Podsumowanie recenzji
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
O czym najczęściej mówią ludzie
Recenzje stanowiące podstawę tego podsumowania
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Telemedico - 24/7 access to a doctor online via internet. Chat online with a doctor, without without leaving your home, anywhere in the world.
05, Warsaw, Polska
- telemedi.co
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Brak pomocy pacjentowi
Oszustwo – Tememedicin pobrała pieniądze, brak kontaktu
Niestety, moje doświadczenie z firmą Tememedicin było bardzo negatywne. Firma pobrała ode mnie środki finansowe za świadczone usługi, jednak nie udało mi się nawiązać z nimi żadnego kontaktu ani uzyskać wsparcia. Pomimo zawartej umowy, Tememedicin nie wywiązała się ze swoich zobowiązań.
W związku z powyższym sprawa została zgłoszona na policję. Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy i apeluję o ostrożność przy jakichkolwiek transakcjach z nimi.
Złodziejstwo w czystej postaci
Złodziejstwo w czystej postaci. Opłaciłem telewizytę, ale po opisaniu problemu nikt na czacie nie odpowiedział, aż po 6 godzinach czat został zamknięty. Omijać!
NIE POLECAM. Oszustwo i brak kompetencji to…
Oszustwo i brak kompetencji to delikatne określenia dla tej firmy. Kontaktu nie ma żadnego, zlikwidowano infolinię, ale nie ma się co dziwić skoro były same teflony ze skargami. Niekompetencja i opieszałość w rozpatrywaniu wnioskow jest tak daleko idącą,że o każdą wyplate świadczenia trzeba walczyć mislesiacami. Wzywają do uzupełnienia dokumentacji,chociaż wszystkie dane,których brakuje zostały podane. Nie polecam.
Brak L4
Brak L4 . Pomimo przedstawienia dokumnetacji o dyskoptaii. Uskarżalem sie na bol poprosiłem o tygodniowe zwolninie z pracy. Nie moglem sie dostac do swojego lekarza wiec pierwszy raz wybralem to. Pieniądze wywalone w błoto. Dostałem zwolnienie na 1 dzien a reszte mam sobie zalatiwic gdzie indziej. Brak rekompesaty.
Nie polecam. Strata kasy. Zamówiłam wizytę, nie miałam przy sobie telefonu i nie słyszałam dźwięku, wizyta przepadła a razem z tym kasa. Nie polecam. Nie marnujcie kasy na te G.
Kraj z dykty i papieru
Kraj z dykty i papieru , jak może taki oszust działać i nikt z tym nic nie robi. Poszkodowanych są setki pewnie. Zakupiona usługa wczoraj za 119 zł do dziś nie ma odzewu.
Oszustwo
Oszustwo , wpłacilam pieniądze usługi ani recepty niedostałam . Zero kontaktu ,nikt się nieodzywa cisza , pieniądze mi ukradli i to wszystko .Zostałam bez recepty i bez pieniędzy. Potrzebowałam pilnie lek na antybiotyki .
Zapłaciłem
Zapłaciłem, a konsultacji nie było. Nie zwrócono pieniędzy nie wystawiono paragonu. Oszuści.
Bardzo nie polecam
Bardzo nie polecam. Dodzwonić sie na infolinię graniczy z cudem a gdy juz jakimś cudem sie uda to konsultant rozłącza sie po paru sekundach. Na ani jednego mojego maila nie dostałam odpowiedzi. Zapłaciłam za wizytę ktora sie jie odbyła i nie mogę odzyskać od nich zwrotu pieniędzy. Jest to bardzo przykre ale niestety są to oszuści.
D R A M A T ! ! !
Od 8 godzin czekam na konsultacje, lekarz nie odpowiada, cisza, żałuję, że przepisałem swoją placówkę do nich. Rezygnuje jak tylko będzie taka możliwość, dramat.
Scamerzy
Pobrali oplate, zazadano absurdalnych badan, ktore nigdy nie byly wymagane u ZADNEGO lekarza odkad zyje i zakonczyli konsultacje zaleceniem: proszę sobie isc stacjonarnie. Dramat, nigdy wiecej!
