TwoSisters Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Haljina koju sam naručila je došla ista kao na što je bila na slici. Mjere pogođene, kao da je šivana po meni tako da ništa nemoram popravljati čak ni dužinu haljine. Visoka sam 163, 74 kg i opseg gr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisch ervaring, mijn bestelling beantwoord volledig aan mijn verwachtingen (prachtige kwaliteit en kleur), werd heel snel en veilig geleverd. Zelf de verpakking vul je instant met liefde. Mijn t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige jurk, mooie kleuren, super vrouwelijk. Het pakketje kwam aan in een roze zakje met hartjes erop. Daarin een superschattig pakketje in vloeipapier met een touwtje, kaartje en een kusje. Een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

P r a c h t i g e kleding! Vintage rokken en geborduurde jas om verliefd op te worden. Met zorg verpakt als meerdere cadeautjes. Alleen 1 aandachtspuntje: door het dunne karton van de doos, was deze t... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą damską

Napisane przez firmę

Lieve vrouwen, onze shop is een 100% Fairtrade shop. Alle producten worden handgemaakt in onze Ateliers met heel veel liefde en aandacht❤️ Wij willen niets liever dat jij gaat stralen vanuit diegene wie jij bent. Jouw essentie, dat wie jij bent is volkomen uniek en precies voldoende. De plek die jij in je leven inneemt is bedoeld voor jou. En mooie kleding kan jou helpen om die plek ook echt te gaan innemen! Daar doen wij met ons team alles aan!

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 14

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Wat een prachtige vrouwelijke jurken…

Wat een prachtige vrouwelijke jurken die perfect passen. De kleuren zijn schitterend, om vrolijk van te worden. De stof is luchtig en gewoon van katoen wat tegenwoordig bijna uniek is. Prachtig ingepakt en snel verstuurd. Alsof je een cadeautje krijgt. Fijn dat het Fairtrade is, dat geeft een beter gevoel. Een geweldig initiatief dat ik zeker blijf steunen met mijn aankopen.

29 stycznia 2025

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, wel even spannend of het zou passen, maar past perfect en super snel bezorgd, ik ga vaker bestellen. Mooie stof en kleuren!

21 stycznia 2025

Kwaliteit stof.

Super snel bezorgd, prachtige kwaliteit en wauw wat een model!! Ik ben 1.78 en was bang dat de lengte te kort zou zijn, maar nee hoor!! Perfect!!! Ik ga zeker weer kopen.

15 stycznia 2025

Een aanrader

De informatie op de website is zeer compleet, en het bestellingsproces soepel. Alleen jammer dat de rok die ik graag wou, niet op voorraad was, maar dat is niets tegen het bedrijf zelf. Ik had gewoon pech. Ik heb een andere besteld en het bevalt mij prima. De kwaliteit is goed, en de maten kloppen wel.

13 stycznia 2025

Ongelooflijk fantastisch <3

Snelle service, heel mooi verpakt, met liefde. Ook duidelijk met liefde gemaakt en zachte, mooie en vrouwelijke kledij. Heerlijk om te dragen. Mooi afgewerkt.
Wie zegt dat de zakenwereld hard hoeft te zijn?Vrouwelijk zaken doen, love it <3

10 stycznia 2025

Wat een topervaring

Wat een topervaring, persoonlijke benadering als je je pakket thuis krijgt, en zo'n kaartje erbij met die tekst, dat doet een mens goed!! Dank Two Sisters en wat zijn de jurken prachtig, ik weet waar ik voortaan terecht kan voor mooie jurken. En ook nog alles wat jullie erbij doen en de achterliggende gedachte maakt het nog leuker om bij jullie te shoppen.

11 stycznia 2025

Prachtige kleding!

Supersnel bezorgd, duidelijke maat tabel op de website, prachtige rokken! (Ik had 3 verschillende besteld). Zeker een aanrader!

8 stycznia 2025

Fair trade

Snelle levering, mooi ingepakt, het is altijd leuk om een cadeautje te krijgen en zo voelt een pakketje van the two sisters. Ook vind ik het fijn om fairtrade kleding te kopen en dragen en dat dit bedrijf een heel mooi goed doel steunt bij de mensen waar de kleding gemaakt wordt.
Niet geheel onbelangrijk: de kleuren en de stof zijn heel mooi en de pasvorm perfect! Ik ben erg blij met mijn aankopen.

2 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Ben blij met mijn zwarte ensemble

Ben blij met mijn zwarte ensemble. Heel mooi en netjes gemaakt en afgewerkt! Naai zelf erg veel, dus ik heb er kijk op. Ik vind het geweldig. Ben nu verkocht aan die Massala kleurige rok. Kom er nu niet toe ga ik morgen doen. Ik ben blij, zo lief alles ook ingepakt, dank voor de sleutel hanger. Tot heel snel, liefs van Ank

2 stycznia 2025

Magica!

Zorgvuldig, liefdevol en prachtig verpakt. Heel snel bezorgd, ondanks dat ik de bestelling op kerst plaatste. Ruim op tijd om te schitteren op NYE!
Kleding stof is heerlijk, hoe het past is top! Het zit comfortabel, het zwiert, fijne stof en je support ook nog een een good cause. The Two Sisters is magic! ✨ I most definitely gonna sprinkle the magic around. 🪄

28 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Op zoek naar een "trouwjurk" voor de…

Op zoek naar een "trouwjurk" voor de fotoshoot van onze elopement werd ik door een bekende getipt over The Twosisters. Ik twijfelde tussen 2 jurken en besloot contact op te nemen met Ingrid.
Ik ontving een snelle en vriendelijke reactie en heb aan de hand daarvan mijn bestelling gedaan. De prachtige
Vaiana broderie jurk in het wit had ik de volgende werkdag al in huis! Super kwaliteit en inderdaad super vrouwelijk! Ik zie er naar uit om deze jurk te dragen op onze dag ❤️

24 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Prachtige jurk en eerlijke fashion

Prachtige jurk en rok van fijn katoen. Het ruikt zelfs lekker, geen chemische lucht die vaak in nieuwe kleding zit. Geen fast fashion, maar eerlijke kleding die ook nog gewoon prachtig is! Ik voel me op en top vrouw in deze jurk!

13 grudnia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej