Kan kun anbefale TBF! Fede produkter og virkelig service-minded personale! På trods af lidt ventetid på min ordre (som blev kompenseret) er jeg ovenud tilfreds med mit køb og vender helt sikkert tilba... Zobacz więcej
Købte to RAGLAN t-shirts, lækkert design, god pasform, dejlig komfort under træning og pæne nok til hverdags tøj. Fornuftig pris, både på varen og levering. Vender helt sikkert tilbage igen.
Jeg modtog aldrig min pakke. Pakken var åbenbart blevet leveret forkert af GLS, efter kort korrespondance sendte TBF en ny pakke afsted til mig som jeg modtog et par dage herefter med med lidt ekstra... Zobacz więcej
Jeg er vældigt tilfreds med den træningstrøje jeg købte hos TBF. Trøjen passer perfekt og er af høj kvalitet. TBF's kundeservice samt den korte leveringstid er jeg også yderst tilfreds med. Hvis... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
- Sklep z odzieżą aktywną
- Sklep ze sprzętem do ćwiczeń
- Sklep dla biegaczy
- Sklep sportowy
- Producent odzieży sportowej
Napisane przez firmę
The Body Factory er resultatet af to venners drøm om at fremstille kvalitets hverdags- og træningstøj, der i pasform og design passer til den aktive livsstil, løb, fitness og funktionel træning. The Body Factory bestræber sig efter at vedholde et moderne, stilrent og minimalistisk design i nordisk kvalitet til gode priser. Vores filosofi er at kombinere kvalitets træningstøj i et stilrent design, tilpasset den aktive hverdag, produceret i markedets bedste materialer. Vores produkter er produceret i kvalitetsmaterialer, der lader kroppen præstere, ånde og bevæge sig uden at irritere. Vi har fokus på klimaet og vores fælles fremtid, idet vi benytter os af bæredygtige produkter. Derfor er størstedelen af vores tøj produceret i OEKO-TEX® certificeret økologisk bomuld. Vi kender vores leverandører og bidrager samtidig til at skabe danske arbejdspladser ved at have vores lager og fremstille størstedelen af vores tøj i Danmark. Udover den bæredygtige fremstillingsproces holdes vores CO2-aftryk på laveste niveau, da afstanden fra fremstilling til kunde er kort. Det sætter aftryk i leveringstiden, der som udgangspunkt er 1-2 hverdage. Gå på opdagelse i vores produktsortiment, hvor du vil finde et bredt udvalg af fitness- og hverdagstøj. Heriblandt hoodies, T-shirts, long sleeves, træningsshorts og meget mere. Vi udvider løbende vores udvalg med nye spændende produkter og tilpasser altid sortimentet til vores kunder.
Maglegårds Alle 65, 2.C, 2860, Søborg, Dania
- 31 60 91 02
- info@thebodyfactory.dk
- thebodyfactory.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig god service
Virkelig god service
Køber alt træningstøj hos dem
Virkelig god kundeservice også
Mine trøjer kom som lovet indenfor 2 …
Mine trøjer kom som lovet indenfor 2 dage, og pasformen er kanon! Jeg brugte størrelsesguiden på siden som hjalp med mig at finde den rigtige størrelse til mig. Alt i alt en god oplevelse
Super god service
Super god service! Skrev til kundesupporten omkring vedledning af valg af størrelse. Fik svar efter 30 min :)
Modtog min pakke dagen efter. Super god oplevelse!
God service og stilfuldt træningstøj …
God service og stilfuldt træningstøj med god pasform. TBF bringer noget nyt og uset på det danske marked.
Har bestilt 4 trøjer
Har bestilt 4 trøjer , hvoraf jeg vil sende 2 retur , MEN HOLD OP HVOR ER DET BØVLET , først skal man ind og skrive odre nr , og mail , så skal man krydse af hvad man vil sende retur , og HOV teknisk fejl , det virker somom de har gjort det så svært som overhovedt mulig , så man til sidst bare beholder møget :(
Er det så svært at vedlægge en retur label sammen med ordren , som stort set alle andre tøj firmaer gør ? jeg bestiller ikk fra jeg igen

Odpowiedź od The Body Factory
Lækkert tøj, hurtig levering og bytter med et smil når størrelserne ikke passer ;)
VARERNE KOM ALDRIG OG LØGN FRA KUNDESUPPORTEN
Gode varer, men nytter ikke hvis de ikke kommer. Havde bestilt 2 t-shirts og en hættetrøje og har nu ventet 11 dage på dem... havde skrevet til kundesupporten, men de fortalte mig så at varerne er sendt idag, selvom jeg kunne se næste dag at de ikke var sendt. Jeg skrev så til dem igen, og de lovede mig at de ville undersøge sagen og jeg burde få pakken i morgen tidlig, det viste sig så næste dag at varerne stadig ikke var sendt. Varerne var en fødselsdagsgave til min lillebror, men nåede aldrig frem.
Er det det værd?
Langsom levering, 5-6 hverdage.
Returnering af varer er en kamp, selvom men køber retur-label hos dem og vælger de produkter som bliver sendt tilbage, skal man stadig forklare dem hvad der er blevet sendt retur og til hvilken værdi. Og de har nu brugt 11 dage på at sende pengene retur og jeg venter stadig... (Betaling med Viabill).
Men hurtig kundeservice som prøver at gøre deres bedste, men det bliver sjældent til noget.

Odpowiedź od The Body Factory
God oplevelse og super service :)
Perfekt lige efter bogen👍 Lyn hurtig …
Perfekt lige efter bogen👍 Lyn hurtig levering, super fint produkt.
Produkterne er super lækre, men
Produkterne er super lækre. Dog problemer med levering, i mit tilfælde gik der 5 dage, og ikke de 1-3 dages levering, som de reklamere for. Dette gjorde, at de ikke nåede frem til modtagerens fødselsdag.
Fremragende oplevelse med TBF
Fremragende oplevelse med TBF! fik tilsendt en trøje i forkert str., og valgte at skrive til dem hvad der kunne gøres ved det. De valgte så at sende en helt ny og samtidig lade mig beholde den første, for ikke at få bøvl med returneringen! Helt sikkert et sted jeg vil handle igen
Må i den grad sige jeg er tilfreds
Må i den grad sige jeg er tilfreds! købte for en uge siden 2 t-shrits samt 2 langærmet, og kvalitet er bare i TOP!
De sidder perfekt! og er sygt behaglige at have på, så kan kun anbefale Thebodyfactory til andre. og er ikke sidst gang jeg køber derfra.
Lidt problemer men god håndtering
Lidt problemer men god håndtering.
Der var nogle problemer med min ordre, jeg tog kontakt til dem og de fik sendt min pakke afsted med det samme. På grund af forsinkelsen modtog jeg en rabat kode. Jeg har ikke noget at klage over, selvom der var et lille bump blev det håndteret på en god måde. Alt det jeg havde bestilt var med i min ordre. Super kundeservice!
Fantastisk brand
Fantastisk service og kvaliteten er altid i højsædet når man handler hos TBF.
Jeg vil helt klar anbefale TBF
Jeg vil helt klar anbefale TBF ! Super lækker hjemmeside, nemt at bestille og hurtig levering.
Tøjet er af super kvalitet og så til en super pris! Det spiller bare! Vil helt klar køber min tøj her igen
Lækre produkter og fantastisk service.
Fantastisk kvalitet og service🙌
Fantastisk kvalitet og Service!
Jeg købte 3 basic tee og 1 hætte trøje og modtog det allerede efter 2 dage! Fik ovenikøbet lidt prøveprodukter med i kassen, så dejlig overreskelse!! 👍 Er meget tilfreds med prisen i forhold til kvaliteten, det er virkelig nogle lækre collektioner i laver + den meget hurtige levering! Alt i alt er jeg meget tilfreds og glæder mig allerede til, at udvide min garderobe med flere af jeres produkter igen! 👏
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.