Oszuści ,zapłaciłam 119 zł ,zamówiłam…
Oszuści ,zapłaciłam 119 zł ,zamówiłam e-receptę express 21.01.2026 i dopiero po napisaniu odstąpieniu od umowy odezwali się uwaga 14 dni po zamówionej usłudze czyli 5.02.2026.Oczywiscie brak recepty brak kontaktu i wmawianie że wszystko zostało zrobione zgodnie z regulaminem.Masakra oszuści przekazałam sprawę do kancelarii prawniczej.
Czekam na zwrot dwóch opłat za…
Czekam na zwrot dwóch opłat za niezrealizowana konsultację! Wczoraj z gorączką ponad 38 próbowałam się zapisać na konsultację w tej durnej przychodni ale nie wyszło, do tego dwa razy dokonałam opłaty w nadziei, że drugą opłatę Blik zarejestruje! SKAM, wysłałam już z 4 e-maile i cisza? SKANDAL! Dodatkowo na infolinii nikt nie obsługuje, próbuje się dodzwonić od 9 RANO
Nie polecam, umówiłam wizytę w celu przedłużenia zwolnienia l4 wystawionego przez lekarza rodzinnego, Pani nie chciała wystawić zwolnienia , ponieważ stwierdziła, że potrzebuję badania fizykalnego, gdzie oczywiście zostałam pod tym kątem już przebadana przez lekarza rodzinnego, dostałam zalecenia itd, zwolnienie dostałam na określony czas i miałam kontrolować swój stan. Wizyta u swojego lekarza nie była możliwa, ponieważ jest wzmożona ilość pacjentów, dlatego też stwierdziłam, że jeśli potrzebuję tylko zwolnienia to załatwię już to po prostu przez internet, bez wychodzenia z domu. I tu niestety, tłumaczenia Pani, że ona nie może, bo co jak zrobią jej kontrolę to co wtedy(gdzie wszystko i tak było zasadne) , wiadomo wszystko można zrozumieć, ale nie po ktoś płaci 80 zł za wizytę z prośbą o zwolnienie, jak potem słyszysz, że niestety nie ma takiej możliwości i że przecież ja nie płacę za zwolnienie, a za konsultacje, gdzie na konsultacji nie usłyszałam nic na temat zaleceń co do choroby, tylko że mam się udać do lekarza rodzinnego, gdzie wcześniej tłumaczyłam, że jest z tym problem, a zwolnienia potrzebuję i informacji w pracy na teraz. Także zapłaciłam 80 zł za nic, za powiedzenie mi żebym szła do lekarza, po prostu paranoja i nie polecam.
Niestety nie da się dać zero gwiazdek
Niestety nie da się dać zero gwiazdek. Konsultacja w ogóle się nie odbyła. Wystawili Kartę leczenia dopiero gdy napisałam o zwrot środków - oczywiście że nie mogli wystawić recepty - chodziło o maść z wit. A wystawioną bez problemu przez innego lekarza, również e-recepta.
Niekompetencja i brak dopełnienia obowiązków
Bardzo trudno jest się skontaktować z obsługą. Częsty brak dopełniania swoich obowiązków.
Nie polecam! Stanowczo, dwukrotnie mnie oszukano, nie ma z nimi kontaktu. Zapewniono mnie że zwolnienie zostanie wystawione, zależało mi bo mój lekarz rodzinny byl nie dostępny, złożyłem wniosek po raz drugi bo się nie odzywali, zapłaciłem w sumie ponad 200zl za tryb expresowy i ani zwolnienia nie dostałem ani pieniędzy nie oddali, nie ma z nimi kontaktu, złodzieje i oszuści.
Błażej Waśkiewicz
Oszustwo !!!
Fatalna obsługa
Utrudnienia w kontakcie, brak odpowiedzi na e-mail
Wpłata pobrana mimo że lekarz się nie skontaktował
Nie otrzymałam zaleceń oraz zwolnienia lekarskiego co oznacza że wizyta nie została zrealizowana co zakończyło się reklamacją ale oczywiście bez odpowiedzi oraz zwrotu pieniędzy
Czyste oszustwo nie polecam !!!