Haljina koju sam naručila je došla ista kao na što je bila na slici. Mjere pogođene, kao da je šivana po meni tako da ništa nemoram popravljati čak ni dužinu haljine. Visoka sam 163, 74 kg i opseg gr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fantastisch ervaring, mijn bestelling beantwoord volledig aan mijn verwachtingen (prachtige kwaliteit en kleur), werd heel snel en veilig geleverd. Zelf de verpakking vul je instant met liefde. Mijn t... Zobacz więcej
Prachtige jurk, mooie kleuren, super vrouwelijk. Het pakketje kwam aan in een roze zakje met hartjes erop. Daarin een superschattig pakketje in vloeipapier met een touwtje, kaartje en een kusje. Een... Zobacz więcej
P r a c h t i g e kleding! Vintage rokken en geborduurde jas om verliefd op te worden. Met zorg verpakt als meerdere cadeautjes. Alleen 1 aandachtspuntje: door het dunne karton van de doos, was deze t... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Lieve vrouwen, onze shop is een 100% Fairtrade shop. Alle producten worden handgemaakt in onze Ateliers met heel veel liefde en aandacht❤️ Wij willen niets liever dat jij gaat stralen vanuit diegene wie jij bent. Jouw essentie, dat wie jij bent is volkomen uniek en precies voldoende. De plek die jij in je leven inneemt is bedoeld voor jou. En mooie kleding kan jou helpen om die plek ook echt te gaan innemen! Daar doen wij met ons team alles aan!
Dane kontaktowe
Siebengaweg 2, 8444DD, Heerenveen, Holandia
- 06-38699960
- info@the-twosisters.nl
- the-twosisters.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Een waanzinnig mooie Elventop
Echt een waanzinnig mooie Elventop met capuchon bij Two Sisters besteld. Materiaal is zo bijzonder mooi en fijn om te dragen!
Het pakketje was met veel zorg en liefde ingepakt, dat is voor mij als klant toch een leuk extraatje op de bestelling.
Al met al, producten, correspondentie en levering krijgen van mij 5 sterren!
Goed verhaal!
Mooie producten, snelle verzending, eerlijke handel, goed verhaal.
Levering jurk vaiana
Levering jurk vaiana. 22 februari. Kwam per ongeluk op de site van “ Two Sisters” terecht, op zoek naar een mooie jurk. Ik werd gelijk gegrepen door de kleuren en de modellen van de jurken in de webshop. Heb de stoute schoenen aangetrokken en een jurk besteld. Was wel een beetje spannend, want zou hij in het echt zo mooi zijn als op het plaatje. Zou de jurk wel goed passen. De jurk was prachtig, maat prima, levering op tijd. Dus “Two Sisters” jullie hebben mij niet teleurgesteld!!!
Snelle levering en het past perfect
Snelle levering en het past perfect, mooie kleur.
Zit alweer te kijken naar een mooie omslagdoek en sieraden.
Ik loop warm van jou mooie kleding.
Leuk en past perfect
Snel geleverd. Het ziet er leuk uit en past perfect. Ook de stof voldoet aan de verwachting
Wat een cadeau mijn gypsy rok
Wat een cadeau mijn kleding van the Two Sisters te ontvangen. Ten eerste omdat ik het mezelf cadeau gaf (wat een gave rok, de gypsy rok!!) en ten tweede omdat het zooooo mooi was ingepakt!! Ik ga niks verkappen maar dat was echt een verassing ✨
Goede service!
De kleding was precies zoals verwacht, was ook mooi en zorgvuldig verpakt en snel geleverd .
prachtig assortiment, fijne materialen en origineel!
prachtig assortiment, snel, vriendelijk en met verrassing geleverd. Fijne pasvorm, fijne materialen en origineel!
Verzending was snel hoodi was precies…
Verzending was snel hoodi was precies zoals ik verwacht had,
Echt een aanrader!
Net m’n eerste bestelling ontvangen. Wat een aangename ervaring! Super-mooie jurk, heel goede kwaliteit, snelle levering en heel persoonlijke service. Leuk kaartje bij de bestelling, alles netjes ingepakt en de mogelijkheid tot retourneren, mocht dit nodig zijn. Zeker een aanrader deze webshop! Ik heb zonet alvast m’n tweede bestelling geplaatst ;-)
Snel en vriendelijk
Snelle levering en prachtige kleding waarin je je op en top vrouwelijk voelt. De stoffen hebben mooie diepe kleuren.
De kleding worden als kleine cadeautjes ingepakt wat op zich al een feest is en en mijn pakketje vond ik een mooi cadeautje.
Er gaan zeker meer bestellingen volgen.
♡♡♡♡
Een prachtige elven hoodie top besteld, dezelfde dag ging het pakketje nog op de post. De dag erna werd deze netjes geleverd. Wat was het een feestje om uit te pakken. Een prachtige elven hoodie, bijzonder mooi verpakt en zelfs een lief kaartje erbij. De TwoSisters hebben een nieuwe vaste klant erbij. ♡♡
Snelle persoonlijke aandacht.
Een vraag wordt snel en persoonlijke beantwoord. Er wordt met je meegedacht. Ook de verzending gaat vlot en het pakket is met aandacht en persoonlijke zorg ingepakt.
Heel goed geholpen
Heel goed geholpen, jurk was mooi verpakt en het artikel wat ik terug had gestuurd snel in behandeling genomen.
Ga hier zeker vaker bestellen ❤️
Prachtige kwaliteit kleding
Prachtige kwaliteit kleding. Met liefde gemaakt en verpakt. Een kado voor jezelf en ook voor de gemeenschap die het maakt. De twee zussen doen dit duidelijk met liefde. En laat deze kledingstijl nou helemaal 'mijn ding' zijn!!!!! Een echte aanrader!
Two Sisters maakt mij blij
Two Sisters, maken waar waar ze voor staan. Je wordt keurig op de hoogte gehouden via de mail. Levering in n goede verpakking. Kledingstuk precies als omschreven met wasvoorschrift erbij en n lief kaartje. Wat wil je nog meer. Heel blij mee.
Snelle service
Snelle service, super vriendelijke mensen, prijs-kwaliteit en mooie kledij!
Als iets goed is dan is het gewoon goed!…
Two sisters levert een prachtige kwaliteit aan sjaals/omslagdoeken. De kleuren zijn prachtig. De levertijd was binnen 3 dagen. Netjes en veilig verpakt. Vandaar 5 sterren. Als iets goed is dan is het gewoon goed!
Doświadczenie Trustpilot