Tellerup A/S Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte alle bøgerne i Throne of glass serien i mandags. Tirsdag formiddag blev de leveret til min adresse. Det fåes vist ikke hurtigere! Alle bøgerne var pakket ind i plast enkeltvis , så... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har kun positivt at sige om Tellerup, har efterhånden handlet der en del gange og der er altid lynhurtigt afsendelse. God kundeservice, hvis der har været problemer med varen, bliver det fikset med de... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg fik ved en fejl købt 2 ens bøger.overvejde at sende den ene retur. Det er for besværligt. Senest 14dage efter modtagelse. Skal opgive ordrenumner, hvilket ikke burde være nødvendigt da alle... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Virkelig hurtig betjening! Bøgerne kom dagen efter, meget fin kvalitet. Dog kan guldteksten som er foran, bagpå og på siden rimelig hurtigt blive slidt af desværre, men ellers super service.

1. Wydawnictwo
  2. Księgarnia
  3. Wydawca e-booków i multimediów
  4. Wydawca

Napisane przez firmę

Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognørder der elsker at servicere andre bognørder. Har du spørgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

209 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 91

Napisz recenzję

Super service!

Jeg havde en rigtig god oplevelse med Harald. Sagen var, at jeg havde købt bog 1 og 2 i en serie i Limited Edition, og da bog 3 så kom ud, kom der ikke en Limited Edition. Det skrev jeg en mail om, for at høre om den var forsinket eller om jeg var gået glip af det, men nej, de havde ikke tænkt sig at lave en. Det var jeg meget øv over, da jeg ønskede de skulle matche. Jeg blev derfor tilbudt at få de første to i samme udgave som bog 3 uden at skulle betale mere end bog 3, da jeg på den måde kunne få dem til at matche sammen. Den løsning er jeg rigtig glad for, og jeg ser frem til at modtage bøgerne :)

10 października 2025

Helt fantastisk service.

Helt fantastisk service.
Min søn fik for 5 måneder siden en pakke med tre bøger. Da her meget længe efter skal læse dem, opdager vi fejl i en af bøgerne.
Jeg skriver til Tellerup og får svar samme dag med beklagelse og efter jeg har fremsendt kvittering for der hvor de er købt, sende de uden beregning et nyt sæt samt flere andre bøger de har valgt ud fra min søns alder, forfatteren han havde fået bøgerne fra og lixtal. Aldrig før har jeg fået så fin og god service. De kunne sagtens enten have sagt at det var ærgerligt men det er så længe siden, have sendt et nyt sæt og bedt om de andre retur, men de beder ikke engang om at vi pakker dem med fejl, og så sender de oveni købet 3-4 andre bøger der passede perfekt til min søns smag. Virkelig tilfreds.

10 lutego 2025

Fantastisk kundeservice!

Var i tvilv om en pris på en "bundle" af bøger, skrev ved en 21 på en mandag aften og der var svar under en time senere.

Virkelig fantastisk kundeservice!

100 jeg kommer til at hande der igen og er tryk ved at vide de har gode kundeservice.

22 września 2025

Fantastisk service

Ved en fejl sendte GLS min pakke retur til Tellerup som jeg derfor sendte en mail.
Ikke nok med at jeg fik hurtigt respons, så lovede de at sende pakken ud igen når at den kom retur.
Da de sendte den ud igen fik jeg også en opfølgende mail fra dem.
J fik eg købt en trilogi til en super pris og bøgerne er smukke.
Nu glæder jeg mig til at fordybe mig i "Magismondo" universet ☺️.

9 września 2025

Meget glad

Jeg har aldrig rigtig læst, kun hørt bøger. Men efter jeg købte en bog til min søster i fødselsdagsgave, måtte jeg kort tid efter ind have nogle bøger til mig selv og have nogle bøger til mig selv. Tellerup havde den serie jeg var igang med på lydbog så det faldte helt naturligt at det var her jeg bestilte dem. Det at have bogen i hånden har suget mig endnu længere ind i universet. Jeg er meget tilfreds. Bøgerne er så fine og kommer dejlig hurtigt.

7 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Fantastisk forlag der udgiver de…

Fantastisk forlag der udgiver de fedeste bøger fra nogle virkelig dygtige forfattere. Der er noget for enhver smag og hvis du er kæmpe fantasy fan lige som mig kan jeg varmt anbefale at tjekke Tellerup store udvalg ud. Der er rigtig meget godt!

