Podsumowanie recenzji

Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji

Patrząc na 125 recenzji, większość recenzentów była rozczarowana ogólnym doświadczeniem. Klienci często skarżyli się na brak kontaktu ze strony lekarzy, którzy nie dzwonili na umówione konsultacje, co prowadziło do braku pomocy i niewystawienia zwolnień lekarskich lub recept. Wielu użytkowników zgłaszało również problemy z obsługą klienta, wskazując na trudności w dodzwonieniu się na infolinię oraz brak odpowiedzi na e-maile, co uniemożliwiało uzyskanie zwrotu pieniędzy za niezrealizowane usługi. Płatności były pobierane, mimo że konsultacje nie odbyły się lub były bezwartościowe, a lekarze często odmawiali wystawienia potrzebnych dokumentów, odsyłając pacjentów do stacjonarnych placówek. Niektrzy recenzenci wyraŲali silne niezadowolenie z działania firmy, podkreœlając brak profesjonalizmu i zaangaŲowania ze strony personelu medycznego, co skutkowało stratą czasu i pieniędzy. Z drugiej strony, nieliczni klienci otrzymali recepty bez problemu, co sugeruje, że doświadczenia mogą różnić się w zależności od lekarza.

O czym najczęściej mówią ludzie

Service

Użytkownicy opisują negatywne interakcje z usługą, często wyrażając rozczarowanie i frustrację. Wielu... Zobacz więcej

Customer communications

Ludzie zgłaszają niezadowolenie z kontaktu, często opisując go jako praktycznie zerowy lub całkowicie... Zobacz więcej

Staff

Klienci mieli negatywne doświadczenia z personelem, często zgłaszając brak empatii i profesjonalizmu ze... Zobacz więcej

Payment

Konsumenci wyrażają silne niezadowolenie z procesu płatności, często zgłaszając, że pieniądze są pobierane,... Zobacz więcej

Customer service

Recenzenci podkreślają negatywne aspekty obsługi klienta, często zgłaszając brak możliwości kontaktu z... Zobacz więcej

Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania

Czekam na zwrot dwóch opłat za niezrealizowana konsultację! Wczoraj z gorączką ponad 38 próbowałam się zapisać na konsultację w tej durnej przychodni ale nie wyszło, do tego dwa razy dokonałam opłaty... Zobacz więcej

Oszuści. Czekałam od wczoraj na konsultacje. Nikt nie zadzwonił. Zgłosiłam że chce odstąpić od umowy. Pieniędzy nie oddali. Po czasie dostałam mail że porada się odbyła i nie wystawią l4. Dobrze że ud... Zobacz więcej

Jakiś dramat dziecko 4 lata z grypą A w domu a nie możesz dostać leku bo się zarejestrowałeś jako dorosły do uwagą Pediatry! System na to pozwala ale wtedy pediatra wystawia receptę na dorosłego a lek... Zobacz więcej

Absolutna żenada. Umawiam wizytę za 95 zł na czacie. Wysyłam zdjęcie do lekarza z objawami (prawdopodobnie Afta na języku). Lekarz odpisuje na czacie, że proszę pójść do lekarza stacjonarnie. SERIO? P... Zobacz więcej

1. Konsultant ds. zdrowia
  2. Lekarz
  3. Przychodnia lekarska
  4. Apteka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Telemedico - 24/7 access to a doctor online via internet. Chat online with a doctor, without without leaving your home, anywhere in the world.

1,2

Bardzo słaba

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

BRAK KONTAKTU

dzwonią z zastrzeżonego nmr nie informując przed konsultacją na swojej stronie że z takich nmr są połączenia.. po czym jeżeli pacjent ma zablokowane nmr zastrzeżone w sieci przysyłają powiadomienie na mail że brak jest kontaktu z pacjentem i kontakt się urywa z nimi brak zwrotu tez pieniędzy ...których się domagałem aby dokonali zwrotu gdyż nie moja w tym wszystkim wina.NIE POLECAM

8 grudnia 2025

Nie polecam, pieniądze wyrzucone w błoto. Chyba że chce się posłuchać jak pan doktor po macoszemu tłumaczy to, co już się wie i przedstawiło na samym początku rozmowy. Dodatkowo, panu doktorowi nie można z jakiegoś powodu wystawić oceny na znany lekarz więc to może być scam.

25 listopada 2025

Nie polecam!!

Nie polecam!!! Pieniądze wywalone w błoto! Lekarz nie wystawił zwolnienia i odesłał do swojego lekarza stacjonarnie.

24 listopada 2025

Nie polecam. Nie chciałem udawać się do lekarza POZ, czekać na wizytę półtora dnia więc wykupiłem wizytę. Infekcja górnych dróg oddechowych, przedłużająca się ponad 2 tygodnie z powodu braku odpoczynku. Chciałem uzyskać zwolnienie lekarskie aby zwolnić, wypocząć i wyleczyć się.
Odesłano mnie do lekarza POZ bez zwolnienia.
Nie kupujcie wizyt, odsyłają do swojej przychodni

24 listopada 2025

Firma - cyrk

Dołączam się do innych opinii poprzedników.
To nie jest firma, to jest cyrk na kółkach.
Miałem nieprzyjemność uczestniczyć w procesie rekrutacyjnym który wygląda jakby rekrutowali małpę do cyrku.
Samo zadanie rekrutacyjne zdradza niekompetencję kierownictwa tej firmy, nieumiejętność planowania i amatorstwo.

23 listopada 2025

Polecam przychodnie

Moja konsultacja z doktorem internistą odbyła się poprzez czat w niedzielę rano. Po tylu negatywnych opiniach tutaj obawiałam się czy dostanę pomoc ale udało się otrzymałam zwolnienie lekarskie i poradę dotyczącą zdrowia. Polecam

23 listopada 2025

Strata czasu

Strata czasu, pieniędzy jak i nerwów. Godzina czekania tylko po to żeby na koniec usłyszeć, że muszę się udać do lekarza stacjonarnie. Brak wystawienia zwolnienia, jedno wielkie oszustwo. 90 zl wywalone w błoto.

19 listopada 2025

Wizyty umawiane niezgodnie z wytycznymi

Pomimo wytycznych dotyczących wizyty, są one umawiane w innej miejscowości, w innym przedziale godzinowym i w innym terminie niż podany. Po braku potwierdzenia wizyty przeze mnie poprzez opłacenie wizyty nie są odwoływana i placówki dzwonią do mnie żeby potwierdź wizytę, która nie została przeze mnie akceptowana przez co tracę czas na odwoływanie niepotwierdzonych wizyt.

14 listopada 2025

Zwolnienie

Mimo informacji na stronie o możliwości wystawienia zwolnienia wstecznego, lekarka odmówiła wystawienia L4 od wczoraj, mimo dokładnych informacji, że wczoraj czułam się jeszcze gorzej niż dziś.
Zdecydowanie nie polecam, ponieważ takie podejście generuje bardzo duży stres dla pacjenta

17 listopada 2025

Właśnie zamówiłam teleporade i…

Właśnie zamówiłam teleporade i zapłaciłam pieniądze po to żeby nie otrzymać żadnej wiadomości, zapłaciłam 89 zł. I lekarz zniknął a bardziej jakaś sztuczna inteligencja co to ma być , nigdy wcześniej nie było takich przekrętów w Polsce , co to sie w tym kraju dzieje , do tego żadnej weryfikacji tej strony. Szok . Uważajcie na tę stronę Telemedi, to oszuści !!!

13 listopada 2025

Odmowa leczenia na NFZ

Właśnie odmówiono mi konsultacji w ramach złożonej deklaracji na NFZ z powodu ograniczeń do trzech wizyt bezpłatnych w roku.Oczywiście skarga na NFZ oraz do rzecznika praw pacjenta zostanie złożona bo jest to bzdura że trzy bezpłatne wizyty w roku a za resztę trzeba płacić

10 listopada 2025

Wybrałam konaultację ginekologiczną z…

Wybrałam konaultację ginekologiczną z lek.Anna Turowska. Nie polecam. Nie uzyskałam żadnej pomocy prócz "prosze sobie iść na USG i brac leki przeciwzapalne" A czy ja jestem lelarzem zebym sobie decydowała o rodzaju leku o dawkach? Zaplaciłam i straciłam pieniadze i mój CZAS!Do tego lekarka się spóźniła i nawet nie napisała że kończy konsultację tylko się po prostu wylogowała. Jestem zażenowana tak słabą konsultacją. Dziwi mnie że ktoś kto tak nie szanuje ludzi z nimi pracuje. Może na coś bez kontaktu z ludźmi taka osoba powinna zmienić pracę. Czuje sie oszukana!

5 września 2025

Wizyta opłacona

Wizyta opłacona, ktora sie nie odbyła, brak kontaktu ze strony obsługi klienta. Pieniądze wyrzucone w błoto

27 października 2025

Lekarz zero zainteresowania pacjentem

Lekarz zero zainteresowania pacjentem. Pyta czego od niej oczekuje i czy chce zwolnienie i leki. Świetnie! A gdzie diagnoza? O lekach oczywiście nic nie wiem, nie wiem jak je stosować ale mam receptę. Chciałam szybciej podratować zdrowie ale lepiej jest czekać na wizytę stacjonarną niż zapłacić i dalej zostać z nieruszonym problemem.

30 października 2025

Porada na czacie- żadna

Porada na czacie- żadna. Syn przyszedł już z rozpoznaniem, w trakcie leczenia, jednak z nasilonym stanem zapalnym, w oczekiwaniu na kolejną wizytę stacjonarną, która jest odległa. Nie otrzymał żadnej porady ani recepty na leczenie stanu zapalnego.Nie było żadnego dialogu. Strata pieniędzy.
Nie polecam!!!

17 października 2025

Oszustwo

Opłaciłam teleporade z lekarzem - 250 zł. Dostałam informację o opóźnieniu do godziny. Lekarz nie zadzwonił w ogóle. Telemedi infolinia nie działa, na maile brak odpowiedzi, zwrotu pieniędzy brak.

14 października 2025

"Lekarz" odmówił schorowanej mi

"Lekarz" odmówił schorowanej mi, zwolnienia lekarskiego i nakazał iść stacjonarnie. Więc po co w ogóle świadczy ta strona takie usługi? Czuję się oszukana na 80 złotych. BARDZO nie polecam

13 października 2025

Scam, inspekcja pracy

Osobiście zgłaszam tą firmę do inspekcji pracy. Prawdopodobnie wyzysk na darmowe wykonywanie różnych zadań w ramach "rekrutacji", odpowiedzi o kolejnych etapach po miesiącu czy dwóch a na końcu odmowa. Kilkugodzinne projekty do wykonania dla tej firmy za darmo

2 października 2025

Nieważne skierowanie

Wykupiłam dla narzeczonego teleporadę, po tym jak uderzył się w głowę, żeby uzyskać skierowanie na tk głowy. Owszem lekarka wystawiła skierowanie ale jak się okazało w dniu wizyty w szpitalu - nieważne :). Skierowanie nie miało ani podpisu/pieczątki lekarza ani kodu. Od tamtego momentu minęły już prawie 2 tygodnie i nie mogę doprosić się o wystawienie poprawnego skierowania albo zwrot pieniędzy za wizytę. Nie polecam

1 lipca 2025

Czy to Twoja firma?