Terapeut Booking (EasyPractice) Recenzje 323

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Oceniono na 5 z 5

Har tidligere brugt Terapeutbooking i min klinik og syntes det fungerede super godt, så derfor er jeg efter ca 2 år vendt tilbage igen. (havde lukket ned i min klinik) De ting jeg ikke kunne huske, h... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Systemet er enkeltog effektivt, og der er altid hurtig hjælp at få, hvis man sidder fast i noget. Når man får sat det helt rigtigt op, er der virkelig meget tid at spare på aftaler, klientoprettelse f... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Før de solgte til Nord Health fungerede det. Nu er der server nedbrud, funktioner der ikke virker. Manglende integration, faktura nr. der crasher fordi der ikke asignes nye numre. Ingen anerkendelse a... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Reakcja na opinię

1. Dostawca systemów CRM

Napisane przez firmę

Terapeut Booking er en sikker online booking platform bygget til alle slags terapeuter og behandlere. Vi lever op til alle GDPR regler, og er på forfronten af sikkerhed. Med Terapeut Booking får du et væld af apps, funktioner, og til en skarp pris! Vi udvikler hele tiden platformen, og vi byder hele tiden på nye apps, samarbejder, og forbedringer. Er du terapeut eller behandler? Så kan du få gavn af Terapeut Bookings muligheder for Online Booking, nem online betaling, sikre og nemme journaler, og sømløs integration til din hjemmeside. Du kan altid tage et kig, og prøve det af med en gratis konto på vores hjemmeside. Se, hvorfor vores Trustpilot score ser ud som den gør!

4,0

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Odpowiada na 90% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Oceniono na 5 z 5

Virkelig godt system til din virksomhed!

Super godt og nemt program at anvende til virksomheden. Nemt for klienterne at booke tider. Jeg sidder med meget følsomme oplysninger i min virksomhed, men føler en stor tryghed i at anvende programmet i det GDPR reglerne er overholdt. Kundeservice er meget hjælpsomme når man har spørgsmål og de er hurtige til at svare.

23 sierpnia 2023

Hej Lea,
Tusind tak for din anmeldelse :-)

Vi er super glade for at læse du får en masse værdi hos os. Det er vi så glade for. GDPR og sikkerhed er i højsædet hos os og vi er meget grundige med håndteringen af data.

Du må love mig at skrive til os hvis du mangler det mindste.

Ha' en super weekend!
Venlig hilsen,

Oceniono na 5 z 5

Er rigtig glad for systemet

Er rigtig glad for systemet. Det er overskueligt og brugbart. Man kan indberette sine fakturaer direkte til sygeforsikring Danmark hvilket jeg gør rigtig meget, så det rigtig dejligt. Ligeledes er der mulighed for at tilføje sine online kurser hvis man har det.
Så jeg er meget tilfreds!

4 sierpnia 2023

Hej Nanna
Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for, at du får gavn af systemet! Hvis vi kan hjælpe med det mindste, så må du altid bare sende en mail.

Hav en skøn dag!

Mvh Philip fra Terapeut Booking.

Jeg har oplevet hurtig

Jeg har oplevet hurtig, kompetent og venlig rådgivning hos Terapeut Booking og synes at deres kalendersystem fungerer optimalt!

1 sierpnia 2023

Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse af os!

Jeg er super glad for at høre, at du har haft en super oplevelse med både produktet og supporten. Det er dét som vi brænder for.

Du må endelig bare række ud til os hvis vi kan hjælpe med det mindste. Hav en super dag!

Mvh Philip og resten af Terapeut Booking holdet :-D

Oceniono na 5 z 5

Terapeut Booking fungerer på alle måder…

Terapeut Booking fungerer på alle måder fremragende. Hele processen fra booking til journalnotater og fakturering og betaling fungerer upåklageligt.

14 lipca 2023

Hej Claus
Tusind tak for denne anmeldelse.

Jeg er så glad for at du har en god oplevelse med systemet for din klinik. Hav en god sommer, og skriv endelig til os hvis vi kan hjælpe med det mindste.

Philip fra Terapeut Booking holdet.

Super produkt og kundeservice

Det er et nemt, intuitiv og utroligt brugervenligt system, som varetager mine behov som behandler på simpel vis. De tager imod alle henvendelser med seriøsitet og stor tilgængelighed; der er hurtige svar og stor villighed til at være serviceminded og tage del i de løsninger og behov, som man måtte henvende sig med. Tak for at holde et system i drift og udvikling, så jeg kan koncentrere mig om andet fordi det bare kører!

14 lipca 2023

Hej Diana
Mange tak for din anmeldelse af os!

Jeg er så glad for at høre at det fungerer for dig, og at du altid har haft en god oplevelse. Hav en skøn sommer, og skriv endelig til os hvis vi kan hjælpe med det mindste.

Mvh Philip fra Terapeut Booking

Oceniono na 5 z 5

TB has saved my day for years now

Therapeut Booking is very easy to use for myself as well as for my clients. The basic system is great, and there are various timesaving apps to add if you so choose. Their support is amazing always friendly and patient. I highly recommend it.

3 lipca 2023

Hej Marianne,
Thanks for the review :-)

You and I have also talked several times and I also enjoy our conversations. I appreciate you taking the time to share your experience. Thanks again.

Kind regards,

Oceniono na 5 z 5

Jeg er rigtig glad for at bruge…

Jeg er rigtig glad for at bruge Terapeut booking ☀️ jeg syntes det er nemt og overskueligt ☀️ kan varmt anbefales

30 czerwca 2023

Hej Jane,
Det er så pænt af dig at anmelde os. Tusind tusind tak! :-)

Du må sige hvis du mangler det mindste.

Meget tilfreds

Meget tilfreds, det fungerer virkelig godt, og der er god kundeservice.

7 czerwca 2023

Hej
Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at høre, at det bare fungerer hos dig. Det er lige dét, vi alle arbejder hårdt for hos Terapeut Booking.

Som altid, så må du altid bare skrive til os hvis vi kan hjælpe med noget. Tak endnu en gang!

Mvh Philip fra Terapeut Booking teamet :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt terapeut booking i flere…

Jeg har brugt terapeut booking i flere år og er fuldt ud tilfreds.

30 maja 2023

Hej Maria
Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er rigtig glad for at høre, at det bare fungerer ude hos dig. Som altid, så må du altid række ud til os, hvis vi kan hjælpe med det mindste.

Hav en god dag, og endnu en gang tak :-)

Mvh Philip fra Terapeut Booking holdet.

Oceniono na 5 z 5

Ny bruger yderst tilfreds!!

Jeg har lige oprettet mig ved Terapeut Booking og jeg synes opsætningen er ret intuitivt og lækkert. Jeg har haft nogen forskellige spørgsmål, som jeg har sendt via mail og fået svar på ret hurtigt. Enten inden for samme dag, eller faktisk ganske kort efter. Dét er virkelig service på højt plan!

29 maja 2023

Hej Lonni
Tusind tak for din anmeldelse af os. Det varmer herinde på kontoret.

Jeg er rigtig glad for at høre, at du har fået hurtige svar tilbage på dine spørgsmål, og at systemet er intuitivt selv som ny bruger.

Som altid, så må du altid skrive til os på kontakt@terapeutbooking.dk hvis vi kan hjælpe med det mindste.

Hav en super dag!

Mvh Philip fra Terapeut Booking teamet :-)

Oceniono na 5 z 5

Jeg er super glad for at have valgt…

Jeg er super glad for at have valgt Terapeut Booking som mit booking-værktøj. Her er mange muligheder og tilvalg for at stykke en grafisk pæn og nem løsning sammen der passer til ens hjemmeside (www.anderslund. com) Her følges også op med gode råd og opdateringer. Prismæssigt er jeg også godt tilfreds. Mine bedste anbefalinger :)

26 maja 2023

Hej Carsten
Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er så glad for at høre, at det spiller hos dig. Både med design, funktionalitet osv. Det er dét, som vi arbejder for at gøre så godt som overhovedet muligt.

Ræk endelig ud til os hvis vi kan hjælpe med det mindste, og hav en skøn dag!

Mvh Philip fra Terapeut Booking holdet :-D

De er meget venlige og…

De er meget venlige og løsningsorienterede hos Terapeut Booking, og jeg er meget spændt på at prøve programmet, som kan en masse.

25 maja 2023

Hej Gitte
Tusind tak for din anmeldelse! :-D

Jeg er glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med Terapeut Booking. Som altid, så må du bare række ud til os hvis vi kan hjælpe med det mindste.

Med venlig hilsen Philip fra Terapeut Booking

Oceniono na 4 z 5

Jeg har brugt Terapeut Booking nu i ca…

Jeg har brugt Terapeut Booking nu i ca 5 år. Jeg har været super glad for systemet min udfordring er at jeg er super handikap når det kommer til it systemer og lignende så jeg savner super meget personlig kontakt og ikke mail korrespondance da jeg ikke få det hele med eller stadig udfordret. Selve systemet er fantastisk godt og det ser ud til at virke jeg ved ikke hvordan det er for dem der skal bestille mig om det har det på samme måde men jeg har ikke haft nogle klager så det må være godt.
Jeg bøvler stadig med nogle ting og på baggrund af at jeg ikke kan ringe ind til support eller få en til St gøre det for mig så har jeg opgivet da jeg råder i det og føler jeg laver mere kaos for mig selv.
Men support via mail funkere. Hurtig service og glade positiv feedback så jeg giver 4 ud sf 5 da jeg savner nogle ting
Tak for jer og jeres system

23 maja 2023

Hej Agust
Mange tak for din anmeldelse af os.

Jeg er glad for, at oplevelse trods disse udfordringer med telefonsupport har været gode. Vi har forsøgt i høj grad at gøre vores hjælpecenter udspækket med videoguides m.m. til alle funktioner.

Hvis du har lyst til, at jeg personligt vejleder dig med de udfordringer du har, så må du altid skrive til philip@terapeutbooking.dk. Jeg kan desværre ikke tilbyde telefonsupport, men jeg kan garantere at jeg kan hjælpe ;-)

Hav en super dag.

Mvh Philip fra Terapeut Booking holdet.

Oceniono na 5 z 5

Har næsten brugt det et år og oplever…

Har næsten brugt det et år og oplever dem som lyttende og hele tiden igang med at forbedre systemet. Er 100% tilfreds og er sikker på når mine behov ændre sig er de klar på dialog så det bliver endnu bedre for mig og andre !

23 maja 2023

Hej Michael
Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er super glad for at høre, at du fortsat har en god oplevelse med Terapeut Booking. Netop som du beskriver, så er vi altid i gang med forbedring, så vi fortsat kan være den bedste udbyder for dig.

Tak for din støtte, skriv endelig hvis jeg kan hjælpe dig med det mindste.

Mvh Philip fra Terapeut Booking.

Jeg har brugt Terapeut Booking siden 2010

Jeg har brugt Terapeut Booking siden januar 2020 og er glad for alle de funktioner, som jeg gør brug af. Især er jeg glad for journaler, integrationer til Mobilepay Invoice samt e-conomic og Online booking. Har store forventninger til apps, som jeg netop har aktiveret, som Danmark, spørgeskemaer og venteliste.
Har store forventninger til at lignende integration a la Mobilepay Invoice fortsætter når denne løsning lukkes ned, da det er nemt og bekvemt både for kunden, men også for mig selv og for bogføring af betalinger.
Vi har også lidt udfordringer med integrationen til e-conomic, som vi er i dialog omkring og håber kan lande, så ydelser i Terapeut Booking lander på de ønskede konti i regnskabet.
Der er generelt god dialog med Terapeut Booking og har flere forbedringsforslag, men også forståelse for at det er en prioritering blandt mange andre forslag og initiativer.

14 maja 2023

Hej Pernille
Mange tak for din søde anmeldelse af os.

Jeg er rigtig glad for, at du har haft en god oplevelse med systemet og den support du får. Jeg formoder, at din udfordring med e-conomic er ved at blive taget hånd om?

Skriv endelig på kontakt@terapeutbooking.dk hvis jeg kan hjælpe med det mindste.

Mvh Philip fra Terapeut Booking :-)

Oceniono na 2 z 5

Så hyggeligt at div terapeuter roser…

Så hyggeligt at div terapeuter roser dette system, men disse mener jeg på ingen måde ser indgangen fra brugers synspunkt.....så meget fnidder man skal igennem for at få en telefonsamtale via dette system.... alene det man skal opgive et cpr nummer for at få en telefonsamtale er vel på kanten af, hvad som er lovligt. Jeg måtte på vegne af en ven gå ind og booke, da denne ikke havde kapasitet til dette, efter at have forsøgt..

12 maja 2023

Hej Jøren
Mange tak for din anmeldelse

Jeg er rigtig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse med Terapeut Booking og supporten. Jeg vil meget gerne høre nærmere, hvis du har mod på det? Send mig meget gerne en mail på kontakt@terapeutbooking.dk. Så vil jeg sørge for, at personligt se på din sag.

Systemet kan tilpasses enhver behandler, og CPR er absolut ikke et krav for brug.

Jeg ser frem til at høre fra dig, Jørgen. På forhånd mange tak.

Mvh Philip fra Terapeut Booking teamet.

Oceniono na 5 z 5

Nemt, lige tid og fungerer upåklageligt

Jeg bruger systemet i min praksis, og det fungerer upåklageligt. Dertil er set rigtig godt og nemt sat op, så det praktiske er meget lige til, hvilket er en stor hjælp, fordi jeg sparer tid.

11 maja 2023

Hej Therese
Tusind tak for din søde anmeldelse af os.

Jeg er rigtig glad for, at du oplever systemet som brugervenligt og lige til. Det er et af vores mål med systemet.

På vegne af hele Terapeut Booking holdet vil jeg sige mange tak for at du benytter Terapeut Booking. Du må endelig kontakte mig eller en af mine kolleger via kontaktmailen hvis vi kan hjælpe med det mindste.

Mvh Philip fra Terapeut Booking holdet!

Oceniono na 5 z 5

Terapeut Booking er et nemt…

Terapeut Booking er et nemt bookingsystem som er nemt både for klienten , og for terapeuten. Hvis jeg er i tvivl om noget skriver jeg ind til support og der kommer altid et hurtigt og udførlig svar tilbage , jeg føler mig helt tryg som behandler , at bruge Terapeut Booking.

3 maja 2023

Hej Kirsten
Tusind tak for din søde anmeldelse.

Det varmer at høre, at din oplevelse ligeledes med systemet og supporten har været god. Jeg takker på vegne af hele Terapeut Booking holdet for din støtte.

Som altid, så må du altid bare række ud hvis vi kan gøre det mindste for dig.

Mvh Philip fra Terapeut Booking

Oceniono na 5 z 5

Nemt journalsystem med faktura der…

Nemt journalsystem med faktura der taler sammen med mit regnskabsprogram “e-conomic”
Gratis sms påmindelser og dagsrapport /månedsrapport der angiver hvilke antal behandlinger og hvordan de er betalt osv
Altid hurtigt svar ( via mail) hvis der er brug for support

3 maja 2023

Hej Barbara
Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er super glad for, at du har haft en god oplevelse med Terapeut Booking og supporten hertil. Vi er også glade for vores regnskabs-integrationer, og at du får gavn af E-conomic integrationen.

Hav en skøn dag.

Mvh Philip fra Terapeut Booking!

Oceniono na 5 z 5

Easypractise er nesten helt perfekt til…

Easypractise er nesten helt perfekt til våre formål:utleie av et forsamlingshus inkludert Familiebading. Den viktigste mangelen er at Vipps ennå ikke er integrert. Det medfører at vi må manuelt kontrollere at timene blir betalt. Dernest er det kun mulig å likelydende autosms'er til kunder, uansett hva for noe de leier. Både badegjester og de som leier til begravelse får altså samme teksten. Det er ikke bra.

2 maja 2023

Hei Jan!

Takk for din hyggelige tilbakemelding til oss :)

Vipps er absolutt noe vil se på da vi vet at dette er høyt etterspurt.

Automatiske SMS er faktisk noe du kan endre på inne i Innstillinger og "Epost og SMS", om du behøver noe hjelp med å sette opp dette ta gjerne kontakt med meg på: kontakt@easypractice.net så vil jeg hjelpe deg videre :)

Vennlig hilsen Viktor

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej