Tegelsinhuis Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

We werden zeer vriendelijk ontvangen door alle medewerkers. Konden rustig rondkijken en er was genoeg personeel in de omgeving als we wat wilde vragen. We kregen koffie en wat lekkers. Men dacht actie... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Enorm veel keuze en zeer scherpe prijzen. Ook de levertijd is erg gunstig. Groot voordeel vind ik ook dat het bedrijf tijdens de bouwvak gewoon open is. Erg vriendelijk, behulpzaam en kundig person... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vriendelijk, behulpzaam en gastvrij (je krijgt gratis appelflappen en koffie, thee of fris aangeboden). De selectie aan tegels is groot en divers. Voor ieder wat wils. Zover wij kunnen zien zijn de p... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bij de vestiging in Mijdrecht tegels uitgezocht voor onze badkamer. Prettig en kundig geadviseerd (inclusief koffie en gebak) door de medewerker. Hij hielp ons de hoeveelheden uitrekenen. De regels... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z glazurą

Napisane przez firmę

Vloertegels en wandtegels koopt u direct uit voorraad bij Tegels in Huis. Altijd de goedkoopste

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 93

Napisz recenzję

Mooie tegels-super service

Telefonisch al goed advies ontvangen, medewerkers denken actief met je mee. In de winkel in Deurne gingen ze zelfs nog een stapje verder. De medewerker die mij hielp heeft tot vier keer toe allerlei pakken van de stapel gesjouwd, zodat ik de maat van de keramische tegels kon vergelijken per kleur batch. En eenmaal twee ongeveer gelijke tegels gevonden tot ruim 20min na sluitingstijd bezig geweest met bestellen en afrekenen. Met nog steeds alle geduld om het helemaal goed in orde te krijgen. Fantastisch team daar!

8 lutego 2025

Superservice en scherpe prijzen

Een showroom met heel veel keus voor een zeer scherpe prijs. Alle medewerkers die we hebben ontmoet bij kiezen, bestellen, afhalen, service van hoofdkantoor zijn vriendelijk en hulpvaardig.
We hadden een paniekmoment thuis toen 2 grote vloertegels net te klein bleken en dat moest snel opgelost worden. De medewerker van het hoofdkantoor heeft meegedacht en zeer snel gehandeld, zodat we de volgende dag de tegels (die niet in voorraad waren op de vestiging) al konden omruilen.

7 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Enorm assortiment tegen goede prijzen.

Enorm assortiment tegen goede prijzen. We hadden een wandtegel uitgezocht, helaas waren deze niet op voorraad. Doordat we nu met de badkamer bezig waren, was langer wachten op die tegel geen optie. De verkoper bood een alternatief aan die 2 dagen later door ons konden worden afgehaald. Fijne ervaring dat de verkoper meedenkt in oplossingen. Indien ik nog eens tegels nodig heb zal ik zeker eerst hier weer gaan kijken/kopen.

20 stycznia 2025

Enorme keuze en voorraad

Enorme keuze en voorraad, vriendelijk geholpen, makkelijk parkeren, wat wil je nog meer. De door ons uitgezochte tegels hadden ze niet allemaal meer op voorraad, maar na 1 telefoontje de volgende werkdag binnen. En de prijzen zijn heel erg scherp!. Echt een aanrader met hoofdletters!

18 stycznia 2025
Oceniono na 5 z 5

Positief over Tegels in Huis, zowel wat betreft de tegels als de service!

Het was een uitje om bij Tegels in Huis langs te komen: wij hebben tegels uitgezocht, veel nieuwe kennis opgedaan en genoten van de heerlijke koffie, thee en een gebakje. Alleen dat is al een feestje. De vestiging in Mijdrecht beschikt over een groot assortiment en veel deskundige, behulpzame en adviserende medewerkers. Wij zijn hier ontzettend vriendelijk geholpen en uiteindelijk weggegaan met onwijs mooie badkamertegels. De bestelling werd direct ingepakt, waardoor het gelijk mee naar huis kon. Daarnaast zijn de prijzen goed betaalbaar en flexibiliteit is er ook binnen het bedrijf. Écht een aanrader!

28 grudnia 2024

Ware oase

Ik ben zojuist in Sliedrecht geweest en het is daar een ware oase van super mooie tegels en voor een betaalbare prijs, het personeel is super vriendelijk en je wordt goed geholpen, bestellen via de webshop is ook aan te raden en zeer makkelijk al met al een aanrader.

7 stycznia 2025

Top bedrijf

Mooi assortiment, aardige mensen in Zetten en de klantenservice is heel persoonlijk. Top! Oh, de prijzen zijn heel voordelig, ook niet onbelangrijk

18 stycznia 2025

Slechte kwaliteit en onfatsoenlijk

Als eerste kwam de levering later dan beloofd. Duidelijk vooraf nagevraagd. Maar dat was niet het ergste. De kwaliteit was ronduit slecht! Contact met de service afdeling verloopt ronduit onfatsoenlijk.

19 grudnia 2024
Oceniono na 3 z 5

Klantenservice niet op orde.

Tegels in huis heeft Online een enorm aanbod en de winkels zijn echt mooi.
Mijn ervaring is echter dat er ook wat te wensen is bij dit bedrijf. De algemene voorwaarden noemen een hoop regels niet, zoals wijze van reclamatie, het feit dat er maar een keer nageleverd wordt, dat al je rechten vervallen als je niet elke tegel bekijkt binnen 48 uur (iets wat vaak niet goed mogelijk is omdat je alle verpakkingen moet openmaken). In mijn geval bleek zo'n beetje 30% van de tegels gebroken, niet alle defecten waren direct goed zichtbaar.
Klantenservice helpt je niet echt, ze werpen allerhande regels op, gaf aan dat 6mm Krom nog acceptabel zou zijn (dat is zo ongeveer de dikte van een tegel :-).
Gelukkig heeft iemand uit de winkel de regie overgenomen, toen kwam het alsnog goed.

9 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Hartelijk ontvangst en veel keuze

We zijn nu twee keer geweest bij Tegelsinhuis in Zetten en zijn beide keren heel fijn ontvangen! Medewerkers zijn behulpzaam en kunnen je helpen bij het maken van keuzes. Ontzettend veel keus en voor zeer lage prijzen is het moeilijk om hier niet te kunnen slagen. Je krijgt er te drinken (als je wilt) en zelfs ook een keer een appelflap voor erbij! Fijne zaak en als je wilt kun je ook een monstertegel mee naar huis nemen.

7 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Tegels met fabrieksfouten worden niet vervangen

Weer hebben een aantal tegels met fabrieksfouten. Deze nemen ze niet meer terug, omdat we de tegels direct bij ontvangst hadden moeten controleren. Inmiddels heb ik via mijn juridische bijstand vernomen dat dit helemaal niet mag, dus ik zal uiteindelijk mijn geld wel terugkrijgen, maar hier zit niemand op te wachten. Kortom, haal je tegels niet hier!

4 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Best hier maar geen grote tegels.

Ook al lever je foto's van de kapotte tegels van 60x120 cm.
Die zo zijn bezorgd zijn.
En zeggen ze dat je 4 nieuwe tegels krijgt.
En ze leveren dan maar 3.
Nou dan heb je pech wand de 4e krijg je niet. Dan zit je maar met een tegel te kort. En moet je het zelf maar op lossen. Dus pas op als je grote tegels besteld.

21 listopada 2024

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej