til gode priser. Vores filosofi er at kombinere kvalitets træningstøj i et stilrent design, tilpasset den aktive hverdag, produceret i markedets bedste materialer. Vores produkter er produceret i kvalitetsmaterialer, der lader kroppen præstere, ånde og bevæge sig uden at irritere. Vi har fokus på klimaet og vores fælles fremtid, idet vi benytter os af bæredygtige produkter. Derfor er størstedelen af vores tøj produceret i OEKO-TEX® certificeret økologisk bomuld. Vi kender vores leverandører og bidrager samtidig til at skabe danske arbejdspladser ved at have vores lager og fremstille størstedelen af vores tøj i Danmark. Udover den bæredygtige fremstillingsproces holdes vores CO2-aftryk på laveste niveau, da afstanden fra fremstilling til kunde er kort. Det sætter aftryk i leveringstiden, der som udgangspunkt er 1-2 hverdage. Gå på opdagelse i vores produktsortiment, hvor du vil finde et bredt udvalg af fitness- og hverdagstøj. Heriblandt hoodies, T-shirts, long sleeves, træningsshorts og meget mere. Vi udvider løbende vores udvalg med nye spændende produkter og tilpasser altid sortimentet til vores kunder.
Maglegårds Alle 65, 2.C, 2860, Søborg, Dania
- 31 60 91 02
- info@thebodyfactory.dk
- thebodyfactory.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
God opfølgning.
Jeg havde problemer med at få pakken, det viste sig at være en fejl fra GLS, så efter et surt opstød til TheBodyFactory og efterfølgende lidt korrespondance med Morten lykkes det.
Super god service efterfølgende og jeg er den glade modtager af nogen gode produkter som jeg er meget tilfreds med. :)
Der ikke stjerner på skalaen
Fantastisk firma der ved hvordan kundeservice skal være. Vare til tiden, til en god pris.
Top karakter herfra.
Hurtig og god kundeservice
Jeg modtog aldrig min pakke. Pakken var åbenbart blevet leveret forkert af GLS, efter kort korrespondance sendte TBF en ny pakke afsted til mig som jeg modtog et par dage herefter med med lidt ekstra godter i pakken. Super fin service, og hurtig kommunikation.
Jeg fortryder ikke, at jeg har handlet hos TheBodyFactory
Jeg bestilte i fredags en ny T-shirt fra TBF, og regnede med jeg så ville få den mandag, eftersom der somregel i Danmark er dag-til-dag levering. Jeg modtog den ikke mandag eller tirsdag, men fik til gengæld et opkald onsdag om, at pakken var sendt retur af en eller anden grund, som ingen af os kunne svare på. Pakken blev selvfølgelig derfor sendt tilbage til mig i et andet forsøg og jeg modtog den dagen efter, og han lagde en ekstra godte med i posen.
En stor tak til TBF for den fantastiske service, og endnu et tak til Mathias i den anden ende af røret!
God kommunikation.
Havde dog lidt problemet med at få det til tiden, men der kan jo altid ske fejl, kommunikationen til virksomheden er perfekt og de svarede mig endda i weekenden. Fik iøvrigt kompensation for den sene aflevevering.
Bedste service!
Har fået virkelig god service. De svare på ens mail/beskeder med det samme.
Perfekt!
Gode priser, rigtige gode produkter, og upåklagelig god service!
Upåklageligt
Alt kørte som det skulle ved bestilling, tøjet blev leveret til tiden, og er af en rigtig god kvalitet til gode priser.
Fantastisk serviceniveau!
Jeg bestilte en pakke hos thebodyfactory og kan kun sige, at jeg har været fuldt tilfreds med mit køb. God pas-guide på hjemmesiden, så det var nemt at vælge størrelse, hurtig levering af pakken og en live-support som hurtigt & venligt svarede på mine spørgsmål.
5 stjerner herfra.
Fantastisk kundeservice
Lidt bøvl med pakken gennem postdanmark. Men blev løst af thebodyfactory uden problemer. Det er ikke sidste gang jeg handler med jer 5*
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.