Czekam na zwrot dwóch opłat za niezrealizowana konsultację! Wczoraj z gorączką ponad 38 próbowałam się zapisać na konsultację w tej durnej przychodni ale nie wyszło, do tego dwa razy dokonałam opłaty... Zobacz więcej
Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Telemedico - 24/7 access to a doctor online via internet. Chat online with a doctor, without without leaving your home, anywhere in the world.
05, Warsaw, Polska
- telemedi.co
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
BRAK KONTAKTU
dzwonią z zastrzeżonego nmr nie informując przed konsultacją na swojej stronie że z takich nmr są połączenia.. po czym jeżeli pacjent ma zablokowane nmr zastrzeżone w sieci przysyłają powiadomienie na mail że brak jest kontaktu z pacjentem i kontakt się urywa z nimi brak zwrotu tez pieniędzy ...których się domagałem aby dokonali zwrotu gdyż nie moja w tym wszystkim wina.NIE POLECAM
Nie polecam, pieniądze wyrzucone w błoto. Chyba że chce się posłuchać jak pan doktor po macoszemu tłumaczy to, co już się wie i przedstawiło na samym początku rozmowy. Dodatkowo, panu doktorowi nie można z jakiegoś powodu wystawić oceny na znany lekarz więc to może być scam.
Nie polecam!!
Nie polecam!!! Pieniądze wywalone w błoto! Lekarz nie wystawił zwolnienia i odesłał do swojego lekarza stacjonarnie.
Nie polecam. Nie chciałem udawać się do lekarza POZ, czekać na wizytę półtora dnia więc wykupiłem wizytę. Infekcja górnych dróg oddechowych, przedłużająca się ponad 2 tygodnie z powodu braku odpoczynku. Chciałem uzyskać zwolnienie lekarskie aby zwolnić, wypocząć i wyleczyć się.
Odesłano mnie do lekarza POZ bez zwolnienia.
Nie kupujcie wizyt, odsyłają do swojej przychodni
Firma - cyrk
Dołączam się do innych opinii poprzedników.
To nie jest firma, to jest cyrk na kółkach.
Miałem nieprzyjemność uczestniczyć w procesie rekrutacyjnym który wygląda jakby rekrutowali małpę do cyrku.
Samo zadanie rekrutacyjne zdradza niekompetencję kierownictwa tej firmy, nieumiejętność planowania i amatorstwo.
Polecam przychodnie
Moja konsultacja z doktorem internistą odbyła się poprzez czat w niedzielę rano. Po tylu negatywnych opiniach tutaj obawiałam się czy dostanę pomoc ale udało się otrzymałam zwolnienie lekarskie i poradę dotyczącą zdrowia. Polecam
Strata czasu
Strata czasu, pieniędzy jak i nerwów. Godzina czekania tylko po to żeby na koniec usłyszeć, że muszę się udać do lekarza stacjonarnie. Brak wystawienia zwolnienia, jedno wielkie oszustwo. 90 zl wywalone w błoto.
Wizyty umawiane niezgodnie z wytycznymi
Pomimo wytycznych dotyczących wizyty, są one umawiane w innej miejscowości, w innym przedziale godzinowym i w innym terminie niż podany. Po braku potwierdzenia wizyty przeze mnie poprzez opłacenie wizyty nie są odwoływana i placówki dzwonią do mnie żeby potwierdź wizytę, która nie została przeze mnie akceptowana przez co tracę czas na odwoływanie niepotwierdzonych wizyt.
Zwolnienie
Mimo informacji na stronie o możliwości wystawienia zwolnienia wstecznego, lekarka odmówiła wystawienia L4 od wczoraj, mimo dokładnych informacji, że wczoraj czułam się jeszcze gorzej niż dziś.
Zdecydowanie nie polecam, ponieważ takie podejście generuje bardzo duży stres dla pacjenta
Pieniędzy w błoto
Konsultacje była opłacona, nikt tak i nie zadzwonił, a mail dostałam że wizyta odbyła się.
Właśnie zamówiłam teleporade i…
Właśnie zamówiłam teleporade i zapłaciłam pieniądze po to żeby nie otrzymać żadnej wiadomości, zapłaciłam 89 zł. I lekarz zniknął a bardziej jakaś sztuczna inteligencja co to ma być , nigdy wcześniej nie było takich przekrętów w Polsce , co to sie w tym kraju dzieje , do tego żadnej weryfikacji tej strony. Szok . Uważajcie na tę stronę Telemedi, to oszuści !!!
Odmowa leczenia na NFZ
Właśnie odmówiono mi konsultacji w ramach złożonej deklaracji na NFZ z powodu ograniczeń do trzech wizyt bezpłatnych w roku.Oczywiście skarga na NFZ oraz do rzecznika praw pacjenta zostanie złożona bo jest to bzdura że trzy bezpłatne wizyty w roku a za resztę trzeba płacić
Wybrałam konaultację ginekologiczną z…
Wybrałam konaultację ginekologiczną z lek.Anna Turowska. Nie polecam. Nie uzyskałam żadnej pomocy prócz "prosze sobie iść na USG i brac leki przeciwzapalne" A czy ja jestem lelarzem zebym sobie decydowała o rodzaju leku o dawkach? Zaplaciłam i straciłam pieniadze i mój CZAS!Do tego lekarka się spóźniła i nawet nie napisała że kończy konsultację tylko się po prostu wylogowała. Jestem zażenowana tak słabą konsultacją. Dziwi mnie że ktoś kto tak nie szanuje ludzi z nimi pracuje. Może na coś bez kontaktu z ludźmi taka osoba powinna zmienić pracę. Czuje sie oszukana!
Wizyta opłacona
Wizyta opłacona, ktora sie nie odbyła, brak kontaktu ze strony obsługi klienta. Pieniądze wyrzucone w błoto
Lekarz zero zainteresowania pacjentem
Lekarz zero zainteresowania pacjentem. Pyta czego od niej oczekuje i czy chce zwolnienie i leki. Świetnie! A gdzie diagnoza? O lekach oczywiście nic nie wiem, nie wiem jak je stosować ale mam receptę. Chciałam szybciej podratować zdrowie ale lepiej jest czekać na wizytę stacjonarną niż zapłacić i dalej zostać z nieruszonym problemem.
Porada na czacie- żadna
Porada na czacie- żadna. Syn przyszedł już z rozpoznaniem, w trakcie leczenia, jednak z nasilonym stanem zapalnym, w oczekiwaniu na kolejną wizytę stacjonarną, która jest odległa. Nie otrzymał żadnej porady ani recepty na leczenie stanu zapalnego.Nie było żadnego dialogu. Strata pieniędzy.
Nie polecam!!!
Oszustwo
Opłaciłam teleporade z lekarzem - 250 zł. Dostałam informację o opóźnieniu do godziny. Lekarz nie zadzwonił w ogóle. Telemedi infolinia nie działa, na maile brak odpowiedzi, zwrotu pieniędzy brak.
"Lekarz" odmówił schorowanej mi
"Lekarz" odmówił schorowanej mi, zwolnienia lekarskiego i nakazał iść stacjonarnie. Więc po co w ogóle świadczy ta strona takie usługi? Czuję się oszukana na 80 złotych. BARDZO nie polecam
Scam, inspekcja pracy
Osobiście zgłaszam tą firmę do inspekcji pracy. Prawdopodobnie wyzysk na darmowe wykonywanie różnych zadań w ramach "rekrutacji", odpowiedzi o kolejnych etapach po miesiącu czy dwóch a na końcu odmowa. Kilkugodzinne projekty do wykonania dla tej firmy za darmo
Nieważne skierowanie
Wykupiłam dla narzeczonego teleporadę, po tym jak uderzył się w głowę, żeby uzyskać skierowanie na tk głowy. Owszem lekarka wystawiła skierowanie ale jak się okazało w dniu wizyty w szpitalu - nieważne :). Skierowanie nie miało ani podpisu/pieczątki lekarza ani kodu. Od tamtego momentu minęły już prawie 2 tygodnie i nie mogę doprosić się o wystawienie poprawnego skierowania albo zwrot pieniędzy za wizytę. Nie polecam