Og så er de altid søde til at hjælpe hvis der er spørgsmål eller andet omkring ens ordre.

1 września 2025
Oceniono na 4 z 5

God kundeservice

Havde bestilt 3 bøger og afsendt bestillingen . Øv, fordi kort efter ser jeg , at jeg har skrevet vejnavnet forkert.
Mailede straks til firmaet. Og få sekunder fik jeg mail om at det var rettet. Og så var det endda søndag.
Det kalder jeg GOD kundeservice.

31 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Super god og fornem service

Ved en fejl bestilte min mor 1. i bogserien Asgårds datter i stedet for 1. i bogserien Asgårds døtre, da hun købte fødselsdagsgave til min datter. Tellerup var super hurtige og søde til at sende den rigtige bog uden beregning. Og vi fik endda lov at beholde den anden bog også.

24 lipca 2025

Kanon service💪

Jeg havde bestilt den forkerte, bog i en serie, og ville gerne returnerer og bestille den rigtige. Kundeservice vælger så, at tilsende mig den rigtig uden beregning, da de kan se, at jeg er fast kunde hos dem😃 det kalder jeg service🤩

18 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

At handle på Tellerup - Super Fantastisk.

Jeg har handlet ved Tellerup både online & fysisk i en del år - og det er også der, jeg køber hoveddelen af mine bøger - og som sagt ikke kun online, men slæber hvert år en kuffert med til Fantasy Festival (Esbjerg), hvor de heldigvis også kommer hvert år med den mest fantastiske stand. Super god kundeservice - skønne stories og opslag på flere sociale medier (giver ofte et smil på læben) - og en super god hjemmeside, der er nem at navigere rundt i.

11 sierpnia 2025

Wow Tellerup

Wow Tellerup, jeg vil på det varmeste anbefale jer til alle, der er super god service og meget hurtig levering, kan ikke sige andet end jeg elsker at handle hos tellerup A/S og der er altid gode rabatter.

6 sierpnia 2025

Gennemført magisk oplevelse

Jeg har længe haft et ønske om at genlæse nogle særlige bøger, der betød meget for mig for over 20 år siden. Desværre havde jeg mistet mine egne eksemplarer gennem flytninger og tidens tand, og det viste sig at være overraskende svært at finde dem igen.

Men heldigvis kom Tellerup mig til undsætning. De formåede – nærmest som ved magi – at finde netop de bøger, jeg havde ledt efter så længe. Det føltes som at få en lille skat tilbage, og det har virkelig gjort mit læseår helt specielt.

Tusind tak for en enestående service og hjælpsomhed. Jeg handler meget gerne hos Tellerup igen – det bliver helt sikkert ikke sidste gang!

5 sierpnia 2025

Fantastisk og personlig service

Fantastisk og personlig service. Jeg følte mig som en rigtig kunde og ikke bare et nr.
bestemt et firma jeg vil anbefale og bestemt et firma jeg vil vende tilbage til
Forhåbentlig snart så jeg kan fuldende bog samlingen af Throne of Glass-serien

8 marca 2025

God service.

Jeg havde brug for bogen, "Preben ræv" i bogform, til et barn på 8 år, som elsker ræve.
Jeg skrev til Tellerup, om de havde den liggende.
De havde den på lageret. Og jeg var velkommen til at komme derhen og hente den, eller få den tilsendt.
Jeg havde dog ikke mulighed for at hente, selv om jeg bor i samme by. Og jeg bad derfor om at få den tilsendt.
Og vupti, så fik jeg en besked kort efter, om at den lå i min postkasse.
Hurtig levering. Fantastisk god service.

30 lipca 2025

Fantastisk kundeservice

Jeg henvendte mig fordi jeg undrede mig over at min ordre ikke var sendt. Jeg fik lynhurtigt svar om at der har været sommerferielukket (inkl idag) og der blev sagt undskyld for at der muligvis ikke var ordentligt skiltet med det på hjemmesiden. Selvom det kunne være min egen skyld fik jeg med det samme 20% rabat og en ny ordrebekræftelse. Fantastisk kundeservice!

24 lipca 2025
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej