Tenzing Travel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Hele mooie reis naar Vietnam gemaakt met Tenzing Travel. Ze hebben samen met ons een mooie reis samengesteld, luisterend naar onze wensen. We zijn echt ontzorgt en ze werken met hele fijne mensen in V... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onze reis door Canada van 7 tot 23 juni was een unieke belevenis. We doorkruisten het land van de Rockies t/m Vancouver Island. We zijn vol lof voor de wijze waarop Tenzing de reis heeft georgan... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Onze reis naar Namibië in juni 2026 was geweldig. Tenzing Travel heeft vooraf, zowel telefonisch als via mailverkeer, fantastisch meegedacht. Meegedacht over de route, de lodges én de excursies.De acc... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goede intake via teams waardoor wij een andere reis hebben geboekt dan dat wij in 1e instantie hadden uitgezocht. Mooie hotels en ryokans in de lijn der verwachtingen. De vrijheid om ook zelf een... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Organizator turystyki
  2. Biuro podróży

Napisane przez firmę

In 2020 is Tenzing Travel overgenomen door de reisorganisatie Travelnauts B.V. Tenzing Travel is een ervaren kleinschalige reisorganisatie gespecialiseerd in de volledig verzorgde kwaliteitsreizen. Een aantal oude vertrouwde en ook de nieuwe reisspecialisten van Tenzing Travel hebben een passie voor reizen. Zij doen er alles aan om u een onvergetelijke reiservaring te laten beleven en te ontzorgen. In ieder deel van de wereld hebben wij een uitgebreid aanbod van bestemmingen. Onze voorbeeldreizen zijn slechts een indicatie van de mogelijkheden, want wij stellen altijd reizen samen op basis van uw wensen. Onze reisspecialisten geven u persoonlijke aandacht, deskundig advies en zorgen altijd voor onvergetelijke ervaringen op de bestemming. Zij kennen de bijzondere plekjes en weten de unieke verblijven voor u te vinden. Op zoek naar een bijzondere reis? Vertel ons uw wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat van onze ervaren reisspecialisten.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 49

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Prima verzorgde reis door flexibele omgaan met wensen.

Wij hebben een prima verzorgde reis gehad naar Zuid-Afrika. Bij de voorbereidingen werd door Tenzing Travel uitstekend meegedacht. Ook konden speciale wensen aan de reis worden toegevoegd zoals overnachtingen op locaties die niet door Tenzing werden aangeboden maar ons door vrienden werden geadviseerd.
Ook de afhandeling van een door omstandigheden niet genoten excursie verliep naar volle tevredenheid.
We hebben al vaker met Tenzing Travel gereisd en zullen dit zeker weer doen.

21 marca 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Wat ontzettend fijn om te lezen, Henk! Dank voor het vertrouwen en de mooie woorden. We vinden het belangrijk dat een reis écht persoonlijk is, dus we zijn blij dat we jullie wensen goed konden meenemen; ook die speciale tips van jullie vrienden. We kijken ernaar uit om jullie weer te mogen helpen met een volgende reis!

Oceniono na 5 z 5

Zorgeloze en goed geregelde reis.

Het mee denken in de reis die we voor ogen hadden. Complete aanlevering van alle info. De app is uitermate handig en compleet. De reis op zich was zorgeloos, met goede locaties en alle reserveringen waren goed geregeld.

27 marca 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Wat fijn om te horen dat jullie zo’n zorgeloze reis hebben gehad! Bedankt voor jullie mooie woorden. We vinden het belangrijk om écht mee te denken met jullie wensen en zijn blij dat dat ook zo is ervaren. Super dat onze app ook goed van pas kwam. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de rondreis.

Oceniono na 5 z 5

Alles was terug tot in de puntjes…

Alles was terug tot in de puntjes georganiseerd. Alles kunnen volgen op gsm zelfs zonder wifi connectie. Dit is echt top. Hebben terug een prachtige reis gehad. Ik zou zeker Tenzing aanraden aan iedereen.

1 kwietnia 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Wat een prachtige review, bedankt daarvoor! Geweldig om te horen dat alles tot in de puntjes georganiseerd was en dat jullie veel aan onze (offline) Tenzing Travel-app hebben gehad. Dank voor de aanbeveling en we hopen jullie snel weer te mogen helpen met een nieuw avontuur!

Persoonsgerichte reisvoorstellen

Hele goede reisvoorstellen, snel en accuraat, vriendelijk en persoonsgericht.

1 marca 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Hi Pauline, bedankt voor je mooie feedback! Fijn om te horen dat je onze reisvoorstellen en communicatie zo positief hebt ervaren. We streven altijd naar persoonlijke communicatie, dus we worden erg blij van jouw woorden!

Oceniono na 5 z 5

Er werd goed rekening gehouden met onze…

Er werd goed rekening gehouden met onze wensen.
Toen er door extreme regenval problemen waren met onze volgende lokatie, hebben zij een goed alternatief gevonden.
De app was ook superhandig en ook fijn voor de thuisblijvers , die zo al onze belevenissen konden volgen.

26 marca 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Bedankt voor je mooie review, Go. Fijn om te horen dat de rondreis goed aansloot bij jullie wensen en gelukkig hadden we snel een passend alternatief gevonden toen dit nodig was bij de extreme regenval. Wat super om te lezen dat de app ook goed beviel bij jullie én bij de thuisblijvers! We waarderen je mooie woorden en hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een geweldige rondreis!

Goede accomodaties

14 marca 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Bedankt voor je mooie 4-sterren review. Fijn om te horen dat de accommodaties goed bevielen!

Vlotte communicatie, goede tips

Vlotte communicatie, goede tips. Goede hotels geselecteerd. Persoonlijke touch.

24 marca 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Bedankt voor je fijne review, Herman! Goed om te horen dat je onze communicatie, tips en persoonlijke aanpak waardeert. We doen altijd ons best om zorgvuldig reizen samen te stellen die passen bij onze reizigers en zijn blij dat dit goed is gelukt!

Finland

Reis naar Finland voor een paar dagen , goed advies gehad en altijd behulpzaam.
De reis was ook geweldig!

8 marca 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Wat fijn om te horen dat jullie reis naar Finland geweldig was en dat je goed advies hebt gehad van onze Finland reisspecialist. Hopelijk genieten jullie nog lang na van de mooie vakantie!

Oceniono na 5 z 5

Geweldige mooie verblijfplaatsen en alles top geregeld

Hele goede keuze van verblijfplaatsen; alles was perfekt geregeld. Mooie adviezen waar je toch keuzes moet maken. Geen enkele tip of slechte ervaring. Vooral de verblijflokaties waren heel fijn

14 marca 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Bedankt voor je mooie woorden, Brian! Fijn om te horen dat de verblijven zo goed bevielen, want we vinden het belangrijk om met zorg de mooiste locaties te selecteren. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de reis!

Fantastische reis dankzij Tenzing

Tenzing heeft voor ons een fantastische reis naar Lapland samengesteld, helemaal naar onze wens en mogelijkheden. De samenwerking met Tenzing verliep heel goed, er is altijd snel op vragen gereageerd en de wensen zijn goed vertaald naar de reis.

7 marca 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Wat een prachtige review, Diantha! We zijn blij dat we jullie reis naar Lapland hebben mogen samenstellen en dat alles helemaal naar wens was. Snelle en persoonlijke service vinden we belangrijk, dus het is fijn om te horen dat dit goed is ervaren. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer helpen met een volgende reis!

top vakantie

top vakantie
zeer goede handige tenzing app
bekwame en professionele en vriendelijke hulp tijdens email verkeer

11 marca 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Bedankt voor je mooie 5-sterren review, Annemie! Wat goed om te horen dat onze app en service je goed geholpen hebben. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer helpen met een mooie reis!

Tenzing Travel Nieuw-Zeeland

Tenzing Travel heeft samen met ons de reis naar Nieuw-Zeeland perfect voorbereid. Goede vliegreizen met Singapore Airlines. We verbleven in de mooiste appartementen of hotels en konden altijd vroegtijdig inchecken. Vragen tijdens de reis werden per omgaande beantwoord! We hebben de mooiste plekken van het Zuidereiland en Noordereiland bezocht en bleven meestal een paar dagen. De afstand tussen de plaatsen was prima te rijden. Overtochten met de ferry en excursies volgens afspraak geregeld!
Het verblijf in de Boatshed op Waiheke Island aan het einde van de reis was top!
We hebben genoten en kijken terug op een fantastische reis.
Tenzing Travel als reisorganisatie, daar krijg je geen spijt van. Alles top geregeld.

26 lutego 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Bedankt voor je prachtige review, Bert! Fantastisch om te horen dat alles – van de accommodaties en excursies tot de ferry-overtochten – perfect geregeld was. Fijn dat jullie zo hebben genoten, met een geweldige afsluiting op Waiheke Island. We waarderen jullie vertrouwen en helpen jullie graag weer met een volgende reis!

Oceniono na 5 z 5

Dit bedrijf luistert naar de klant en…

Dit bedrijf luistert naar de klant en snapt wat deze bedoelt en organiseert precies de juiste reis

24 lutego 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Hartelijk dank voor je mooie review, Barend! Wat worden we blij van je woorden, want dit is precies waar we voor staan. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen met een nieuwe, onvergetelijke reis!

Oceniono na 5 z 5

Tenzing: de begeleiding en service was Top!

Tenzing heeft onze wensen goed meegenomen in het plannen van de reis. Mooie lokaties vlakbij voorzieningen en bezienswaardigheden. Ook toen we problemen met de auto hadden, hebben zij ons erg goed geholpen en bijgestaan. Top!
Tijdens onze reis waren we 40 jaar getrouwd. Tenzing had die dag een leuke verrrassing geregeld. Heel attent! Kortom Tenzing travel is zeker een aanrader!
Ella en Jos

28 lutego 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Bedankt, Ella en Jos, voor jullie prachtige review! We zijn blij dat jullie wensen vooraf goed zijn vertaald in de rondreis en dat alles naar wens was. Fijn om te horen dat jullie onze service en begeleiding hebben gewaardeerd toen er problemen met de auto waren. Wat een mooie mijlpaal, 40 jaar getrouwd! Leuk dat jullie blij verrast waren met het extraatje. Bedankt voor de aanbevelingen en hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de reis.

reis naar Australie

Mijn man en ik hebben een heel goede ervaring met Tenzing Travel. Allereerst tijdens het samenstellen van de reis. Bij de eindcontrole van de reis bleken er 2 boekingen niet goed te zijn gegaan. Daar is toen adequaat een oplossing voor gevonden. Een van die oplossingen bleek later het hoogtepunt van onze reis te zijn. Een paar weken voor vertrek ontvingen we alle reisbescheiden via een app. Ik moest er even aan wennen, hoe je alle gegevens kon vinden. Maar werkelijk alles tot in details kun je er in vinden. En toen begon onze reis. Zelfs tijdens onze reis konden we telefonisch en via de mail terecht bij onze contactpersoon. Het was heel fijn om bij aankomst opgehaald te worden door een chauffeur en naar het hotel gebracht te worden. We waren onder de indruk van de kwaliteit van de verblijven.Via de app kregen we tal van tips wat je kunt doen in een bepaalde omgeving en ook het automatisch doorschakelen naar de navigatie is heel handig.
Ook de boekingen van excursies en dergelijke waren goed geregeld.
Wij hebben nog nooit zo'n lange verre reis gemaakt en achteraf kunnen we zeggen, dat de prijs-kwaliteitsverhouding prima is.
Al met al is het een fantastische vakantie geweest en kunnen we iedereen aanraden met Tenzing Travel in zee te gaan.

17 lutego 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Beste Marianne, hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat jullie zo’n geweldige reis naar Australië hebben gehad en dat wij daaraan hebben mogen bijdragen. We zijn blij dat de reisbescheiden in de app erg handig en compleet bleken te zijn en dat jullie de ondersteuning tijdens de reis ook als prettig hebben ervaren. Wat fijn dat een van de oplossingen tijdens de eindcontrole uiteindelijk het hoogtepunt van jullie reis werd!

Bedankt voor jullie aanbeveling en hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij een onvergetelijke reis.

Costa Rica

Wij hebben een prachtige reis door Costa Rica gemaakt. Vooraf hebben we goed contact gehad over onze voorkeuren/wensen. Alles was echt tot in de puntjes geregeld! Zeer mooie, bijzondere en schone accommodaties gehad.

30 stycznia 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Beste Michelle, wat fijn om te horen dat jullie zo’n prachtige reis door Costa Rica hebben gehad! We zijn blij dat alles naar wens was en dat ook de accommodaties goed bevielen. Bedankt voor het vertrouwen in Tenzing Travel en voor deze mooie woorden. Hopelijk mogen we jullie in de toekomst weer helpen met een nieuwe, onvergetelijke reis!

Patagonië met Tenzing - een perfecte match

We hebben een onvergetelijke reis gemaakt door Patagonië via Tenzing. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld. De App die we hadden was super handig en gebruikten we bijna dagelijks en ook de lokale reisagent EuroTur had alles prima voor elkaar. Over het algemeen zaten we ook in prima hotels. Als je je geen zorgen meer hoeft te maken over transfers en weet dat alles goed geregeld is en dan kun je extra van de omgeving genieten. En die omgeving.....daar hoeft niemand wat aan te doen. Die is adembenemnd mooi in dit deel van de wereld. Prachtig.

27 stycznia 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Beste Geert, bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat jullie reis door Patagonië zo onvergetelijk was en dat alles goed geregeld was, inclusief de app en onze lokale partner. Patagonië is inderdaad een adembenemend mooie bestemming, en we zijn blij dat jullie er onbezorgd van hebben kunnen genieten. Hopelijk mogen we in de toekomst opnieuw een bijzondere reis voor jullie samenstellen. Voor nu; geniet nog heerlijk even na van de mooie reis!

Goede reisroute

Goede reisroute. Vriendelijke mensen.

20 stycznia 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling, Werner! Fijn om te horen dat de reisroute goed is bevallen en dat je fijn contact hebt gehad met onze reisspecialisten. Graag helpen we je in de toekomst weer met een mooie reiservaring.

Geweldige reis in Argentinië gehad

Geweldige reis in Argentinië gehad. Fijn contact met medewerkster Shelley Waterman in het voortraject van de organisatie van de reis, zij dacht echt mee met onze wensen. Alles liep ook tijdens de reis op rolletjes, dankzij lokale contactpersonen. Kan Tenzingtravel aanraden.

8 stycznia 2025

Odpowiedź od Tenzing Travel

Hartelijk dank voor je mooie review, Margot! Wat fijn om te horen dat jullie een geweldige reis door Argentinië hebben gehad en dat Shelley goed heeft meegedacht bij de organisatie hiervan. We zijn ook blij dat alles tijdens de reis soepel verliep, mede dankzij onze lokale partners. Dank voor je aanbeveling, en we hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een bijzondere reis!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej